Запознанство с жени по време на "голямата депресия" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Запознанство с жени по време на "голямата депресия"
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 3697 пъти
Здравейте!
Аз съм мъж на 22 години. Пиша своята изповед, за да получа няколко съвета.
През моя живот съм има единствено 2 връзки. Не успях да задържа никое от момичетата повече от година, но може би така е било писано. Вече почти 2 години нямам сериозна приятелка. Напоследък започнах да се замислям за това, че времето лети и май е време в близките 3-4 години да се ориентирам към сериозна връзка. Проблемът е очевиден. С жени се запознавам основно летните месеци - на плажа, в парка, спортувайки навън.

Не бих казал, че съм срамежлив, но и не съм голям отворко. Скромен човек съм. Когато искам да се запозная с момиче, което ми харесва започва една анализиране от моя страна. С кой е тук, гледам пръстите й за пръстени и все такива подобни глупости, но въпреки цялото това анализиране се е случвало да се запозная с омъжени жени или с обвързани момичета и отказа е повече от ясен. И така през тези 2 години само скачам от мома на мома, няколко щастливи дни и след това отново тъга. С летните свалки е така, всичко е за физическата "любов".
Проблемът се усложнява, когато започне зимата. Социалните контакти намалят, излизанията също. Правя опити да се запозная с жени по дискотеките. Черпя някой шот като предтекст за наздравица и да, за да науча името й. Отправям покани за танц, но на 95% получавам откази. Нз може би не ги привличам физически по никакъв начин или подходът ми е грешен.
Та следвайки от тези мой разбъркани мисли моля за съвет как и къде да се запозная с жени през зимните депресиращи месеци. Опитах разните приложения за запознанства, но вече месеци няма резултати.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: f1cf738b78
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

3.   Какво викаш. Обикновен момък, средностатистически с мераци и амбиции да си походи 3-4 годинки и да поизплющи де що женички смогне (спомена че след толковс време ще се ориентираш към връзка). Правещ сериозна инвестиция в жените -цяло питие. Да цяло чудо е защо никоя не ти се е нахвърлила, не мога и аз да си обясня. Гадни същества сме това жените. Къде да срещнеш подходящи... а в Сомалия пробвал ли си, или някое гето

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 78fe55fc1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво викаш. Обикновен момък, средностатистически с мераци и амбиции да си походи 3-4 годинки и да поизплющи де що женички смогне (спомена че след толковс време ще се ориентираш към връзка). Правещ сериозна инвестиция в жените -цяло питие. Да цяло чудо е защо никоя не ти се е нахвърлила, не мога и аз да си обясня. Гадни същества сме това жените. Къде да срещнеш подходящи... а в Сомалия пробвал ли си, или някое гето

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 763ec2c4a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

6.   След толкова неуспехи защо не пробваш да се запознаеш с мъже?

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: bb26f2908d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нормален мъж си, просто техните изисквания вече са прекалено нереални. Не знам откъде се изроди толкова поколението ни, може би от социалните мрежи. Всяка вече грозна, дебела, задръстена заглежда богаташите и тежкарите тип Брат Пит. Или пък татуирани и с мускули.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 5d6222ae72
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Е защо да са депресиращи зимните месеци? Всичко е въпрос на нагласа. Аз обожавам зимата - караш ски/сноуборд (особено ако живееш в София, имаш писта на половин час с кабинка и се качваш всяка седмица), караш кънки, разхождаш се и излизаш както и през другите сезони (преди няколко седмици тук беше -15 и надолу и пак си щъках напред-назад, просто се обличам с повече дрехи якето и ръкавиците за борд). Ходиш на дискотека, на кино, обяд/вечеря навън с приятели, ходиш на фитнес или тенис или плуване и т. н. Ако обичаш изкуството - театър, концерти. Ето ти само няколко предложения за занимания, където ще срещаш и хора. Просто спрете да мрънкате колко е ужасна зимата, облечете се хубаво, излезте навън и си живейте живота и ще видите колко е прекрасно. :)

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: a640dfd9a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   До номер 3.
Защо толкова злобен коментар драга? Момчето споделя, а ти само критика и нито един съвет и то хем си жена. Помогни му с някои съвет. А плющенето, както се изрази, вярвам, че не си се омъжила на 18 и си имала само един приятел. И ти си се плющяла за кеф и защото другите те охажват и си допускала само тези, които са ти допадали. Или бъркам?

А сега за автора.
Дай си време, 22 е нормална възраст все още да си поживееш. Правилно си се ориентирал към 25-26 за нещо сериозно. Според мен тогава вече трябва да си имаш някой до себе си, за да може и семейство да създадете, да не говорим за периода преди това с напасването и тнт, отнема годинки, а ако е съвместно съжителство, още по-добре. Това не пречи, ако и сега се влюбиш да стане нещо сериозно. Относно жените, съгласен съм с НОМЕР 7. Жените в днешно време много си вирят носа като цяло и основно без покритие. Темата там е много дълга, но основното е, че мъжете им създават илюзията, че са много вървежни на жени, които не са толкова реално и от там идва това вирене на носа. А мъжът, дори да е образован, умен, стабилен и тнт, ако е с малко по-ниско самочувствие заради жените, които го режат, защото някви малоумници им вдигат въшките по дискотеките, клубове и в нета, все си мислят, че достойният мъж за тях, едва ли не трябва да има и ореол на главата.

Съвет, който бих ти дал е, бъди отпуснат и непринуден. Това е най-важното, не се опитвай да се харесаш на някогото, защото е нож с дре остриета. Бъди себе си, ако те харесват такъв и те приемат, после няма да има проблеми, защото може да стане "Ама ти не беше такъв в началото" То е ясно, че подсъзнателно, колкото и да не искаш, никой не е на 100% себе си.
Отделяй време за себе си, грижи се за себе си, вярвай в себе си и бъди себе си :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: e65256a255
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от Автора:

Не искам да обидя женската аудитория, но секса не е било първото нещо, което търся от една жена. През всичките тези години не намерих една момиче, което да иска сериозна връзка. Като един мечтател си мислих, че най-накрая съм срещнал пътничката за моя влак, но уви това беше поредния средностатистически "боклуци" с повече партньори от мен, който най-често идва на моренце, за да търси пи***нце с портмоненце. Разбира се, имаше и изключения, но до връзка никога не се стигаше. Не искам да засегна никой. Как мислите, че е по-добре да отделя време, усилия и да изградя живота си около една жена или цял живот да се отдам на свалки с девойки и никога да не узная какво е да правиш любов, а не просто секс. Може да имам отблъскващ характер или да съм твърде суетен, или причината да е друга, но както знаем всеки си има недостатъци, а те са това, което ни карат да изпъкваме пред другите. За някои хора в добра и прилична светлина, а за други в ужасна и отблъскваща. Стандарта ми не е висок. Не се целя в модели и силиконови булки, инстаграм кифли. Може момичето да има недостатък, който според всеобщото мнение не попада в графа СЕКСИ, но аз винаги ще намеря нещо, което да ми хареса в нея.

Започнах да си мисля, че ще си остана вечно търсещия любовта. Ще продължавам да вярвам, че съдбата съществува и по пътя, който съм начертал ще срещна жената на моя живот.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: c637ef40b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Пич по принцип зависи какво търсиш. Ако търсиш най-красивата подхода ти трябва да е подплатен с много скъпи подаръци, ако искаш секс още същата вечер цели се в най-грозната. Със сигурност покана за танци е меко казано селташко и аматьорско изпълнение дори дори в очите на свалячите от преди 30 години. Аз не искам да се хваля и да вадя тефтерчета, но подхода ми винаги е бил един и същ и в 90% от случаите успешен и по принцип греда съм удрял само при мацки с приятел и то не всеки път. Първо правило, не бъди свит, пич ако искаш да си с мацка трябва да си забавен, отворен с изпъчени гърди, високо вдигната глава а не с някакъв болнат вид и думи които и с ченгел не могат да ти извадят. Трябва като влезеш всички да разберат, че е влязъл големия МЪЖ и спокойно може да започне големия орталък. Така освен, че трябва много да плямпаш, не трябва да ръсиш глупости, трябва да пускаш тънки комплименти и не за ОЧИ, а за извивките на шията, как се спуска косата, като трябва да се държиш изключително освободено, все едно сте от една компания вече 10 години. Позволявай си волности, говори и в ухото/все пак музиката е силна/ като устните ти на моменти да докосват ухото и, с ръка през рамо може да я придърпваш към себе си уж я гушкаш и не спирай да говориш, говори неща, които да я разсмиват, защото нещата когато са малко като на майтап са позволени. И така скъсявайки дистанцията постепенно в един миг я целуни ама истински, повярвай ми досега жена не се е дръпнала и не ми е ударила шамар, напротив целувката става дълга, протяжна, отлепяш устни от нейните поглеждаш я в очите и докато чуеш нейното - Какво? Повтори целувката този път стратстно силно/няма дословно да обяснявам детайли/. След това мацката е твоя. Е не говорим за секс веднага, но със сигурност ще позволи да я изпратиш до дома и, ще се целунете за довиждане, ще ти даде номера си и ще имате среща за утре вечер. Вечерта след това ще работи за теб. Спомените от прекараното с теб време, целувките, докосванията ще узряват и сутринта тя ще се събуди с чувства към теб. Останалото зависи вече от теб. Не е толкова трудно нали? Въпроса е да не се притесняваш да извършиш всички тези неща, които сега може да ти звучат невъзможни, но всъщност са възможни. Жените се дърпат когато видят нерешителен, но обичат силния пол да води, така, че поемаш инициативата. Много хора не вярват, но аз съм правил това с години и винаги ми е носило успех. Вероятно много жени тук, ще кажат, че не биха паднали в свалка като моята, но съм 100% сигурен, че вътрешно някъде в някой ъгълче на съзнанието си знаят, че метода ми е успешен. Както и да е пожелавам ти успех. И спазвай плана да си забавен и да плямпаш много, пропуснах да добавя, трябва винаги да си въудошевен и то с бурна реакция от нейните истории. Да казваш, верно? Не ти вярвам, лелее брутално е и т. н.. Така на нея ще и е още по-забавно да ти разказва неща и да си приказвате, когато вижда колко се впечатляваш, понеже всяка компания си има някакъв вътрешен хумор, който да не е интересен за други личности, когато ти показваш, че ти действа като член на групата, започват да те чувстват като част от групата, тоест много бързо скъсяваш дистанцията с мацката.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 54d5282443
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На такива места ги търсиш, такива намираш!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: d210fc7355
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Мога да ти дам съвет само за сайтовете: не заговаряй с баналните "Здравей", "Може ли да се запознаем? ", "Красива си" и тн. т. , защото никоя няма да те отрази. Аз самата имах профил в такъв сайт и получавах по 200 такива писма на ден, е мислиш ли че им отговарях? Измисли нещо различно, но недей да оригиналничиш твърде много. И от дума на дума все ще се харесате с някоя. А моя съпруг така се намерихме, имаме вече и детенце. Успех!

 
  ...

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: d210fc7355
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Мога да ти дам съвет само за сайтовете: не заговаряй с баналните "Здравей", "Може ли да се запознаем? ", "Красива си" и тн. т. , защото никоя няма да те отрази. Аз самата имах профил в такъв сайт и получавах по 200 такива писма на ден, е мислиш ли че им отговарях? Измисли нещо различно, но недей да оригиналничиш твърде много. И от дума на дума все ще се харесате с някоя. А моя съпруг така се намерихме, имаме вече и детенце. Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: e65256a255
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   От Автора

Благодаря за полезните коментари. Май излиза, че не съм алфа мъжкаря, който винаги съм смятал, че съм. Рядко "захапвам" за уше девойките в дискотеките. Някак си съм по дистанциран и свит. Липсва самочувствието в мен. Чувствам, че това място не е моята златна среда. Дори и девойките, които са ми мятали погледи най-вероятно съм ги отблъсквам, след като си отворя устата и изръся някоя простотия. Изглежда природно нямам "дар слово" и правилен подход към жени, с които нямам общ интерес. С две думи страшен охлюв.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 23e40e0554
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   11, мазник, който си позволява уж случайно да ме докосва, камо ли целува, няма никакъв шанс с мен! Камо ли простак, който ми реагира с "яко", "брутално" или подобни тинейджърски простотии!

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 25d2a31a14
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   За всеки влак си има пътници... няма да съдиш себе си или жените които не ти, , връзват". В момента живея с човека с който смятам да умра и имаме стабилна връзка от три години и най-добрия ми приятел. Вече почти сме семейство и имаме нещо като живот от филмите. Поне аз така го чувствам.
Преди четири години и половина ходех с един музикант. Преди да скъсаме направих аборт и почти бях станала алкохоличка. Не, че не харесвах живота си... тогава си мислех, че да си жив означава да живееш на пълни обороти всеки ден и всяка и чашата ти никога да не е празна от към алкохол. Няколко години се събирахме и разделяхме и аз смятах, че е любовта на живота ми. Когато не бяхме заедно ходех с разни други момчетата и мъже... не, че са били лоши! Не, че не бяха в пъти по-добри... Аз, не си давах труда да ги опознавам, защото ги ползвах като средство да си върна моята гадина...
Изведнъж се появи ТОЙ! Не блестеше с нищо. Девствен, а на 25! До някъде красив. Но, стеснителен и без самочувствие, без подход, без свалячески, , тактики"... В началото просто говорехме за разни неща. Въобще не се вписваше в картината на мъжете с които спях или дори на хората с които съм приятелка. Колкото и общи неща да имахме, сякаш два пъти повече бяха разликите.
Не знам как стана, но може би от първия път в който ме попита дали искам да се целунем, аз го харесах. И вече не беше игра и вече, , другия" се превърна в номер, на който нямах желание да вдигам. Живота ми се избистряше, щастлива съм си без да пия и да взимам наркотици, защото просто вече нямам болки които да удавям в тях. Не беше бърз процес, но се случи...
Любовта идва точно когато най-малко я чакаш и обикновено в лицето на човек, който се нуждае да му бъде даден шанс да станенещо по-добро. С моето момче се научихме да имаме сериозна и стабилна връзка.
Аз го напих за първи път, бях първата му жена, научих го играе билярд, да яде сладолед през зимата и да обича котки. Той ме научи какво е истинската любов, да карам колело и поне малко да харесвам кучетата.
Понякога хората просто имат нужда от време, за да намерят себе си, чак когато знаеш кой си можеш да бъдеш пълноценна част от една връзка, защото не вярвам, че двама влюбени са половинките от едно цяло. Всеки един от тях е цяла част от механизъм, който трябва да бъде здрав, за да върви напред.
Никога не се преструвай, само за да впечатлиш жена. Защото и двамата ще се влюбите в една представа за хора които не сте. И един ден, маските ще паднат и ще видиш, че връзката която сте имали е между хора които не сте вие двамата и тогава всичко ще е било напрасно. Дори когато правиш секс, не го прави просто за опита... прави го с човек, който поне малко харесваш. Животът е твръде кратък, за да отделяш време на неща които те правят нещастен и да бъдеш с хора които не те заслужават.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 372e86ad76
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Номер 11... сигурно си бил и си де, не знам - готин пич. С доста жени сме обсъждали подобни моменти, но пък от тяхна страна 99% от отговорът им е, че не те ли харесва, какъвто и подход да имаш, не вървиш. Та и тук пада клишето, че нямало жени които да не дават, а имало мъже, които не знаели как да си искат. По-голяма простотия от това няма. Защото ако е вярно, с правилния подход всеки мазник би чукал най готината и стойностна мацка, което е абсурдно. Не, че няма и такива случаи, но там говорим за други причини.
Жената иска да ѝ харесваш-чисто сексуално, пък ако имаш и другите качества за които говориш, ок, връзва ти често.

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: db5b6b690e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Не може да намериш жена за сериозна връзка в бар. По-горе имаше коментар, че където търсиш, такива и намираш. Отиди някъде, където може да срещнеш момичета-езиков курс, танци, фитнес, ако щеш университет. Ще намериш сериозно момиче, споко. Има време.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 5998594127
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Ей, 11, ти как не разбра че момчето не пита за съвети за свалки в бара. Поспри се малко със саморекламата, направо се оля. А 9 го е казал добре - не се прави на такъв, какъвто не си, за да няма изненади после.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 7524d5d735
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   Хаха, авторе ще ме скъсаш от смях. Връзка с българка, сериозно ли!? Бягай на далеч от тази меркантилна сган! Предупреждавам те, ще плачеш! Търси си мюсюлманка. Българките искат равенство, но забележи - само в правата. Все още смятат, че мъжете са длъжни да им свалят звезди от небето. Още малко при първа среща ще ти искат и подарък апартамент и автомобил, само щото са ти казали здрасти. Както можеш да видиш, още в първият пост лъсва голд дигърката. "Само" по едно питие си ги бил черпил. Аз съм с мюсюлманка от 6 години и чак сега разбрах какво е истинска жена. Повече с феминистки никога!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 255bbafcdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Пич, няма как да си "алфа-мъжкаря" на 22, защото портфейлът и опитът ти не стигат. Жената на 22, напротив, тя е в разцвета на силите си, и се цели колкото може по-високо. Затова се получава това разминаване. "пазарната стойност" на един мъж на 22, и на една жена на 22 е диаметрално противоположна. Нали си чувал как жените все търсели "зрели" мъже. Това което няма искрено да ти кажат, е как самите те определят какво е "зрял".... Не, не е да чете Кант на 22... Млад си още, изобщо не се занимавай и не си подбивай самочувствието с тази идея за "сериозни" връзки...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker