8 години - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

8 години
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1930 пъти
Здравейте, за първи път пиша някъде нещо, не знам с каква идея го пиша дали за да ми дадете някакъв съвет или просто да си кажа какво ми се случва. Историята ми е доста дълга затова няма да изпадам в кой знае какви подробности.
Аз съм мъж на 26 години имам(имах)8 годишна връзка, а от 5-6 години живеем самостоятелно и сме непрестанно заедно и колкото и странно да звучи не сме се разделяли за повече от 2-3 дена за тези 8 годни, нямали сме някакви супер сериозни скандали заради които да се разделим.... та това е на кратко предисторията обаче от около месец нещата станаха изключително сложни, решихме да си дадем почивка за период от 4-5 дена в който всеки да прави каквото иска. Аз започнах да си карам по обичайния ред от работа в къщи тук таме излизане с приятели и така, а тя започна да излиза по някакви кубчета и да се забавлява, не се прибираше по цели нощи и това продължи 2-3 дена.. тогава ми стана ясно че ставаше нещо, но си траех. Малко след усетих, че има някакво безпокойство в нея изглеждаше супер напрегната не и се занимаваше с мен и тогава започнаха сериозните разговори, разбрах че като е излизала се е запознала с някакво момче и са излизали около 2 седмици, тогава аз реших да напусна работа и да се прибера в родния си град или да търся някакъв друг начин да се справя с това, защото приех, че това е краят. Това се и случи за 1 ден оставих всичко зад гърба си- приятелка, приятели, работа и град в който съм живял 4 години. След това започна голямата депресия не виждах смисъл в нищо, нищо нямаше значени, нищо не ме удовлетворяваше.. по цял ден само лежене. Седмица след това обаче тя ми писа и не дълго след това се видяхме. от 6 дена съм при нея без никакви очаквания, просто искам да видя дали има промяна. Почти всяка вечер говорим както и преди сме говорили, казва, че ме обича и че знае че аз съм правилният човек, но не съм бил правилния за този момент, а аз нз дали да чакам да стана правилни... всеки ден питам дали да остана или да тръгна. но тя не ме пуска. Хора прекалено съм объркан за да напиша това което искам да кажа, имам още супер много неща които трябва да кажа но не знам как... даже не знам дали някой ще разбере нещо от това което съм написал....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 35e69c09b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дори и да получиш съвети няма да ги приемеш.
До една известна степен я разбирам, защото всеки трябва да диша свободно и когато я няма тази свобода се правят, какви ли не глупости! Още в края на 1-вата, 2-рата година, беше нужно да си дадете свобода, да не се задушавате, защото сте самостоятелни хора това по-нататък омръзва и какво следва? ! Раздяла неизбежната раздяла.
8 години не са малко, а тази връзка от 8 години е изчерпана, поне така мисля аз. Вземи се в ръце бъдещето ти е пред теб и всеки сам да си търси щастието, тя го е намерила време е и ти да го направиш! Когато късаш, не поглеждаш назад, колкото и болезнено да е. В бъдещи връзки, това със задушаването не го прави... ако искаш естествено връзката да провърви и да създадеш семейство.





МОРСКИ ПОЛЪХ

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 8fed83bdb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ми жените сме такива... било и е забавно с оня, но знае че не е сериозно и идва при теб на сигурното. :) Иначе е нормално като отиде някъде и да е привлечена от мъжкия пол, все пак тръпки има, инстинкт.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c7cd93d171
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Tи си правилният за нея... докато не намери друг по-правилен. Просто оня пич я е минал набързо, независимо дали само за секс, или е имало някакъв "романс", и сега понеже й е самотно и отчаяно пак иска с тебе. Нормална история - жените винаги търсят по-вървежен мъж, ама като не могат да го имат или задържат се връщат при по-нискоранговите мъже (сред които съм и аз, да не си помислиш че искам да те товаря нещо).

Иначе не ви разбирам ще живеете 8 години заедно и още нямате деца. Няма смисъл от връзката ви, сериозно.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 5dbb17b07d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Уплaшилa се е от новото и се върнaлa към сигурното. Докaто се aдaптирa към мисълтa зa ново/ рaзлично, ще е зaлепенa зa теб. Когaто отново влезете в сивото ежедневие... е, вече имa опит и ще и е по- лесно дa се откъсне от сигурното.
Съжaлявaм зa теб, но е по- добре дa се aдaптирaш и ти към "новото" което предстои.
Проблемът при рaздялa при дългите връзки е именно стрaхът от новото, нaвикът. Но вaшето е вече счупено.
Използвaй моментa докaто сте зaедно още дa се нaгодиш към мисълтa зa рaздялa, подреждaй си животa в добрa зa теб посокa- рaботa, приятели, хобитa. Нея я пиши "бегaлa" и мисли зa бъдещето си.
Не съжaлявaй, пaк е нa време. Поне нямaте децa или не посочвaш.
Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 527bf1eb43
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Нямам идея колко ще съм ти полезна, но аз също имах точно толкова дълга връзка и без да има друг човек, един ден си тръгнах...
Няма как да спрете да комуникирате от раз, та вие сте били почти през целия си съзнателен живот заедно, но от позицията на жена, на мен това ми прилича на охладняване от нейна страна и ще те държи, докато не и стане напълно безразлично.
Моят бивш приетел не спираше да ме моли в продължение на 6 месеца, но се бяхме изчерпали.
Прецени нещата и ако задавайки си въпроса ;" Тя ли е жената", се колебаеш.... бягай човече. Точно така аз определих какво да правя.
Гледай смело напред, сега може и да мислиш, че няма друга жена на света, аз също си мислех, че никога няма да обичам друг така, но дойде един, който ме счупи и си тръгна... сега дори онзи с 8-те години се чудя кой беше...

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: d6f44c2810
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж сега тя иска и вълка сит, и агнето цяло - един сигурен (ти) и един, с който да си чеше егото (а може би и друго :Д).. няма как да стане. От два стола шинаги се пада на земята. Като жена ти казвам. че явно тръпката й към теб я няма вече, но просто сте заедно от много време тя е свикнала с теб и малко се страхува какво ще стане ако остане сама. В някой момент обаче ще придобие смелост да те зареже и тогава ще те боли много повече.. просто избегни това и си тръгни сам без да се унижаваш повече.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 807aaa9929
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   8 години са много време заедно. През това време връзката ви е трябвало да се развие напред-да се ожените, да имате дете и пр. Понеже това не е станало, тя се е развила назад-временно сте се разделили и т. н. В природата няма такова нещо като стоене на едно място. По-рано е трябвало да говорите за дете и пр. Сега, след всички тези събития, е малко сложно. Ти можеш ли да й простиш? Все в главата ти ще е споменът от кръшкането. А тя така ти е дала да разбереш, че е време за брак и дете... Но го е направила по кофти начин.
А и защо ще си оставяш работата и ще се местиш в друг град?
Като се счупи нещо незнам дали оже да се залепи. Тъй или онак си извади поука от тази история и продължавай напред.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: acd7fac5af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здрасти,
след като те е заменила с лека ръка за нещо мимолетно, аз не бих останал, пич. С лека ръка е захвърлила 8 години... как да й вярваш?
Ясно е какво е станало. Излизала е с онзи, той й е теглил една топла пи*ка и я е пуснал да си ходи. И сега от теб по-хубав няма. Това за мен е подигравка. Ти си резерва, така ли? Айде мерси, ама няма нужда. Аз или съм първия избор, или не съм избор. След като тя е толкова вятърна, просто не виждам смисъл да се занимаваш с нея.
Знам какво е. Знам, че ще е трудно, но аз ти препоръчвам да се изясните и ако нещата са такива, каквито предполагам, да я зарежеш. Защото веднъж направила ли го е, ще го направи пак.
АКАТИМ

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6fcf1ed8ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Еха, като четох историята ти си представях мен и приятеля ми. При нас обаче няма други хора който да харесваме. Но врзката ни е 3 години. Според мен при теб и нея времето е много и тя си е харесала друг, но е невъзможно да те остави просто така заради новия. Просто е метнала око на тоя за момент. Ако твърди, че те обича значи е така. Успех

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9ac423fbe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   зарежи я, тръгни си и не се обръщай назад. не, не те обича, просто иска да си й сигурната резерва, ако нещата с новия не потръгнат. унизително е да я чакаш и да се надяваш, дори да се върне, нещата никога няма да бъдат същите като в началото.
много млади сте станали гаджета и явно връзката ви се е изчерпила, поне за нея.
Ж45

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 60c7193335
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Aйнщайн го е казал приятел, пари и хора не се преследват :)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 888794a977
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Братле, не знам какво точно да те посъветвам, но според мен поведението на приятелката ти е несериозно. Какво значи, че не си бил правилният човек в онзи момент. По тая логика ти може да не си правилният в още много моменти занапред. Освен това, предполагам знаеш, че много жени не пускат клона, докато не се хванат здраво за следващият. Онзи може да е бил просто някой бройкаджия и да е я разкарал набързо. На бившите общо-взето се гледа, като на златната резерва. На мен ми се случи да се опита, да се върне след повече от половин година, сякаш нищо не е станало. Изкара се чак и жертва, била сама, били я зарязали! А аз, през тая половин година къде бях, сигурно купон след купон! Не, мерси!
Пак ти казвам, трудно ми е да ти дам съвет, защото не съм имал толкова дълга връзка, но лично за мен нещата са ясни - тя иска да остане с теб, защото си свестен и има на кого да разчита, но ще продължи да се забавлява с този и онзи, когато има възможност. Щом излиза цели две седмици с друг зад гърба ти! Само не е трябвало да си напускаш работата, ако ти е харесвала. Да, вярно, гадно е в началото, изпадаш в депресии и т. н., но колкото по-бързо излезеш от тези състояния, толкова по-добре.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e8d2f531d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Здравей, приятелката ти те мотае докато се уреди по-сигурно с някой и едва тогава ще те зареже казвайки ти, че всичко между вас е свършено и тя вече не те обича. Сега не иска да те пуска, защото нещата и с другия са още много несигурни и не иска да падне от двата стола на пода. Ако искаш да я задържиш и кажи, че или тези нейни срещи, излизания и т. н. приключват или всичко е свършено между вас и ти няма да играеш втора цигулка. И повече не прави глупавата грешка "да си давате почивка" - това е картбланш за жената да иде да блудства докато те държи като резерва. Отговори ми защо "от около месец нещата станаха изключително сложни"?

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: d01c47eafa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Прочетох всички коментари с голям интерес, повечето от нещата ги зняех. Другото е, че аз вече бях се махнал от града, но след това тя ме потърси. Все още съм тук при нея и се чувствам изключително зле, защото очаквам тя да ми покаже че има някаква разлика и аз от 6 дена просто чакам да ми каже нещо, но едва ли ще издържа още дълго. Другият проблем е че тя сега се държи така както винаги е искала да се държи без да се съобразява снищо и мен дори някакви леки намеци ме нараняват до безбожие. В мемента усещам, че трябва да намеря птосто някаква сигурност... А и аз няма да мога да се отпусна докато не разбера дали всичко е свършило на 100 % както казахте аз. Усещам че имам чувства към нея и че тя е единствената... Знам че я задушавам, но защооо тя иска да стоя тук, а аз дори работа нямам нищо почти не правим заедно. А отностно товя другото момче каза, че е спряла да се вижда с нещо защото нещата започнали да стават много сериозни, а тя не търсела такива неща нямала нужда от никой просто иска да се забавлява.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: d01c47eafa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Отговори ми защо "от около месец нещата станаха изключително сложни"?
Защото до преди това всичко изглеждаше наред,мислех че имама една от най стъбилните връзки... Сложно е защото в момента никой не знае какво става ,тя ми казва Ти синправилният човек ,но не за сега ,а на мен не ми се чака да стана правилния...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker