Не знам какво да правя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не знам какво да правя
преди: 7 години, 4 месеца, прочетена 2413 пъти
Здравейте на всички аз съм момче на 18 години. Имам приятелка на 17 от вече 9 месеца. От известно време имам едно терзание, което ме преследва навсякъде. Не съм сигурен дали я обичам или дали въобще някога съм. Единствената причина поради, която сме заедно е защото всички около мен си намериха и аз да не остана по-назад се хвърлих на първата, която лапна въдицата. Истината е, че тя е прекалено обсебваща личност. Постоянно да й пиша, да й звъня да прекарваме по не знам си колко часа заедно в и без това препълненото ежедневие, което водим. Ако искам да изляза с приятели навън се почва едно чумерене, мръщене при положение, че излизам за 1 2 часа максимално. Започват въпроси дали ще има момичета, какво ще правя и така. В друг момент, ако искам да поговоря по скайп с приятели и да поиграем отново ми мрънка по телефона. Пренебрегвал съм я, не съм интересувал от нея и всякакви от този род. Като си оставя телефона и отида до тоалетна задължително той вече е в друга позиция защото разбира се ми е прегледала всичките чатове. В първите месеци наистина чувствах силно привличане, но след всяко нейно обсебващо плачещо за внимание държание започвам постепенно да изхладнявам. И ето докара се до тук, почти без никакви чувства. Харесвам друга, но не знам как да оставя това момиче с, което съм. Отделно от това при най-малкото нещо ми вика, крещи ми, обижда ме, гони ме от тях, което допълнително добавя към цялата картинка. И накрая твърди, че ме обича и съм единствен. Не знам защо ми е толкова трудно да я оставя. Сигруно защото познавам цялото и семейство и постоянно съм заедно с тях на магазини, на вечеря. Обаче аз вече наистина не мога да понасям нейната намръщена физиономия от абсолютно всяко нещо, което аз направя. Дайте ми съвет как да постъпя! Моля ви :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 4 месеца
hash: 25aa0824e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Случват се такива неща, може би е трябвало още от началото да говориш с нея и твърдо да й кажеш в очите: "Или ми имаш доверие, или няма смисъл да сме заедно", защото всичко това, което описваш, е едно затормозяващо и натоварващо подобие на връзка. Дори да си я харесвал някога, ако ще и момичето на мечтите ти да е била, разбира се, че ще те отблъсне от себе си с подобно поведение. Малки сте, нямате кой знае какъв опит, тя може би ще се научи с времето да уважава личното пространство на човека до себе си, но.. явно е прекалено късно във вашия случай. Фактът, че имаш чувства към друго момиче, означава, че връзката ви трябва да приключи. Помисли за себе си и за това, което те кара да се чувстваш добре, дори и да звучи егоистично. В крайна сметка, като виждаш, че не се получава, по-добре е да прекратиш нещата колкото се може по-рано. Недей да изпитваш угризения, всеки има право да си търси щастието, така и тя може да намери човек, който да й пасва по-добре или поне да й отвори очите, че не е редно да се държи толкова обсебващо. Какво като познаваш семейството й? Ако постоянно търсиш причини, поради които ти е неудобно и гузно да я оставиш, това ще се проточи мнооого дълго във времето, което ще те изнерви още повече и накрая ще е много по-зле ситуацията. Приключи нещата като голям човек, кажи й честно и откровено, че нямаш желание повече да сте заедно и че слагаш точката. Ако е толкова емоционална и импулсивна, колкото казваш, едва ли ще мине леко раздялата ви. Сигурно ще има скандали, обиди, сълзи, гняв.. пълна програма, но повярвай ми, както и да се развият нещата, тя ще го преживее и ще миряса в някакъв момент. Важното е да си категоричен, без да я караш да си мисли, че може да се оправят нещата, без да й даваш някаква надежда от типа на: "ама ако направиш/промениш нещо си.. може и да стане еди-какво-си.. "- не! Колкото по-бързо се случи всичко, толкова по-лесно ще те преодолее. А и честно казано, нейното отношение ми звучи много повече като израз на някакво глупаво собственическо чувство и лигавщина, отколкото като любов.. така че и да ти прави драми, най-вероятно ще е защото ще е накърнено егото й, а не защото ще умира от любов по теб. Разбира се, вината никога не е само и единствено в единия, но като се е стигнало вече до тук, тегли чертата и това е!

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6dc53c27e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Без да прочета цялото още на четвъртия ред разбрах каква е работата.. не си влюбен.. ето ти простия отговор.. търсиш тръпка и се заиграваш с връзката си заради удоволствието и за да подържаш имидж и приличен социален статус и това което ти е в главата е "по-добре да имам някакво от колкото никакво" (тоест гадже).. ето това ти е причината..
Едно ти остава.. да си решиш дали ти харесва да се самозаблуждаваш и дали ще си останеш опиянен в твоята си илюзорна любов..
Ако не ти харесва момичето ти бъди искрен и скъсай с нея вместо да си хабиш времето в заблуди.. това не е рядко явление.. почти всички двойки които виждам не се обичат истински.. самозаблуждават се.. защото така им устройва най-много..
Предпочитат топлината от нещо от колкото студенината на нищото..
Но поне съвест нямате ли не разбирам.. да се самозалъгвате взаимно мислейки си че има нещо истинско м-ду вас.. избора е твой.. аз само ти представих идеята..

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: bd6eab302d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не е нормално нейното държание, толкова да те ограничава за един, два часа да не можеш да си покажеш носът навънка, много те ревнува явно. Щом си изстинал към нея, все пак сам си знаеш какво чувстваш или не, заедно сте можеш да прецениш. Щом искаш раздяла трябва да се опиташ да се раздалечиш от нея за известен период от време или може да поискаш времена раздяла и после като се видите отново вече да си вземете решение, не знам и аз какво точно да те посъветвам, прави това което на теб ти се иска.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: bd6eab302d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   А и най важното ако решиш нещо като говориш с нея да е очи в очи.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 863da783c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Абе я я разкара тая! Други да си тровят нервите с нея.
Такива екземпляри не се оправят.
"Да не останел по-назад" - хех! А сега не си ли назад с подобна скочибра? По-назад си от сам човек, разполагащ с времето си.

 
  ...


...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 69277b37ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Същата като приятелката ти бях, но и (вече) бившият ми беше същия. Само че той беше до лудост влюбения в мен, накрая ме заряза ей така от нищото, защото си е харесал друга. А и ние бяхме доста време заедно, но за 2 дена ме заряза заради друга (то е ясно, че не е харесал момичето за 2 дена ама както и да е ). Много ме заболя, бях шокирана, все едно нямаше смисъл да живея, на тази възраст много трудно ще преживее факта, че искаш да я оставиш заради друга, по добре не й казвай за другата. Минаха вече 8 месеца аз все още не съм на себе си. Не я наранявай, момче. Може да не ти пука за нея, но и тя има чувства, в пубертета е, не й съсипвай самочувстието!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 5893663bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Тъй... Просто и казваш, че късате.

Това пък още повече не мога да го разбера. Не я обичаш. До колкото разбирам не можеш да я понасяш, но си с нея и си губиш времето с глупости - визирам кавгите ви и това, че се държи с теб все едно си и играчка и трябва да си до нея когато тя поиска и винаги когато тя поиска.

Колкото по-бързо я разкараш от живота си - толкова по-добре и за теб и за нея. Така ще можеш да се занимаваш с неща, които ти доставят удоволствие, а не с нещо, което те натоварва в негативна енергия като тази мацка.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 0c2fcaf4a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Според мен си влюбен в друго момиче, но не си сигурен дали тя ще ти даде достатъчно сигурност или греша? Съветвам те най-добре да споделиш на приятелката си за терзанията си и ако не се промени да я оставиш преди да се е привързала повече, защото това ще я нарани.

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 091c938389
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Вие сте деца, а връзките са за големите.
Наранил си много това момиче щом е изпадала в състояния дори да ти преглежда телефона. И не напразно. Както ти завършваш историята си "Харесвам друга... " а трябваше да започнеш първо с това, за да ти дадем адекватен съвет. Не знам социалният ти статус какъв е, но си далеч от т. нар >мъжка постъпка<.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 05afcf88bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   ! От Автора :

Искам да споделя с вас ,че аз никога съм нямал лошо отнешение към нея освен ,ако тя наистина не се държи грубо и неуважително към мен. Реакцията ми обаче не е крайна и не стига по-далеч от това да й кажа ,че не ми се говори повече. В отговор на (Номер 10) ,който на бърза ръка "ме оправи" и едва ли не ме обвини. Наранявал съм я ,както и тя мен ,но никога с изневери и подобни. Дори тя е тази ,която си пишеше с момчета в първите месеци тайно от мен. Веднъж докато си разглеждаше месинджъра случайно забравила мина през около 5 чата с разни момчета.Направих се на невидял и забравих за това. Докато аз никога не съм правил подобни неща и дори да хване телефона ми и да разгледа всичко от горе до долу няма да намери нищо компрометиращо. Аз не съм такъв :). Относно моят социален статус съм все още ученик.Имам чувството ,че единсвеният момент ,в който е щастлива е ,когато съм с нея по 10 часа или си говорим по тлефона. В останалото време е намръщена ,начумерена и недоволна от всичко. Вечно негативна дори за дребни неща. А лошото е ,че така повлича и мен към песимистично и ограничено мислене. Мерси на всички за оказаната помощ. Благодаря на следващите коментари предварително :)

 
  ...

...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 97aae526b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами кажи и че си мъжка кифла и си бил с нея за да не се отличаваш от стадото. Нямала ти е доверие както става ясно с право. Навярно наистина не си и отделял вниманието което един обичащ мъж отделя на жената до него. По добре спри да разбиваш нервите на горкото момиче, подвивай си полата и пътувай да си трошиш главата... казвам ти го като жена която никога не се е докосвала до телефона на мъжа си. не е имало защо

 
  ...
преди: 7 години, 4 месеца
hash: 6e525e74b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Намери си момиче,което ще обичаш. Може би това не е точното момиче,а когато намериш правилното сам ще поискаш да си с нея постоянно. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker