Да продължавам ли да живея с нея, или да търся друга - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да продължавам ли да живея с нея, или да търся друга
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 2490 пъти
Здравейте,
казусът ми е доста сложен, и за това искам да споделя тегобите си с вас, та може някой и да помогне.
С приятелката ми сме заедно вече четвърта година, но от около година сме нещо като съквартиранти. Не сме правили секс повече от половин година и мисля, че май е време за раздяла. Много добро момиче е, разбираме се, контактуваме си, но просто привличането го няма. Тя е малко по-закръгленичка и в началото това сякаш не беше толкова голям проблем, но постепенно нещата станаха по-лоши: мастна престилка, целулит, едната гърда виси по-ниско от другата, да не говорим, че понякога усещам и неприятна миризма.
Ходи на спортни занимания за да редуцира теглото си, но резултат има само на думи, нейните разбира се. Добър човек е, правим си подаръци, организира множество екскурзии и пътувания, но където и да ходим, каквото и да правим, за мен тя е по-скоро само приятел, отколкото любовен партньор. Тя нашата май се е видяла, просто толкова свикнахме заедно, че една раздяла направо не ми се мисли, но май няма накъде вече. Спим заедно, но проблема е, че само спим, а времето лети, аз съм на 35, а тя е с две години по-голяма от мене. Трябва семейство да се създава, деца да се правят, но мисля, че не е тя човека за мен и това е. Ни да сме двойка, ни да сме разделени, една такава никаква ситуация, която просто не знам как да манипулирам. Не съм някой женкар, работа-къщи и къщи-работа, това е при мен. Къде да търся нова направо не знам, това не е накой болт или ремък все пак, отиваш до магазина и хоп - сменяш го... Ако някой има някакъв опит с такава житейска ситуация, моля да го сподели, ще бъда благодарен за всякакви съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 4bb22f34a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Проблемът ти е, че е закръглена или, че не правите секс? Ако имате желание, променете тези неща и нещата ще си дойдат на мястото, но ми се струва, че ти си този, който няма желание. Поговорете по тези въпроси и щом няма развитие се разделете, но според мен винаги има начин, стига да го искаш.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ca30ada8b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Както ти идва отвътре. То ти сам взимаш решение, но щом отсега липсва привличане и секс, представям си като се роди дете и започнат истинските проблеми и отчуждаване. Помисли и не мисли, че ако се разделите няма да срещнел по-добра. Преди всичко трябва да има привличане. Щом още сега е изчезнало.. ако решите да създавате дете, после всичко ще е "заради детето". Семейна съм. От опит го казвам.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 07effdaf00
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами не знам какво друго да очакваш от жена, която гони 40. Факта, че води такъв живот в сравнение с на някой други и давам евала, но щом тръпката я няма.. изхабили сте връзката. Щом не се чувстваш щастлив, просто се раздели с нея и и обясни в прав текст истината.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ddd116cbff
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   За обичане и привличане не знам, но ако поне малко я уважаваше, нямаше да пишеш подробни гадни анатомични описания на недостатъците и. Не те съдя, явно привличане няма, но ти пожелавам дъъълга нова връзка, в която момичето да те остави, тъй като левият ти тестис виси по-ниско от другия. След няколко годинки при повечко вглеждане може да открие плешиво петно не темето ти - ето ти друг прекрасен повод за раздяла. Върви си от нея и бъди честен - кажи и че усещаш връзката ви изчерпана, а ако си джентълмен, спести и грозните си доводи защо.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 2d5ba52510
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съветът ми е, че щом такива са обстоятелствата и така усещаш нещата се разделете. Не се чувствай длъжен да си с нея само защото е разбран човек. Разбирателството е важно - да, но не е всичко в една връзка. В уравнението липсва секс и ласки и нещата не излизат. И на тези години наистина е време за по-сериозно обвързване.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 74410af890
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   А тя не иска ли деца? Поговорете за това как виждате бъдещето си. Иначе за теб без секс нещата са ясни- търсиш си друга.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c5af77acf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Според мен трябва просто да говориш с нея. Ако сте под наем или тя живее при теб дай един период от 2-3 месеца, за да си намери къде да живее. Ако трябва и помогни с търсенето на квартира. Според мен няма защо да се ограничаваш в личния си живот. Какво е станало с мъжката компания? Нямаш ли необвързани приятели? Излизай. Заговаряй непознати жени. Има много жени, които са самотни и търсят сериозен мъж. Да след 25-30 години голяма част от жените са обвързани. На десет за говорени жени 7-8 ще ти кажат не, но това не трябва да те притеснява.

Ж, 21 години.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: f92ff3010b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Още едно доказателство, че мъжете избират момичета заради телата не защото я обичат! Значи като е била слабичка е нямало проблеми, но кат о вдигнала килограми за раздели говориш? Много се скапа тоя народ човек да го е страх да не надебелее малко. Ние жените едвали не сме длъжни да пазим фигура заради идиота до нас баси..
Ти питал ли си я да не е болна нещо? Защото ако е качила изведнъж може да се е разболяла от нещо и да не смее да ти каже като те вижда какъв си...
А знаеш ли, че понякога когато човек има вътрешна болест понякога мирише лошо колкото и да се къпе? ...
Според мен тя има нужда от помощ не я съсипвай не я оставяй помогни и. Много е лесно да бягаш от проблемите ама е съвсем друго да помогнеш.. Вие ако напълнеете? Трябва ли новата ви жена да ви оставя замислете се.

К. Т

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c3570c13a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   До коментар номер 5: Аз описвам анатомичните недостатъци така, както са и това е проблем за мен, защото убива привличането ми към момичето! И те не са толкова малки, както ги описвате: висящ ташак или петно на оплешивяване! Ако просто искате да се заяждате, ок, така де е, но все пак на мен ми трябва нещо повече от това!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 82b06bc9fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ти нямаш никакво уважение към себе си-защото не я харесваш, а живееш с нея, нямаш уважение към нея, защото проблема ти е че е наддала 2 грама-не се претиснявай-тези комплекси ги имат почти всички мъже, не си само ти. Балканско-ориенталската линия, която вирее на Балканите, а именно мъжете се не погледнат, ама имат претенции за жените-пълна пародия. Имаше едно детско-Кро-е мога да кажа, че огромна част от българите са под нивото и на Кро, а жени са ви раждали все пак. Как сте реагирали когато майките ви са остарявали? И майките ви така ли са ви възпитали-да цоцате жените заради интерес и когато сте на сухо? Е жалка, жалка работа. Искал деца-ми направи си ве, кой те спира-2-та грама повече ли? Ако е така, по-добре е да нямаш деца, за да не ги възпитаваш с такива грешни стадни стереотипи на първично съществуване!

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7122320b52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Щом си задаваш такъв въпрос, отговора е ясен!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6ce15f129b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   До номер 10 - не е там въпроса, а той просто не я харесвал никога истински. И това явно не се променя, а липсата на секс изостря сетивата към недостатъците на партньора.
Страх те е да останеш сам, но сега лъжеш и себе си и нея. Патова ситуация, но изхода е един - раздяла.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ddd116cbff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Авторе, мъж на 35 си, а да не знаеш какви са критериите за избор на партньор в живота и за раждане и отглеждане на деца. Може ли да питаш чужди хора - тя е много свястна, ама да се разделя ли с нея защото гърдите и били еди какви си... и това ми пречи. Сам си си отговорил - не ти отговаря на критериите, оттам нататък какви доводи очакваш да ти дадем - прави секс със затворени очи, и не и пипай несъразмерните гърди, нищо че е свястно момиче. Като не ти пасва, разделяй се и толкоз, щом си се публикувал тук винаги има шанс и да не ти хареса всичко, което хората ти казват

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 18526fd609
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ами раздели се с нея, след като не те привлича. Прави са горните коментари, че никога не си я обичал. Започнал си връзка с нея, за да не си сам. И поради същата причина продължаваш тези отношения. Много ми е интересно ти с идеална физическа форма ли си, Аполон ли си? Само безгрешният има право да хвърля камъни. Първо погледни себе си и после критикувай чуждите недостатъци. Но щом така се изказваш за нея, значи от самото начало любов не е имало. Ти гледаш само външния вид. Няма ли вътрешни качества, които да оцениш? Да я обичаш заради доброто й сърце, примерно? Представям си колко ще я заболи, ако разбере какво си написал за нея и отношенията ви. Наистина е по-добре да се разделите.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 4d28dce2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   за 10 и 15 - Ако имате проблеми с либидото си, не са виновни мъжете. Най-вероятно ще са килограмите ви в повече - тия десетина или повече кг, които са споменати като 2 грама.
Нормалните хора обикновено не се мъчат да трошат кантара, а гледат да се поддържат ако не заради човека до себе си - заради самите тях. А като престанат да го правят, последното от което трябва да реват е че половинката им си търсела секс другаде. За хора които не могат да го правят обаче по-добрия вариант е да си сменят 'любовта'. Та не ми го играйте ощипани девойки. Случаите в които мъжа е надебелял, а жената си е все още повечко сексуална не са по-малко проблемни от споменатия. Единствената разлика е че ако мъжа снася парички вкъщи, жената ще си го ползва като магарето от вица вместо да го остави. Мъже дето им липсва мама може и да направят същото с жена която не искат сексуално, но иначе няма реално какво да ги държи в една къща с нея. То всеки може да обича майка си, баща си, братя, сестри, приятели. Но като не искаш да правиш секс с тях, няма особена причина да живееш с тях в една къща от един момент нататък.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c3570c13a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   До коментари 10, 15 и 19: Ами не, не съм Аполон, нито Роко от едни филми след 12, 00, просто както описах и в началото държа на момичето, защото е прекрасен човек, но колкото и да не ми се иска да го призная - да, външният вид е много важен, защото той е в основата на възбудата все пак, и както сподели един от потребителите аз не мога да правя секс със завързани очи и да си представям колко свястна е тя и какво добро сърце има, защото просто не става. Кофти тръпка, патова ситуация, аз затова и си изливам тегобите в този сайт, защото просто не виждам изход от ситуацията. И не не искам да я изоставя, защото я уважавам много, но какво друго да направя по дяволите, да звънна на д-р Енчев, да кандидатствам за "Пълна промяна"... трудно, трудно, трудно! Хем да не нараниш, хем да продължиш напред!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 29c542714a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Предлагам да й кажеш, каквото ти е на сърце, но бъди деликатен! Бъдете реалисти и преглътнете този товар, явно и тя усеща че нещата не се получават, но не смее да ти каже. Не чакай да й изневериш и да разбере и след това да скъсате, ами направи го приятелски..

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 18526fd609
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Никой не те кара насила да правиш секс с жена, която не те привлича физически. Намери си жена, която те привлича, пък дано и тя да бъде привлечена от теб.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: d6095bf2e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Ти сега ли се сети? На 35 и сега чак се замисли, че човек трябва да създаде семейство? И чак сега осъзна, че си блял и че жената до теб не ставала за това? Ми до сега май наистина си бил със завързани очи. Отвърза ги и видя, че твоята приятелка е уродлива. Ами малко си закъснял. Красивите, засукани и елегантни момиченца под 25 търсят или на техните години, или ако са на твоите дебел портфейл. Ако нямаш, в което съм сигурна, то нямаш шанс. Май си изтървал времето, къде ще я намериш на твоите години с твоя статус най много някоя разведена с дете. Друго не виждам. Е пробвай ама се съмнявам, че ще ти се получи. Хубавите, възпитани и млади жени са заети отдавна имат семейства и деца. Най много да срещнеш някоя изостанала дето никой не я ще. Така, че май най добре си остани с тази която си.
Това мисля аз. Късмет.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6ce15f129b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Абе номер 26, ти добре ли си с акъла? Нямало било свястна свободна жена, айде сега - и да си седи до живот с присъдата, а? ! Познавам един добър, свестен, добре изглеждащ мъж, който остана с една пълна хурветина - ами мене кой друг ще ме хареса? ! Само това повтаряше. А го харесваха... Обобщението е майка на глупостта.
Щом не го привлича тази жена, да се раздели с нея, без да изпада в подробности. После - пътища много. И сам да поседи, нищо няма да му стане. Ще си подреди мислите в главата. И на 35 има живот и се правят деца.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 19cd9515c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Виж приятел, ти просто не я обичаш и не губи нито ден повече с човек, с който си свикнал като вещт. Ти си само на 35, а има хора които се влюбват на 50-60г.
Бъди малко егоист и помисли за себе си, живота е твърде хубав и кратък за да си губиш времето на другите да им е добре. Ако беше правилната жена, досега щяхте да създадете семейство с нея. Може би ти е писано да си с друга жена, която да те кара да гориш от щастие и любов с която да отгледате прекрасни деца и да се радвате на живота истински!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: f347adebaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Остави момичето, докато все още има младост в нея. Не проваляй живота и!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker