Тираджия - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121422)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21909)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3191)
 Образование (7312)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18586)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тираджия
преди: 7 години, 5 месеца, прочетена 3212 пъти
Здравейте! Пиша тук с надеждата да ми дадете съвет. Аз съм младо момиче и си имам приятел, който е тираджия. Заедно сме от 2 години и мога да кажа, че се разбираме. От скоро той започна да кара международно и на всеки курс го няма по седмица. Много съм свикнала с него и сега, когато го няма се чувствам ужасно. Нямам желание да правя нищо, броя дните, които минават много бавно и това ужасно много ми тежи и ме измъчва. Страх ме е да не тръгне по проститутки. Когато си дойде се виждаме само за по един ден, в който не знам дали да му се радвам или не, тоест не знам кое по-напред. Ужасно много го обичам и не искам да се разделяме. Той обича работата си като шофьор, но за момента обстоятелствата са такива, че не може да напусне работа, а и не искам да е заради мен. Много ми е трудно да се справя с тъгата, защото той ми е най-близък. Не може да се чуваме постоянно, а дори да се чуем е за кратко. Моля ви за съвет как е редно да постъпя и какво да направя за да намалее болката и да не мисля толкова често за него и за това, че го няма.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 5 месеца
hash: 165a2e1320
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Редно е да си имаш твжи занимания и ангажименти във времето, в което него го няма. Когато се прибере бъдете на 100% заедно. Той по проститутки може да си ходи и без да е тираджия. Това не е обвързано с професията, а си зависи от човека. Може да ви е трудно, но е и шанс да запазите тръпката по-дълго. Успех

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 99ee05282e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Аз бях така когато моят приятел имаше много неща да върши. Беше ми много гадно, че няма време да си пишем дори и се чудех какво да правя през цялото време. Като вършех разни неща като готвене на различни неща забравях за него. Нямам предвид да напълно забравяне, а за разсейване. Тоест опитай се да си намериш някакви занимания - тръгни на уроци по танци, плуване. Започни да ходиш на фитнес, бягай в парка. Покани си приятели или излез сама на разходка или с тях. Това ще помогне много. :)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 6feaaa9ff0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   В този занаят е така, затова и има недостиг на работна ръка и е една идея по-платен. Ако приятеля ти му плащат задоволително по-добре свиквай.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 8d15dbb80e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

7.   Тировете гонят график и са трудни за паркиране в градовете. Затова вместо тираджиите да ходят по проститутки, проститутките сами ги чакат по магистралите. Шофьора трябва само да спре и да ги качи в кабината, а на това човек се решава много по-лесно. Само че магистралните проститутки у нас са само циганки, а в чужбина - пак циганки, африканки и най-изпадналите наркоманки. Ако това не го отблъсне, няма спасение. Мисли си какви зарази може да ти донесе.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 6b2e72f4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   И защо се виждате само за по един ден, когато си дойде? Не съм чувала международните шофьори да почиват само по един ден между курсовете си.

 
  ...


...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: b43e1ffec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тежка съдба ти се е стоварила, това ти го казва тираджия, който от 10 г. е в Испания. Намери начин да го откажеш, тази професия не е за млад човек, и за младо семейство.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 5 месеца
hash: eacea863a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   По-добре се притеснявай да не катастрофира. Има и други проблеми. Веднъж гледах по телевизията един турски тираджия, който караше 20 тонен тир по "пътищата" на Норвегия през зимата. Гумите бяха износени, но компанията му го караше да продължи. Накрая пътна помощ го спря и му сложиха нови гуми за 12 000 евра и го залостиха в сервиза за цял месец, а компанията му така и не плати за гумите през това време. И не беше филм, а действителен случай, заснет на живо. Надявай се и твоят приятел да не попадне на такива шефове. Спомням си и за един човек, който работеше нещо с камиони, и един тираджия не го видял и дал назаден и го направил на палачинка. Професията е много опасна. Има и случаи в които шофьорът заспива на волана от умора. Шофьорите са много некадърни и всеки ден стават стотици катастрофи. Твоят човек рискува живота си. Радвай му се когато сте заедно.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: ff408625a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Може да се чукаш с други за да не ти е скучно, докато го няма а като си дойде използвай само презервативи за да се предпазиш от болести, които той може да прихванал от проститутки.

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: 2b8ef1210c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Авторката:
12. Не искам да се "чукам" с други. Ако ще бъде така, по-добре да се разделим. Трудно бих се вписала в такава връзка, трябва да не ми пука изобщо, а това не е така и няма как да бъде.

11. Притеснявам се, много даже. Неизбежно е това и да, радвам му се, когато сме заедно. Денят ми е като празник. Чакам с нетърпение следващата.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: ea729230e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ako работи в читава фирма, ще получава добри парички. Вие двамата решавате това ли е по-важно, или да сте постоянно заедно. Нещата винаги са простички. Важен е изборът...

 
  ...

...
преди: 7 години, 15 дни
hash: d9efd20073
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Тази професия и понятието "семеен уют" са много, ама много несъвместими. Ако той не се откаже от професията Вашата връзка ще приключи скоро. Просто това е реалноста и ако той не го осъзнае се настрой психически за края на връзката Ви. Аз също съм шофьор, Но съм избрал да работя за по малко пари в БГ, но да имам семейство. Реша ли да работя навън за повече пари в това съм убеден, че ще е края на семейството ми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker