Какво да правя, за да се съберем отново - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121275)
 Любов и изневяра (29729)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18550)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя, за да се съберем отново
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1572 пъти
Здравейте :) Пише ви момиче на 20. Преди повече от 2 години си намерих приятел - перфектен може да се каже, всичко, за което си бях мечтала. И така времето минаваше, всичко вървеше както трябва, подготвях се за кандидатстване, ходех на училище, виждах се и с него, въпреки че е от друг град, идваше няколко пъти в седмицата да се виждаме. Приеха ме в университета каквото искам, заминах в друг град и може би нервите покрай ученето, защото съм студентката в много трудна специалност (мисля, че се сещате кое изисква най-голяма отдаденост), нещата с приятеля ми сякаш тръгнаха надолу, започна да ме дразни, натоварваха ме и неговите проблеми, а постоянно изникваха нови и след известно време го оставих и то по доста неприятен начин - по фейсбук. Лятото много ми стана мъчно за него и направих опит да се съберем, но неуспешно. Не мога да го забравя, просто не ми излиза от ума, а виждам, че няма как да стане. Сега се появи ново момче в живота ми, което дава всичко, за да сме заедно, но аз все още мисля за бившия си. Посъветвайте ме, дали ще забравя това момче, какво да правя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: f0e9430f67
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче, свикнала си с бившия и все още не си готова за нова връзка. Трябваше да си дадеш някаква пауза да преодолееш и тогава трябваше да започнеш с нова връзка. Ако искаш да го забравиш и ще го забравиш. Ти самата трябва да си поставиш тази цел. Научи се да се контролираш себе си. Започни да обичаш себе си, да се влюбиш в себе си и да направиш всичко за себе си. И тогава си задай въпрос: Кой по - важен? Бившия или аз? Затова мило, момиче не е най- страшното да се скъсаш гаджето, има по- страшни неща в този свят.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 4a86d3ff6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Миличка, всичко между вас отдавна е приключило не се занимавай повече с него! Минало е време може и друга да си е хванал вече. А и щом се е дразнил от това, че следваш е повече от ясно, че той НЕ Е човекът за теб! Ако държеше на теб щеше да те подкрепя в начинанията ти. Аз не бих си пропиляла бъдещето заради един мухльо извинявай, че използвам тази дума! Ж. 23

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b3ac9829bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако си ловец и мине заека хълма, няма смисъл да мислиш за него, той вече е избягал. Ти сама си решила да се разделите, държи си на думата, даже и да съжаляваш! Нечовешко е, когато ти е криво да изгониш някого от себе си, а когато си на кеф, отново да го търсиш. Той не е датска играчка, която детето захвърля, когато не му се играе с нея, но после си я търси. А ако намекваш за лекарска професия, помисли какъв специалист ще си, ако не си държиш на думата и продължиш да лицемериш. Момчето може да си има вече сериозно момиче, защо искаш пак да го разочароваш? Любовта не е игра. Ако търсиш само секса, това е друго.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 63db519780
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виж какво, скъпа, това не ти е момче на повикване. Когато си на кеф - заедно сте, когато ти е трудно и си нервна - да се разкарва... Ти нали съзнаваш, че в тази връзка НЕ си само ти, той също има чувства. Историята ти вони на егоизъм, съжалявам за грубостта, но е точно така. Ами ако той има нова приятелка, не си ли се замисляла? ! Всичко ли ще "сгазиш" по пътя си, за да сте пак заедно. Ако истински го обичаш, остави го. И не залъгвай другото момче, защото си на път да разбиеш второ сърце. На мнението на номер 3 съм! Стегни се, защото не си те представям като лекар с такова себично отношение към хората. А номер 2, ти къде прочете, че той не е искал тя да следва??? Изглежда момичето само е решило да му бие шута, няма нищо общо с него, а с вътрешния конфликт в нея! Каквато попара си надробиш обаче, такава ще сърбаш!

ELSA

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 85f2d49804
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   А ти как би постъпила на негово място? Представи си, имате връзка от 2 години и изведнъж хоп.. някаква хлапашка раздяла във фейсбук? ! Каквито и проблеми да сте имали, колкото и да си била изнервена, това е проява на неуважение към него и отношенията, които сте градили толкова време. Нормално е да си извади заключението, че не ти е пукало за него достатъчно и да продължи напред. Освен това, решението е било твое, ти си тази, която е преценила, че няма да сте заедно. Постъпката ти е била много незряла, а неговата реакция е съвсем разбираема. Приеми, че нещата не могат да се случват винаги по твоя начин. Допуснала си една грешка, но щом не можеш да я поправиш, се поучи от нея. Когато в следващата ви връзка се появят проблеми (а това се случва при всички двойки), недей да се товариш и да се изнервяш, а комуникирай с партньора си и търси решение. Много е лесно да се откажеш и да решиш, че ти идва в повече... но така не се създават истински отношения. Всичко е въпрос на компромис, на толерантност и разбиране, но това се научава с времето и опита. И в този ред на мисли, съветвам те да си поемеш малко въздух и да не бързаш да се впускаш отново в някаква връзка, докато имаш още чувства към бившия си. Имаш момче, което те харесва, това е чудесно, но добре си помисли дали си готова да му отделиш 100% от вниманието си, щом още мислиш за предишния. От теб зависи кога ще сложиш точката и ще започнеш на чисто.

 
  ...


...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: b4a2a113c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Авторката: Ами не, няма си нова приятелка, постоянно ме търси, държи да знае къде съм и с кого съм, но не сме заедно. Иска да ме използва сексуално, а аз не мога така. Нападате, а забравяте, че винаги монетата има две страни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker