Този мъж ме влудява.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Този мъж ме влудява..
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 3186 пъти
Искам да ви разкажа какво ме мъчи от известно време. Не мога да спра да мисля за един мъж, бяхме колеги миналата година, виждаме се отвреме навреме, но само да се напием и да правим секс в квартирата ми.

Аз уча в Пловдив, а тои си е оттук. Не ми е показал досега, че чувства нещо към мен. По-скоро идва за единия секс. Няма приятелка и не е женен, а е на 33 години. Аз съм на 22 почти, имаме 12 години разлика, което също ме притеснява. Аз искам към 25 да създам семеиство, като завърша, а тои тогава ще е на 37. Проблема е, че не мога да спра да мисля за него. Днес цяла сутрин проливам сълзи, защото знам, че няма да имам бъдеще с него. Характерите ни също не съвпадат много, тои не е романтичен, понякога си мисля даже, че няма какво да си кажем.

А аз толкова се влюбих в него. Никои друг не ме интересува, вапреки, че ме търсят постоянно други. Тои да не създаде досега семеиство явно и тои не е стока. Тои е по живота, обича да пие с компания и маи изобщо не му е до сериозни връзки. Но не мога да спра да мисля за него нито сутрин, нито вечер. Една баячка ми предложи да направи нещо като любовна магия и тои да ме обикне, но незнам дали няма да съжалявам после.

Прекалено много го обикнах. От мин. година се виждаме, но само ми идва на гости. Поне ми прави услуги, кара ме с колата като имам някъде работа и т. н. Но това не ми е достатъчно. Искам него и това е ! Иначе в Бургас имам приятел, но не го обичам. Не изпитвам към него това, което към този.. Няма я онази тръпка като го видя, няма го онова разтуптяване на сърцето.. Какво да правя, кажете ми, моля ви! Ако бяхте на мое място какво щяхте да предприемете? Да продалжавам ли да се виждам с него докато не намеря подходящия? ? Не мога да си представя ако не го виждам. Как можах така да се влюбя, а как боли ..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 498d452994
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много ми е жал за теб, защото робуваш на някакви смешни обществени норми, които са релевантни само в малките до средно големите градове и паланки на Балканите.

Мила, 12 години разлика изобщо не са много!!!!
Много ясно, че на 34 години човекът не иска да има семейство. Той е мъж и може и на 60 да си направи деца ако иска. Радвай се, че не се е „буботнал„ на младини да се жени, защото ти сега може да го „буботнеш„ и имаш само за себе си.

Не планирай нищо - на 25 щяла да има семейство? А откъде пък си сигурна в това - животът е толкова цветен, може до тогава да си станала лесбус.

Не мисли за глупости, а хвани бика за рогата и се наслади на връзка с този човек ТУК И СЕГА, като му имаш мерак. Времето няма да се върне назад.

Пишеш, че излизал, пил - това той всеки ден ли го прави, да не е пияница? Ако е така, забрави го!!!!

Ако обаче просто си ергенува и се наслаждава на младостта си, а иначе има стабилна работа и е с готин характер и уважава жените - грабвай го и си го пази!!! Той се е „наживял„ и ако създаде семейство, ще е много по-стабилен и точен от всички 20-годишни мамини синченца. Но защо трябва да почваш всяка връзка с такива намерения? Имам приятелка, която нарича всеки свои приятел „годеник„ представя го на родителите си и започват едни драми. Вече е на годеник номер 4, които преди 10 години май беше годеник номер 1.....

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 13c86242c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо се раздели с "приятеля", когото не обичаш. А това дли един мъж е създал семейство или не не е критерий за това дали е стока или не. Просто отвори половината теми тук, в които се споменават семейни триъгълници, пирамиди и паралелепипеди.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 034a459370
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Изобщо не се занимавай с магия, ти луда ли си ? Говори с него и му кажи, че искаш нещата да са сериозни, ако се саглъси пробвай, рискувай. Ако ли не продалжавай напред, та ти си само на 22. Успех ! :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 360ef1c943
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Напълно съм съгласна с номер 1! Как можеш да робуваш на такива идиотщини от типа - "на 25 семейство", "щом не се е оженил досега, значи не е стока" и т. н. На редовните читатели на сайта съм писнала с историята си, че и моят мъж е на 33, а аз на есен правя 22 и се чувстваме прекрасно. И какво от това? 12 години разлика, когато има любов е нищо! Даже е хубава, според мен. А това, че до 33 години не се е "бракувал" само говори добре за него - значи осъзнава каква отговорност е семейството и иска да се почувства готов за нея, а не да се жени и да произвежда дечурлига, само защото според селския стандарт "му е време". Я, зарежи тия стереотипи, заживей свободно и ще видиш колко е хубаво да не си търсиш проблем там, където го няма! Както са казали номер 2 и номер 3, които също подкрепям, скъсай с човека, когото на практика лъжеш, не се занимавай с разни шарлатанки с "магиите" им и послушай Оскар Уайлд: "Единственият начин да преодолееш изкушението е да му се отдадеш". Животът ти е много кратък, младостта - още повече. Спечели този мъж и бъди щастлива с него! Успех!

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 7359182c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз бях попаднала на подобен мъж... Кажи ми, че не става дума за човек, името на който започва с буква "Ю"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker