Искам някой като него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123670)
 Любов и изневяра (30425)
 Секс и интимност (14594)
 Тинейджърски (22032)
 Семейство (6687)
 Здраве (9740)
 Спорт и красота (4762)
 На работното място (3314)
 Образование (7409)
 В чужбина (1696)
 Наркотици и алкохол (1127)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1766)
 Други (19161)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам някой като него
преди: 8 години, 1 месец, прочетена 1547 пъти
Здравейте!
Пише Ви жена на 25г, от София. От известно време започнах да се замислям за много неща, свързани най-вече с личния ми живот и по-точно с човека, който е до мен. Не съм щастлива, не се чувствам специална, нито има тръпка просто нищо. Започнах да се вглеждам все повече какво се случва около мен и нещото, което ме подтикна беше най-добрата ми приятелка. С нея сме всеки ден заедно, колежки сме много си споделяме и излизаме и виждам това как тя се чувства в нейната връзка и как аз в моята. Тя излиза с момче на 24г, красив, строен, висок, много симпатичен и най-важното той е прекрасен човек. Заедно са от малко повече от 3г дори вече живеят заедно. Когато съм с приятелката ми, тя винаги ми споделя за него, къде ходят заедно как прекарват всеки уикенд, просто си личи от километри колко щастлива е тя. Винаг, когато го помоли да дойде да я вземе от работа, той никога не и отказва, дори карат и мен, а моят приятел един път му звъннах да ме вземе, ама бил много зает, сега пиел бира с еди-кой си, не можел. Просто разликата между приятеля ми и момчето на приятелката ми е огромна. А аз искам момче точно като нейното. Начина, по който я прегръща, когато се срещнат, как и се радва, как я гледа, как я държи за ръка, просто си личи колко много я обича и как би дал всичко за нея. Моят приятел въобще не се държи така с мен. За нищо не мога да разчитам на него. Винаги, когато имам нужда от него все е зает, все пие бира или гледа телевизия, или виси на компютъра и нищо. Ходи само на фитнеса и вкъщи се пъчи какви ръце имал, какви плочки, какви гърди. Въобще не ми пука за ръцете и мускулите му, не мога да го накарам на хижа да идем, на море, на балкан, където и да е, да мръднем на някъде, ама не все не можел все това, все онова от 100 кладенеца вода вади. А те двамата като гълъбчета, щастливи, усмихнати, влюбени, разчитат един на друг и когато тя има нужда от него, той винаги е на разположение, а не пие бира или там каквото прави. На това отгоре е толкова скромен и кротък, нито парадира с нещо, нито се хвали, мисли се за един обикновен човек. Дори след работа, когато приятелката ми ме покани да отидем до тях, ако той се е прибрал по-рано дали ще е пуснал прахосмукачка, дали ще е сготвил, дали нещо друго, но ще и помогнал, аз като се прибера нищо не е бутнато. Даже, ако е забил в компютъра понякога не ме забелязва, че съм се прибрала. Преди не се вглеждах толкова в тези неща, но като виждам как приятелката ми сияе от щастие и се чувства специална и обичана, разбрах, че аз нямам нищо от това. 32-годишен мъж, който след и преди работа нищо не прави с мен, нито в почивните дни, нито когато и да било. Уж уверен, самостоятелен, със самочувствие, наперен. А онова момче - скромен, смирен, кротък и много силно обичащ. Готов на всичко само и само тя да е добре и да се чувства единствена.
И аз искам да открия такова момче. Къде да го намеря, къде да го търся и аз искам да бъда така обичана и желана(сигурно всяка иска да бъде). Завиждам с добро око на приятелката ми, че е открила такова момче, но няма ли и други такива. Други като него, усмихнати, обичащи, добродушни и готови на всичко за любимата им.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 години, 1 месец
hash: fa6ccc1beb
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Избирай ги по-добре де. Тоя си му е личало, че е такъв, но все пак си решила да си с него. После не ти стига. Гледа се в началото.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 55f5615d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   За какво ти е твоя приярел, след като не можеш да разчиташ и за най-дребното на него? Хората се събират, за да са си опора и подкрепа един на друг. И в добро, и в лошо. Хубаво е, че си видяла, че може да има и други взаимоотношения между хората. Не чакай повече, защото времето си върви. Ще намериш твоето момче. Само внимавай този път - сама си видяла, че въшността не е най-важна. Жена на 45г., която има такъв съпруг като момчето на твоята приятелка.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 1ba7baacc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Ама защо така повечето жени казвате, че искате еди какво си момче със супер готино поведение към вас, но винаги започвате да изреждате първо физическите характеристики? Това момче, ако не беше "красив, строен, висок, много симпатичен" въобще нямаше да го погледнеш, нали? Много момчета имат такова отношение към момичетата, но са чехльовци и смотаняци, освен ако не са "красив, строен, висок, много симпатичен". ;)
Отделно ти правиш грешка, сравнявайки отношения, а всички хора сме различни и съответно отношенията помежду ни са различни.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 5a9181c80c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Зарежи го, мила, какво чакаш??? И следващия път внимавай с избора, гледай по-малко външния вид и повече ПОВЕДЕНИЕТО!

ELSA

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: c132190572
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Боклукът за една е злато за други. Знаеш ли колко жени ще харесат гаджето ти? Въпросът е ще се раздешил ли с твоя момък докато търсиш нов или ще изчакаш до неговата поява? !

 
  ...


...
преди: 8 години, 1 месец
hash: 64b1417243
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Търси. Сега му е времето. Отвори широко очи. Човек доста бързо си проявява характера при контакт. Само трябва да наблюдаваш детайлите. Все пак ще ти напомня, че животът е низ от компромиси. Няма идеален партньор! Замисли се ти самата до колко си идеална. Дали ще можеш да задържиш един такъв джентълмен. Въпреки всичко едва ли и той няма да има някакви кусури. Колко добър ли е в леглото приятелят на приятелката ти. Не се интересувай конкретно! Не рискувай, но можеш да се поинтересуваш при други подобни, какви други "подводни камъни" се срещат. Винаги може да има користна причина зад едно перфектно поведение. Но и прекалената мнителност и претенциозност няма да те отведат на най-доброто място.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 1 месец
hash: 11cf5c31dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, първо ти си си избрала човека с който си сега най-вероятно именно заради мускулите и нахаканото поведение, сигурно е имало и други момчета чието поведение би било подобно на момчето на приятелката ти, но ти не си се насочила към тях. Второ Бог не обича изневери, раздели и подобни... ако правиш такива неща ще страдаш. Трето ти искаш друго подобно на приятелката ти момче не защото си нещастна - ти сама казваш, че преди тези неща не са ти правели впечатление а защото си го видяла у приятелката ти. Тоест ти днес виждаш нещо което го нямаш и го искаш, утре ще видиш друго което го нямаш и ще го искаш и всеки път няма да си доволна и ще искаш следващото нещо а винаги ще има някой който да има нещо повече от теб. Научи се на скромност и смирение и да приемаш това което имаш с благодарност. Разбираш ли не можеш да изоставяш приятеля си само защото ти се струва, че той няма нещо което другите имат или не се държи както другите се държат, защото това е зло. Ти по този начин престъпваш верността към човека с който си, макар и в твоите очи той да е несъвършен и се превръщаш в блудница. Представи си следния случай - ти си живееш с приятеля ти и всичко е наред, но той ти казва, че скъсва с теб, защото е видял, че негов приятел излиза с по-красиво момиче от теб и той иска също да излиза с по-красиво момиче. Преди не го е забелязвал, но сега като е видял приятеля си и с какво красиво момиче е той вече не е удовлетворен да е с теб и иска да скъсате. Ти не си такава каквато той вече иска, защо да страда и да се задоволява с по-малко и той иска като приятеля си да е с по-красиво момиче. Как би се почувствала? Зле? Ужасно? Тукашните лицемерни жени от този форум които те съветват: късай! , разделяй се! бягай! и т. н. веднага биха казали: "Ауууу какъв простак! Как може да ти причини такова нещо! Този е много прост, да ходи при намацаните силиконки щом толкова му е акъла да ги види после какви са и как ще го използват. Да остави такова добро момиче като теб, пълен глупак! Не тъжи мила, ще си намериш по-добро момче, не тъгувай за оня простак! и т. н. " Понеже са лицемерни и двулични обаче не ти казват в твоя случай, че постъпваш зле а ти говорят типичните си глупости и ти дават лоши съвети - разделяйте се, щом не си доволна изневерявай, прави каквото си искаш, следвай сърцето си и подобни вонящи с извинение съвети. Да мерим с еднакъв аршин - изоставянето, изневерите, блудствата, прелюбодействата са зло без значение какво оправдание ще им измислите и от какъв пол е извършителя. Те и влекат след себе си зло и нещастие и за този който ги извършва както и нараняват околните. Тази липса на вярност и лоялност към половинките си трябва да я изкорените от себе си, не е позволено и не е правилно да изоставяте любимите си хора защото нещо не ви харесва или сте видели нещо повече у други. Спрете да се държите като блудници и курви и имайте достойнство и морал и вършете това което е редно вместо да се ръководите от чувствата си, завистта си към това което имат другите и само от личните си желания, изгода и интереси.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a563d3d7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз също искам момиче обаче което да ме обича и аз да я обичам. Ще си я гушкам, прегръщам целувам, ще права всичко за нея, ще и помагам когато има нужда, ще съм до нея винаги. Това искам аз, дано я намеря истинската любов. Така че всички си мечтае ме да бъде ме обичани и да се държат мило с нас, но това няма как да стане ако не даваш същото, трябва да е взаимно. Успех ти желая да си намериш такъв човек.

 
  ...
преди: 8 години, 1 месец
hash: a563d3d7e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз също искам момиче обаче което да ме обича и аз да я обичам.Ще си я гушкам, прегръщам целувам, ще права всичко за нея, ще и помагам когато има нужда, ще съм до нея винаги.Това искам аз, дано я намеря истинската любов.Така че всички си мечтае ме да бъде ме обичани и да се държат мило с нас, но това няма как да стане ако не даваш същото,трябва да е взаимно.Успех ти желая да си намериш такъв човек.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker