Чувствам се като в ада - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се като в ада
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 2085 пъти
Здравейте читатели,
чувствам се буквално като в ада. Имах 2 год. връзка, която приключи преди 3 месеца. Това беше най-хубавото нещо, което съм изживявала през целия ми живот. За първи път почувствах какво е да обичаш. Раздавах се на макс, дадох си душата и живота за този човек, но не бях оценена. Когато се разделихме той ми каза, че никога не е имал чувства към мен, че никога не ме е обичал, че през цялото това време ме е залъгвал и че е бил на шега с мен. А когато го попитах "защо", той дори не можа да ми отговори. Не съм го виждала от както се разделихме и е странно, че вместо да почна малко по малко да го преодолявам, аз все повече почвам да го обичам. Нямаме никакъв контакт, дори не си пишем, не се чуваме, нищо. Хора, обичам го супер много и все още съм готова да направя всичко за него. Чувствам, че съм паднала в дупка, в която затъвам все повече всеки ден и не мога да изляза. Стоя по цял ден в къщи и не спирам да го мисля, не спирам да си задавам хиляди въпроси, на които не мога да намеря отговор. Съсипвам се. Нямам желание за нищо, дори не ми се разговаря и с хора. Започнаха да се появяват здравословни проблеми, дължащи се на психична основа. Семейството ми и приятелите ми са до мен, дори психолози, но никой не може да ми помогне. Чувствам се зле и единственото, което е в главата ми е той. Според вас възможно ли е след като 2 год. си бил част от живота на някого, той да не изпитва нищо към теб? Дори седмица преди да ме зареже ми се обясняваше как не искам да ме изгуби и иска да е с мен. Дали наистина не е изпитвал нищо към мен или има друга причина?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0e3e8f14b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно не е бил правилният човек за теб, за съжаление ще те боли дълго понеже си го обичала изцяло. Но бъди сигурна, че след време болката ще спре :)

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: a8175587a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Човешката любов е его, и затова се получава този парадокс, че много хора се чувстват най-влюбени когато накърняват егото им... Това е то ада на собственото ти его...

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 47b3329af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Да, възможно е-той те е употребил и после те е захвърлил. Колкото повече си влюбена в него, толкова по-безинтересна му ставаш, толкова повече той бяга от тебе. Чуй песента на АББА : The winner takes it all, тази песен е точно за такива случаи. Победителят отнема, взема, присвоява всичко. Опитай да превключиш мисленето си на друга вълна, защото той няма да се трогне от твоите страдания и емоции ни най-малко. Колкото си по-слаба, толкова повече той ще те пренебрегва и презира. КажИ му мислено - жив и здрав да си, много ти здраве! Вече не ме интересуваш - и наистина ще го забравиш. Излизай с други момчета, но внимавай нито пак да се подлъжеш и да хлътнеш като глупачка, нито пък да им разбиваш сърцата, за да не си навличаш лоша карма. Стани весела, жизнерадостна, пълна с енергия, самовлюбена, и момчетата ще почнат да ти се лепят. Това може да го накара да се върне, но вече надали ще ти е нужен.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6c69aa0e55
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Излъгал те е, щом 2 години е бил с теб значи те е обичал. Но неговата любов е била егоистична. Ти явно си му показвала твърде много, че го обичаш и това му е дало сили да те зареже. Той явно вътрешно е подразнен от нещо и е решил да те тормози като ти каже, че никога не си била от значение за него. Запази гордостта си. Ако положиш усилия да се измъкнеш от тази дупка и намериш друга причина да си отново щастлива, ще излезеш победител от тази ситуация. А ако той реши да се върне - или да се докаже, че те заслужава или да се маха от живота ти. Не бъди слаба пред никого. Сигурно си хубаво и интелигентно момиче, бъди малко по-горделива.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0abd415fd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бил е с теб, защото ми е било приятно да търчиш след него и да му угаждаш. Харесвало му е да взима от теб без да дава. Той е егоист и имаш голям късмет, че се разкарал от живота ти. Направил ти е услуга. Времето лекува и ще те излекува от него. В следващите си връзки се старай да давате поравно.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 7a08de1ade
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Лабилна си. Имаш започни да тренираш. Намери нова страст и ще разбереш, че живота не свършва с един човек, който не те е разбирал или както казваш (оценил). Гледай напред, защото докато ходиш с глава обърната назад може да се удариш в някой стълб по тротоара. Животът е в твоите ръце, сама ковеш съдбата си. Бъди каквато искаш да бъдеш, но не забравяй, че всеки ще те вижда такава каквато му се представяш. :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: ab507a9e8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Жалко не можеш да приемеш, че има и други гледни точки, чувства, анализираш, дълбаеш, всички наоколо чакат само са кажеш А за да продължат те с Б и ти правят мечешка услуга. Спри се, научи се да приемаш случващото се, научи се, че не може каквото кажеш/искаш да ти се случва. Той не те иска, да не е единственият мъж на света. Бил ти казвал, ами ЛЪГАЛ те е. Приеми го и продължи напред. Работи, учи, бори се и търси следващият. Вече си натрупала опит. Пътувай, направи си една екскурзия някъде сама и си стъпи на краката. Преосмисляне на случилото се, а не безсмислено анализиране и защо не е на твоето. Бъди благодарна, че имаш хора които те подкрепят и бъди по-смирена към реалността.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 6cb34e85e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Когато мислиш за някого непрекъснато, при условие, че не се виждате, и той мисли за теб. Има някакви страхове. Почувствал, е че връзката се задълбочава и се е оттеглил, защото не е бил сигурен в себе си. Обича те още, но не е наясно със себе си. Ще се върне в живота ти.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 49649db1a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Мисли за него , но мисли разумно .Ами, щом психотерапевтът не помага , то не е само емоция.
Концентрирай се в себе си , работи върху себе си , усъвършенствай се-направи го за теб , но ,мотивирана от мисълта за другия човек. Сигурна съм , че същото от разстояние прави той- просто се е оттеглил за размисъл.
Но си в главата и сърцето му. Затова те е излъгал , че всичко е било шега. Затова си е тръгнал. И дори да пробва с друга, ти си там.
Те , мъжете са си слаби.
И , ако все пак не се върне, не е ли смисъла в това да се
научим да обичаме първо нас си, за да можем да обичаме истински и другия до нас?
Съвземи се , момиче ,ние жените сме силните.
Колкото до нови връзки ,ако питаш мен ,не бързай.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 37945aa727
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Този човек има нужда някой да му се врича нон стоп в любов, вярност, лоялност. Ти си го правила и това му хранило самочувствието. Едва ли не те е обичал. Няма мъж, който да е 2 години с една жена и да е с нея ей така. Трудно е да го преживееш, но ти си силна и ще успееш. Той в момента дори се храни от твоето страдание, ако имаш глупостта да му се обаждаш и да го молиш и да искаш обяснения. Съветът ми е - игнорирай го напълно от всички сфери на живота си. Така ще започне да те търси настойчиво, защото е свикнал да бъде възвеличаван и скоро отново ще има нужда от това. Не се поддавай на номера. Ясно е, че това не е мъжа за теб, след като не те уважава като човек. Скоро ще срещнеш друг мъж и ще видиш колко напразни нерви си похабила. Любовта те чака зад ъгъла и ако продължаваш да страдаш по глупаци ще пропуснеш срещата си с нея. Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker