Любов/Живот пред монитора - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов/Живот пред монитора
преди: 13 години, 4 месеца, прочетена 2965 пъти
Здравейте! Няма да увъртам, почвам директо. От близо две години имам профил в исвестен български сайт за запознанства. Направих го по една случайност. И още от първия ден едно момче започна да ми пише. Тогава бях на 20. Сега съм на 22 и продължаваме да си пишем. Оказа се че ми е комшия. Живее през няколко блока от моя. Лошото е че винаги когато и да съм го провокирала да излезем или нещо подобно, винаги отказва. Иначе в нета, в чата можем да говорим с часове на хиляди интересни теми. Сега имам приятел, който в общи линий ме има за в****а с дръжки. Като е до мен все ме натиска и бута... чувствам се заклещена. Рядко е нежен. Когато сме навън ме целува и пипа по начин който ме смущава. Липсва му известна култура и дух. Ако можеше двамата да си разменят местата... . кажете какво е вашето мнение. Да си изтрия ли профила в сайта и да спра да се надявам или да продължа да си карам по този вариянт?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 4 месеца
hash: bb24552ded
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не спирай да пробваш с комшията. Щом не си щастлива с приятеля си, веднага го оставяй.. няма смисъл. С новия ще си повече от щастлива.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 70bf1b5316
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз мисля като номер 1. Когато не си щастлива и се замисляш няма смисъл да тъпчеш на едно място, особено след като този само те натиска и т.н. .... пробвай с друг, дори да не е комшията.. това не е редно да си до този след като мисли и се увстваш така

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 4929011744
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   оф, еми просто го попитай защо не иска да излезе с теб - може пък да е защото си имаш приятел ; ) (или той не знае?!). А според мен като не си щастлива с този твой приятел и не го оставяш явно те е страх от самота. Ми зарежи го и виж. Ако комшията ти пък не каже защо не иска, просто му кажи "еми.. хубаво, явно не съм ти приятна компания, повече няма да те занимавам.." Толкова е сложно...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 3cb5139497
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Комшията е за предпочитане. Приятелят ти май е с теб само заради едното е***е. Защо се чудиш, след като с комшията можете да си говорите с часове на интересни и за двамата теми? След време другото изчезва и остава само това - сходните интереси. Ако нямате дори за какво да говорите, обикновено връзката свършва. А при вас явно не е така! Момчето сигурно има причина да не иска да излезете, но рано или късно тази причина ще отпадне. Трябва да бъдеш търпелива и в краен случай... му отиди на гости. И това е някакво начало.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: e81a1d6f23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ако комшията е неангажиран, а щом си пишете толкова време, сигурно си споделяте кой в каква ситуация е в момента, то тогава те приема само като приятен събеседник, понеже нещо не го устройва за връзка, въпреки че явно те уважава достатъчно като личност, щом толкова дълго продължават виртуалните ви отношения. Според мен имаш два правилни варианта: 1. Забравяш за това да бъдете нещо повече и търсиш любовта другаде или 2. Намираш удобен момент дори на шега да му подхвърлиш нещо от рода :"Ние с теб от толкова време си пишем, че направо изкарахме една сериозна връзка, а защо всъщност никога не сме се виждали реално? " Така и той ще има възможност на шега да ти отговори и ако отговорът не те устрои, поне няма да те нарани толкова и няма да се почувстваш засрамена, че си попитала. Т. е. използвай максимата "Да се пошегуваме, че да си кажем истината".
Л.

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5d0dc4e835
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   срамлив е може би и затова не иска все още да излезнете или ако е друга причината незнам но и няма значение. Важното е това, че приятелят ти не те обича а те използва за... знаеш какво и явно доста явно си го показва. Махни го него-това е важното! Да не бъдеш във връзка със олигофрен, а доколкото до съседа ти-не губи надежда, аз мисля че един ден рано или късно той ще се съгласи да се срещнете :)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3e97019672
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравейте отново! С приятеля ми се разделихме. Наистина сега се чувствам много по-добре, по-спокойна, заспивам с лекота и не се притеснямав за нищо.
С съседа се видяхме, дойде за малко на едно мероприятие в което бях наблюдател, но само поприказвахме малко и си замина. Сега пак си пишем, но все едно не сме се срещали. Както беше преди, така е и сега. Навън става все по топло и като нищо ще го измъкна следващия път като заттръгвам на разходка с кучето в парка, току виж се навие. Стискайте палци :)))))))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker