Сгреших, пропуснах си шанса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сгреших, пропуснах си шанса
преди: 7 години, 7 месеца, прочетена 2673 пъти
Мъж съм и не мога да кажа това на глас, затова ще използвам този сайт. Просто за да споделя, защото ще се пръсна от нерви. Заради тъпата любов.
Много харесвам едно момиче. Твърде много. Като пристрастен съм. Мога да я гледам денонощно, просто да я наблюдавам и да се радвам на всеки един малък жест. Гальовно намигане, изкусителна усмивка, бляскави очи, разрошване на косата, мигане, мусене... всичко в нея ми харесва. Цялата й външност, цялата й същност.
Това е единственото момиче, което съм виждал във всякакви моменти и по никакъв начин никога не съм можел да кажа, че изглежда зле. Дори когато е преуморена, дори когато я боли, дори когато е ядосана излъчва някакъв невероятен чар, харизма... Не знам. Като магьосница е. Някак намира винаги повод да пусне усмивка - ако ще и иронична. Дори като сме спорели ми е било хубаво, защото невероятно контрастират намръщеното й чело с благата усмивка на лицето. Тя сякаш не умее да не се усмихва и да бъде сериозна. И в това й е чара навярно.
Но пропуснах всички, всякакви шансове да бъда с нея. Измислях си какви ли не оправдания да не я поканя на среща. То не беше, че ми е колежка - да не разваляме служебната атмосфера; то не беше, че твърде много обожатели има; то не беше, че не е достатъчно тип кифла и как ще я представя пред приятелите си; то не беше, че е работохоличка и няма да ми обръща внимание... И така времето мина.
Миналата седмица свършваме работа в 11 вечерта по изключение. Сложен казус, проблемен проект, поостанахме до разрешаване на всички подробности. В една посока сме, рекох си че ще я изчакам пък да взема да я закарам. От някъде месец вече бях решил, че тя е човека за мен и толкова. Но не знаех как да й го кажа. Та нали ще я изпращам - викам си една, две вечери само така. После ще се отбием някъде да пийнем след работа за разнообразие и те нещата ще станат. Но какво се случва онази проклета вечер? Слизам аз и просто я чакам да слезе и тя и небрежно да й предложа да я закарам. При което тя след 5-10 минути наистина слиза, профучава покрай мен казвайки ми чао, аз изкрещявам едва ли не след нея дали да я закарам и тя ми казва не. Малко по-напред я чакаше някой. Влезе в колата и то не бяха едни целувки, едни лиготии... Неща, които искам да прави с мен. И се почувствах ужасно. Супер гадно. На следващия ден я поразпитах - каза, че са отскоро заедно, преди това са се виждали за по малко, но не било сериозно.
Аз я целунах. В петък излязохме всички колеги, пийнаха повечето, аз - не. Тръгнахме и щях да я закарам, но нещо ми щукна и просто я целунах. Така го почувствах. И щеше да бъде прекрасно и неописуемо, защото в първия момент ми се подаде на целувката, но в следващия такъв ми зашлеви... Навярно съм си го заслужил. Но много исках да направя това.
Сега се прави, че нищо не е станало. Тогава не ме остави да й обясня, че наистина съм тотално загубен по нея. И сега все същия дух. Не оставаме насаме, отбягва ме. При директен въпрос дали иска да пеим кафе в близко заведение през обедната почивка, дали иска да поговрим малко, дали й се пуши с мен - отказ. Ако има каквато и да било вероятност да останем само двамата в едно помещение, излиза. Вече не срещаме поглед, нямаме нормалния до сега досег, не ме пита за нищо, не иска нищо от мен.
И аз съм голям глупак. Навярно не трябваше така да правя. Първо, че трябваше по-бързо да действам без шибани оправдания под път и над път. Второ, че не трябваше така изневиделица да я целувам. Трето, че явно просто не съм нейн типаж.
Чувствам се гадно. Знам че ще мине, няма как да се въртиш около една ос цял живот. Ама ми е гадно и исках да споделя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 7 месеца
hash: 43bae172c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И 4- то, може би нaй- вероятно "видa сегa, че с друг и кaто типичен бaлкaнец се опитвa дa го нaмести кaто нa приятелкa с екстри, вдигaйки собственият си криворaзбрaн рейтинг, смъквaйки нейният до ниво нa вещ зa общa употребa, a и нa новият човек в животa и нa рогоносец".
Трaй сегa, зaкъснял си, не я обиждaй по този нaчин.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: e0e871013f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябва да издебнеш някой по-специален момент. Трябва си и късмет за тази работа. Да и разкриеш някои твои предимства но и задължително да и обясниш с какво тя за теб е по-специална, на жените това им е важно - да не се чувстват като поредната бройка, към която е спусната въдицата.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 53a6cd790f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не знам, дали харесваш Лейди Гага - аз я харесвам, та знам за нея, че си има гадже, вече от доста години са заедно, но преди да станат гаджета, тя го е наела за работа в един клип, като модел и артист: "Ти и аз" се казва. Та той ненадейно, в паузата между сценките, да вземе да я целуне. А тя да вземе да му отвърти един ама много як шамар! .... Това е, . Обаче по-късно, когато той се осмелил и я целунал за втори път, шамар не последвал хаха. Не казвам, че и при теб така ще стане, гаранция няма, - ама защо не вземеш да опиташ? Не й се връзвай на стойките, може да те проверява колко си упорит и смел.... ))) Успех!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 53a6cd790f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не знам, дали харесваш Лейди Гага - аз я харесвам, та знам за нея, че си има гадже, вече от доста години са заедно, но преди да станат гаджета, тя го е наела за работа в един клип, като модел и артист: "Ти и аз" се казва. Та той ненадейно, в паузата между сценките, да вземе да я целуне. А тя да вземе да му отвърти един ама много як шамар! .... Това е, . Обаче по-късно, когато той се осмелил и я целунал за втори път, шамар не последвал хаха. Не казвам, че и при теб така ще стане, гаранция няма, - ама защо не вземеш да опиташ? Не й се връзвай на стойките, може да те проверява колко си упорит и смел.... ))) Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 9a3e940354
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами... права е. Пропилял си шансовете си, сега тя е с друг и я поставяш в кофти ситуация. Не е трябвало да я целуваш.

 
  ...


...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6c1676a71e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ако си се поучил от гешката си, минавай на следващата и да не ти пука. То от много пукане и мислене се е получила ситуацията...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: edc0e0bd35
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Желязото се кове докато е горещо. Съжалявам, пропуснал си своя шанс. Поне да беше опитал по-рано, но е късно-сторил го е друг. Остави я на мира щом получаваш отказ, тя е категорична. И не се терзай, нямаш нужда от тая болка, огледай се за друго момиче. Ще кажеш, , не мога, искам нея, , след време ще ти е смешно и сам ще се чудиш че си бил глупак.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: e7b83471ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Щом тя има друг, отдръпни се и изчакай. Не е ясно как ще се развие връзката им, може и да не се получи. Изчакай, не я притискай. Може леко да я ухажваш с някой намек , комплимент и пр. Щом работите заедно. Ако имаш късмет, ако връзката им не потръгне, може да я атакуваш отново.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 4484a06bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Чакал си прекалено дълго в смисъл, че не си направил действие и си изживявал сам тези емоции. Затова сега ти е толкова тежко. Не знам за какъв шанс говорят останалите коментари, доколкото разбирам от темата, момичето не е давало други сигнали. В такъв случай, дори и да беше направил нещо по-рано не означава, че щяхте да сте заедно. Не го казвам да се заяда, просто ми се струва, че гаранции няма за нищо.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: b028e54a74
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   отбягва те защото не иска да я целуваш пак и да я занимаваш.
вероятно е влюбена в новия
ако и се предлагаш едва ли това ще я накара да се влюби в теб. напротив.
по скоро трябва да си груб.
така забелязвам става в любовта.
като гониш някой той бяга.
бягаш ли ти - тебе гонят...
дано с нея или с друга скоро си щастлив!!!!

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 8f58d0c7ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Приятелю, забрави всичко което си знаел досега.... Има само две неща които си заслужава да се знае по отношение връзката мъж/жена.. Просто приеми че често ще бъдеш от губещата страна(в твоя случай сега)и второ дръж с к****та като с принцеса и с принцесата като с ку**а и ще имаш успех. Абсолютно вярно си заключил че си изпуснал шанса.. Нищо не може да направиш, просто се огледай за друга:)

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 4d8b3ec9b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Благодаря за коментарите!
Въпреки всичко що е разумно, 2-3 дни след като писах тук, я приклещих насаме и пожелах да разбера цял живот ли така ще ме отбягва. Каза ми доста троснато да стоя далеч от нея, че ще ме поздравява само и до там. Не желаела повече контакти с мен.
Но от здравей-здрасти по някое време минахме и на "как си", "да ти помогна ли" и т. н. Оня ден шефът ни имаше рожден ден и бяхме в едно заведение. Мацката щеше да я взима приятеля й, но не й вдигаше телефона и аз й предложих да я закарам, за да не стои сама на пътя, докато оня се сети да й вдигне. Съгласи се. Скочихме в колата. Не успях да се удържа и й казах две-три приказки колко много я харесвам. Тя започна да изтъква някакви доводи да не сме заедно от рода на това, че не била хубава колкото мен (??? ), не вярвала че може да ми даде всичко, което желая (??? ) и някакви такива комплексарски истории. Не мога да повярвам, че заради това е възможно да ме отреже човек. Говорихме си доста пред входа й, че аз явно я харесвам такава и не ме интересува нейната самооценка, защото моята за нея е доста положителна.
Както и да е, дълъг разговор беше. Оказа се, че само заради ниската си самооценка не ми е дала никакъв шанс и вчера се раздели с приятеля си и се надявам, че тези дни официално ще си бъдем заедно.
Аз се чувствам неземно, много съм щастлив, нямам търпение да я видя. Нещата се развиха учудващо добре.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker