Приятелката ми ще ме побърка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121260)
 Любов и изневяра (29726)
 Секс и интимност (14366)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18544)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Приятелката ми ще ме побърка
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 2594 пъти
Здравейте!
Ще се опитам да бъда кратък. Аз съм с приятелката си от няколко години й за това време имахме някакви премеждия. Няма да крия че съм правил грешки, които и двамата трудно преодоляхме. Особено приятелката ми.
Наскоро аз и споделих, че ми е много приятно да общувам с моя колежка, която иначе не харесвам като човек и най-вече като жена и че се радвам че тя се връща на работа във фирмата ми. И понеже предишните ми съгрешения са били с жени от работата ми моята приятелка сякаш полудя.
В последно време бяхме закрепили връзката си и бяхме истински щастливи и изведнъж това държание -обвинения, чувства се зле, става и лошо и все казва че я лъжа.
Еми дойде ми в повече. Аз се старая толкова много за нея даже реших да и споделя нещо, което иначе не бих и тя ме отказа за нула време да и споделям каквото и да е в бъдеще.

Не мога да разбера защо трябва да е толкова злобна с мен. Защо не може да забрави грешките ми и да си живеем нормално като другите двойки. Много ме дразни наистина.
Тя казва че се държа лошо с нея и че се държа все едно тя е звярът, който ме мъчи. Ами мъчи ме. Сгрешил съм, нямам ли право на скопойствие?
Не мога ли да общувам с една жена като приятел без приятелката ми да полудее? Не може ли и с приятелката ми да имаме такива отношения, толкова ли е трудно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: d5abd83651
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто е, имаш опит. С жените не трябва да споделяш всичко. Прегрешения на работа, че къде другаде. Ти(аз) с колежките си повече време от колкото с нея. Къде да завържеш контакт ако не в социалнта си среда. Кога с кого и по какъв начин ще общуваш си е твоя работа.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 40303e69ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си постъпил зряло като си и споделил за колежката. А и преди - първо задето си бил с друга, а и отгоре на това признал. Ако си искал спокойствие и да запазиш връзката си, такива неща не се признават. Нейната реакция е такава в резултат на твоите признания. После било хубаво да си честен... еми какво ти донесе тази честност? Ти поначало не си бил честен като си бил с друга, после си мислиш, че като си споделяш мислите, ще си върнеш честността. Ем не няма, защото мислите винаги са по-по-сложни и охаснш от това, което се казва.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 20f1c95d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Сам си си виновен, пичага. Ти може да искаш да ти прости, но тези неща не стават ей така, като с магическа пръчица. Щом си си врял твоята пръчица другаде, сега ще траеш.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4386b82a8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ах тези колежки! Съкратиха ми живота и почти не ми разрушиха семейството. Ще замине едната, ще се появи втората, после третата.. Приятелката ти реагира инстинктивно. Тя все още не е забравила какво сте преживели. Дай и усещането, че е най- важна за теб. Казвай и го! Тя има нужда да се почувства сигурна. Разбери и нея. Не я обвинявай за това което изпитва. Така ще може с времето и тя да те разбере. Говорете много, но внимавайте това да не стане основна тема и да не зациклите на едно място. Гледайте да прекарвате повече позитивни моменти.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2c3e5aada3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Малее, че и нагъл бе! Приятелката ти, дори и да прекалява, си е в правото. Не стига, че ти е простила прегрешенията, а ти искаш да те остави на спокойствие да си правиш каквото там си искаш с колежките. Държи се така, защото те знае и знае, че ще и изневериш отново.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 9c13845583
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Кое не можеш да разбереш? След като си се задявал с колежки, много ясно, че ще полудее от новината, че харесваш колежка. Както и да я харесваш, тя пак върти в главата си предишния сценарии. Ти си си виновен, спри да общуваш с колежките си на различно от професионалното ниво. Ако дръжиш на връзката си де.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ffb9eca0ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много си нагъл

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 35e1a79553
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Грешките ти с колежки- в множенствено число!
Не, нямa кaк дa ти вярвa. A ти нямaш ни нaй- мaлко прaвото дa се държиш кaто жертвa в случaя. Нaй- прaвилното в същност е дa се рaзделите, тя нямa дa ти вярвa никогa, "грешкaтa" е билa повече от един път. Ти пък се държиш все едно е длъжнa дa ти вярвa, a не че, ТРЯБВA дa спечелиш доверие след кaто сaм си го прецaкaл.
Тaкa или инaче нaй- вероятният сценaрий е тя скоро дa зaмлъкне. Случили се, ще знaчи че, е нaмерилa отдушник и вече и е все тaя къде и дaли го бутaш ти. От тaм нaсетне е въпрос нa съвсем мaлко време дa бъдеш зaрязaн, може и нaрочно дa ти предостaви възможност дa я "изловиш" в изневярa, a може и просто дa си тръгне- без обяснения. Зaвиси кaкви ще сa нaмерениятa и към следвaщият. О, дa, следвaщ ще имa.
Нямa тaковa нещо кaто женa, която ще преглътне не еднa, a няколко подобни "грешки" и ще остaне тихa, кроткa и вярнa около "съгрешилият", но изисквaщ, дори истеричещ зa доверие.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4d40d07164
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Курвари като тебе нямат право на спокойствие. И как може да й кажеш, че си си намерил нова някаква? Да беше некоя по-злобна, щеше да те е пребила и да те е зарязала.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 8a3819bbcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Наистина ли очакваш след като ти е простила изневяра веднъж, всичко да се забрави и да е било както преди? Това е като да лепиш счупено, винаги белезите остават. Като си се разприказвал за колежката си, хубаво си и напомнил изпълненията си и какво очакваш - естествено че ще има драми. След като си излъгал веднъж, не очаквай да ти вярват на 100%. Тая връзка я отписвай направо, търси си нова и гледай да не повтаряш същите работи.

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e468afd558
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Няма ти никакво доверие, затова се държи така. А и ако принципно си е ревнива съвсем. Сядате, говорите като нормални хора и в един нормален сериозен разговор (без караници) я предупреждаваш, че тя е единствена за теб, но ако продължите по този начин няма да я бъде и няма да може да сте заедно повече, защото така не си щастлив с тези обвинения. Ако стане, стане. Виж какво ще се получи, ако не се промени нищо - няма смисъл да се мъчите взаимно.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 750c2830e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не. Щом си и изневерявал, няма как да е спокойна. Казвам го от личен опит! Изгубено доверие трудно се връща за съжаление.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b576618e62
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ти си виновен в ситуацията. Няма как да се държи добре, след като ти правиш тези неща.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 1444683578
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Като искаш спокойствие си намери работа, където работят само мъже и не общувай с други жени! Има право да те ревнува и обвинява, а ако бях на нейно място след първото ти провинение щях да те зарежа. Щом държиш на нея спри контакт с други жени и се отдай само на нея или връзката ви ще се съсипе.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker