В някаква дупка съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14375)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

В някаква дупка съм
преди: 7 години, 9 месеца, прочетена 1925 пъти
Здравейте хора,
На 37г съм, омъжена съм от 15 години с дете-дълго чакано на 1г и 8 месеца. Със съпругът ми сме заедно отдавна, разбираме се, не се караме за сериозни неща, подкрепяме се, , не знам какво друго да кажа, е.... всеки си има кусури разбира се, но не е нещо, което не може да се преглътне.
От както се роди детето ни ние не сме интимни хора! За почти 2 години сигурно 2-3 пъти и то така някак без интерес, че по-добре въобще да не се бе случвало.
Много пъти говорим по въпроса, какъв е проблема аз ли съм проблема.. не знам. Той казва, че ме обича дори повече от детето ни, че не може да живее без мен, че съм неговото момиче и че всичко вероятно е някакъв период, но някак не го пали вече. А имаме време, но в свободното си време той предпочита телефона си да чопли там или нещо из къщи, домошар е, грижовен, няма си никоя сигурна съм, просто не е толкова зает а всяка свободна минута е с детето, помага ми, гледа го...
... и аз го обичам и ми е доста мъчно някак, че забрави че съм жена,
за зега никакви изгледи няма нещата да се променят и се чудя такъв ли ще е животът ми от тук нататък-беэ секс, без близост, без тръпка... ми имам нужда, не се сещам всеки ден за това, да не си помислите, че съм някоя ненаситница, ама на 37 съм, не съм старица, не съм монахиня, как да ви обясня и по бузата не се сеща да ме целуне ако не го направя аз, все едно сме брат и сестра.
Не желая да се оглеждам за други мъже, нямам желание, не искам да си загубя семейството.
Е, олекна ми малко като си излях душата, дано не съм ви досадила, ако имате съвети за даване-давайте

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 9 месеца
hash: 0a56a2fb12
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Уф, съвети нямам за съжаление, ама предлагам съчувствие :)

Ако наистина няма друга, може просто да си му отлетели "мерака" и " способностите". При този случай хубавото е, че вината не е в теб, но лошото е че нищо не можеш да направиш.

Евентуално с разни романтични идеи и подходяща атмосфера може да пробваш да го омаеш, ама ако и това не го размърда, значи проблема си е 100% в него и едва ли ще се промени. Но пък кой знае, така както изведнъж е поохладнях, може пък след още няколко години да се разгорещи... Сега се е наситил, но по-късно като поостареят мъжете и нещо им прещраква по тази тема. Така, че мисли оптимистично.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: e62b050e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кажи му в прав текст какво ти липсва и че ще си го потърсиш на вън в един момент. Идеята не е да го направиш наистина, а да му обърнеш внимание колко сериозни са всъшност нещата, защото те наистина са такива. Липсата на интимност в едно семейство рано или късно води до забежки. От опит ти го казвам.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 71b9e14841
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Има и такива моменти. В живота и в връзките като в природата има сезони. Имала си момент когато всичко върви като по вода всичко е наред, това е лятото. В момента при теб е настъпила зимата, сякаш нещо боксува не се получават нещата, чувстваш че нещо не е наред. Съветвам те да си активна повече от всякога, трябва упорита работа и не губи комуникация с мъжа ти и пролетта ще настъпи по-бързо.
В момента примерно аз съм в есен - затишие пред бурия :)
Всичко е временно нещата се преобръщат бързо.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: d63bd9407e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами не искам да те обиждам, но вероятно става въпрос за променения ти външен вид след раждането. Във всеки случай не е нормално да не правите секс, това трябва да се промени като ти трябва да поговориш с него, освен това трябва да го настроиш на сексуална вълна по различни начини - с облекло, държание, пробване на нови (но не извратени неща), може да започнете да взимате сексуални стимуланти и би било хубаво ако тялото ти е отпуснато да започнеш диета и някакъв хранителен режим. Разбираш ли ако жената до мъжа не го привлича сексуално той не може "да вдигне самолета".

М>30

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f78de86b06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не слушай Н2 Кажеш ли на някой че си способна на нещо... НИКОГА няма да ти се довери истински..! А по въпроса сигурен съм, че след време ще се оправят нещата...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker