Държи се ужасно, обижда ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121397)
 Любов и изневяра (29756)
 Секс и интимност (14387)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6483)
 Здраве (9611)
 Спорт и красота (4707)
 На работното място (3187)
 Образование (7311)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18578)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Държи се ужасно, обижда ме
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2144 пъти
Здравейте! Имам връзка с едно момче от Варна, аз съм от София. Той е на 23, а аз на 18. От няколко месеца нещата вобще не вървят. Имам чувството, че вече не ме обича по същия начин. Постоянно се кара с мен. Крещи ми. Обижда ме, казва какъв лош човек съм, егоист съм била, злобна съм била, как не искал да бъде с мен, чудел се защо е с мен... След като му мине започва да ми се извинява и да казва колко много ме обича и казва че всички тези неща ги е наговорил, защото съм го ядосала. Не знам какво да направя, скоро трябва да се видим обаче аз то виждам че той е охладнял към мен и той дори само го казва, че нещата не са същите като преди. Страх ме е, обичам го страшно много, заедно сме 3 години. Държа страшно много на него. Имам още 1 година учене и искаме да живеем заедно(поне аз искам, за него вече не знам, защото от постоянни караници не остава време за нищо). И когато той ме обиди и аз се разсърдя не му пука, никога не би ме потърсил, казва че му е добре без мен, няма кой да му дига нервите. Много често ми казва да се махна, да не го търся, до си намеря друг, казва ви махни се остави ме намира и след като му мине казва извинявай аз не искам да си ходиш просто ме вбеси. Чувствам се много зле :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: bbc47d8a64
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Един съвет от мен: Слушай внимателно какво говорят хората когато са ядосани - тогава казват истината. Надявам се разбра какво да правиш (- каквото ти е казал). Най-добре и за двама ви. Ще си спестиш много страдания за напред, когато ще живеете заедно. Но все пак ти си решаваш. Погледни нещата реално, доста е трудно когато си влюбен, от личен опит го знам. Сега си се чудя как съм позволявала такова държание и толкова унижения само защото съм го обичала. Имай малко достойнство, не му позволявай да ти говори така. Остави го щом толкова иска. До кога ще търпиш да се отнася с теб като с боклук? Ти също имаш чувства. А това с извиненията е просто цирк. Видял е че каквото и да направи като ти каже две сладки приказки и ще омекнеш. Разкарвай го, колкото и да не искаш. Бъди желязна сега, за да си щастлива в бъдеще!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 106304bafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Обиждa те, мaчкa те кaто личност, човек и женa, a ти продължaвaш дa си мислиш дa се видите, че и дa живееш с него? !
Е, не! Вярно, че някои жени просто сте изкуфели тотaлно.

Женa съм!

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d11af508c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Сладка тоя е комплексар зарежи гоо!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d5cc849081
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вярвам че караниците са най вече защото не сте заедно.
Липсвате си.
Стават дразги.
Друго е като сте заедно.
Гледай да се успокоиш докато се видите и си изкарайте чудесно.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f01f15dbe4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Ех, ако хората бяха по-умни и смели и си тръгваха навреме от неправилния човек..но не! Всеки седи и се оплаква как го тъпчат, как го унижават, но не прави нищо по въпроса. Пише в сайт проблема си и иска съвет, а отговорът е в написаното. Всеки, който си прочете историята наново, ще открие къде е проблема и какво е решението. Друг е въпросът, че няма да приеме истината.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d96708f03e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен когото човек е ядосан , той точно тогава казва нещата които мисли, няма такова нещо "ти ме вбеси заради това ти наговорих тези неща". Явно той е човек, който не може да владее нервите и емоциите си , такива хора е добре да си стоят сами! Да не би да си длъжна да се съобразяваш с настроенията му и да позволявяш да те обижда във всеки удобен момент, ако те обичаше той нямаше да се държи така. Никой не заслужава това отношение , заслужаваш нещо много по-добро, за мен това не е любов , а мъчение.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4ce12ee6be
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Значи, защото ТИ си го ядосала? Дам, разбирам. Типичен манипулатор.
Ж29

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 05f86efdbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз за това чаках да се появи човек, който да е със спокоен характер, да не поставя себе си на първо място и да е склонен към компромиси. Чаках много и срещнах такъв човек. Докато другите около мен се обвързваха, късаха... забременяваха, махаха бебето, трети човек, пети и т. н, аз просто си наблюдавах. И чаках, не бързах, седях си сама. И сега не съжалявам. Всеки сам си прави изборите

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e72e2487b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мачка те, но ти си правиш планове да живеете заедно. После ще пишеш, как те е пребил, докато детето е гледало. Не ги разбирам такива жени, като теб. Това фамилна обремененост ли е? Това ли ти е идеала за мъж, да те обижда, унижава и да ти говори така. За съжаление, не си единствената, много са като теб. После децата гледат, преповтарят този модел на поведение, търтя същият партньор/ка, после ги е срам от съседката, хората и живеят заради децата и се влиза в един порочен кръг, който създава модела на настоящето семейство. Като добавим и ниското интелектуално ниво и финансовата зависимост, картината изглежда ужасно. Жени, то толерирайте това!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ae351c7baa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ох... ти си само на 18. Какво си тръгнала да искаш да живееш с него при положение че се държи така? (Не каза с какво толкова го предизвикваш - ревнива ли си, защо така се държи...
Зарязвай го, след няколко месеца ще си го забравила. Имай малко достойнство. Наистина ще си намериш друг след време.
Зарязвай го и колкото и да ти се моли не се връщай при него. Представи си само бъдещия ви брак или съжителство заедно... ти търпиш тези негови настроения... той ти се извинява.... после пак един кръговрат. БЯГАЙ далеч докато е още рано. После и за теб ще стане в пъти по-трудно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker