Любов и мъка! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов и мъка!
преди: 7 години, 3 месеца, прочетена 1495 пъти
Здравейте! Ще споделя и моята болка. Аз съм на 41 год. той е на 45, семейни сме и двамата с деца, запознахме се съвсем случайно в един форум и започнахме да си пишем интензивно 3-4 месеца, полека-лека нещата се превърнаха в платоническа любов и беше въпрос на време да се видим. Уговорката беше за извънбрачна връзка, тъй като след 10-15 год. брак и на двамата ни липсваше любов, тръпка. Бяха големи обяснения в любов още преди да се видим, и така един ден се видяхме на един паркинг за малко в неговата кола. Прегърна ме, целуваше ме, на мен отначало не ми хареса физически, но тъй като беше много любвеобвилен реших да му дам още един шанс, видяхме се още веднъж пак в неговата кола и той ми подари бижу с перла. До тук добре, но за трета среща направо ми предложи да се видим в един апартамент, което малко ме шокира, не бях готова толкова бързо за интимни отношения, отидохме в апартамента, но бях неразположена и само се прегръщахме, на четвъртата среща правихме секс, но от там нататък нещата започнаха никак да не ми харесват, тъй като той все настояваше да ходим в този апартамент, а аз исках кафе, разходка извън града, неща за които по-рано бяхме говорили. Каза ми, че на кафето нямал да може да ме гушка, а в апартамента щял да може. Полека-лека започнаха караници все заради това, започна да става груб, да си позволява да ме обижда и нагрубява по всякакъв начин, да ми говори както му хрумне. Нещата ставаха все по-зле и по-зле, спряхме да се виждаме, отказвах му. Въпроса е, че чувства явно има и от двете страни все още, боли ме много и искам да го забравя, но вече сили нямам през 2-3 дена и ми пише, говори ми на мило, или отново става груб и това продължава и до днес. Децата ни учат в едно училище и почти всеки ден го засичам, подкосяват ми се краката. Но поне не съм допуснала повече срещи, последно ми каза, че само съм искала да си пишем, а не съм искала да се видим да се погушкаме, а в същото време се държи като пълен грубиян. Сега ще заминава за чужбина за 2 седмици, и като се върне пак ще започне, сигурна съм, как да се откача от този човек един път завинаги???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 3 месеца
hash: f6d0a2ca7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сигурна съм, че ще си на тежък съд тук. Но аз няма да те съдя, защото според мен на никой от нас нищо човешко не му е чуждо. Съжалявам за твоята несподелена тръпка. Съмнявам се той да изпитва толкова силни и подкосяващи краката емоции като теб :) Със сигурност ти се иска да е обратното и може би храниш надежди, което е най-коварното. Умре ли надеждата , ще умре и мъката не след дълго. Спомен може би винаги ще остане, зависи от човека и чувствителността му. Съвет няма как да ти се даде, защото знам, че любовта не търпи съвети :D Разчитай само на времето. Това е което може да те отърве. Може и да направиш крачка към сближаване с мъжа ти. Измисли нещо ново, изненадай го, покажи му обичта си, оцени го. Току виж се изненадаш от реакцията му. В повечето случаи според мен мъката се лекува с човешка топлина и любов. Обърни повечко внимание на детенцето си.. стопли си душицата.
И не знам дали е ок да се говори за "чувства и от двете страни", неговоро предполагам са чувства под кръста.
И сега вече един съвет. Не че човек с човек или ситуация си приличат,НО внимавай. Имах контакти, или да го наречем връзка с подобен индивид. Не завърши добре. Премина в другата крайност - злоба и отмъщение. Хората сами съсипват живота и психиката си, а после задължително търсят виновник.
Успех, скъпа. Пиши, споделяй, но внимавай да не направиш неща, за които после да съжаляваш.... и да търсиш виновниците после...

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: f29694db45
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Благодаря ти за мнението!Честно казано тази изневяра ми е първата в живота,сгреших и мисля да е последна.Казала съм му,че повече срещи няма да има,макар че след месец мъжът ми заминава за чужбина,а той това нещо го знае и сигурно ще започне отново да ми пише,дано се размина и аз без последствия.Иначе тази страница от живота ми е затворена и не смятам да се обръщам повече назад,аз толкова лош и подъл човек не съм срещала до сега в живота си.Въпроса е да забравя всичко по-бързо и да се отърся,защото все още много ме боли.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 4ea12b057a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ха-ха-ха! "Да би мирно седяло, не би чуда видяло! "

 
  ... горе^
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 671fdcbd73
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Коментара горе не съм го чел. Бях възмутен от теб. Как може ти да питаш как да се откачиш от него???? ДА не си се закачала за него!!! Сега си носи последствията. Аман от такива. От вашите пробванки, загърбвате дългогодишен брак, уважение и какво ли още не, за да си легнете в някой апартамент с някой и най-голямата грешка, е че сравнявате сегашното си положение с половинката с положението, което някой нов човек ви дава. Ами естествено, че другият повече ще ви хареса, има тръпка. А какво правите тръпката като мине? Скачате от клон на клон ли? Не си седнахте на задниците и да си гледате семействата. Все проблеми, все за тревожности, защото никой не си гледа работата и не бъде по-добър към половинката си.

 
  ...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 08b433ee0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Той е искал секс, а ти романтични отношения. Разминали сте се в очакванията си. Радвай се, че не те изнудва да каже на мъжа ти и да ти провали брака.

 
  ...


...
преди: 7 години, 3 месеца
hash: 8480f31124
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Истински ме разсмя. Само искала да ходят на кафе и от време на време да се гушкат. Не работи така вселената. За мъжете сексът е проекция на любовта. Не може да му даваш ясни сигнали, че го харесваш, а после да се дърпаш и да отказваш секс. Нищо чудно, че се е изнервил. Или започвате връзка и получаваш целия пакет или се отказваш. Няма средно положение.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker