Как бихте регирали, ако много по- млада жена Ви се обясни в любов? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как бихте регирали, ако много по- млада жена Ви се обясни в любов?
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 2017 пъти
Здравейте, приятели! Прочетох много истории тук, някои много сходни, други направо идентични с моята! Накратко, аз съм млада жена, тялото и лицето ми са привлекателни за мъжете, получавам необходимото внимание, не страдам от комплекси за външен вид ( хубави гърди и крака, дълга гъста коса и светли очи, хубава усмивка). Това, което ме мъчи обаче е, че моята любов не е ''мой връстник', напротив даже- много по-голям от мен е. И за ваше учудване, бих споделила, че въпросният не е богат, дори напротив- скромен и свит човек е, затворен, не говори, ако няма какво да каже- именно тези му черти харесвам толкова! Не е наглец, не е мръсник, не е на принципа ''чук и чао'', в момента не е ангажиран с жена до себе си... знам, че много от хората тук биха ме упрекнали, биха търсели някакъв проблем в развитието ми, но дори и да има нещо, което аз не откривам у себе си, така се чувствам, в крайна сметка не вредя на никого, нали? Не разбивам семейство (няма такова), не съм материалистка, независима съм... просто, понякога чувството е по-силно от разума, то те води, кара те да разбереш, че си човек и обичаш.. аз се чувствам точно така. Реалист съм, нямам празни очаквания- наясно съм, че тази връзка ще продължи за определен кратък период от време, а след това ще приклччи- не искам и повече. Проблемът, който е налице е, че реших да проявя инициатива - казах му, но той сякаш се смути, изтъкна доводи като това, че имаме разлика, че аз тепърва започвам да се развива, че не би имало с какво да ми е полезен.. Как мислите, как се е почувствал вътрешно? И има ли шанс, ако опитам пак и това е просто липсва на увереност у него, да го убедея? Моля, злобните коментари настрана, приемам критика, само ако е обективна, съдници в България много. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: aef9f0d381
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам той на колко е, но е много близък по моя характер. Аз съм на 31. Мнението ми е, че просто си го смутила, поне аз бих се смутил. Не е знаел как да реагира, защото не го е очаквал - вероятно не е получавал много женско внимание, а и внимание от хората като цяло, затова се е затворил в себе си и няма особени очаквания при контактите си с тях. Този "шок" го е накрал просто да отвори уста и да започне да говори каквото първо му дойде на ум. Възрастовате граница е най-очевидното, затова се е лепнал първо за нея, особено ако е на около 40, а ти си на 20-тина.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ba54b9e63e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Повечето биха се възползвали от ситуацията.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 37e49ff7df
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не казваш точно каква ви е разликата, нито ти на колко си и той? Едно е ако ти си на 30 той на 45, съвсем друго е ако ти си на 18 той на 35. Едни и същи години като количество са различни при различните възрасти. Първо уточни това. А според мен щом ти е казал, че няма с какво да ти е полезен, може би има предвид точно това - мъжете рядко използват подтекст, каквото казват, това имат предвид.

Жена, 30г.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 01e705c409
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мисля, че разликата във възрастта е проблем. Има даже пракове с по 20 години разлика, в които съпрузите са щастливи и се обичат. А и в мъжката природа е заложено да харесваме млади жени. Съвсем нормално е 60-годишните мъже да се заглеждат по 18-годишни момичета. Просто не го показват, за да не ги съди обществото. Не знам точно колко ви е разликата, ако е нещо от рода на 18-60, възможно е точно общественото мнение да го тревожи. А може и просто да не си негов тип или да е влюбен в друга. Колкото и да си красива, няма жена, която да е универсален тип, хората са различни и понякога просто няма химия. Ако толкова те мъчи, поговори пак с него. Нека поне ти каже общественото мнение ли е проблемът или наистина няма привличане. А ако има - не смятам, че трябва разликата в годините да е проблем.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c55d0646b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз по принцип нямам против по - малките жени да излизате с малко по - възрастни мъже, стига да сте самостоятелни - финансово независими! Да цените себе си като личност и да не правите повече компромиси, отколкото мъжете правят за вас! Не мисля, че има нужда да обяснявам защо съветвам това. А и не е по твоята тема, защото ти си казала, че си независима.

Обаче според мен в твоя случай може би просто този мъж не те харесва достатъчно и за това ти ги говори тези неща. Един мъж, на колкото години и да е, каквото и да е положението му, усети ли, че има шанс с някоя, която желае, то той няма да се поколебае да бъде с нея.
Другия вариант е, че мъжа, за който ни пишеш просто е в някаква сериозна емоционална дупка. (ако е така да посети терапевт, а не да товари с характера си някакви момичета, макар по един такъв индиректен заобиколен начин - ма аз не съм полезен, ма аз не съм такъв и онакъв, мрън, мрън, дрън)

Който и да е от тези два варианта аз те съветвам да не се занимаваш повече с този човек и да насочиш вниманието си към други акрактивни за теб господа или момчета.
Не за друго, а защото живеем един живот и трябва да извличаме максималното от него, а не да тъпчим на едно място, да драпаме там, където е по - здравослоно за нас просто да отминем и да продължим напред!

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: a6d63b814d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравей аз бих се почувствал поласкан, запленен и захласнат по такова момиче, би ми станало много топло и приятно, стига разбира се да я харесвам.

М>30

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 14bd51d66c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бори се скъпа. За който обичаш натисни газта. Разлика в годините няма страшно. Ако си упорита той ше бъде с теб. Много щастие ви пожелавам:)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 836eceafb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Достa по- възрaстен, нямa семейство, нямa женa до себе си, "нямaм с кaкво дa съм ти полезен"- сериозно ли нищо не ти говори товa? !
Не виждaш отговорa/ изводa? Хaххa, може дa си помислиш, че ми е "злобен" коментaрът, зaтовa ще остaвя дa потрудиш мaлко мозъчето си :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8e3909f492
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре, ето какво си казала - доста по-възрастен, затворен, скромен, свит, няма какво да каже, няма с какво да ти е полезен. И все пак искаш да си с него. Аз съм на 29, но ме режат още преди да си кажа името. Не мога да те посъветвам нищо, защото не разбирам логиката на този свят.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8cffba6045
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Какво значи полезен? За любовли говорим, или за купуване на бойлер? ! (това към такива като номер 8)

Ако си влюбена в него, не се отказвай. Разбирам те добре. Чупила съм съпротивата на такъв мъж. На него просто не му се вярва, че наистина го харесваш. Продължавай по същия начин и ще успееш.

Alpha, ж. 26

 
  ...

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 950e4845e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не казваш на колко години си ти и на колко е той, но аз бих се радвал млада жена (момиче) да ме хареса, дори и да ми се обясни в любов. Казах, че ще се зарадвам отново защото такъв случай съм имал в живота си. Аз бях на 45, а тя на 18 и да, тя се влюби в мен. Тя не ми се обясни в любов, но аз бях достатъчно опитен за да разбера какво става в нея. Аз само откликнах на чувствата й. Но аз не се стреснах, нито се стъписах, напротив бях много поласкан, че такова младо момиче проявява такива чувства към мен. Година и половина връзката ни продължи и това време беше най-добрия момент в живота ми с момиче. И тя и аз знаехме, че тази връзка няма дълга перспектива. След година и половина тя се ориентира към момчета на нейната възраст.
Разделихме се като най-добри приятели.
Авторке, кажи на въпросния мъж, че ти е приятно да бъдеш с него и просто искаш да прекарвате време заедно и на двамата да ви е хубаво. Не му говори за бъдещи планове за да не се притеснява. Кажи му, че е важно в момента как се чувствате и че това е достатъчно за теб. Ако му говориш така мисля, че ще те разбере.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5c362722fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Човекът не случайно е сам!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 836eceafb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Н 11, aз съм н 8, сaмо нaистинa супер човек със супер мaтериaлистично мислене би си превел тaкa коментaрът ми. Не ме учудвa, че си с по- възрaстен мъж...знaм от някой друг твой коментaр.
A дaно не те лишaвa от бойлери и тигaни "тефaл" :)

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: ba0cb6092e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Мили хора, здравейте! Изненадах се от факта колко окуражителни коментари получих, благодаря ви, ще дам и няколко пояснения: Номер1, точно такава беше ситуацията, той е чаровен, но и аз смятам, че не е човек , който е свикнал да получава женско внимание, особено напоследък, напротив, даже мисля, че страни от това...
Номер 4, не мисля, че ставаше въпрос за липса на физическо привличане, виждала съм го ( а и други хора са ми казвали, че ме е оглеждал , скъсяваше прекалено много дистанцията и си позволяваше малки жестове и докосвания, но знам ли, последните може да са просто случайност и да са породени от факта, че съм му симпатична, не и повече)
Номер 5 - да, независима съм, но и аз смятам, че може да има проблем, който го кара да не се чувства добре , изглежда ми потиснат и огрочен
Номер 11 - винаги съм мислела, че не вярва! Но как да му докажа, че е така, като същевременно не искам да съм досадна, на свой опит знам, че когато отрежа някого, не искам пак да ми звъни и тормози, а много често го правят... Въпреки че всеки път,когато се засечем е радостен като се видим, държи се добре, усмихва се,последния път даже ме прегърна.. ти как успя, бих се радвала да споделиш?

Номер 12- Ти ме разбра най-точно! Искам точно нещо такова,което сте изживели ти и твоето момиче- приятно време ,прекарано заедно, споделеност, без уговорки и излишни задължения, достатъчно разумна съм и знам, че това не би се приело добре от обществото, за да подлагам и него, и себе си на това- не искам връзка, която на размахвам навсякъде, може да е дискретно, да ни е хубаво, пък колкото продължи - толкова, после просто да си останем приятели. Не искам да живея с него, нито да се обременяваме с отговорности, в крайна сметка съм много отговорен човек,но искам да си позволя тази ''прищявка'', защото сега съм млада, и смятам, че мога. Как мислиш, би ли реагирал добре, ако му заявя тези неща, как да подходя?
Благодаря ви отново!

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 9ed3522073
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Мили хора, здравейте! Изненадах се от факта колко окуражителни коментари получих, благодаря ви, ще дам и няколко пояснения: Номер1, точно такава беше ситуацията, той е чаровен, но и аз смятам, че не е човек , който е свикнал да получава женско внимание, особено напоследък, напротив, даже мисля, че страни от това...
Номер 4, не мисля, че ставаше въпрос за липса на физическо привличане, виждала съм го ( а и други хора са ми казвали, че ме е оглеждал , скъсяваше прекалено много дистанцията и си позволяваше малки жестове и докосвания, но знам ли, последните може да са просто случайност и да са породени от факта, че съм му симпатична, не и повече)
Номер 5 - да, независима съм, но и аз смятам, че може да има проблем, който го кара да не се чувства добре , изглежда ми потиснат и огрочен
Номер 11 - винаги съм мислела, че не вярва! Но как да му докажа, че е така, като същевременно не искам да съм досадна, на свой опит знам, че когато отрежа някого, не искам пак да ми звъни и тормози, а много често го правят... Въпреки че всеки път,когато се засечем е радостен като се видим, държи се добре, усмихва се,последния път даже ме прегърна.. ти как успя, бих се радвала да споделиш?

Номер 12- Ти ме разбра най-точно! Искам точно нещо такова,което сте изживели ти и твоето момиче- приятно време ,прекарано заедно, споделеност, без уговорки и излишни задължения, достатъчно разумна съм и знам, че това не би се приело добре от обществото, за да подлагам и него, и себе си на това- не искам връзка, която на размахвам навсякъде, може да е дискретно, да ни е хубаво, пък колкото продължи - толкова, после просто да си останем приятели. Не искам да живея с него, нито да се обременяваме с отговорности, в крайна сметка съм много отговорен човек,но искам да си позволя тази ''прищявка'', защото сега съм млада, и смятам, че мога. Как мислиш, би ли реагирал добре, ако му заявя тези неща, как да подходя?
Благодаря ви отново!

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 3ffb138308
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не казваш на колко години е, но е напълно възможно да е импотентен.
Аз съм имала такъв случай - бях на 18, той - на 45, но преживял много и физически беше с десет години отгоре. Излизахме всеки ден, беше ясно, че има привличане, дори ми се обясни в любов, обаче когато поисках физическа близост, интимност, секс (което е нормално за младо момиче) и той започна да се дърпа. И така седмици наред... най-накрая една вечер у тях го натиснах, нямаше къде да бяга. Започнахме да се целуваме, галим, това - онова, и като му свалих панталоните, разбрах каква е работата. Човекът беше почти импотентен - ставаше му, обаче не можеше да задържи ерекция повече от минута-две и за секс и дума не можеше да става. От години така.
Та може и твоя случай да е такъв - може и да не е проблем с ерекцията, но със самочувствието като цяло, и от там да е несигурен и да предпочита да стои в обвивката си. Ако наистина много го харесваш, не се отказвай. Не се знае какво ще излезе.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: eacc687a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Човекът явно е много свестен, което в наши дни си е рядкост и явно ти добре си почувствала това и той те привлича, може би си и влюбена. В никакъв случай не се отказвай, неговите скрупули са несъстоятелни, а може би с тях той те проверява, доколко си готова да му се посветиш. Непременно реализирай тази любов. Престъпление е да я загърбиш или убиеш. Всеки човек трябва в живота си да познае щастието, а щастие може да даде само любовта.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 950e4845e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Аз съм № 12 отново. Да, сподели му точно тези неща, които пишеш в края на отговора си към моя коментар. Ти си разумна жена, опитай се да го увериш, че нищо друго не те интересува, а само приятното време прекарано с него във взаимно удоволствие. Да се радвате един на друг. Кажи му, че нищо друго не искаш от него, само споделената любов. Трябва да го убедиш в това. Успех.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 8cffba6045
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   До авторката от Alpha (11):

Разбирам те много добре, че бягаш от образа на натрапчива и досадна жена. Аз съм същата. В моя случай, винаги, когато той беше склонен да си говорим, се застоявах при него и водехме едни такива сладки разговори, които постепенно се прехвърлиха и скайп по нощите. Когато той се опитваше да ми обяснява, че щяло да е труднно, че това, че онова, аз просто му заявих в прав текст, че подобни дребнави причини не могат да бъдат аргумент. Казах му, че не ме интересуват тези неща и че единственото, което има значение за мен в този момент са нашите отношения. То така си и беше. Оттогава започна и връзката ни. Бях ужасно влюбена в него, не можех да го скрия по никакъв начин и той се предаде. Това е в общи линии. Пожелавам ти успех:)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker