Да бъда ли с нея. Заслужава ли си ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да бъда ли с нея. Заслужава ли си ?
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 2065 пъти
Здравейте. Имам приятелка от 6 или 7 месеца. Аз съм на 26, тя е на 23. Запознах я с родителите ми декември месец. Често ходим при тях. Те я харесаха много, както и тя тях. Дори често си комуникира с майка ми. Сходни характери сме, забавни, разговорливи, обичаме да пътуваме. Запознал съм я с всичките ми приятели. Тя беше малко по-резервирана, запознала ме е единствено с колежки от работата и. Чак преди 1 седмица ме запозна с нейната най-добра приятелка и гаджето и. Харесаха ме много.... сподели ли са и:, , взимай го за мъж" и т. н.
Проблема е, че все още не ме взима на сериозно. Не ме е запознала със семейството и. Когато разговаря с тях по телефона и е с мен, ми казва да мълча.... т. е да не чуят мъжки глас, защото не искала да им се обяснява. Родителите и знаят за мен, че съм и просто приятел от, , голямата и компания" Когато ходим на почивки, редовно ги лъже, че сме много хора. Когато идва да спи в нас, казва, че спи в различни приятелки.
Другият проблем е, че ако не си вдигна телефона или не и отговоря на момента по месинджър на секундата, ми заявява, че ми се сърди.... което не е нормално за мен и ме натоварва психически.
Скарва ми се когато, не съм си подредил дрехите - което пак е прекалено. Вдига дори скандал, не говоря за мрънкане.
Явно е по подреден човек и се дразни много на такива неща. По принцип не е истеричка, но тези неща я дразнят и ги приема прекалено на сериозно.
Понеже бяхме разделени уикенда - аз заминах в провинцията при родителите ми. Тя ме заплашваше, че ако не се прибера на време да си говорим, след като тя свърши работа щяла да излезне с някой друг.... мъж, жена.... някой сваляч.... не знам и аз. Казва го шеговито и не го е правила, но един вид ме заплашва психически.
За първи април се пошегува и ми каза, , мислих много, най-добре е да не се виждаме повече" - което е шега, но мен ме издразни, защото и минава през акъл. Аз не бих се пошегувал за такова нещо.
Преди около 2 дни, ми разказваше как някой и писал, но тя не му отговаряла. Бил нахалник, дори му каза името докато говорихме и аз го запомних. На другият ден му харесва снимка, която е качена преди няколко месеца (снимката беше на катедрала в Цюрих, дори не беше той на нея) Което ме довежда до мисълта, че се интересува до някъде от нея. Това го видях случайно, не съм я следил. Попитах я - тя ми каза, че няма такова нещо, но това не може да е просто случайна грешка за мен и си мисля, че ме лъже.
Много харесвам това момиче, обичам я може би и не искам да се разделям или тя да ме остави на този етап. Кажете ми има ли някакво решение на проблема. Заслужава ли си да съм с нея?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: b730bcee15
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич, от опит ти казвам за този тип жени - няма да се оправи...Такава си е и ще става по-зле. Щом не те приема на сериозно, а вижда, че явно я обичаш, бягай надалеч, колкото и да ти е тежко. Ще се съвземеш с времето и ще си оправиш живота, а изгубеното време с нея няма да се върне... Не е за тебе... Ще ти смачка психиката, щото е от хората, дето са свикнали само да получават. На 42 г. съм и с детето нещата станаха още по-зле. Исках някой да ми беше дал тоз съвет преди много години... Ти си млад. Успех.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: c35b69830b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторе, тя те владее с тези така наречени "женски манипулации"... не й се хващай много на тия неща, гледай да си по не*бателен и по нехаещ.
Та дори й да се сърди, мрънка, като не й отговаряш веднага на съобщенията... просто не й се обяснявай с думи, а с дела... така ще се усети повече(мисля, че ме разбра на къде бия)
Запомни нещо от мен(жена съм) "Никога не се обяснявай на жена прекалено много, говори кратко и ясно за да ти заслужи уважението... имай си свой живот, лично време и й дай дела за да го разбере това(както казах не с думи)
Успех!

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 46955dcfb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Положението, май че не е на добре.
Имам чувството, че тя самата не знае какво иска. Дали иска да обича някой истински или не?
Дали иска да се омъжва или не?
Всякаш в момента си има гадже в твое лице, само защото се очаква от тази нейна възраст да има, и като че ли не е готова за сериозни взаимоотношения. Взима всичко на игра.
Дано в бъдеще нещата да се получат.
Пожелавам ви Успех!!!!

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 67e84bc575
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Бъди с нея, защото искаш и не си готов за друго на този етап, но като жена ще ти кажа, че когато една жена иска един мъж, тя не се държи така! И не, не е от възрастта. Възвожно е все пак в един момент положението да се промени, но на този етап и ако нещата продължат по този начин, не ви виждам заедно. Съжалявам!
Ж30

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: fc185aa5a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Не оставяй някакви малки пикли да те действат. Готини отношения се правят с взаимно зачитане. Тази се чуди как да ти се качи на главата, същевременно си пази нейната територия и не иска да се ангажира 100%.

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 7eadb2b884
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе,защо си мислиш,че нещата стават сериозни,когато един от двамата или двамата се запознаете с родителите? Вие сте големи хора и ролята на родителите ви,не играе! Ако бяхте по на 15-17 години,тогава се иска съгласието и родителите ви,трябва да познават човека,с когото имате връзка.
Има родителите,които са консервативни,има родители,които не им пука,има всякакви личности,но това не трябва,да е пречка за нито една връзка.
А проблема с третирането все едно си предмет,ами не го позволявай! Мъж си и то зрял,защо позволяваш да те мачкат? Винаги се правят компромиси,ако не се правят компромиси в една връзка,тя е на гибел.Така че си посмили,кое е добро за теб! И ако не можеш,да имаш нормална връзка,а само ще те командорат...си намери сродната душа,за теб.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 44d19e2889
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Според мен и сваляш прекалено много звезди.Тя едва ли не си мисли, че си и в кърпа вързан и може да си прави каквото исука с теб.Покажи и че не е така, бъди по-твърд да видиш как ще се свие и ще почне да те уважава.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: d8ae474a88
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   От Автора. Объркан съм. Миналата вечер като се прибрах в София си я изкарахме прекрасно. Нищо общо с държанието, което описах отгоре. Според мен много сме се привързали един на друг и липсата, че бях далеч от нея я е провокирало да се държи по този начин. Говорих по всички въпроси, които ви споделих. Тя ми обясни, че променливото и настроение се дължало на хурмонален дизбаланс. Преди месец някъде трябваше да изпие едно хапче, , Ескапел" и не и, , идвало" на време.
Относно запознанството с родителите и ми обясни, че трябвало да мине още време, понеже ме приемала на сериозно от няколко месеца само и трябвала да бъде сигурна в мен. В интерес на истината, първите 3 месеца от връзката ни го карах по неглиже. Ходил съм на срещи и с други жени и тя знае за това. Но това го прекратих и тя осъзна, че е единствена в момента.
Благодаря на читателите и коментирали моята история. На този етап ще направя всичко възможно нещата да са гладки и ще се отдам на максимум в тази връзка.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: deec63ae79
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Според мен мисли да скъса с теб, но се притеснява как ще реагираш. Затова е била първоаприлската шега, за да види как ще го приемеш. За мен лично е важно да има комуникация и е нелепо тук да гадаем какво мисли. Възможно е пък просто да е деликатен човек и да не бърза да разгласява. Може преди да си е патила от големи очаквания. Един директен и откровен разговор ще изясни много неща.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 0ab5e53b63
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Е по колко пъти ще си пишеш историята!?

 
  ...

...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 475c1eb0ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Светът е пълен с милиарди жени.Прави си извода.Да не е единствената.Е..и и мамата.Момиче съм.Не се раздавай,забрани си го като закон.И след това не повтаряй грешки правени.
Аз не се раздавам от тук нататък за никой мъж.Някой,нещо ако има проблем или не харесва в мен,може преспокойно да хваща пътя и да не се обръща.Да намира по-добро,и да си заминава или да не идва изобщо.
Имаше едно време,когато ми пукаше,и се раздадох.В замяна получаваш,знаеш ли какво едни главоболия,рев,и въпроси защо.А отговорът е,че бях твърде добра,което позволи на някой хора да си играят с мен и да мачкат сърцето ми.С времето научих,да не бъда наивна и да не бъда добра до глупост.Защото ако продължавам да съм такава,ще продължават да ме тъпчат и мачкат.Бъди лед,колкото и да ти е трудно.Дори и да изгаряш от отвътре за някой,не го показвай.Нека вижда само студ и безчувствие.Дори от вътре да гориш.
Не не бъди,продължавай на пред.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: e1a5972fb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ами заплаши я на шега и ти с нещо. Какви са тези отношения? Или ти отмъщава за другата жена, с която си се срещал паралелно ил самата тя се среща с друг мъж. Според мен й дай време и ако не се промени в държането си към теб то я зарязвай. Това не са партньорски отношения. А оправданието с хормоните са лъжи.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: b274cddf0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Най-висшата форма на доверие е проверката.Провери и фб и телефона и ще ти стане ясно дали вече не се е насочила към друг. Ако иска сериозна връзка колко години й трябват да те запознае с техните. Нещо намирисва. Акобтрябва й поставинултиматум за родителите и тнт . Какво те крие от всички... Или я е срам или вече е представила друг

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker