Мислех, че е хубаво - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120497)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14293)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7270)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мислех, че е хубаво
преди: 15 години, 3 дни, прочетена 3087 пъти
Не съм първа младост и мислех, че много неща в интимните отношения са ми ясни. След дълъг семеен живот, пропит със грижи, ангажименти и трудности, се стигна до сексуален дефицит, който никак не стана да се запълни у дома. Реших, че се налага да "кривна". В сайт за запознанстава се разкрих и запознах с мъж, с който заедно преценихме, че сме си необходими. И двамата семейни, отговорни към семействата си и ... сексуално неудовлетворени. Бързо си допаднахме и стигнахме до секс. Бързо открихме, че ни е хубаво заедно. Но... и бързо ни обхвана параноята от разкриване на връзката ни. Сега сме си нужни, но вечният страх от преследване убива всичко... Ами сега? Чувствам се престъпничка, а зная, че не върша нищо престъпно... Страхът от разкриване е породен преди всичко от това, че бих наранила най малко двама души -съпруга си и жена му (дори не слагам в сметка децата ни...). А не искам... Същото важи и за него...
Какво да правим? Имаме ли шанс? Моля, не ни убивайте с прозвища -хора сме...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 дни
hash: b361f040ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не знам не те виня. Но като чета какво си направила и ме боли... Мисля си какво му е на съпруга ти или какво ще му е ако разбере. Гапо е, кжгато не можеш да осъзнаеш, че през целият ти живот ще срещаш хора , които ще ти стават симпатични и нараняваш близки за единия секс. Точно затова се разпадат много семейства. Стегни се и се научи да цениш съпруга си. Не знам ако е лош човек и т.н. - разбирам, но ако ти дава всичко.... как може... Сигурна съм че и на него му е докривявало или друга жена му е ставала обект на желанията, но никога не си го е позволил. Изказвам само мнение. Надявам се по скоро да се избавиш от сит,уацията, цащото е гадна.

 
  ...
преди: 15 години, 2 дни
hash: 7b875627a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А защо не говориш със съпруга си от какво имаш нужда...кажи му че искаш малко по-отворена връзка(брак)...а иначе защ да нямате шанс всичко зависи от вас...а и ти казваш"Страхът от разкриване е породен преди всичко от това, че бих наранила най малко двама души -съпруга си и жена му (дори не слагам в сметка децата ни...)" защо не помислихте затова преди да започнете тази връзка

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 9631f496b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Към № 1: Откъде сте сигурна, че съпругът й е безгрешен? Неу сме собственост на никого смятам. Иначе да се върнем и се погребаваме с колесницата и антуража. Към авторката-не знам на колко години сте, но смятам че е любов. Просто сте отговорни хора.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 4e7293ef43
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря, №3! Не става дума за това, дали е грешен или не. Аз не се ровя в histori -то и т.п. Може и да не съм вече достатъчно атрактивна - незнам, но повече от две год. карам на заместители... Омръзва -не лъжа. Тук се е случвало да давам съвети и да получавам благодарности за това. При мен, обаче не помагат. Сексът с "другия" е удоволствие, а у дома просто липсва. Всичко друго, обаче е ОК. Но за "отворена връзка" не може да се мисли, камо ли говори. Психоконсултациите помагат само за един -два пъти. После става по-тъпо. Мисля си, че ми трябват идеи не как да спра втората връзка, а как да я опазя в тайна. Другият мъж в живота ми е гарантиран откъм това, но и за него тази тайна е не по малко важна... Благодаря - не бих го нарекла "любов" -думата е твърде силна, но сексуалният дефицит ми се компенсира донякъде само с тази връзка. Какво му е на съпруга ми, не зная. Зная само, че ако научи, ще се чувствам адски виновна. А не мисля, че трябва да е така.

 
  ...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: 9cc066c960
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   това наистина е смело!!!!!!браво аз се чувствам като теб, но нямам смелост да го направя!!!!!!!!!!още веднъж те поздравявам за смелостта!горе главата и живей така както ти харесва.поне -ти,защото аз нямам смелост да го направя!!всичко най най и успех.

 
  ...


...
преди: 14 години, 11 месеца
hash: c8193acefb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Чета ви и не мога да повярвам, че сте такива големи сухари, верно брака е за цял живот, но все пак живота е един и нека всеки да си го живее както намери за добре. Знам, че много от вас ще се нахвърлят върху мен заради думите ми,но в крайна сметка си мисля, че много повече сме мъртви от колкото живи и нека все пак да си живеем живота така, че когато сме на смъртното ложе да не съжаляваме ....Мила аз също съм омъжена от много години и знам за какво говориш понякога изневярата помага да се заздрави брака, но се иска много кураж.Живей си живота но все пак внимавай:)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker