Ревност..?!? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121186)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревност..?!?
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 3628 пъти
Здравейте! С риск да стана егоистична кучка в очите ви, ще си напиша историята.

Имам приятел от половин година. Твърди, че ме обича и аз не се съмнявам. Той е адски внимателен, е като изключим някои моменти, когато ме е ядосвал. Но аз понякога се нервя за глупости. Така да го кажа той е сваляч, в такъв смисъл може да омае едно момиче с една думичка. НЕ не е курвар, познавам го!! На ден му звънят много момичета, за излизане, за свалки за бла бла. Дразня се от мисълта, че знаят, че си има приятелка и въпреки това не го оставят на мира.

Другото което е приятелите му ме опознаха и разбраха, че не съм от онези курвентии, които само ще го използват. Понякога защитават мен по тази тема. Смисъл ако ме наранил много ще съжелява.

Е проблема ми е, че аз съм добро момиче не правя глупости зад гърбовете на хората. Но тази моя ревност ме убива на моменти. Най интересното е, че моя приятел не ревнува. Доста хора ме свалят и той е бил свидетел. Но не да го кажа сякаш не го е грижа, ами имам чувството че си мисли, че вече съм негова и никога няма да го предам...
Дразня се искам някой да ми каже как да го "накарам" да ревнува дори и малко, за да ме оцени повече.
На моменти съм си мислела да скъсам с него, седяла съм с часове и съм размишлявала. На 19 години съм ако случайно си мислите,че това е детинска работа..Помогнете ми някак..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: 2401bcce69
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тва че си на 19 не те прави кои знае колко голяма и това не пречи историята ти да е детска. Непрекъснато момичта се оплакват, че момчетата са им много ревниви, не им дават това и онова, ти трябва да се радваш, че не е ревнивец. А пък от каде знаеш, че може би вътрешно не те ревнува, без да го показа. Аз лично много ревнувам и непрекъснато се самнявам, но не го показвам, мълча си, не правя сцени и само наблюдавам, може и той да е такъв. А в една връзка ролите непрекъснато се сменят, в един период той държи повече на връзката ви, в друг ти. Не мисли да го късаш или да му правиш някакви номерца, за да ревнува, защото ще си провалиш връзката и после ще съжаляваш, той може да не говори много, но със сигурност те наблюдава какво правиш и си прави изводи. Така че ако му направиш номер и той не го хареса може да те остави, да помиси че не си готова за тази връзка, че искаш да си с други. Помисли преди да правиш нещо. Успех ! ! ! Mary Jane

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 565f591ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "РЕВНОСТТА, Е НАЙ-ГОЛИМИЯТ ВРАГ НА ЛЮБОВТА" Така тя също доказва и че ти пука за този човек, но доказва и НЕДОВЕРИЕ! "ЛОДКАРКАТА"

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 6f14ace592
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Няма нужда да караш някой да ревнува.. После ще съжаляваш.! .
*Пух*

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 02561085ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Когато има обич, липсата на ревност е показател за доверие. А ревността не доказва любов. Тя се появява от чувството за несигурност и ниска себеоценка, а може да е и в резултат на чувството за притежание.
Не мъти водата, ще съжаляваш.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: bb0fce21e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Важното е, че приятеля ти отбива свалките на нахалните момичета, не те наранява с действията си. Можеш да го накараш да ревнува, но не си струва да те подозира без причина. Аз знам, че който обича-ревнува! Може би момчето е абсолютно сигурно в лоялността и обичта ти към него. Дано да е така!

 
  ...


...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 1626c2224f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Малее немога да повярвам че само аз мисля различно от другите. Всички казват че ревноста е знак за недоверие незнам си кво - що дрън - дрън... А безразличието по добре ли е... . аз пък мисля че си права и с право искаш да го накараш да ревнува...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 6f14ace592
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката: Просто трябваше един вид да се "оплача". Приятелите ми казват, че съм била прекалено ревнива, но като има за какво, защо да не съм. Наистина Номер 5, отбива свалките, но по тоя начин момичетата се нахъсват повече. Ревността не е хубаво нещо! ! И аз го знам, но в момента имам лека нужда от нея. Другото което не споменах е че имам строги родители. Те не осъзнават че пораствам. Знаят за приятелят ми, познават го. Не ми позволяват да спя в тях. И това е нещо като пречка да съм с него през повечето време. За това са и съмненията, а той знае, че аз съм си у дома и няма къде да отида, как да ме ревнува..
Иначе благодаря за Коментарите! ! Ще се радвам ако има още мнения. :))

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: e689cf1f6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   и аз да подкрепя Mary Jane - не си чак толкова голяма, но не бих казал, че историята е точно детска... с развитието на един човек и взамоотношенията с другия пол ревността също се развива. неопитен и несигурен в себе си човек ревнува силно и дори си измисля или преувеличава различни случки. тъй като тези хора са най-вече по млади - историите са 'детински'. след време, ако успееш да се запазиш в границите на разумното развитие, тези тревоги и опасения ще отпаднат. след време ще виждаш по-добре разликата между празни приказки и свалки и потенциална заплаха. ако налиташ на всяка жена която се доближава до твоя мъж ще изглеждаш ужасно в учите му, като параноичка. всеки човек - мъж и жена - има ЕГО което обича да си почесва поне от време на време и ако отнемеш това малко удоволствие рискуваш удар под брадичката. в преносен смисъл разбира се... .
най-важното което трябва да знаеш, е, че ревността НИКОГА не значи уважение! уважението е личностен атрибут който се изгражда с години, но може да изчезне за секунди. ако се сваляш с някой 'никойчо' пред твоето момче - той няма да те уважава, безумно е, не мислиш ли? уважението можеш да си 'заработиш' ако му дадеш свобода на действие и подкрепа. но, ако той се подхлъзне и тръгне на другаде, значи не заслужава твоето уважение и е време ти да отстъпиш.

М.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 9b77c8c8ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   От авторката: Може и да сте прави :)) Благодаря все пак

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker