Единственото решение с любовник ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Единственото решение с любовник ли е?
преди: 7 години, 2 месеца, прочетена 2374 пъти
Интересна ми е вашата гледна точка по следния въпрос. Как бихте ме посъветвали.
Имам около 8-годишна сериозна връзка, живеем заедно и пр. Нещата са перфектни откъм уважение, разбиране, загриженост и търпение. Но сексът винаги е бил източник на проблеми. Преди да се оженим и дойда в дома му беше ОК, но от мига в които заживяхме общ живот нещата са едва. Просто не му идва отвътре, а през годините всичко, което съм опитала ми показва, че тези опити за осъвместяване само ще го затормозят. Та с две думи проблемът от години е: моите нужди и очаквания са повече от неговите. Единственото решение с любовник ли е?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 2 месеца
hash: 416a3361c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе кви са тия връзки по 8 години и нямате деца даже, за какво ти е тая връзка? Ако имаше деца нямаше да имаш време да мислиш за глупости. Ако си намериш любовник, отпиши я тая връзка.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 0f61ca1743
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, при всеки е различно. Аз загубих интерес към секса, защото ни нападнаха битовизмите и се притеснявах за сметки, пари и т. н. и т. н. мъжете обичаме всичко да ни е наред, за да ни се иска... или да избягаме от действителсността с друга жена. Може би трябва да се опиташ да поговорите за това. Защото повярвай ми, когато мислиш как да си нахраниш семейството, не ти е до секс.

 
  ...
преди: 7 години, 2 месеца
hash: fbcc8d4d58
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Любовникът може да е решение, ако кажеш на мъжа си, че искаш да правиш секс с друг човек и той е ок с това. Ако го правиш зад гърба му, си е лъготене.
Лично аз просто ще му кажа в прав текст какъв ми е проблемът и ще го питам смята ли да направи нещо, или да ходя при друг.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 2 месеца
hash: 3bca828c8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към №1 Е, на някои хора се случва, както виждаш. Вероятно е така, ако имаше дете или деца, не бих. Връзката за какво ми е- ами просто съвместния живот ни дава удоволетворение. Детето е част от връзката, а не причина за да я има. И да, с последното също съм в съгласие и не вярвам на хора с любовници, че е обратно и това само укрепва семейните отнощения. Може би трябва да опитам веднъж, за да намеря отговор на дилемата веднъж завинаги. Защото за момента няма как другояче. Хормоните на жената ако не са в ред и става зла и тесногръда. Говорили сме стотици пъти с мъжа ми, но темата се избягва за обсъждане, не било вярно, правим секс за да бъдаубедена, че няма проблем и така до следващият път, когато изтърва неудование в интимността ни. Да и аз така мисля да у кажа, че ще му намеря помощник, защото не е честно да го заставям да се промени и да се държи по зададен начин. Ще се променя аз, строго моногамна ми е природата, до фанатизъм дори и в тази и в друга връзка, която съм имала в живота. А може би не това е правилно... От авторката.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: bb54f5a429
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, жена съм, но не те разбирам! Не пишеш, че обичаш съпруга си, а само, че си удовлетворена от живота с него.
От друга страна него не искаш да го промениш, но ти от моногамна - фанатичка ще се промениш в полигамна.... Просто напусни човекът, с който живееш и започни отначало с гордно вдигната глава и с достойнство, и търси това, което искаш.
Не пишеш на колко години си, но сигурно имаш 20 години сексуален живот пред себе си - е през тези години все с любовник / любовници ли ще бъдеш! Сега не го осъзнаваш, но в момента, в който преспиш с друг извън семейството картинката се променя окончателно и връщане назад няма.
Житейският ми опит показва, че идеални хора няма и мъже, и жени. Един мъж може да е страхотен съпруг и баща, но лош любовник. Един мъж може да е страхотен любовник, но като баща и съпруг пет пари да не струва. Няма пълно щастие! Изборът обаче остава наш, но преди да предприемем някакви стъпки трябва да погледнем в себе си.
Успех!
Ж37

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 72f3c285ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От личен опит мога да ти кажа, че една паралелна връзка ( в случай, че не се захласнеш прекалено по другия и не сглупиш да се влюбиш), действа много, ама много освежително на брака.
Усещам се (отакто има и други), че на мъжа си гледам с други очи. Всеки ден го заобичвам все повече(защото всекидневно правя паралел между двамата). И ми е достатъчно само да чуя гласа на втория, за да се чувствам добре и да съм спокойна и усмихнакат вкъщи.
За себе си мога да кажа, че сексът със съпруга ми не се е променил по никакъв начин.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: bb54f5a429
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 11. Е, ако и мъжът ти има паралелна връзка с друга жена за освежаване на брака, тогава ще се запаралелите много яко. Дръж си любовника, но гледай твоя съпруг да не разбира, че тогава едвали ще го заобичаш повече.
Жена съм на 48 г., но когато бях по млада, по буйна и глупава и аз мислех като тебе (освежаване, емоции, тръпка, адреналин) и на косъм бях да загубя всичко и да разбия семейството си и да съсипя и моя живот, и на децата си и на съпруга си. Кротнах се, седнах си на гъза и се отдадох изцяло на семейство си. Не съжалявам и съм много щастлива!
Това, което ти го пиша сега едва ли ще го осъзнаеш в момента, защото не си на ръба, но аз едно разбрах не е необходимо да спя с друг мъж, за да оценявам по достойнство съпруга си!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: b64b3f5ae6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   10 ти го е казала най-точно, госпожо-няма пълно щастие. И моят мъж е идеален съпруг и баща, но като любовник-не бих могла да го похваля. Ще призная, че много пъти ми се е искало нещо различно, да изживея някаква тръпка, емоция. Знаеш ли защо не го направих-гадно ми е това нещо изневярата, не е за всеки, аз не бих могла да тъка на два стана. От това, което съм виждала при наши близки, приятели за сетен път съм се убедила, че една изневяра на никого не е донесла нищо добро. Не разбирам такива като 11. Хем си обичала съпруга, хем другия я правел щастлива. Секса с мъжът и бил перфектен, не била влюбена в любовника-за какво го прави тогава. Не е от любов, не е от липса на секс-а за какво е.. Всяка връзка има период в който страстите утихват. Какво мислиш да правиш-да търсиш постоянно нови ли...

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9d7ce7f3d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Като човек с 18 г. брак мога да ти кажа със сигурност да не разчиташ, че можеш да промениш твоят партньор или че той сам ще се промени по отношение на секса специално. Ако не получаваш качествен и редовен секс до момента, няма да го получиш и в бъдеще.
Понеже въпросът ти беше дали единственото решение е любовник, никой не може да ти даде отговор панацея. В съвместното съжителство на двама души, при което поне за единия секса е важен, той е безспорно е важен и неотменим фактор и когато липсва - основите се разклащат рано или късно. Щом за теб секса е важен, а доколкото разбирам нямате деца и брак дори, ми се струва най-логично да потърсиш друг партньор в живота си, който по-добре да отговаря на вижданията за живота ти.
Лично, след като се роди второто ни дете сексуалното желание на съпругата ми почти изчезна, което мен ме депресира и на моменти направо ме срива. Независимо, че като изключим секса, всичко останало е перфектно, все по-често се замислям, че навремето сбърках с избора на съпруга. Но за мен вече е късно, за теб може би не.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker