Не мога да порасна толкова бързо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да порасна толкова бързо
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 2351 пъти
Здравейте,имам приятел от 4г. Тръпката още я има,много се обичаме и не си омръзваме. Той е на 24г.,а аз на 18,скоро ще правя 19г. Мислим скоро (примерно до няколко месеца,най-много година) да заживеем заедно,аз бях сигурна,че искам,НО до днес. Много пъти сме правили грешки и сме си ги прощавали,но никога не е ставало въпрос за изневяра. Днес се разходихме,но през цялото време заглеждаше други жени,а аз това най-много го ненавиждам. Винаги се глася за него,а той гледа други жени. От малка съм много ревнива и мразя такива мъже. Винаги ми казва,че аз съм най-красивата,единствената и,че в града е пълно с леки момичета,които не харесва и затова е влюбен в мен. До тук добре... Проблема ми е,че думите не отговарят на действията му. Казва,че мрази леки жени,а се заглежда по тях,а това ме наранява. Бях готова да заживеем заедно,но именно това ме спира. Не вярвам на мъжете и това е... Понякога си мисля,че съм малка,че живота е такъв и трябва да свикна,но аз не приемам това,че когато човек обича заглежда други. Напротив,това за мен не е истинска любов. Аз съм красиво момиче,имам много обожатели,но те не ме интересуват. Чудя се сега какво да правя,дали ме обича,дали би ми изневерил и т.н. Животът е много сложен,когато пораснем,а аз искам просто чиста любов.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 77b13cd777
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно дори и най-добрата порно актриса да беше пак щеше да се заглежда. Това е инстинкт при мъжете за разпространение на семето на по-голяма територия, за съхранение на гените. Колкото и да го мислиш нищо не можеш да промениш всички са такива, това че някои тайно си надничат или се крият от приятелките си не значи, че има изключения. Мисля, че и при вас женските също е така ;) Като заключение ще добавя, че човекът не е толкова развит умствено колкото ни се набива в училище, то ако беше така щяхме само мозъците да си ползваме без да извършваме други действия. Опитай да погледнеш нещата от друга гледна точка например от тази на животните и отношението им с партньора ще останеш меко казано изненадана. Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: a94cde9342
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Моичкият е същия! Казва че само мен обича и че цял живот мен е обичал, а щом види някоя врата ще му се счупи за да и види задника! Откачам така! Направо не мога да издържам! Идва ми да се разплача като малко дете! И съм го правила, а той само ми казва че това го прави за да ме дразни, обаче ако аз съвсем неволно погледна някой започва да ме блъска и ми казва че ще гледа ще си пише и ще излиза с която си иска! Не го разбирам това.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6f50368d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   За да живееш с някой от 15-годишна и до живот всичко трябва да е съвършенно!!! А явно не е! Поговорете, остави го и си живей живота!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 27065d6ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мили дами, не разбрахте ли, че предлагането определя търсенето. Не мъжете са виновни, че кръшкат по чуждо, а жените които се предлагат. Не е луд който яде зелника, а който го дава! Докато има зелници(раздаващи се жени), ще има и изневери. Няма мъж, който е сексуално активен, да не се възползва и да не хапне "зелник" който му се дава!? Така Господ е решил, мъжът да раздава и сее, а жената да събира и ражда. Колкото и да Ви е криво, това е истината и никога няма да я промените! Когато сте анонимни се правите на много отворени, а когато останете насаме в живота, започвате да хленчите. Сложил съм предпазният щит, готов съм да посрещна женски атаки, действайте! Авторке, който го е страх от мечки, не ходи в гората! Живота е като гора, всичко може да ти се случи. Като искаш сигурност, сключи предбрачен договор с клаузи, че мъжът ти няма да излиза от дома и няма да се вижда с никого, ще ти бъде само за лично ползване, тогава ще ти се сбъдне мечтата да бъде само твой.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7d2fbd5ee3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Вие сте тръгнали, когато ти си била на 14 г. Това е доста млада възраст, за да избереш мъжа на живота си. А още повече, че той те дразни. Не се събирай да живееш с него. Тогава, като си му сигурна, съвсем няма да те уважава и ще си прави каквото си иска. Не бързай, радвай се на живота. Учи, за да имаш професия. Имаш предостатъчно време да живееш с мъж и да създаваш семейство. Радвай се на свободата и младостта си. А с него се раздели-да си заглежда сам когото си иска. Търси си мъж, който да те уважава.

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 4fc06628e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Много "умни" коментари прочетох. Истината е, че щом вие мъжете заглеждате други жени, очаквайте и вашите приятелки да се заглеждат по други мъже. Колкото и мъжете и жените да са различни, не всичко опира само до пола, "хвърлянето на семе" и прочие работи и колкото и да сме животни, сме по- висши от останалите животни и трябва да си даваме сметка за поведението спрямо другите. И преди да се появи някой болен мозък да ми обяснява каква ужасна феминистка съм, ще кажа, че съм твърдо против феминизма, защото за мен е пълна простотия!
Също, не го разбирам това със заглеждането по други представители от противоположния пол, защото колкото пъти съм се влюбвала, толкова пъти съм "ослепявала" за други момчета, но хора всякакви.
Авторке, или почни и ти да заглеждаш други момчета, или скъсай с настоящия си. Ще страдаш за него, но рано или късно ще го забравиш, а и не е единствения. Третият вариант е да го приемеш такъв, какъвто е, но от написаното от теб се вижда, че това е най- малко вероятно.

Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 486189779e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мила, за жалост такива са мъжете колкото и да си красива, добра и свястна те винаги ще гледат към чуждото. Една явно не може да им стигне. То винаги ще има хубави жени по улиците и си се заглеждат това е положението. Такъв е моя опит с мъжете, много малко са тези, които държат на половинките. Аз затова съм си сама.

Ж24

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 45edeb18ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Зарежи го, после ще имате проблеми...
Как можем да се запознаем?

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 982bafd283
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автор: Благодаря за коментарите, но хора не е толкова лесно да оставиш любимия... Ще поговоря с него за последно и ще реша какво да правя. Това са много години и всичко ще отиде подяволите заради глупост..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 982bafd283
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Автор: До номер 4 ще кажа само, че има малка доза истина, че всички жени се предлагат, но има разлика между мъжете, така че не всеки мъж би спал с всяка, която се предложи.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 5b5fe4bc42
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Големи филми, ей. И като се заглежда какво? Да не е тръгнал да се шиба с тях? Щом е с теб и вечер заспива до теб, какво те бърка че гледа други? Това е симптом на ниско самочувствие, мислиш че тези жени, по които приятелят ти се заглежда те превъзхождат, но не е така. Той е избрал теб, не тях. Всички мъже се заглеждат по красиви жени, това не значи че не обичат приятелките си и че биха им изневерили с някоя случайна шаврантия. А ако искат да изневерят, значи не си заслужават и няма за какво да си хабите нервите.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: e5a852eb3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   12, зависи.
За някои мъже може и да си прав.
Но за други не си. Има такива мъже, които са с приятелката си само, защото нея са успяли да свалят, а всъщност им се иска да са с някоя по- красива, по - и. т. н., но тъй като нямат достатъчно самоувереност да свалят такава По -, те свалят критерия и се примиряват с някоя, дет става, та само и само да са във връзка. Същото нещо го правят и жени спряно мъже.
Иначе затова съм много против, когато разни хора съветват момче или момиче, което не може да си намери половинка 'Трябва да свалиш критериите'...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 982bafd283
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Автор: Номер 12, успокои ме малко :Д

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 21a017a350
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   НЕ е краят на света поглеждането към други жени... Очите не са свързани с това, което е в сърцето. Остави го намира! Когато не е с теб, сигурно очите му изскачат и изплезва език като мине някоя засукана красавица... След като и ти имаш обожатели, които не те интересуват, не си ли се замисляла, че повечето са като твоя... имат си красиви приятелки, пък се заглеждат по чуждо... животът е кръговрат! ;) А и на тея години, 4 години връзка си е още детска история! Нищо не губиш ако приключиш отношения...

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 8a566eecb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Виж сега. Аз много обичам съпругата си. Не съм бил с друга жена, смятам, че съм й верен, не мога да си представя живота без нея и вярвам, че дори да ме напусне, няма да се обвързвам с никоя друга. Но въпреки това се случва да се заглеждам по други жени. Защо? Ами защото съм грешен, защото се чувствам лишен от внимание и секс и защото съм слаб. Но въпреки това, смятам, че не бих изневерил на жена си. Имало е периоди, в които насилствено не съм се заглеждал, но съм честен със себе си, трудно ми е да не погледна някоя изкусителка. Въпреки това чувствам и вярвам горните неща. Това важи за мен, не е казано и, че твоето момче е като мен, но ти давам пример. Прави си сметките, но и не позволявай да бъдеш унизяване. Когато съм с жена си внимавам да не ми се отнесе погледа, не искам да я наскърбявам по този начин. Но от друга страна това ми поведение не е леко лицемерно? Както и да е, дадох ти тема на размисъл.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker