Любов или секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов или секс
преди: 13 години, 3 месеца, прочетена 5666 пъти
Чудно ми е...
Първо-всяко момиче иска да бъде обичано, иска истинска любов, романтика, а след некоя и друга година на връзки и приятели и почва да гледа половия живот, че той не я задоволявал като хората или пък не искал да го прави чесо и т. н.

Значи първо искат да бъдат обичани и не обръщат внимание на секса а след време " офф мисла да си намера любовник че мъжа ми не ми обръща достатъчно внимание"

Въпроса ми е-вие момичетата какво искате-Любов или Секс

Чудя се има ли смисъл да се обвързвам като знам че така изведнъж се преобръщат нещата, щото в крайна сметка искам да поддържам бъдещата си връзка (когато му дойде времето) със любов романтика и грижи и внимание към половинката си, а не с ебане, секс и чукане и т. н.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 3 месеца
hash: 67fe90a73a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Eми аз като една не особено опитна мадама :D ще ти кажа, че искам любов а за мен секса е просто допълнение и сериозност на чувствата :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 5a4dc64b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако си на повече на 15 бих се притеснила за начина по който мислиш. Една връзка не може да съществува без секс. Секса е важен точно колкото и любовта, не мойе да разграничаваш двете неща защото те са свързани. Ако ибичаш човека до седе си ти ше изкаш да правиш секс с него. Виж секса без любов е друго нещо, но то няма нищо общо с връзка. Лично аз мисля, че секса в една връзка е много важен. В една връзка трябва да има любов, секс, уважение, романтика(за романтиците) и всичко това поддържа връзката. А както казваш ти когато му доиде времето ще разбреш че секса е важен.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c1601b3748
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Оо, то те нещата са неразделни драги. Ако има истинска връзка, то в нея има и любов и секс. И когато те вървят ръка за ръка всичко е наред и никой не хленчи.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 11b34ab602
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автора:
Знам че са неразделни естествено, но не е ли по-добре да се обръща малко повече внимание на Любовта а не са секса? ?

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c1601b3748
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Може би е индивидуално, според потребностите.

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6fc9d9b69c
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Ние, жените, сме алчни и гадни и искаме всичко накуп:))) Много ме развесели постът ти. Личи си, че си малък още;) Не го казвам с лошо чувство или, за да ти се подигравам. Просто, ние жените схващаме секса като израз на любов. За всяка жена е много важно мъжът до нея да я обича, цени като човек, уважава като личност, но и да я желае като жена! Ако той не иска "да го прави достатъчно често", тя започва да мисли, че не го възбужда, че е изстинал към нея и това я наранява. Ако пък не я задоволява, тя вярва, че това е от липса на старание и заинтересованост, т. е. пак се тълкува като липса на любов. Не е възможно да обръщаш внимание на "Любовта", ако няма хубав секс или перспектива за такъв. Ако не я задоволяваш, дори да изкупиш всички цветя от ботаническата градина и да ? напишеш хиляди стихове, ще я трогнеш, но няма да я задържиш дълго.

P.S. Очаквам атака от страна на фригидните и старите моми по душа. Не мътете главата на момчето!

Поздрави: Борония

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 4c3d893960
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Нали знаеш, че другото име на секса е любов. Така че няма две мнения по въпроса. Когато си с човек които обичаш и просто искаш да му е хубаво и №6 е права, почваме да постъпваме така, защото нещо не е както трябва, винаги има причина и вие мъжете сте така, но ще го разбереш след време. Ще разбереш какво е секс и какво е любов във секса! Mary Jane

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 3870b9efaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Борония, ти от всички жени ли тръгна да говориш? Да, всички разбрахме как си го направила, колко трябвало да се "подготвяш" и т.н.. Мислиш ли, че всички сме като теб? Като изобщо не казвам, че трябва да се прекалява със секса и самата аз късно съм почнала, но не съм гледала на девствеността си като съкровище или на секса като нещо страшно и такива глупости.
Авторе, сексът не е нужно да е единствено израз на любов, той е потребност. Ако някой не ми го дава, просто няма да съм задоволена. Връзка без секс след едни определени години няма. Това не означава, че любовта е маловажна. Просто желанието за секс не изключва желанието за любов, но не е задължително да съществува само когато я има.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6fc9d9b69c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не, не съм тръгнала да говоря от всички жени:) И не от името на всички жени, ако това искаш да кажеш. Опитах се да обясня на момчето това, което знам за женската гледна точка за отношението секс : любов. Казвам го на базата на мой личен опит и базата на това, което знам от изказвания на други жени. Никога не съм казвала, че моята дума е финал на всяка дискусия и че други мнения по темата не може да има. И не съм гледала на секса като на нещо страшно, не ми изопачавай думите, ако обичаш. Просто държа да го правя с чувства като човек, а не както дойде подобно на някое животно. Не ме нападай за това, че се старая да имам оптимални, а не половинчати усещания.

Със здраве: Б.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: bfd202677e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   а ти навярно не си чувала за хора, които правят секс за удоволствие, но не ходят, нямат емоционална връзка, но след време и тя се появява

 
  ...

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 6fc9d9b69c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Колкото и да ти е чудно, чувала съм за подобни случаи. Но съм чувала и за страхотни разминавания в очакванията на подобни хора - единият се влюбва, а другият само си прави кефа. Е, не отричам, че е възможно да има и щастлива развръзка, но смятам, че това е по - скоро изключение. Свят голям, хора всякакви, както се казва. Вече писах, че не претендирам да изчерпя всички възможни казуси за пет реда. Момчето пита, аз си споделям виждането. Ще те призова най - учтиво да престанеш с нападките към мен. Аз вече казах, каквото имах. Ако ти отговарям, то е, за да не излезе, че бягам от "неудобни" въпроси. Но, не мисля, че сме в сайта за това, да си подмятаме взаимно язвителни реплики. Ако имаш какво да кажеш на автора, ок. Ако нямаш, можеш да му спестиш спама, който изливаш под формата на злобни подмятания. Ако те дразня, не ми чети коментарите.

Лека вечер на всички! Б.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: bacb7ef52d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Едното без другото не може. В живота на човек и двете неща идват в различен етап. Но моят съвет е да започнеш първо с любовта, отколкото със секса.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c90c83652e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Интересна тема!
Лично за мен по-важна е любовта. Секса също е важен разбира се, но не е нещо, което трябва да правя задължително 3-4 пъти в седмицата. Секса е естествено продължение на любовта. Ако няма любов за мен секса е абсолютно безсмислен. Не мога да разбера хората, които имат връзка само за секс, без емоционална привързаност. Минала съм през това и съм се уверила, че не е за мен.
За мен липсата на секс означава, че нещо куца на емоционално ниво и от там тръгват проблемите.
Всичко, което написах разбира се е моето виждане по въпроса и не ангажирам никой с мнението си!

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 11b34ab602
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Автора: Да, разбирам че са неделими нещата и че ако дълга връзка в която се прави много рядко секс води до съмнения да не би единия да изневерява на другия и т. н. Но първоначално любовта е на първо място и след това секса но с годините ако секса измести любовта, всмисъл предимно правят секс а когато се стигне до някакъв проблем не си помагат взаимно, а се карат, то тогава сичко малко по малко се проваля, но са заедно заради качествения секс, който си дават един на друг и е такива глупости. Според мен винаги на първо място трябва да е любовта а после секса, не съм казал че само едното трябва го има, защото се знае че е невъзможно, дори когато момче и момиче се харесват, между тях има и сексуално привличане, и т. н. Но тъпото е ако един мъж обича жена си и се грижи за нея обръща й внимание и тя е абсолютно щастлива и се чувства наистина обичана, разумно ли е, напримерно заради рядкото правене на секс тя да го напусне, затваряйки си очите за това колко много той я обича, за всичко каквото е направил за нея и т. н. :)

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 74b3e46310
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Жените мн се залъгват и си мислят, че когато някое момче ги гледа значи ги харесва напротив мъжа може да гледа на жената по 2 различни начина само защото иска да я ч. или просто я харесва истински като жена! Това е голямата разлика между мъжа и жената, а когато едно момиче гледа момче значи го харесва и иска нещо повече от секс точно поради тази причина че жената иска и любов и секс на куп а мъжа може да иска само секс или и двете и за номер 6 права си жените сте алчни!

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c95dc158d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Няма значение дали обсъждаме мъжете или жените.
Истински важно е да бъдеш обичан
Всичко друго може да бъде десерт, но не и основно ястие.

 
  ...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 74b3e46310
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Това за обичта и любовта изобщо не е вярно любов няма има само общи интереси, а пък тази любов от пръв поглед напълно я изключвам това са детски истории в реалния живот е съвсем различно повечето жени се борят заради капризите си към някой мъж който не я иска и не е свикнала да губи трябва да умееш и да губиш на никой не му харесва да губиима две положения да или не защото времето е ценно!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 26121a64ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Моето мнение е, че секса с човек, когото обичаш е най-якото нещо, имаш ли чувства към даден човек, значи всичко е наред. Не изпитваш ли нищо, само заради единия спорт- е, айде нема нужда! Минах през тоя етап. Чукала съм се ей така за една вечер, често и не ми е харесвало, а когато обичам даден човек е съвсем различно. Любовта и секса са свързани ръка за ръка.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: a8ce88683f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Жените, както и мъжете искат любов, аз съм жена с опит и от опит го казвам. Всеки иска да е обичан. А това, че секса не върви след няколко години си зависи от двамата, просто си свикват заедно и не си правят труда да разнообразят нещо, отпускат се, приемат връзката за даденост, а тогава секса не върви, аз лично имам няколко годишна връзка, секса е невероятен, дори след 3-4 годишна връзка секса е много по-добър от преди, опознаваш добре човека до теб, така може да правиш много неща и да се отпуснеш, а с някой за една вечер или за няколко месеца няма как.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 74b3e46310
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Няма обич просто има взаймно привличане! Тръпката е най-важна

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: c0e864a4e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   И двете

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7919fb2e7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Секс, ако може по любов

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 4fbc58f4bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Това все едно да питаш в живота не е ли по-важно да се набляга на водата, отколкото на храната.. Да, водата е основен фактор, и без храна можеш да издържиш по-дълго отколкото без вода. Ама колко ти е яко да стоиш гладен и ако вкъщи ти дават само вода за да те поддържат жив, няма ли да започне да ти се хапва навън ;)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5ebcc1ac5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   любоооов (м на 24 съм), не ме влекат еднодневки, контакти за една нощ, ако не си познавам момичето и няма топла връзка, привличане и познанство, не може да ми достави удоволствие. Странно ми е как някой приятели си лягат всеки ден с различни, че даже и не подбират визия и телосложение, а само им е кеф да си топнат чушката.. аз осъзнах за себе си, че без любов и секса не се получава и нищо. Винаги съм бил по-близък до жените относно това, но изглеждам малко гъзарче и така се държа, така се обличам и все не ме взимат насериозно, даже ми се присмиват, като говоря така, не мога да разгърна душата си... имах приятелка една година и сега някакви други ми се мяркат тук-таме, с нея не се разбирахме особено, но нещо не мога така.. не мога да им се доверя, не мога да ги пожелая и ми трябва време, всеки си е различен, но секс без любов е голяма простотия, по-добре чикия да си ударя и да си лягам, не съм щастлив по този начин, само със сериозно и честно момиче с приличен външен вид и тогава любовта ще просъществува и ще спаси света :) Ако не е инат и заядлива, още по-добре.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e1d1b3f34f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Аз съм 25 и опитах с любов и чувства, но видях, че след време така или иначе те угасват и оставаме разочаровани, затова се примирих и повече няма да търся любов. Сега съм във "връзка", крепяща се само на секс и всичко е ок. Нито си държим сметка къде и с кого сме, нито има сълзи и драми.
Така че кой каквото търси намира... има си хора, които държат на чувствата и любовта, има и други, които след n на брой разочарования и провалени връзки, вече гледат по друг начин на любовта. Всеки сам прави този си избор и до голяма степен е въпрос на късмет да срещнеш правилен човек. Е, аз не успях, желая на всички, които търсят любов и взаимност успех!

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8d13e181af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Хаха, мъжете винаги сте били неориентирани, такива и ще си останете. И двете искаме , и двете! Представи си! И любов искаме и секс искаме. Но не искаме е*ане, искам да правим любов, искаме с нас да правят любов, искаме да усещаме любовта и чувствата, докато имаме физическа близост.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1e1a7d0a17
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Ти жена ако питаш какво иска... :D
... и обувки :D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: c0e864a4e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Секс.. Ако бяхте ме попитали преди години бих отговорила любов... НО, към днешна дата моят отговор е вторият.. Аз не успях да открия любов каквато исках, за каквато мечтаех, любов и човек които да прави неща за мен които винаги съм искала. Успех на всички влюбени.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 6aa4d7ec9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   N29, адски точен и много забавен коментар! Браво, искрено ме разсмя :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b44acdcda6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   Темата е формулирана малко тип "палачинка или конфитюр" на любителите на сладкото :)... едното без другото е някак постно и незавършено, та така и с любовта и секса. Извинявам се ако примерът ми не е достатъчно удачен, но друго не ми хрумна.
Както са ти казали по-горе - да, двете неща са неделими. Аз като момиче съм почитател на сериозните връзки - обичам да е споделено, истинско, но с нужната страст и желание същевременно. Ако няма секс, със сигурност няма как да говорим за любов, защото ако тя е налице - двама души ще искат да я изразят интимно. По-нагоре един коментира, че е възможно от друга страна да има пък секс без любов. Да, но тук има само и единствено задоволяване на нужди, чиста консумация. Съвсем не е най-добрата опция според мен :) Авторе, беше пояснил в коментарите, че имаш предвид сексът да не надделява над любовта. Това няма как да се случи, ако чувствата са взаимни. Аз не мисля, че едното трябва да надделява над другото, защото както споменах, те са взаимно свързани и значими едно за друго.
Габи

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker