Моята голяма любов/ заболяване - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Моята голяма любов/ заболяване
преди: 7 години, 8 месеца, прочетена 1463 пъти
Здравейте! имам проблем. Моят приятел има тежко заболяване, а аз съм здрава. Шансовете за деца са 50% здрави и 50% болни. Искам да имам щастливо семейство, обичам моят приятел повече от всичко, но искам здрави дечица. Не знам какво да правя искам децата ми да са от него, но и искам да знам, че те ще бъдат здрави. Какво да правя.. това е неизлечима болест, а искам да прекарам остатъка от живота си с него. Моля Ви посъветвайте ме.. сърцето ми подсказва да остана при моята голяма любов, обаче искам и здрави деца. Докато не забременея няма как да разбера дали всичко е ОК, но ако забременея няма да абортирам. Помогнете ми да събера мислите си.
(ж.24)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 8 месеца
hash: c68daafd13
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо - какво е заболяването и второ - помислете за донор на сперма. Така детето поне ще е наполовина твое, отколкото ако осиновите. Говори с мъжът ти как гледа на идеята. Ако осиновите той пак няма да е бащата, а така поне ти ще си му майка. Той пак ще е баща на детето ти, но биологически баща му ще е друг. Но е по-важно кой те е отгледал, а не кой е дал семето.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 904a674a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако направите ин витро процедура, доколото знам лекарите избират най-жизнените ембриони с най-добри показатели, така че дали не може да се изследват за болестта и да изберат здрав?
Поразрови се, разпитай лекари, може и да може, нямам идея. Може да звучи гадно да си "избереш" здраво дете, но нали не искаш да родиш болно, което да се мъчи цял живот?
Ако искаш дете ще трябва да направиш такъв избор, а и също така може би няма да имаш повече от едно, то с такъв риск и едно си е цяло щастие. Съжалявам много, че това ти се случва, бъди силна и проучи дали ин витро може да ти помогне. Желая ти много любов и здрава рожба.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4d0039c508
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здравей! Не пишеш какво е заболяването на приятеля ти. Това е трудна дилема. С някои заболявания в днешно време хората живеят пълноценен живот приемайки медикаменти. Във всеки случай това не е решение, което някой друг, освен вас двамата, може да вземе. Ако решите детето да е ваше и рискувате ви пожелавам да се роди здравичко, но ако нещата не се развият по този начин помислете изискват ли се по-особени грижи, можете ли да си ги позволите и няма ли други варианти за дете. Някои наследствени заболявания могат да се изследват докато жената е бременна и ако заболяването е наистина тежко да се прекъсне бременността, но и това е трудно решение. Може да осиновите дете. Това, което бих ви посъветвала е да се консултирате с лекар и да послушате вътрешната си интуиция. Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 4083262bd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи приятелят ти има автозомно доминантно заболяване. Преимплантационна диагностика: инвитро оплождане, генетично изследване на ембрионите и имплантация на здрав ембрион. Направете медико генетична консултация.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: 5612e97e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 1, и защо предпочиташ донор на сперма пред осиновяване? Мъжът е прецакан и в двата случая - децата не са негови. Пък нали не било важно от кой е семето, а кой го бил отгледал. Тогава значи и яйцеклетката не е важна от кого е.
Това, което искам да кажа, е, че мисленето ти е безумно и няма общо с реалността. Всеки мъж подсъзнателно знае кога детето е негово и кога не е и го третира по съответния начин. При жените е още по-силно усещането, затова и думата мащеха е с толкова негативни конотации.

А авторке, ти - трябва да преодолееш табуто на аборта.

 
  ...


...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: b9f427519a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Потърси информация по този въпрос
http://dnes.dir.bg/news/roditeli-dnk-bebe-24029793?nt=4

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker