Как да действам като съм се напатила вече? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да действам като съм се напатила вече?
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 1729 пъти
Здравейте на всички тук! Следя с интерес темите в сайта, понякога се и включвам с мнение, но сега съм от другата страна1
Момиче на 23 години съм - вмомента магистър и работа по специалността, но доста натоварена. Като цяло не бих казала, че имам много свободно време, защото се занимавам и с други неща. Хората от специалността ни се оказаха почти същите от теи, с които си карахме и бакалавърската степен. Никога не съм мислела, че ще хлътна по някой от там, но ето - стана.
Един ден на една от лекциите лекторът говореше нещо и един от колегите се пошегува доста забавно и разсмя всички в залата. Аз просто го погледнах и се усмихнах, направих го съвсем естествено, без да се замисля. След лекцията той дойде и ми предложи да идем на кафе с колегите от неговата група. Аз приех, защото доста от тях познавам, а и нямах друга работа точно тогава. Да уточня, че и с него се познаваме, но досега бяхме на здравей - здрасти. Не съм го възприемала по този начин, но да си призная това лято определено му се беше отразило доста добре на външния вид. Той по - скоро дава вид на момче тип женкар, обигран и доста общителен. Отидохме на кафето и да си кажа честно се анстрахирахме от всички други и говорехме само двамата. Беше забавно, не съм мислела, че ще имаме толкова общи теми на разговор. Усещаше се лека закачка и от моя и от негова страна. Оттогава насетне на всички лекции започнахме да сядаме заедно. Да уточня, че като цяло се виждаме само в университета (тоест от събота и неделя на събота и неделя). Няколко седмици подред така и с всеки път флирта се задълбочаваше - все гледаме да се докоснем някак, шегите са двусмислени, само ние шаваме в цялата зала. Просто се усеща и на колегите започна да им прави впечатление, започнаха да подпитват какво става. Преди известно време излязохме само двамата. Мина добре, направи ми впечатление, че той ми сподели доста лична информация за себе си. Спомена нещо за второ излизане и когато ме изпрати ме прегърна. Дотук добре, но имам няколко притеснения. Първо, ние извън лекциите изобщо не контактуваме освен ако не го потърся аз. Второ, онзи ден една колежка ми каза да внимавам с него, защото бил сваляч. Признавам, че и аз имах таков мнение, но откакто съм по - близка с него не мисля така. А и забелязвам, че той не се държи с другите колежки както с мен. Да говори им, но не с такива закачки, не по този начин. Не се притеснява да флиртуваме пред приятелите му, но все пак ми се иска да е по - инициативен и в другите дни. Не мога да разчитам от събота до събота, за да говоря с него. Така някак си се се губи нишката. Сега ми се иска да го поканя аз да излезем но се притеснявам, защото тези дни доста често му писах първа, започнах някак си да си показвам симпатиите. От такова поведение много съм се напатила в миналото - мъжете сякаш бягат, когато усетят, че имаш интерес. От друга страна обаче фактът, че извън университета той не ме търси много ме кара да се замисля дали изобщо да предприема нещо. Той пък ми каза нещо от рода на това, че е хубаво нещата да стават постепенно. Изобщо много съм объркана - в университета сигналите му са очеизвадни, а в другите дни никакъв го няма. Какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: e51108ddbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мисля, че не трябва да го търсиш и се поотръпни малко и когато се виждате на лекции. Ако те харесва наистина, той ще направи нещо.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: a76110106c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може и той да е на работа през седмицата и да е зает и затова да не те е канил да излизате, защото няма кога.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 331454dc4e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хах, пробва те колко ще захапиш, най-вероятно си има и друга връзка/ флирт и просто си му допълнително развлечение.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 1e1a29ad59
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към авторката и всички коментирали-Тежко ни и горко с толкова, , висшисти, , с такъв правопис.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 11726f2f0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Като за пред колеги те сваля, а когато сте само двама, вън от университета, те игнорира. Така те компрометира и си трупа актив пред колектива, а теб те държи в шах. Хитрец. Миисля, че само те използва. Нищо искрено няма в него, така че внимавай. Прост манипулатор, ама му се връзвате. Ти ще си му още един ловен трофей.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker