Чувствам се самотна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се самотна
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 3061 пъти
Никога не съм се чувствала така! Само преди година вярвах, че си струва да се бориш за някакви високи цели, стандарт на живот, розов живот... Аз съм на 25, имам хубава работа, нормално жилище, добри приятели, прекрасни родители. Имах и красив приятел, от който очаквах всеки момент да ми предлажи да се оженим. Бяхме заедно една година, много пътуваше, а преди два месеца си замина за Лондон, като очаквах ще се върне за Коледа и ще се засели за постоянно в България, както беше обещал (логично е да очаквам, че ще ми предложи). Допреди две седмици се чувахме непрекъснато, извъднъж последваха няколко дни мълчание и накрая ми прати съобщение от няколко реда, в които описа реалността. Че си търси приятелка с (забележете! ) по-високи финансови изисквания, която да му позволи да бъде мобилен и да пътува често и да не бърза толкова с връзката (той е на 31 и иска да не го притискат). Всъщност аз напълно нормално понасях честите му пътувания, имайки му пълно доверие (което вярвам беше оправдано). Отвратена съм от гнусния егоцентризъм, който ръководи този човек. А беше настина мил! Аз изпитвам все още чувства към този човек, а той хладнокръвно си претеглял плюсове и минуси, като че ли представлявам някаква приходно-разходна сметка. Такъв беше само да вметна и бившият ми, а и другите с които съм излизала сериозно. Нима бъдещето е обречено на липса на любов и трябва да чакам не своя принц на бял кон, а своя счетоводител с касов апарат и дебел тефтер. Дали просто той не искал да ми спести с тези нелепи оправдания някаква друга истина: че не ме харесва, че не иска да се жената да има каквито и да е очаквания към него въобще, че не иска българка, че съм му била просто за секс... Не знам какво да очаквам за в бъдеще. Ясно е, че този този човек трябва да го изтрия напълно, добре, ще се постарая! Но какво ще правя оттук нататък? Доверието ми беше разбито на пух и прах. Наистина се чувствам много самотна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: c74687be45
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се притеснявай мило момиче, човекът за теб ще се появи, когато най малко очакваш :)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 30b07caef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нормално е да се чувстваш така след тази случка. Това чувство ще отмине, сигурен съм. Трябва ти повече време. Знам, трудно е но се дръж. Млада си още. Не търси мъже те сами ще те намерят.
Филип 35

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 30b07caef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Нормално е да се чувстваш така след тази случка. Това чувство ще отмине, сигурен съм. Трябва ти повече време. Знам , трудно е но се дръж. Млада си още. Не търси мъже те сами ще те намерят.
Филип 35

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 4d0f9daf58
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чета и все едно е писано от мен. Мислех, че само аз съм изтеглила късата клечка с подобно чудо и си мислех, че повредата е в моя телевизор -но като се замислих -аз дори нямам такъв! Та и моя хубостник беше недоволен от ниската ми българска заплата, с тази разлика, че е на 40. Та явно са се навъдили едни кифли с ч*ен, които бъркаме с мъже. Не се депресирай, има и нормални мъже. Просто разрови по-дълбоко в чувала с кифлите, ще се изцапаш с нещо кафяво (мисли, че е шоколад), но ще откриеш човека. Усмивка и напред :))

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d9bbd8274f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Радвай се, че не ти е предложил, това бих те посъветвал! :) Явно не си е струвал

От негов набор

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 87194ffa9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Такъв беше само да вметна и бившият ми, а и другите с които съм излизала сериозно... ами в кой е проблемът, ти си ги избираш подсъзнателно такива. Изборът е твой! Поговори с читав психолог, прочети нещо по въпроса за да видиш проблемът от различни ъгли. Имаш толкова положителни неща в живота си, ако преосмислиш нещата, че видиш че и ще намериш подходящият човек. Пътувай и ти, така ще срещнеш интересни хора.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: c58b44d67f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   " Такъв беше само да вметна и бившият ми, а и другите с които съм излизала сериозно. " - Ако си била откровена и всичко това го знае и той, не се чуди от развоя на събитията. Всеки мъж би реагирал така. Сама им предлагаш само секс, а искаш сериозна връзка. Секса трябва да е на последно място във връзката, трябва да е черешката на тортата, а вие започвате първо с него. Мъжа има тръпка при преодоляване на съпротива от страна на жената, при отворена врата може само да се възползва, каквото се е случвало при тебе авторке. Дано ме разбереш правилно. Все още си млада, имаш шанс да опиташ отново.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 35f5494c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Братовчеддка ми забременя от един такъв (англичанин).
Реши да задържи детето, а оня изчезна яко дим.
Сега си гледа и издържа дъщеричката сама, оня келеш не се е вяствал повече в България.
Прави си изводите...

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 2b50348c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Преди 20-30 години да, на 30 години е било късно за женитба, деца и т. н.
Просто времената са го изисквали. Тогава да живееш самостоятелно е било немислимо. Отделно това не е имало толкова възможности и хората са намирали смисъл единствено в създаването на деца.
В днешно време технологиите и мобилността са развити на много високо ниво. Точно заради това нацията ни се топи (това не се случва само в България, а и в много други европейски държави). Хората искат да си поживеят. Какво като са на 30!? Да се задомят и единственото нещо - работа и вкъщи. Разправии с децата и т. н. Не всеки иска такъв живот и то на 30 години, когато най-вече трябва да си поживее. Аз съм на 25 и смятам да мисля за семейство и деца най-рано на 40 годишна възраст. И ако жената до мен много ми надува главата за брак и деца, еми да ги търси при друг. Живота е кратък и трябва да се изживее. Жал ме е за тези, които на 20-30 години вече водят живот като на 50.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: de528d7cbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Спокойно, нищо кой знае какво не се е случило, дори е за хубаво. Преди време преживях същото нещо с едно момиче. Излизахме кратко - около три месеца, но за това време успя сериозно да ме омотае. Даже в продължение на няколко месеца, след като се разделихме ( по нейна инициатива ), аз продължавах да вярвам, че тя е жената на живота ми и съм изпуснал огромна възможност. Постепенно обаче, покрай разни общи познати започнах да разбирам и други неща, които малко по малко ми отвориха очите за нея. Истина бе, че тя просто беше много добра актриса и прекрасно играеше ролята на доброто, скромно, възпитано и трудолюбиво момиче, а реално е изключително материален и пресметлив човек. Досущ като калкулатор, изчисляващ и най-дребните стотинки. Все пак, точно тази връзка ме научи да бъда внимателен и да не действам сляпо. След нея имах подобен случай и добре, че си бях научил урока, защото нещата щяха да загрубеят.
Затова гледай напред и не се товари с глупости. Само не разбрах какво значи "приятелка с по-високи финансови изисквания". Иска някой постоянно да трови за пари ли? !

 
  ...

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 378441807a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ще си позволя да те цитирам :
"... Аз съм на 25, имам хубава работа, нормално жилище, добри приятели, прекрасни родители..."

Ако някой си направи труда да прочете между редовете, ще забележи, че твоите най големи плюсове(според теб) е че си на 25, имаш добра работа (квото и да значи това) и нормално жилище(пак квото и да значи това), приятели, родители, бла бла. Тези "плюсове" които си избрала да изтъкнеш говорят много за теб, като личност.

Само не разбрах кое от изброените те прави привлекателна жена, като характер. Иначе се предполага, че на 25 все още би трябвало да хващаш окото (и не само) , съгласен.

А това са първите (впрочем, единствените) думи с които характеризираш приятелчето ти :
"Имах и красив приятел..."

Т.е. неговия най голям плюс е, че е красив :)

Дами и господа, запознайте се с представителна извадка от днешното общество. Чак се отвращавам като им чета глупостите. А най забавното е, че те парадират с интелекта си а са в абсолютно неведение относно собствената си посредственост. Абослютно завършени нарцисисти.

Ако ти е много сложничко и не те кефи (шото и това е типично за вас, вие не виждате това което не харесвате)- да те светна - ти си типичната Барби, която търси своя Кен. Само, че Кен днешно време е малко по прагматичен и все по рядко ги огравя такива като тебе, нищо , че много се стараете да си ги подбирате. Имам и изненада за тебе - мини 30ка и ще видиш как доста повечко ще трябва да се стараеш за да ти обърне внимание някой, при все, че е пълно с нерези.

още нещо за размисъл за бедната ти главица - нали казваш, че имаш добри приятели? къде са те сега, че се чувстваш толкова самотна? А добрите родителите?

Друг интересен въпрос , пореден от този цитат :
" Но какво ще правя оттук нататък?"

Ясно е , че не визираш какво ще правиш с Кен, шото сама казваш, че той е минало. По скоро явно имаш предвид по принцип, с живота си. Та въпроса ми е - защо? нали си имаш младостта, приятелите, работата, жилището и родителите?

Съжалявам те. Не защото Кен си е заминал, а защото ще имаш много по големи проблеми и то със самата себе си.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: d810765ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Мисля еднопосочно с №6. Проблемът е най-вече (не казвам - само! ) в теб. Не само, но най-вече в теб. Подхождаш повърхностно към връзките си. Да са хубави, да се мотаят по чужбина, да имат добри перспективи... А я направи равносметка, много ли мъже, момчета си отрязала и по какви съображения? И защо така лековерно се доверяваш на хора, които не си разбрала докрай, какво ги движи в отношенията им с теб? Значи, не разбираш особено от мъже и не можеш да проникваш в психиката им. Толкова ли е сложно да допуснеш, че у теб търсят просто секс? За това ставаш, а за по-нататък не си им нужна - от просто по-просто. Извинявай за критиката в момент, който е тежък за теб, но дано това е вярното лекарство, защото нали питаш хората, какво да правиш за в бъдеще и на кого да вярваш. Каква е ценностната ти система? Ако най-важното е любовта, а това е и моето разбиране, то трябва да цениш точно тези, които подхождат към теб с искрени чувства, с истинска любов, макар и често непохватна, а то това е един от симптомите на искреността. Неискрените са по-обиграни и винаги го докарват на маниери, нели? Не мога да приема, че това не може да се почувства от една вече зряла и патила жена - колко пъти вече все на една и съща мотика настъпваш, и тя все те удря по главата? Ами, време е да се научиш на нещо? Когато чувстваш огорчение от мъжката невярност, дай си сметка, не си ли огорчила някого, и то незаслужено. Може би там е разковничето. Може би кармата ти връща същото отношение, което ти си показала към някого. Жените каквото си търсите, това си и намирате.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 3ed56685ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   От авторката:
Благодаря ви за съпричастността! Дори и тези, отправили хапливи коментари искат да помогнат. Наистина грешката може би е в мен, но нима избираме в кого да се влюбим? Ако греша, моля поправете ме!

Този мъж има безочието да ми пише, все едно нищо не се е случило и сме просто приятелчета. Идва ми... сами се досещате какво си мисля за него в момента.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: afbfc2aa52
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Един ден ще разбереш че няма нищо по-хубаво от свободата да си сам. Да си сам не означава да си самотен., , Самотата, , си е хубаво нещо.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 6546a8d890
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Авторката: "но нима избираме в кого да се влюбим? Ако греша, моля поправете ме! "
Ето, аз те поправям. Вие жените, особенно младите такива като теб, въобще не знаете какво значи влюбване. Какви ли не случаи съм слушал за "влюбване", та отдавна съм разбрал, че на младите момичета думата блюбване им е непозната. Те си мислят, че знаят, но се заблуждават. Изрази като "влюбих се от пръв поглед" или "влюбих се в него още от първата целувка". Друга девойка пък чакала рейса на спирката в едно и също време с едно момче и още няколко души в продължение на две три седмици и също се влюбила в него без да са провеждали никакъв разговор заедно. Такива сте вие. Прехласнете се в някой младеж заради сините му очи, къдравата му коса или красиво лице и хайде вече сте се влюбили. Или пък фантазията ви заработва какъв ли секс ще имате с него. Много често без да познавате човека изобщо. Това не е влюбване девойко. Жената трябва да се влюби в качествата на мъжа, а не в неговата красота, както е било при теб. Но това става с узряването на човека. Растете, хубавеете, но не поумнявате. Това е вашия проблем. Разбираш ли какво ти казвам?

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: e03e425931
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   За да успее една връзка е важно двамата да имате общи цели. В този случай той иска да живее в чужбина, а ти-в България. Няма как да стане връзка, освен ако един от вас не реши да направи компромис. И понеже никой не е решил, затова следва и раздяла. Търси си някой, който може и да не е красив, но пък има еднакви цели в живота с теб. Ще намериш.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 4b7135f427
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Здравей, според мен това е много кофти чувство, да очакваш бъдеще с този човек и изведнъж да ти каже такова нещо. Не знам каква е била причината му, но определено го е направил по кофти начин. Според мен трябва да го премахнеш от скайпове фесбуци и телефона си, за да продължиш по-лесно. Не бързай да се хващаш с някой, дай си известно време да си сама, може да е самотно, но по-добре от колкото да се хванеш с някой случаен които не се знае за какво ще си му. Опитай да се запознаеш с някой, дали твои близки познати, ако трябва ги попитай директно дали познават някое момче като за теб, само и тн. Друг вариант е както и другите казват, едно че си млада и като цяло мъжете повече действат и би трябвало съвсем скоро някой да опита да се запознае с теб, ако ти допадне дай му шанс.

М. 25

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6263115a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Авторката: Сега той иска да се съберем. Казва, че съжалява, че искал да си събере мислите, въобще стандартните неща, които се казват за извинение. След тази страхлива постъпка, която беше изпълнена по най-отвратителен начин просто това поведение ми звучи много постно и клиширано. Поне не е минало много време от тогава. Да кажем, че "си е събрал мислите", но едиснственото, което иска е цитирам "да забравим" и да "се съберем". Чудя се дали да му дам нов шанс, като аз самата като че ли претръпнах от раздялата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 7545a24dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Нееееее, моля ти се, не го приемай обратно, ще те остави отново, и още повече ще те измъчи.
Вече си се ''окоптила'', и си преценила, че не е стока.
Разумът трябва да те води, не чувствата, оставил те е, и то по брутален начин, той не те мисли, не те жали, не го интересуваш, за да постъпи така.
Жестокост проявява, понеже не те обича, освести се!
Чувствата минават и заминават, и твоите към него ще си отидат, но дадеш ли му шанс, той ще те нарани повече от преди, ще види като слабост, това че го приемаш обратно, послушай ме, от личен опит давам този съвет.
Той не те иска, имал е шанс да бъде с друга, но не му се е получило, или е самотен и търси внимание, но не те обича!
Бъди силна и се отдръпни, прояви воля и характер, той ще циркулира около теб, но след време ще го преодолееш, и пърхането му, само ще ти вдига самочувствието, а това че си му устояла, ще те кара да се гордееш със себе си, че не си му дала да те унищожи...
Не позволявай да те ползват.... Активирай инстинкта си за самосъхранение, и се погрижи за себе си. Умолявам те.
Ще го разлюбиш, обещавам ти!

Жена на 30 години.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: d8cef393fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   До номер 12
С това, че някоя ако минела 30 -така следвало доста да се старае, за да й обърнел някой внимание......ама ич не съм съгласен. Ако е що годе хубава жена, не е нужно дори нищо да прави-мъжете ще си мятат постоянно оферти. Т.е. ще има кандидати за връзка и то много.

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 7a782f4263
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   До номер 12

Ти или тя сте много задръстени. Четете, но не разбирате. Ужас. Все си мислят жените, мъжа трябва да е много красив. Все манекенки търсят или се " пазят за тях ". Затова от много жени са сами, чакайки красивият манекен. Хахаха и докато се усетят минават 30 години. И най смешното е че се женят за мъже, които преди 5 или 10 години не биха казали и едно Здравей. Жалки същества сте. Може би има и свестни, но са много малко. Повръщам и се от такива като теб Авторка. Ти си една много жалка жена. Затова те е и заряза момчето. Сега със сигурност се гуши в друга по умна и 100 пъти по хубава от теб. Ако беше много красива нямаше да те за зарежи. Ние мъжете не зарязваме красивите жени седим си до тях.
Мъж 35

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c1e79752fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Само да допълня, аз съм номер 22.
Та не знам сега какви са поколенията, ама не ми се ще да повярвам, че болшинството момчета/мъже сега са такива. Мисля, че има много пичове-мъжкари, за които такива сметки въобще не им идват дори във фантазията. Ще са щастливи и готови на всичко, дори отстъпки от собствените си принципи, ако имат възможността да срещнат НЕЯ и ако това стане, биха се раздали колкото могат във връзката си. Сериозен бил, пък се разделили с няколко изречения. Що за нищожество, та то това не е мъж.
Радвай се, че е станало сега, а не на един по-късен етап, т. е. нищожеството овреме се е показало що за стока е.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 3cc90a4694
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   От авторката: За негово голямо съжаление, в този момент, в който поиска да се съберем вече бях срещнала друг. Радвам се, че дадох шанс на "другия", защото отново съм влюбена. Този път всичко е много различно. Преживяванията ми са много различни, а и той напълно се е посветил на мен. Той остана да живее за постоянно в България, каквото и да му коства това.

Благодаря за съветите! И аз се радвам, че бившият ми имаше поне това достойнство да признае безсилието си да ме обича и да сме заедно, без да ме мотае. Наистина не вярвах, че толкова бързо ще срещна любовта отново, но ето че се случи.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 7545a24dd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Месец след любовно разочарование си се влюбила в друг?
Не го вярвам, съжалявам.
А защо толкова объркано пишеш?
Да не би да си се върнала при бившия, м?
Ако си, ще съжалиш, наивността винаги се заплаща скъпо - със сълзи и депресивни състояния за години напред.
Надявам се да не лъжеш.
Безхарактерните мъжленца с дълбочина на локва, не заслужават сълзите ти, нито любовта ти.
Заслужават шут в г***, и горчив послевкус от попарата, от ла***, която сами са надробили...
Разбираш ли, пълно е с низки човешки същества, не се съешавай с такива, не ги обичай, бягай с двеста от тях.
Ако не се погрижиш сама за себе си, няма кой, принцовете и ''спасителите'' са химера.
Принцовете са нашите майки, сестри, братя, бащи, и близки приятели, не някакви мъже...
Които така, или иначе се на****т, спаси се сама, после се влюбвай, когато си готова да понесеш собствения си товар.
Ако написаното от теб е истина, някой скоро пак ще ревне... За жалост...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker