Да се боря ли за жена , която обичам или да продължа без нея? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да се боря ли за жена , която обичам или да продължа без нея?
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 2671 пъти
Здравейте. Аз съм мъж на 26 години и обичам 28 годишна жена.
Историята е следната. С нея се познавам вече цели 3 години, винаги съм я харесвал визуално, после се влюбих в нея. Бяхме неразделни, излизахме по купони, идваше да спи в нас, до мен на леглото, но не правихме секс и не бяхме гаджета.... просто флирт.
Опитвал съм се по какъв ли не начин да я спечеля.
В един момент ми писна и и казах, че не искам нещата да продължават по този начин и по-добре да не се виждаме, игнорирах я, след което започна да придобива по-голям интерес към мен и спах с нея веднъж, но тогава бяхме пийнали повечко и мисля, че и това си оказа влияние.
Тъкмо си мислих, че вече съм я спечелил, но на сутринта тя ми каза, че съжалява защото е развалила принципите си и сме само приятели. Всичко започна по старо му. Имали сме страшно много скандали, аз много я ревнувам, има голямо мъжко внимание към нея-тя е от жените тип кифли - отделя прекалено голямо внимание на външният си вид и това за нея е приоритет.
Реших, че няма смисъл да се виждам с нея, започнах да се държа студено, не се бяхме виждали в период от седмици.
Бях си поставил за цел да я забравя, започнах да излизам с други момичета, абсолютно непознати от един сайт Tinder. Дори продължавам да се виждам с една от тях, имам сексуални отношения с нея, но я няма същата тръпка.
Преди 4-5 дни пак се видях с въпросното момиче, което познавам отдавна. Започна да ми обяснява как ме обичала, колко много държала на мен, но винаги съм провалял нещата накрая преди да предприеме последната стъпка и да станем гаджета. Търсела си мъж, от който да създаде семейство и била пред дилема. Намекна ми, че имало и някой друг, и че била на кръстопът. Трябвало да се боря за нея, да съм се бил мотивирал и подобни женски простотии. Била направила своят избор и това съм бил аз, но съм трябвало да дам малко от себе си.
След заведението изяви желание да дойде у нас... гледахме някакъв филм, заспахме и след, което си хвана такси и си тръгна.
На другият ден ми се обади, да ме пита каква кола да си купи и нещо, което е абсолютно извън темата. След този разговор, въобще не се е сетила за мен и не ми се е обадила.
Мисля си, че наистина ме обича, но не знам и аз вече- дали като приятел, дали като мъж. След ден имам рожден ден и предполагам, че ще ми се обади задължително. Да и вдигна ли, какво трябва да и кажа, въобще да комуникирам ли с нея или просто да я игнорирам и да продължа сам напред?
Благодарности на хората, които са отделили време да прочетат това и молба към тях за адекватен съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: b24b8302d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен тя не знае какво иска (или по-точно кого) и те разиграва. Харесва й вниманието ти. Жена съм, но съм възмутена от изказването ѝ, че трябва да се мотивираш и бориш за нея и прочие. Та нали три години си опитвал какво ли не, за да я спечелиш? (Поне по твоите думи така излиза)
Плюс това една връзка се състои от двама души, тя прави ли всичко възможно ти да се чувстваш добре? Ако е влюбена в теб защо намеква, че има и друг мъж в живота ѝ?

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 117d5a97eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не е жена за връзка това, прекрати всякакви контакти, дори тя да те търси, не отговаряй. Ще срещнеш нормална жена и ще я забравиш, не си губи времето повече, играе си с теб само.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: fdcbf96cac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Директно на въпроса-не се бори, ти вече си я загубил. Тя сама се е навряла в леглото, ти си я игнорирал, сега е късно да се бориш за нея. Не мога да разбера, мъжете от по старото поколение ли сме с неправилно мислене, или днешните мамини синчета, не знаят как да боравят със жените? Какво воюване искаш, тя сама е дошла, ти си спал, после за борба говориш!? Времето за борбата е отминало, тя си е намерила нов борец.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 88d5ba112a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ако те "обичаше", нал се сещаш, че щеше да те спука от секс. Това е "обичта" за жената. Няма ли яко секс, не те обича. Просто е... Вече е на 28 и се озръща за някой сериозен (най-вече в портмонето), който да се занимава с капризите и вече на семейни начала. Видялата те е, че кълвеш и те е добавила в обръча на потенциални глупаци. Щом не ще да спи с теб, бъди сигурен, че има поне още един наоколо с когото го прави. Ама не ще сте само двамата...

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 066b9c8b83
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен... Помисли дали наистина я обичаш. Приятно ли ти е край нея? Имате ли общи интереси? За изграждането на дълготрайна връзка е необходимо двойката да е способна да гради, да има откъде да започне. От историята ти не усетих чувството, което ми трябваше, за да ти кажа - давай, гони я, пази я, взимай я и сподели живота си с нея. Може би още си раздвоен. Говорите ли си по много? Знаете ли дали имате нещо сходно във визиите за живота, искате ли деца, работохолици ли сте, еднаква музика ли слушате, може би единият е пушач, а другият не, може би не сте общували достатъчно, за да знаете дали сте съвместими, може би единият е по-мързелив... Понякога малки подробности са от значение, но обичате ли се, стараете ли се на другия да е добре, всичко ще е наред... Пофлиртувай малко, струва си :) Позабавлявайте се, излизайте заедно и решете. Ако трябва да стане нещо, то ще си стане, стига да му дадете шанс. Но само ти можеш да знаеш дали искаш да направиш и да продължаваш още дълго да правиш една жена щастлива. Това си е предизвикателство, но и хубав начин да осмислиш живота си. Успех!

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 73dc94c6b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   От такива дето се мислят за принцеси и очакват мъжа да се бори за тях (а тя даже и ти го казва) - бягай. Бягай бързо и надалеч. И никога, никога не се обръщай. Щото дори случайно да се получи нещо между вас ще те смени като носна кърпичка за някой, който се "бори" повече за нея (имай в предвид финансово и сваляйки и звезди). Аз за това с българки не се занимавам, само с мюслита. Не са толкова надути и еманципацията не ги е ударила.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 2e6c2f66a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Според мен забрави за нея. Не може да нахлува в живота ти и да си тръгва когато тя реши. И да си се борил за нея, то и света да й подариш тя ако те вижда само като приятел, няма какво да направиш. Пък и аз така разбирам нещата яе за да се получи връзката трябва и двамата да се борят.
Намери си момиче което ще те цени такъв какъвто си

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d5890d1a33
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   'Търсела си мъж, от който да създаде семейство и била пред дилема'. 'Била направила своят избор и това съм бил аз, но съм трябвало да дам малко от себе си'.
Е, на 26 години си, не си на 6. Може би, жената в която си влюбен, очаква да й предложиш брак. Направи й предложение, като на филм, на което няма да устои:) цветя, годежен пръстен, романтична вечеря /дано не си закъснял с предложението/. Откаже ли ти, не си губи времето с нея - лобовта, семейството, децата са сред най-важните в живота, възрастта преди 30 г., е най-подходяща за създаване на семейство.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 56288609ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Възмутена съм от повечето коментари тук. Ако го обичала, щяла да го спука от секс. Ами на вас минава ли ви през акъла, че не всички сме сексуални маниаци и някои хора наистина търсим сериозна връзка,брак и деца, а не безразборно чукане! То за това България е на такова дередже... Както и да е. В конкретния случай смятам, че и ти си я използвал, и тя те е използвала. Никой не обича никого. Все пак, ако толкова я искаш, трябва да й дадеш това, което иска. Ако имате различни планове, няма бъдеще за вас.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8f07bd8ce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Разбира се че на жената която е влюбена и се прави секс и често си мисли за това или за някаква интимност. И аз съм била така с бившият ми, иначе си остава по скоро на приятелска основа. Началото е важно, а тя предполагам е имала опит и едва ли се е срамувала от нещо, защото на мен ми се е случвало като нямах достатъчно опит и ме беше страх да правя секс, болеше ме и такива но пак си имах желание за близост, тук обаче говорим за жена на 28г. Не знам, но щом в началото не е имало привиличане може би нейната любов не е такава. Аз имам връзка, харесва ми човекът визуално но не ме привлича, бихме били добри приятели и сме като за двойка, но това за мен не е достъчно и единственото нещо което определя любовта, обаче аз умея да се прикривам. Трудно бих създала семейство със него но поради други причини и той си ги знае, иначе по принцип ако ги нямаше тези причини и не искам да си стоя стара мома, защо да не се пробвам ако нямам друг вариянт. Това за "другият"може такъв мъж да не е имало а да го е казала нарочно. Аз съм го правила във много отчаен и краен случай, просто бяхме пред раздяла със един а аз не исках да се случва и не се сещах за друго. Сам си знаеш как стоят нещатата, може и да не съм права, просто предполагам, упех.

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ebe59936a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Пич, ти сам си го написал, че е кифла. Да не говорим, че мисленето й е като на момиче в трети клас. По-горе са ти го написали много точно - изчезвай с 200.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 3b32072862
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Както виждам, няколко полезни мнения вече са публикувани...
По-долу и моето:
-бягай бързо и надалече, що се отнася до връзка с нея
-ако е само за секс, няма проблем, стига да не забременее от теб
-въпросната кифла е кифла не само на визия, а и до мозъка на костите си-една влюбена жена никога няма да ти дрънка за това, че била пред дилема, че изборът и бил паднал върху теб итн. Избор се прави с разум, влюбените нямат избот, те са омагьосани от другия...
-от каквото си описал, очевидно тя просто сондира ти какво ще и предложиш, за да е с теб и сравнява с това, което и предлагат други кандидати - показателно е това "Била направила своя избор и това съм билаз, но трябвало да дам малко от себе си" Такива съм ги слушал на килограм и означават "Искам да знам какво ще получа в замяна" - било кола, апартамент, или каквото се сетиш още...
- както вече някой е писал по-горе, ти ще бъдеш моментално сменен ако на хоризонта се появи по-интересен (предимно финансово) човек.
- и също както вече някой е споменал: ако тя имаше някакви чувства към теб, щеше да те спука от секс.
-бъди сигурен, че далеч не си единственият с когото се завърта тази хубавица...
Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker