Губя я малко по малко :( - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Губя я малко по малко :(
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 2333 пъти
Здравейте, аз съм момче на 24 и се запознах с нея преди 2 години, тя сега е на 16 тогава беше на 14, да малка е може би за мен, но това за нас не е проблем говорили сме по въпроса тя изглежда по-голяма отколкото е всъщност.... та тогава тръгнахме, тя беше луда по мен, но аз нямах чувства към нея и се разделихме по мое желание, не исках да е с момче, което не я обича в ранните си години, никога не съм бил боклук или използвач... след това си пишехме много много често и миналата година пак по това време преди Коледа пак тръгнахме, тоя път я харесвах и мислех, че може да се получи, но след 2 месеца пак скъсахме този път по нейно искане каза, че не е щастлива с мен, след няколко месеца каза, че причината е че не съм й показвал любовта си, че не се е чувствала обичана, честно казано борих се за връзката ни, харесвах я, но явно не съм имал чувства и тогава... и сега отново започна влечение между нас трета поредна зима, излизахме няколко пъти истината е, че този път съм сигурен, че я обичам и то адски много, бих дал всичко да си я върна, този път съм готов да й дам всичко от което се нуждае, тя сега си хвана приятел, каза, че няма чувства към него, но всеки ден излизат заедно, не знам защо е с него може би иска да опита ново влечение, но аз умирам като се сетя, че друг я пипа... каза, че има чувства към мен, но не знае какви и е объркана.... за тези 2 години не сме спирали да си пишем, има нещо в нея, което обожавам и няма да се откажа докато не си я върна каквото и да ми струва, убеден съм, че няма чувства към новия си.... подарих и огромен букет цветя и много си пишеме вече спечелих доверието й отчасти, знае, че я обичам този път, но не е сигурна в нейните чувства... страх ме е, че е с другия, за да ме забрави... именно доверието беше другата причина да се разделим, тя мислеше, че й изневерявам, което не е вярно не съм пипал друга докато съм бил с нея и 2 та пъти... някой дни се държи супер, други по дръпнато, мени си настроенията както всяко момиче и наистина съм много объркан и тя не знае какво чувства може би чака аз да предприема нещо не знам.... каза, че ще дойде в нас да си поговорим уж, но засега е несигурна, кажете ми какво да направя как да й покажа любовта си, много я обичам и не искам да я губя.... повечето ще кажете, че след като сме късали 2 пъти всичко за нас е свършило, но не мисля, че е така усещам, че все още има някакви чувства към мен..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: dbf2467887
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Освен това, че е малка и явно още неосъзната в чувствата си и желанията си, май и ти не си още много дорасъл. Вие явно не сте един за друг. Ще намерите партньорите си в живота и ще обичате, но това с тези раздели и събирания, с тези други мъже или момчета в живота и е странно. После ако се съберете пак как ще се обичате, като знаете и ти и тя, че не сте сигурни в себе си. Тази връзка май е обречена, щом сега тя е обвързана можеш спокойно и ти да се поогледаш за някоя по-голяма, по-стабилна жена. Остави това, че тя приличала на по-голяма. Тя си е дете и си играе с вас, ти и другите, а ти си готов да изтърпиш нейните прищевки, само и само да не е ничия друга, а само за теб. Или трябва да спреш тая игра, или си свиквай с нейното детинско поведение. Да, ти може да обичаш, но за нея това явно е още експеримент, а ти си нейната опитна мишка.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: b61a9821bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   На 24 г. Ти си мъж, а не момче. Тя на 14 г. И сега на 16 г. Е още дете. Нито знае коя е, нито какво иска. Нормално е. Трябва да порастне, да стане поне на 20 г. , за да си сигурен, че разбира връзката ви. Остави я да порастне, а ти се огледай за някоя на твоята възраст, за да имате нормални отношения. Детето не го тормози за сериозни връзки. Тя не може да ти я даде.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 7309207aa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Намери си някоя на 30 40 години някоя по възрастна жена. Аз съм попадал на възрастни жени, според мен е нормално дори да е женена действай.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 0ae6c4c6f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Педофилията е кофти нещо. На всичко отгоре е подсъдно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker