Изневяра и любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121305)
 Любов и изневяра (29736)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра и любов
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 2173 пъти
Здравейте, имам приятел от почти година. Запознахме се ма шега и почнахме да излизаме уж несериозно, спах с него още първата седмица (доста глупаво ). Въпреки всичко много си допаднахме, първите месеци (2, 3) аз го използвах за да забравя мъката от миналата ми връзка той ме ползваше за секс (по-късно си призна че това му е било целта) Но после беше ни забавно заедно влюбихме се много, той ми призна че е нямал толкова сериозна връзка преди и някак можех да го нараня много лесно пред мен беше толкова нежен мил и знаех че ме обича отказваше да излиза с приятелите си за да е с мен и някак и двамата сме толкова освободени и ислрени един с друг, понякога се държим като деца закача ме се бием се но водим и сериозни разговори. До тук всичко много хубаво и лошата част трябваше да работя през лятото в друг град виждахме се много рядко и разбрах че ми е изневерил. и казах му че знам той ми каза че се е чувствал много самотен просто е искал да е с мен а аз един вид съм го изоставила и появило се някакво момиче и спал с нея след това е прекратил взаимоотношенията си с нея аз разбира се реагирах много остро зарязах го но той почна ми се извинява и каза че е била най-голямата грешка която е правил и ми обясни подробно какво съм аз за него каза ми че много съжалява и ако съм му дала шанс нямало никога повече да ме нарани така и аз много го обичам толкова са силни чувствата ми към него че не мога да ги опиша... Така всичко беше много по-драматично но не исках да изпадам в подробности защото много мд боли от това което е сторил макар че твърди че е без чувства. Аз се чувствам като наивна глупачка защото му простих но ако не бях щеше даме боли ммого само при мисълта че няма да съм с него (не говпря дори за секса а за близостта ни разговорите ни ) ми става много гадно боли ме.... Мнения моля?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9f8b3bfe24
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мнения - в случая ти вече си взела решението, така че се зяснете напълно, а след това затворети страницата. Не му натяквай в никакъв случай! С времето всичко ще утихне. Но повтори ли се - късай всичко безкомпромисно и повече не се обръщай назад!
Късмет и щастие!
Ж28

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 801c525607
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мнение? Ами първо може да седнеш да научиш български за да не правиш правописни грешки. И без това учебната година започна.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 76e281f691
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много трудно се преглъща изневяра по принцип... но на първо място ти трябва да си наясно със себе си дали вътрешно си простила на този човек и дали можеш да забравиш тази негова грешка. Ако не си просто няма смисъл да се събирате, защото за всяко нещо ще му натякваш, ще се сърдиш, ще си мнителна и няма да се доверяваш по същия начин както преди. Това по принцип е нормално, но трябва да си готова да не го превръщаш в драма, а да си остане за теб. Ако наистина човека съжалява хубаво си помисли и прецени дали ще му дадеш шанс да се поправи.
Аз съм на принципа, че всеки човек заслужава втори шанс, но не повече! Не казвш на колко години си, вероятно още сте млади и неосъзнати и правите грешки. Всичко е в теб.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 22d9e02066
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За правописните грешки съжалявам, просто малко бързах при писането на историята и уверявам те българският си го знам много добре

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 22d9e02066
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   За правописните грешки съжалявам, просто малко бързах при писането на историята и уверявам те българският си го знам много добре

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d2d0fde8ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Така както описваш, не виждам да е сериозно, но щом казваш... Искаш мнение? Ми моето мнение е, че си направила добре като си му простила, но да му е за последно, защото ако ще му прощаваш няма да спира да прави грешки.
М20

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: d46d72cfcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   В случая и аз бих простила. В крайна сметка хора сме, на всеки се случва да сгреши. Щом наистина е било само веднъж и човекът изглежда, че истински съжалява, добре си направила, че си му дала още един шанс, обаче го следи внимателно и ако случката се повтори сложи край, защото 1 път е грешка, вторият път вече е предателство. За това бъдете щастливи и ако виждаш, че го е забравил и ти никога повече не повдигай темата.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9571c770b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Простиш ли веднъж, трябва да прощаваш вечно... хората не се променят ( от опит ).

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker