Дилема - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дилема
преди: 7 години, 1 месец, прочетена 1586 пъти
Здравейте, приятели!
Писала съм тук и преди и затова и сега реших да потърся съвет от Вас.
Проблема е следния: живея с половинката, на семейни начала от 10 години, но по принцип не се разбираме добре. В началото имаше скандали, напоследък-не си говорим много, много. Проблема е, че господина се държи много лошо с мен-постоянно ме обижда, прави ми забележки, все не е доволен от мен. Той просто е много свободолюбив и студен и не става много за връзка. Разговаряла съм много пъти с него и нищо не се промени, за съжаление. Родителите му дори са на моя страна, защото виждат, че аз „дърпам” семейството напред. Мислела съм и за раздяла, но имаме дете, но и аз съм сама в този град, живея при него. Детето е отгледано тук и не иска да отиде с мен на квартира примерно. Трябва да отбележа, че имам добра професия, работя на частно и имам прилични доходи. Но от 10 години не се чувствам добре в личния си живот.
Напоследък се чувствах много нещастна и тъй като господина не показва любовта си към мен и се държи студено и дистанцирано, аз се регистрирах в сайт за запознанства. Запознах се с човек, който се държи мило с мен, нежен и внимателен мъж. Писахме си определен период и се оказа, че живеем близо един до друг. След доста писане решихме да се срещнем и за мен това беше голям шок-мъжа срещу мен се оказа не такъв, какъвто беше в мечтите ми. Той ми беше казал, че е пълен, но аз видях един много пълен мъж, с недодялана външност. Е, как може човек с такова ангелско държание да има такава външност? Аз бях разочарована и му казах, че няма да се получи, но той продължи да ме търси, а аз му отговарях, защото бях „влюбена” в образа от интернет. Просто не мога да преодолея външността му, а не съм човек, който обръща голямо внимание на обвивката по принцип. Срещахме се и случайно. След всяко виждане той все повече ме харесваше. Неговото отношение не се промени-остана си мило и след време ми призна, че ме обича. Той също има семейство, не получава обич от жена си, искал да се разведе когато детето им отрасне, а то е вече голямо. Казва, че ако не отговоря на чувствата му няма да ме търси, но това би го наранило страшно много.
Това няма значение сега. Той разбра, че не харесвам това, че е пълен и веднага започна да спортува, за да отслабне. Иначе като човек е чудесен-отговорен, чувствителен, добър приятел и слушател. Много чувствен мъж, а едновременно с това е мъжкар-качества, които не знам как съчетава в себе си. Допаднахме си страшно много, имали сме и други връзки с него преди, но така никога не сме си пасвали с човека отсреща-просто единия винаги разбира какво чувства другия. Все едно винаги сме се познавали. Тревожа се за това, че вече казва, че положението е извън контрол и че не може да живее без мен. Говори ми за брак и за това да бъдем заедно до края на живота ни. Аз харесвам душата му, но не мога да преодолея външността му. И двамата сме вече на години-той е на 49, а аз на 42. Просто и двамата имаме крещяща нужда от любов, която не получаваме от студените си половинки. Надали някой ще разбере за нашата любов, защото половинките ни и без това не се интересуват много от нас. Живеем с тях заради децата.
Вярно е, че изневярата не е добро решение, но аз имах нужда от малко щастие, не издържах вече. Сега се чудя какво да направя, за да не нараня човека отсреща? В голяма дилема съм? Какво бихте ме посъветвали?
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 години, 1 месец
hash: 23e8d975cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен сама се лъжеш, че си със съпруга си заради детето - той просто е удобен и сигурен, познат. Новият мъж е риск. Той самият се залъгва и е в подобна на твоята ситуация. Не мисля, че между вас ще се получи. Той може да отслабне, но щом няма тръпка сега, няма да има и да отслабне. Но както и да е - времето май ще реши вместо теб, защото не мисля, че ще можеш да се решиш на каквото и да е било в момента. Ще продължиш просто както до сега и коментарите, които ще напишат хората под мен ще са хвърлени на вятъра.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: a246caca5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо оправи ситуацията с мъжа ти. Раздели се с него. Излез на квартира. Детето ще дойде с теб. То не е щастливо като те вижда неудовлетворена и нещастна. Както и един безразличен мъж към теб.
Понеже не искаш да оправиш кашата с мъжа ти, се забъркваш в друга каша. Какво значи, че си влюбена в интернет образ???? Та това е реален човек, който даже е увлечен по теб. На теб не ти харесва като външност. Но си влюбена в измисления от самата теб образ, който е само в главата ти??? Това добре, но решава ли липсата на внимание и любов в реалността? Да не говорим, че другият мъж иска да е с теб.
Вместо да се забъркваш в нови каши, по добре реши псновноя ти проблем. Щом имаш добри доходи се изнеси на квартира с детето. Разчисти живота си. Тогава си търси друг мъж.

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 50fd3dcd4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравейте, аз съм авторката.
Между мен и мъжът от нета има тръпка и то голяма, но аз не мога да преодолея външния му вид. Досега нито един мъж не се е държал така нежно и чувствено с мен. Както и директно.
Пасваме си идеално-а в разбиранията, и двамата сме много чувствителни и веднага се усещаме. Но аз имам задръжки. А имам огромна нужда от любов, както и той. Не знам.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 1 месец
hash: 50fd3dcd4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Колкото до излизането на квартира-стигало се е до този момент, но детето не иска да дойде с мен. То е отгледано тук и приятелчетата му са от блока. Свикнал е тук, не иска мама и тати да се разделят. Просто съм в задънена улица и единствения начин детето да не вижда майка си нещастна е да имам любов в живота. Затова и се регистрирах в сайт за запознанства.
А нещата се сгелпиха там...

 
  ...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 9c02ff5105
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ако ти е чак толкова голям проблем външният вид, тогава по-добре не се занимавай. Решиш ли се на сериозна крачка с твоята интернет тръпка, няма да живееш с неговия виртуален образ, а с неговата реална осанка, която щом ти е чак такъв голям проблем да виждаш от време на време (както се виждате сега), то кое те кара да мислиш, че нещата няма съвсем да се влошат, ако започнеш да я виждаш всекидневно, че и да трябва да спиш с нея?

Семействата си няма да разбиете, защото няма нищо за разбиване - така както описваш ситуацията, те отдавна са си разбити, затова и единственото, което може да загубиш е детето ти, защото то с 99% сигурност няма да приеме добре новината за новия "татко".

Няма какво да се лъжем - външният вид е от голямо значение, очевидно независимо от възрастта. Малко ли теми има тук за ниски/високи, или пък дебели/слаби мъже/жени? Прочети коментарите в тези теми и ще видиш, че хората си имат някакъв вкус и не е така лесно да се направи компромис с този вкус.

Дори и аз 2 години имах гадже, което беше адски дебело (тежеше близо 80 килограма, а беше под 160 см. ). Бях се концентрирал върху положителните й черти, които не бяха никак малко, но накрая се разделихме. Е, не беше изобщо заради теглото, но спокойно мога да заявя, че то в нито един момент от връзката ни не е спирало да пречи, особено пък при някои позиции в секса...

Най-добре си поддържайте интернет забавлението, защото явно това е нещото, от което и двамата имате нужда в този момент. А ти щом не си щастлива в личния си живот, не спирай да търсиш новата си половинка. Просто очевидно няма да е точно този човек, който или може да е някой, с който може да си споделяш съкровени тайни и неща от живота, или трябва да прекъснете "връзката" си, защото друго между вас надали ще се получи, а от излишни наранявания и драми едва ли имате нужда, така че...

 
  ...


...
преди: 7 години, 1 месец
hash: 50fd3dcd4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря за коментара.
Много мъдро. Смятам да прекъсна връзката, за да не бъде наранен отсрещния човек. Той има очаквания спрямо мен и ако продължим връзката с времето ще става все по-трудно за него.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker