За умните жени, които плашат до смърт мъжете.... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120501)
 Любов и изневяра (29536)
 Секс и интимност (14292)
 Тинейджърски (21841)
 Семейство (6421)
 Здраве (9544)
 Спорт и красота (4684)
 На работното място (3125)
 Образование (7269)
 В чужбина (1640)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1729)
 Други (18349)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За умните жени, които плашат до смърт мъжете....
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 24175 пъти
Искам да споделя колко много съм уморена от неуспехите във връзките си.
На кратко за мен: Жена на 30г, миньонче, руса, винаги усмихната. Оглавявам отдел в голяма компания и имам над 30 подчинени. Чета книги, забавна съм, общителна, умна..
И явно там ми е проблема, всичките ми връзки завършват с: "Амии... не ги чувствам вече нещата, но ти си най-умната и прекрасна жена, МОЛЯ те да си останем приятели"
И вярно е, нямала съм връзка, в която бивш приятел да не ми е останал наистина приятел. Търсят ме за съвети, за споделяне, за излизане понякога (никакъв случай секс), но всичко до там. У дома се прибирам винаги сама, почивните дни прекарвам самичка.
Не се хваля, не съм най-красивата жена в света, но смея да твърдя, че изглеждам добре. Поддържана съм. Обличам се стилно, нокти, коса, мигли.. всичко ми е на 6!
Сексуална съм, разкрепостена в леглото. Изобщо не съм досадна, никога не обсебвам с телефонни обаждания и покани за излизане. Давам абсолютна свобода. Не се държа майчински, нито ги обгрижвам прекалено.
Не знам къде греша? Винаги е едно и също.
Плашат ли се наистина мъжете от силни, умни и самостоятелни жени?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 247

преди: 6 години, 11 месеца
hash: fc2ebaaf8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ми аз точно такава жена си търся.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c1a4ec8fbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мила, колкото и да се подържаш и колкото и добре да изглеждаш, това не ти е никаква гаранция че ще попаднеш на МЪЖ
Не се претиснявай, не си единствената, която се прибира сама във вкъщи, но това е по-добре, от тези жени, които имат мъжко бебе у дома, което не пипа нищо и им седи на плещите, пък за пред хората са уж двойка/семейство
Така че не си намирай кусур на белия кахър и си живей живота, защото манталитета на балканеца няма да промениш, но и не се нагаждай към него-просто бъди себе си!
Ж 36

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 4e96b62d41
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Тва звучи като лъскава реклама :) Една "усмихната, прекрасна жена" ти обеснява колко е готина. А да, апропо, имаме едно "не съм най прекрасната на света". ей тъй , за цвят. Но останалите 98% са .. ами .. хвалби :) Класика.

Може би защото честичко ти се случва да говориш в първо лице единствено число, ако ме разбираш.

Странно обаче защо все така се получава, че "винаги се прибираш сама".
И защо ли имаш бивши приятели които честичко те търсят за какво ли не, ама не и за секс. Кофти въпроси на които вие жените традиционно не обичате да си отговаряте. Навярно шото отговорите не биха ви харесали. И не се вписват в образа който така усърдно промотирате пред всички, дори и тук. Дори и пред себе си.

Трудно е да разбереш света. Хората. Но най трудно е да разбереш себе си. Успех, все пак :)

И все пак да ти отговоря на въпроса - не, мъжете(някои. малцина. но пък за останалите не си заслужава да говорим. дори и ти знаеш това) не се плашат от "самостоятелни, умни и силни жени". Напротив, уважават ги. И ако евентуално преодолеят предишни грешки, биха се впуснали в по сериозна връзка от един секс маратон и шматкане наляво надясно. Но в общия случай срещат жени които само се самоопределят по този начин и когато разберат какво се крие зад мнимото "не съм перфектната жена" ( а то не е малко, нито маловажно) си спомнят каква е дефиницията на лудостта - да правиш едно и също нещо и да очакваш различен резултат. От там насетне ти е ясно. "хайде да си останем приятели", докато контактите ви не се разредят и накрая престанат изцяло. Кофти цикъл.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 61dbf1f5ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Просто попитай бившите си, какво не харесват в теб

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b6e39f393b
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   Не знам за другите мъже, но аз лично не само не бих се страхувал, но и бих бил щастлив с жената, която описваш, че си.

Така описано изглеждаш перфектна, но щом "се прибираш сама", значи или криеш нещо, или има нещо в характера ти, което ти пречи, без да осъзнаваш. И в двата случая не можем да ти дадем адекватен съвет, тъй като най-важното в картинката липсва. Според мен помоли бившите си за откровеност до болка, защото дори и да те заболи, поне ще знаеш къде ти е грешката, което е първата стъпка към решаването на проблема.

ПС: Без да те познавам, мога да предположа, че си педантична. Това е често срещано при хора на ръководни длъжности. Това много помага в работата, но много пречи в личния живот. Подчертавам, че не те познавам, а само предполагам на база наблюдения.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 36e01c5265
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз бих те посъветвала да попиташ, дори и с риск да научиш неща, от които да те заболи. При мен е подобна ситуацията към днешна дата. Не съм на ръководна длъжност, но се ползвам с уважението на ръководство и колеги. Според мен не си срещнала подходящият човек. Замисли се също, на коя фаза от отношенията се поражда това „да си останем само приятели”. Дали ти самата си искала бъдеще с някой от бившите ти. Т. е. семейство, деца.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: abfe9d0571
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

8.   Бе я не го мисли, дай по-лежерно. И никакви контакти с бивши!
Просто не си попаднала на подходящия мъж, това е! Не го търси специално, живей си живота, а като се появи някой кандидат, веднага му заяви, че искаш сериозна връзка и не ти се занимава с глупости. Вдигни си цената още в началото.
ПО-ДОБРЕ САМА, ОТКОЛКОТО ЗЛЕ ПРИДРУЖЕНА.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a41b9dba98
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   това, че мъжете се плашат от умни жени, е клише. да, глупаците може да се комплексират, но умните мъже не биха се плашили.
както предположи и номер 6, явно с друго отблъскваш мъжете - властна си, изискваща, контролираща (често се случва с жени на ръководни позиции), постоянно демонстрираща превъзходство или друго. всичко това са само предположения, ние не те познаваме и няма как да кажем какво точно ти пречи в интимната сфера.
да, покани някой от бившите си на по пити, щом сте приятели, предразположи го към откровеност и го попитай за честен отговор. дори да не ти хареса, поне ще знаеш мъжката гледна точка

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 9200aa5f69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Може да си интелигентна, но ако изглеждаш прекалено разкрепостена и непрекъснато се усмихваш, изглеждаш въздушна и "лека", липсва есенция, личност. Така че е възможно просто да не изглеждаш като жена, подходяща за по-сериозни отношения, а като някакъв вид кукла за забавление.

А по въпроса с бившите - ти ли скъса с тях, или те - с теб? Замисли се.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 042a9137c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Предполагам, че си като мъжете, в които аз не успявам да се влюбя. Все са умни, целенасочени, самостоятелни, с хубав външен вид, живеещи здравословно, джентълмени. На думи са перфектните хора, защото покриват всички базови изисквания за идеалния партньор. Но в действителност и аз съм приключвала връзките си с тях с "моля те да си останем приятели", защото просто "няма тръпка". Не мога да си го обясня съвсем, но според мен липсата на "химия" се дължи на по-ниското мое самочувствие и съответно в твоя случай по-ниското самочувствие на мъжете до теб. Например, никой от моите партньори не е очаквал аз на 20-23 години да имам собствено жилище. И е факт, че разликата помежду ни е била винаги поне 5-6 години. Но в крайна сметка аз като застана до мъжа до мен се чувствам като провалена личност, ако той на 25 години е успял да си купи собствено жилище пък било то и с ипотека. Чувствам се като провалена личност, ако мога да преброя всички мускули на неговото тяло, а той вижда само 2-3 мои. По-често изпитвам химия с мъже, които са на моето равнище или близко до мен. Например, да са просто слаби, а не стегнати като фитнес инструктор. Да са целенасочени и трудолюбиви, но все още да градят и да се развиват, така че и двамата да гоним някакви постижения. Да са в процес на търсене как да си набавят собствено жилище или поне ако имат да е наследствено, а не по друг метод постигнато. Да се стремят да живеят здравословно, но да не е фикс идея.
На мен ми отне доста време да осъзная, че точно тези прилики или различия са причината да не ми се получават дълго време връзките. Това, което мога да ти дам като съвет е да търсиш човек от твоята черга. Не защото на теб ти пука дали той има или няма твоите постижения, а защото на отсрещната страна навярно ще й пука.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 2aa383548e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Ти си жена мечта за всеки мъж! Оттук си правя 2 извода или инстинктивно попадаш на мъже с ниска самооценка за тях самите си, несигурни и плахи, или поведението ти, отношението ти към тях е някакъв вид като към твой служител, такова отношение не търпят пък мъжете с висока самооценка и така се озоваваш в омагьосан кръг. Желая ти успех все пак.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 85a5eba57d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Според мен не се плашат от това, че си самостоятелна, а че излъчваш нещо като авторитет (предполагам). Щом си стигнала до ръководен пост то няма как да не си и поне леко контролираща или може би просто имаш такова някак сериозно излъчване.
Но не се променяй, защото има хора с всякакъв вкус, а ти просто не си попаднала на точния човек.
И защо като си нямаш приятел трябва да си седиш сама събота и неделя? Защо не излизаш? Защо не се срещаш с нови хора? Сама казваш, че си общителна - еми започни да ходиш съботи и недели по екскурзии, хижи, сред природата някъде пътувай.. с разни туристически групи примерно. Ти какво сега, чакаш да си намериш мъж и тогава да почнеш да излизаш ли?

Иначе тука писа скоро един 29м тема, ама в 'Други', че и той е самотен, програмист - На 29 съм и се чувствам толкова жалък.
Едва ли е толкова жалък колкото си мисли. Поне аз така си мисля. Според мен бихте си паснали с него. Не се базикам.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 2f701f612f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Дълго време се питах като теб докато не поумнях повече... и започнах да се правя на глупава. Не го разбирай да се държа като тъпачка. Просто някои емоции които интелигентната жена смята за редно да прикрие или недемонстрира защото намира за глуповати, недостойни и излишни си липсват на мъжа. Той все пак иска по-споннтанно същество от него до себе си. Говоря за истински мъж към каквито предполагам имаш желание за общуване

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: abfe9d0571
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Да ти кажа обаче за абсолютната свобода - недей да прекаляваш, казвам от горчив опит. Мъжете това го разбират като свободия!!! Малко ревност, малко контрол и намек за това ще канализират връзката :-))))Прекалено идеалните неща са стерилни, а никой не обича това. помисли върху това.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: bb8c2d119d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Нещо в цялата история куца. И най-вероятно е самооценката.
Приятно изглеждаща, поддържана жена, която е сексуално разкрепостена, не е досадна и ти дава достатъчно свобода е мечтата на всеки нормален мъж.
А цитираното оправдание за прекратяване на "връзка", обикновено значи - Харесваш ми като човек, но не ме привличаш особено визуално/секса не струва. Кое е в случая не е сигурно.
Единствената друга причина може да е ако имаш някакви очаквания/изисквания към мъжете които те не са особено съгласни да посрещнат, макар също да твърдиш че нямаш.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: cab8e1881f
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

20.   Извини ме скъпа, но ще бъда откровен. Умен мъж не иска директорка в къщи, каквито и да ти са цветовете на ноктите, косите, очите и чорапите... А от писаното прозират комплекси и непокрито самочувствие у теб. Какво като ръководиш не знам колко души, като не можеш да завъртиш мъж около себе си. Не търси вина в бившите мъже в твоя живот. Никой не бяга от хубаво!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: dc6cc938c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

22.   "Плашат ли се наистина мъжете от силни, умни и самостоятелни жени? " - дрън, дрън, банални феминистични дрънканици. Все мъжете са ви криви. Все сте недооценени и недоразбрани. Жалки самозалъгвания на самомнителни сбъркани еманципета.
Няма понятие: "мъже". Има всякакви мъже. Щом с всеки пореден се повтаря едно и също, значи или си избираш все еднотипни екземпляри, или се държиш неподходящо, погрешно. И в първия случай причината пак е у теб. И колкото и да се пиариш тук, не звучиш убедително. Ако не се промениш, и следващите 30 години ще си на същото дередже.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 08e1aad36e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   И аз бих те пробвал.

Но както казвапредния коментирал, може да има нещо което да не стига или да е в повече.

А може би има проблем, в начина по който избираш партньора във връзките си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 48944bfc8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Мен честно казано глупавите жени ме плашат. Проблема не е в това, че си умна. Има разлика от това дали си умна или властна. Да мъжете не обичаме властни жени, защото все пак сме мъже. Не те познавам, така че не мога да говоря, но в друго търси причината, не в това, че си умна. :)

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e794b58c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Де да бяха повечето като теб!

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: f93a6a55c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Може би си твърде надменна и това кара другите да изстиват, да се чувстват като първолаци пред класната.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: bd6b53909a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

29.   Страхуват се, разбира се... Жена която ръководи толкова хора и очевидно няма склонност да търпи глупостите накогото и да било, жена, която е достатъчно самостоятелна, че да се издържа сама... Но едновременно с това е и доста ангажирана професионално, има доста мъже около себе си в работната среда (предполагам), знае как да се оправя в ситуации и с различни характери.... Това плаши мъжете. Всеки мъж иска да е МЪЖ, с когото жената до него да се съобразява, да слуша и да е респектирана от мъжкия му авторитет, да му тежи думата и прочее архаизми. В компанията на подобен тип жена мъжете се чувстват ненужни, и дори да те смятат за най-добър приятел, винаги ще предпочетат по-малко интелигентна от тях самите жена, по-подчинена и по-лесна за насочване в желаната от тях посока. Не защото ти не ставаш, а заради мъжкото им его, сакън да не попаднат под чехъл и останалите дебили от компанията им да ги бъзикат, че жена им не е шеф само на работа :). Рядко има мъже, които могат да понесат достойно подобна отговорност - да са ти равнопоставен партньор, просто защото такива няма в безбройни количества. Масата знаеш каква е и какво очаква от жената до тях - и географски погледнато към коя част на света спада БЪлгария. Шапка свалям на мъжете с достатъчно категорични критерии по темата - все пак всеки си избира половинката според собствената си летва. Получаваш безкрайното ми одобрение, и моля те не сваляй летвата - много бързо ще ти омръзне да се обезличаваш заради мъж.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6d320a9aa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Изобщо не се учудвам. Жена съм и имам наблюдения от мои приятелки, близки или просто познати. Шокирана съм, но да, факт е-много красиви, елегантни, умни, стойностни жени са самотни. А колко повлекани имат страхотни мъже, че и любовници отгоре. Не мога да ти отговоря какво плаши мъжете в жени като теб и какво ги привлича в далеч по елементарни и запуснати жени. просто исках да знаеш, че има много други като теб. Никога няма да разбера мъжкото мислене.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 94dd21b27b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

32.   Да определено за някои. Трябва ти по-силен, по-успял мъж от теб, за да се почувстваш по-слаба, като жена. Или накрая можеш да се задоволиш с някой на хранилка с по-малко самочувствие и доходи. Познавам няколко такива двойки. Само за едните ще кажа: жена му направи шеметна кариера в чужбина, печели 6-7 пъти повече от него - 11 хиляди евро заплата. Той 5 години не работеше когато заминаха, чистеше, готвеше и ходеше на фитнес. Пред компания той: "искам нов джип, мислим по-въпроса". Дрън-дрън, накрая тя: "******, когато аз реша тогава ще вземем". Позорна история.

Изнесъл съм се от вкъщи на 23 и с течение на времето си стъпих на краката финансово, богат не съм. Две връзки съм имал с по-успешни жени от мен, не можах да се пречупя. Ако аз не съм по-силният не мога да го понеса.

Има и друга порода мъже, мамино настроени, които могат да играят втора цигулка цял живот.

Успех на теб!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 193251fef9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

33.   Според мен се плашат!

М 26

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 16dbff9b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

34.   Каква фигура имаш? Мъжете често се захласваме по тъпи, но кифли с изваяни тела... не е най-умното нещо което правим, но биологията си е биология.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 9897bd18b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   32 - Уоу ... Парите не правят личността силна или слаба. Подобно ниво на материализъм няма да те доведе до нищо добро ...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 858a418eea
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   Явно не си попаднала на мъж от твоето ниво, от жени като теб се плашат само тъпи и комплексирани мъже байганьовски тип, които искат да доминират над жени по-тъпи и от тях и това е върховното им щастие и повдигане на мизерното им долнопробно самочувствие. Аз като успял мъж естествено желая жената до мен да е интелигентна, модерна, разкрепостена, с кариера, която си е избрала и постига успехи в нея, жена която да представя с гордост на бизнес партньорите си и с която лично аз да съм горд, с нейните постижения и с това, че точно аз съм с нея като заедно постигаме целите и мечтите си! Никога не мога да бъда с жена, която не уважавам, това е под моето достойнство! Ако желаеш може да се запознаем, ти си всичко, което харесвам в жените, и съм сигурен, че ще реализираме една щастлива и пълна с емоции връзка!
Камен С.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: bb8c2d119d
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

37.   И с какво точно тия умни жени се предполага да плашат мъжете? Аз ли само не разбирам? Ако си търсите извинение защо мъжете бягат от вас, може да си измислите че е защото Земята се върти. Но обикновено когато това се случва постоянно, явно причината си е във вас някъде.
Не е като да няма и глупави и/или комплексирани мъже, за които умна жена да е проблем, ама ако контактувате само с такива - пак не е тяхна вината. А и в крайна сметка най-често отношението на тая "умна" жена е проблема - примерно както в ситуацията описана в 32 коментар. Един умен човек никога няма да си позволи да се държи така дори и с подчинените си, камо ли с партньора си - да го излага публично. Когато мъжа изкарва парите и направи нещо подобно е "простак", "не оценя жена си" и т. н. Не виждам защо да е по-различно ако ролите са разменени. И има много голяма разлика между успял и умен човек. От не толкова скромния ми житейски опит, съм забелязал че повечето успели хора са си идиоти, особено по нашите ширини. Но за сметка на това са силно амбициозни и безскрупулни.
Та не е зле да се замислиш дали не правиш нещо в тия връзки, което не би искала да ти правят на теб. По описание всичко е цветя и рози, но силно ме съмнява че има нещо премълчано или не така както е описано. Силно ме съмнява че се отнасяш като с подчинени с мъжете във връзките си - гледам това че си шефка на някакъв отдел ти е особена гордост. Едно е жена ти да е по-успяла от теб, друго е да ти казва кое как и кога ще става без да се съобразява особено с теб. По глупостите на 29 номер, би трябвало мъжете отдавна да са спряли да търпят жените. Много ми е интересно ако нейното мнение не се зачита, тя колко ще издържи да се занимава с някой. Ама то трябва и да се мисли малко. Че емпатията явно е непознато чувство на много народ вече.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: d1777dd7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

38.   Плашат се и още как. Ще ти дам пример. Мой познат на 32 години след дълъг период без връзка и постоянно мрънкане как искал нещо сериозно, брак и семейство, деца и бла бла си хвана първата срещната от заведение, с която преспа същата вечер. Идеалите на госпожицата в живота се свеждаха до заведения, лукс и солариум. Целта на живота й - силикон. И така мъжът, който не е богат, но е интелигентен, с добра работа, но не високи доходи избра лесното. Познатият ми избра жената, чийто мисли не е необходимо да чете и тълкува казаното от нея, тази която не очаква мъжа до нея да е нещо повече от касичка, избра несериозните и лековати разговори, бурния сексуален живот. Когато е с такавя жена, мъжът не се притеснява да бъде глупав, простак в обноските си и елементарен в изказа си, защото от среща стои нещо на далеч по ниско ниво. Мъжете се страхуват от умните жени, защо те изискват много повече от тен, пари и силикон. Те търсят общуване и то пълноценно, отношения. Общо взето всеки предпочита лесното, където не са необходими усилия да се доказваш и не те товарят с очаквания да бъдеш нещо повече от касичка.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 4df2827b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   Това че е директорка в работата, не означава че е директорка и с мъжете с които е. Проблемът тук е че попадаш на мъже, които искат различни неща. Имам предвид че ти си една и съща с всичките ти гаджета, нямаш различен подход, а те си имат различни желания. От моят опит нещо елементарно като телефонно обаждане за моите бивши и настоящ се тълкуваше различно. Един се сърдеше че не се сещам да му се обадя, искаше да му звъня през час, не така чувствал " по- голяма душевна близост" друг мой бивш пък се дразнеше защо му звъня на всеки час, трети пък като не звъня означавало, че нямам интерес. Сега пак с настоящият има сръдни, че не се обаждам. За секса същата работа едни чакат жената да е настъпателна и и да си иска сама " екстрите". Имах есно гадже нали се сещаш вече съм аи научила урока от предният и давам настъпателно той милият един седи такъв сдухан и ми яика и " кво сега"? И естествено нещата се развиваха според неговите желания. Сексът с нвго беше беше като порно клип. И след него навикът да се случват еди как си и да блесна с това, че аъм разкрепостена в леглото на сегашният ми приятел хич не му хареса и ме зашлеви с въпроса " ти лека жена ли си? ". Изобщо трябва да пробваш със следващият и да намериш правилният подход за да потръгнат нещата
А със сигурност все ще се появи някой едва ли ще останеш сама.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ffc9762ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   Един умен човек, каквато казваш че си, няма да генерализира хората, мъжете такива, жените онакива. Всеки човек си носи своя характер. Нито един мой приятел, не се е оженил или да е в сериозна връзка с някоя празноглавка, на която само кафетата и клюките са и в главата. Жената на брат ми например, започна свой бизнес, който с времето стана успешен и сега тя изкарва поне два пъти повече от него. Еми нито са се развели, нито той се чувства зле, напротив, гледат си детето и са щастливи, че ще могат да му осигурят по-добър живот.
Ти така както се описваш, си си супер и ако наистина късат с теб, затова че си успяла, значи попадаш на някакви тотални задръстеняци. Няма нищо лошо, човек да остане известно време сам и да си даде време да помисли и за своите грешки, както и да се преориентира към какъв тип човек да се насочи. Мани ги тия предишните, остави ги да си чупят главите както искат. Не ставай поредната "форумка", която само плюе по Всички мъже, щото има личен неуспех с Някои от тях. Има доста мъже, които бягат от "златките" и "кифлите", затова смятам, че твоят проблем ще се реши в близко бъдеще. Успех.
М 32

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7494d3725c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Според мен, няма много вярно в това, че мъжете се плашели от умни жени. Едва ли много мъже биха предпочели кифла пред умно и интелигентно момиче. Все пак, най-важни от всичко са чисто човешките качества. Колкото и да си умен, ако не си човек - полза никаква. Принципно, хората са различни и няма как да се каже, че едни са такива, други - онакива, а трети нещо съвсем различно. Познавам жени с добра работа и образование, много добри и отзивчиви по характер. Познавам обаче и доста от същата категория, които не бих изтърпял и ден. Дори за кратко имах нещо като връзка с представителка на втория тип. Не, че беше кой знае колко умна и интелигентна, нито пък имаше по-добро образование от моето. Беше обаче от заможно семейство с доста здрави политически връзки на местно ниво и явно бе възпитана да гледа хората от високо. За нея съществуваше единствено думата "аз" и нищо друго. Сякаш по право й се полагаше всички да се съобразяват с нея, докато тя можеше да си прави каквото поиска. Гледаше си също така много добре интереса и ясно си личеше от кого има изгода и от кой - не.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 40adef9842
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Ами като си умна жена, търси си умни мъже... Както повечето жени си търсят партньор по качеството - "забавен", така са и повечето мъже. Умните хора рядко са забавни, поне не в чалгаджийският смисъл който повечето влагат...

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: dd3b816c11
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

44.   Умните жени плашат, защото не са подвластни на елементарни манипулации. Умните жени не досаждат със съобщения и безсмислени обаждания, те знаят цената си и нямат нужда да бъдат оценявани, знаят че са силни и не търсят покровителство. Умните жени са усмихнати и ведри, те не изпадат в състояния и не търсят драми. Мъжете мила моя обичат да властват над жените, манипулират емоциите им, като се възползват дори и от моментна слабост и несигурност.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: f4fb36f90a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

45.   Очевидно някъде наистина грешиш.
Мъжете не се страхуват от умни и успели жени. Аз лично познавам много такива, и те имат щастливи семейства и деца.
Ако се страхуваха, дори нямаше да те доближат и да смеят да започват връзка. А ти казваш, че имаш връзки, но нещо кара мъжете впоследствие да се разочароват и откажат от връзката. Помисли какво е това нещо, попитай ги честно, за да си наясно. Само така ще можеш да разбереш и да регулираш живота си. Иначе най-лесно е да прегърнеш самозаблудата, че мъжете се страхували от умни и успели жени, но това не е вярно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: cdd22b4d35
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

46.   Не ми харесват тези самоопределения - силна била, умна била... Зададох си въпроса, от колко от мъжете, които познавам съм чул подобно самоопределение - отговорът беше -нито един сам не се определи като такъв. А част от тях са чест за пола си. Силният човек не пита по сайтовете защо няма гадже, за каква сила говорим въобще? Ръководела 30 души на 30 години... Откога това е повод за гордост? Почти цял живот работя за големи организации, свидетел съм как се обработват младите амбициозни хора да дават максимумът, и ми е правило впечатление, че жените са готови на много повече за едното признание, в което няма нищо лошо, но когато това е единственото в живота ти, другият се пита днес до колко ще си на работа извънредно, вместо с него на филм например. Мъжете не се страхуват от такива жени, те просто не искат да въвеждат външния си свят - този на състезанието и конкуренцията в леглото си. Никой не иска да прави секс с конкурента си, иска да го побеждава. Което ни води до това как жените конкурират мъжете, и от немалкият ми личен опит, това доста често не е по правилата на конкуренцията...

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: bb8c2d119d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

47.   Не е истина колко заблудени жени има. ама важното е мъжете да са им виновни. Като прост пример - 38 и 44.
Плашели се защото изисквали от тях "умните" жени. Те тия изискващите жени ако бяха умни, щяха да си намерят някой такъв какъвто търсят, не да искат от такъв под критериите им да надскача нивото си, понеже те не могат да стигнат до мъж от нивото което търсят. Ако не харесваш този с който си и се опитваш да го променяш, какъв ти е зора да се хващаш с него изобщо?
А това пък с манипулативните мъже изби рибата. За това че обичат да се налагат е ясно, но то пак няма много общо с властването. А манипулирането си е типично женско занимание. Мъжете искат 3 прости неща обикновено - пълен стомах, секс и да не им опяваш на главата. Нямат нужда да се чувстват велики, да манипулират или каквото и да е. Виж ако се занимавате с комплексирани мъже си е ваш проблем. За тях е фикс идея да си намерят някой над който да властват, командват и да се доказват пред него. И понеже за да са комплексирани, в 99% от случаите нямат качество да го правят пред останлите хора, затова гледат да се налагат и властват вкъщи. Тогава умната жена си е сериозен проблем.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 18cc21603d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   Мога да напиша романи по темата, както и лични преживявания, но повече от всичко бих те посъветвала да прочетеш книгата "Мъжете, които не могат да обичат" (Соукъл и Картър - автори). Има мъже - комплексари, но има и много мъже страдащи от "ангажиментофобия" - малко по-сериозни да станат нещата и късат с тебе, и колкото си по-хубава, умна, успяла, отдадена, перфектна - толкова повече им се иска да избягат... На мен тази книга ми помогна да излекувам раненото си его и ми даде отговори на доста сложни въпроси. В едно съм сигурна - че ти не си виновна за нищо!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 31198acf2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

49.   Българките толкова обичате да хейтите българите, че няма накъде и обратното.
Никакво взаимно уважение нямате, слагате всички под 1 знаменател.
Като коне с капаци. То има, ама как да видите, като сте си заровили главите в пясъка. Ама след 1 неуспешен брак с чужденец и след 30 идва акъла.
Слава Богу, че има и 1% свестни жени, ама са 30 .
Живейте си във вашия украсен свят, но часовникът тик-така, като не Ви харесва тук, границите са отворени, слабохарактерни не ни трябват.

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 4765f7140b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

51.   Мен от такъв тип жена като теб, не ме е страх, по-скоро ме отблъскват с това всичко да ти е на 6. Не ме разбирай погрешно, още повече ме отблъсква другата крайност-простоватите и зле изглеждащи жени. И макар че, не ме привличат префърцунените жени, все пак бих правил секс с такива жени, ей тъй за бройката, но нищо повече. Не искам жена от голямото добро утро. Още доста време ще се прибираш сама вкъщи и ще си задаваш същите въпроси. Бъди естествена. Не парадирай с това всичко ми е 6 остави мъжете да го оценят. Успех

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d1777dd7d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

52.   47 ти го каза - елементарните мъже искат елементарни жени, а не умни! Всеки търси лесното и лекото, което не изисква усилия и отговорности.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 62172d5bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

53.   ОТ АВТОРКАТА:

Благодаря Ви за коментарите на всички. Виждам как хора се "хващат за буквата"... а аз просто се описах с няколко думи как изглеждам и с какво се занимавам. Нито парадирам, нито се самоизтъквам. А и да го правех какво от това? Успяла съм, учила съм, постигнала съм високо ниво, възпитана съм добре и изглеждам добре. Не е въпрос на непокрито самочувствие, ако ме бяхте виждали и общували с мен, щяхте да се уверите в това. :))

Аз засегнах темата за любовта, защото точно тя ми липсва. Мъже за излизане има непрекъснато около мен. Аз просто не търся краткотрайни връзки, а нещо истинско! Споделям, защото това ми тежи много... ако ги плаша с това, което съм аз като личност, то ще се намери ли някой, който да ме обикне такава изобщо?

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d4f11ea405
гласове:
1 2 3 4 5
  (65 гласа)

54.   Плашиш ги, мила. Ганьовците признават за жена само мама. Иначе - за леглото пластмасова кукла, за дома - проста домакиня.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: bb8c2d119d
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

55.   Авторката, така като гледам ще разбереш какво е любов само ако някой успее без да иска да те забремени. Че сега си доста далече от това чувство. Ясно е че се самоизтъкваш. Това принципно е силно дразнещо, и явно след известно време нетърпимо. Точно тези които се хвалят с това колко много са постигнали и колко са по-по-най, най-често са го постигнали по "втория" начин - я през мама и тати, я през леглата на разни шефове. НИКОЙ наистина успял човек не се самоизтъква. Най-малкото защото винаги иска да постигне нещо повече и моментното му състояние не му се струва нещо с което трябва да се хвали.
Като гледам трябват ти повечко алтруизъм вместо егоизъм и малко повечко скромност вместо арогантност. И също да търсиш подобни елементарни човешки качества в хората, вместо дали са умни, забавни и добри в леглото. Общо взето това е единствения начин да преживееш нещо истинско. Докато не го направиш, най-вероятно ще си обикаляш нечии легла. Пък се чуди после къде е причината колкото си искаш. Може и да си вярваш че мъжете се плашат от умни жени, като повечето които си седят сами.
Мъжете не се плашат от умни жени, плашат се от арогантни и егоистки, особено пък ако имат мераци да им се налагат. Макар че има все повече мъжки индивиди готови да живеят под чехъл. Но все още не съм видял умна жена да държи мъжа си под чехъл. И да - за мъжа е важно или да е лидер или да има достоен лидер на който да подражава. Но недейте бърка авторитета(управленската позиция) с лидерството. В повечето случаи те нямат много общо. Та или си намери мъж който може да е лидер за теб - според разбиранията ти да не е "под" теб и да те кара да се чувстваш сигурна и желана, или започни да ги излъчваш ти самата тези неща, за да може той да не се чувства излишен. Хората си седят най-вече сами от прекалена самодостатъчност. Когато другият няма усещане че имаш нужда от него, идва рано или късно момент в който се чувства излишен. А като се чувства излишен, няма особено смисъл от "връзка". Та е добре да се показва от време на време - колкото е по-сериозна връзката толкова по-често, че искаш този човек в живота си. И един жокер - Колкото повече се самоизтъкваш и колкото повече претенции имаш към някой, толкова по-несигурен и нежелан ще се чувства. Няма нищо общо с "ниво" и други подобни глупости.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5f1e48c4e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

58.   Много високо хвърчиш, вземи се приземи от илюзорния свят в който си живееш. За мен ти си проста чиновничка в международна компания работеща от 9 до 5. Това че сама си изкарваш заплатата не те прави по специална от другите работещи жени. Гримовете не впечатляват истинския мъж.
Щом искат да останете приятели, значи не ги привличаш сексуално. Избии си чивиите от главата, че на някой му пука за теб. Ние мъжете се борим за една жена, когато си струва.
това за разкрепостеността въобще няма да коментирам. М35

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 4d29e6b093
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

60.   Значи авторката според мен се описала тука, не защото иска да се хвали (на някакви си непознати хора, които дори нито я виждат, нито я чуват, нито я знаят коя е примерно). Ако искаше да се хвали ще го нарпави във фейсбук примерно...
Описала е тези факти за себе си, защото веднага щяха разни хора да почнат: Ма ти грозна ли си, дебела ли си, работиш ли, ма ква работа, ма образование имаш ли, а къпеш ли се редовно? Е вижте теми, в които момичета/жени са се оплаквали, че си нямат сериозен приятел, но не са написали разните факти за себе си и веднага първо са започнтали да им задават точно въпроси чрез които да се осведомят за тях. А номер 55 казва някои верни неща, но заради първото му изречение го гласувам с една звезда, защото няма по - гнусно и противно нещо дори да вкарваш просто като идея случайното забременяване. Защото няма по - лошо за едно дете да бъде създадено от хора, които не са реално готови за това да извършват качествено родителствуване. Защото е гадно да си плод просто на една случайност. Защото е жалко и тъпо да се учиш на това и онова чрез една невинна душа.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 108b527729
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

61.   Модератори, моля публикувайте коментара ми.
Момци, младежи, вие винаги ли вярвате, че историите са искренни? Аз ви казвам, че историята е скълапена с грандоманска фантазия. Хората обичат да се самоизтъкват особено пък жените и четящите си мислят, че авторите казват истината. Моля ви се не приемайте всичко за чиста монета. Много хора идват тук да се забавляват и си измислят какви ли не истории само да видят ефекта от историята си.
Н. 36 ти сигурен ли си, че авторката е всичко, което ти харесваш в жената. 30 годишна, , миньонче, руса, умна... Колко добре звучи, а. Ами ако е два пъти по 30 г. с боядисана коса и не толкова умна, а също и да няма такава позиция, тогава какво ще кажеш. Не бъди толкова наивен.
Н. 46 напълно съм съгласен с мнението ти. Успелите хора не говорят така. Тези които се самоопределят като най-най са хора с мания за величие, което няма никакво покритие.
Н. 55 и ти си прав. Тези които се самоизтъкват са арогантни и големи егоисти. Авторката с чужди думи как се възвеличава: "Амии... ти си най-умната и прекрасна жена... "
Виждате ли как мислят някои жени за себе си, ами Грандомания.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 552945d555
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

63.   Всеки търси хубавото и лесното. Понякога с компромис. А ти наясно ли си със себе си?

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 552945d555
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

64.   55 е яка:) "Само, ако някой успее, без да иска да те забремени:)"

 
  ...

1-50 от 247
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker