Да му дам ли шанс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да му дам ли шанс?
преди: 7 години, 6 месеца, прочетена 2783 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 19 години и преди около месец и половина срещнах едно момче. Най-милото, умно и срамежливо момче. Той е с половин година по-малък. Още от начало общите ни приятели започнаха да ни '' сватосват ''. И той ме харесваше, това си личеше, но не ми го е признавал, от срам. Така се случиха нещата, че се наложи да преспим в едно легло. Не се случи нищо, за малко ме беше гушнал само. Той се държи уникално с мен, толкова е мил, дори от бившия си приятел никога не съм получавала такова отношение. Проблемът обаче е, че аз не го възприемам по този начин. Симпатичен е, но изобщо не е мой тип. Също е и девствен и никога до сега не е имал приятелка. Няма лошо в това, напротив, но просто не мисля, че и с мен ще се получи нещо. И така, наскоро ми призна по най-сладкия начин, че наистина ме харесва и иска да се получи нещо между нас. Опитвам се дори на сила да го харесам, но не става, не ме привлича. От друга страна пък и не искам да изпусна такова отношение, наистина е страхотен. Объркана съм, не знам как да постъпя, не искам и да му давам и празни надежди, но го правя, тъй като не съм наясно със себе си и поставям и двама ни в много кофти ситуация, най-вече него. Вярно е, че външния вид не е най-важното нещо, а и той не изглежда зле, но когато става въпрос за връзка трябва човекът отсреща да те привлича. И също това, че е неопитен... Аз също не съм кой знае колко опитна, но за мен е важно момчето да е по-опитно от мен. Не знам как да постъпя. Отношение-мечта, привличане - 0%. Моля ви за съвет и благодаря предварително. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 6 месеца
hash: c31d9c7dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На сила хубост не става...
Остави момчето да намери някоя, която също ще го харесва. Иначе накрая, по един или друг начин, и двамата ще се чувствате зле.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: ac64aeed05
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моля те, не се възползвай от него и не го използвай. Кажи му каквото чувстваш, погали го и го прати да се влюбва другаде. Където може и да случи на взаимност.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 0fa9dc6860
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   И какво като е неопитен по -добре ли е да си с някой къде е спал с целия град? Един съвет не залъгвай момчето и го остави да си намери някоя, която наистина ще държи наистина на него, защото ти миличка, не заслужаваш такова момче с твоето мислене! Повърхностна лигла!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 56578eb0a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дай му шанс!!! След време ще мислиш по съвсем друг начин и ще може да започне да те привлича. По-добре бъди с него отколкото с някой гадняр, който ще те използва. В бъдеще може да съжаляваш много повече за това, което не си направила, отколкото за това което си. Успех и на двама ви!

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: d57fe8a7ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И как разбра, че е девствен и неопитен, да не би да се разтреперва и изчервява като го докоснеш по рамото? Има го и другия вариант: аз първата си приятелка я лъгах, че съм спал с две преди нея (а тя не беше девствена), и след като правихме секс ме похвали колко съм бил опитен. Чак след няколко месеца й признах, че ми е първата. Според мен обърни внимание на момчето. Може сега да не те привлича, но след 2 месеца да те запривлича.

 
  ...


...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: af4d023e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Напротив, най-лошото е да направиш това, което те съветва №2. Така ще го оскърбиш и ще го нараниш до дъното на душата му. А отгоре на всичко и ще се озлоби за много дълго време. Непременно му дай шанс! Непременно. Всеки има право на шанс. Какво като е девствен. Това да не е нещо престъпно?? Може дори с думи или без думи, жените и момичетата би трябвало да знаят как, да му подскажеш, какъв би искала да стане, за да те спечели. Това не значи, че трябва да се насилваш да правиш нещо, което за момента още не искаш, но просто трябва да проявиш търпение, защото и той ще трябва да търпи доста неща от теб. Например обидното ти равнодушие, пренебрежение, снизходително високомерие и презрително отношение като към хлапе, а не като към мъж. Трябва да му обясниш деликатно, като на разумен човек, че жените очакват по-мъжко отношение, а не веднага да му обърнеш гръб и да бягаш при някой печен, студен бройкаджия с мускули и с татуировки, докато момчето си събира остатъците от сърцето по паважа. Това ще те разруши и теб самата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: d2823ad784
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бъди тaктичнa, но честнa с момчето. Нямa смисъл дa пробвaте дaже след кaто не изпитвaш поне привличaне. Не може дa нaсилвaш сърцето, душaтa и тялото си.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 56909cadf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Намерила си момче мечта. Знаеш ли че в днешно време такивата момчета се броят на пръсти. Аз съм била с какви ли не простаци които в главата им е само секс, фитнес и цигари. От много време търся такова момче но може и да не намеря никога

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 56909cadf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Намерила си момче мечта. Знаеш ли че в днешно време такивата момчета се броят на пръсти. Аз съм била с какви ли не простаци които в главата им е само секс, фитнес и цигари. От много време търся такова момче но може и да не намеря никога

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 13cd0678c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В никакъв случай не му "давай шанс" и не "опитвайте". Навярно като му кажеш, че ти не изпитваш същото, той ще те помоли за шанс, да видите какво ще стане пък да прецениш. Недей! В момента, в който ти започнеш да се принуждаваш да го харесваш, той ще си мисли, че всичко е чудесно и прекрасно. В следващия момент ти все още няма да изпитваш нищо, ще поискаш да се разделите и краят ще е болезнен поне за него. Няма смисъл да му го причиняваш.
Въпросът с привличането е изключително важен. Всички знаем, че пеперудите в стомаха не са за цял живот, но е хубаво като имаш връзка с някого, то поне малко от малко да се чувстваш привлечен от него.

А добри момчета има, колкото и да се отрича наляво и надясно. Аз съм една от щастливките, които е срещала много такива "перфектни мъже". Въпрос на време е да срещнеш своя принц ама твоя си, а не просто някакъв принц.

 
  ...

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 8460396851
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Преди време имах сходен на твоя случай - имаше период от няколко години, в които попаднах последователно на 3-ма крайно неприятни типове, които мачкаха самочувствието ми и ме използваха като парцал. Тогава бях толкова отчаяна, че тръгнах с момче, което не ме привличаше особено, но пък се държеше страшно добре с мен. Месеци наред бях сигурна, че най-после това е човекът, беше ми спокойно, вярвах, че никой друг няма да ми обърне внимание и се примирих. Беше толкова мил и внимателен, че даже безхарактерен. Случваше се винаги каквото аз искам, правеше всичко, което искам и направо живееше чрез мен. Това водеше до пасивно-агресивни сцени на ревност дори към приятелките ми жени. да не говорим, ако някой колега реши да ми пише по работа или се обади. Като прибавим и това, че никога не ми е харесвалчак толкова - ето ти го. Зарязах го заради човек, който отговаря далеч повече на изискванията ми.
Та всичко е много индивидуално. Не казвам, че твоят човек ще се окаже луд комплексар... Но още в самото началото привличането при теб е пълна нула. Честно казано не мисля, че това ще се промени, даже може да стане проблем. Всички съдници по-горе е добре да знаят, че в любовта задължително трябва да има и физическо привличане, защото после ще четем "Сексът е ужасен", "Тя не ми пуска" и прочее.
Дори сега да се хванеш с него, при първата поява на някой, който те привлича повече, ще излезе този подтиснат проблем. Не ходете с хора, ако трябва да правите толкова големи компромиси. Лъжете и тях, и себе си.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: edd1939dfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Как ти е признал?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: af4d023e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Това, което пише №12, която изглежда си е въобразила, че всичко разбира и че всичко може да предвиди с женския си акъл, е пълна безсмислица, едни крайно вредни еснафски внушения. Първо, защото няма универсални решения, и който настоява, че само той ги знае, просто декларира собствената си ограниченост. Във всеки случай има нещо индивидуално, няма рецепти, меродавни за всички случаи, очевидно е. Второ, привързаността, чувствата на жената, както и самото привличане, не са нещо, което е даденост веднъж завинаги, не са някаква константа - те се появяват и угасват усилват се, отслабват, изчезват, и т. н., с други думи, могат всякак да се променят, в зависимост от много
неща. Най-важният фактор за една привързаност е, когато положиш усилия и почнеш да жертваш нещо за дадена връзка, да влагаш в нея от себе си, а това е волеви акт, нещо, което можеш да контролираш. Тогава важността на тази връзка, както и на самия човек, неимоверно нарастват. Тогава се появява и самото привличане, което особено важи за една жена. Много ярко доказателство за това са и прекрасните думи, които си спомням от страхотния филм на Содърбърг "Секс, лъжи и видео": "Мъжете се учат да обичат жената, която ги привлича, докато жените все повече и повече биват привлечени от този, когото обичат. " Това е точно обратното на това, което твърди №12, пък кой е по-меродавен източник, ти си преценвявай- Содърбърг, или тая, дето си е въобразила, че всичко знае. Затова много момичета и жени просто бягат от някого, защото ги е страх, че ще се влюбят и после ще страдат. Привличането, любовта, е като един кълн - можеш да го отгледаш в сърцето си, да му дадеш живот, а може и да го стъпчеш безжалостно. Но имай пред вид, че тая жестокост след време ще се обърне към теб самата. Всичко се връща. Кармата е безмилостна. Тези пълни простотии, които е написала №12 с високомерно навирен нос, просто отразяват съвременната бездуховна и жестоко-егоистична гледна точка на завършените еснафки и култивирани стерви и кучки. Ако искаш да си такава, слушай я. А тя явно го пише, амбицирана, че някой я оспорва, и е решила да настоява на своето.

 
  ...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 9a3ab869b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Това, което трябва да направиш - което казва номер 2.
Това, което в действителност ще направиш - ще го вкараш във френдзона, ще изпиеш материалните, духовните и физическите му ресурси, докато не се появи някой, от който "пеперуди в стомаха", а тоя ще изхвърлиш като парцал.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 56578eb0a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Е, авторке, разкажи какво стана.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker