Страх, че няма да мога да създам семейство - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Тинейджърски

Страх, че няма да мога да създам семейство
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 2962 пъти
Привет на всички!
Аз съм момиче на 18. Тази година както се досещате ми предстоят изпити, матури, кандидатстване... но вместо да се съсредоточа над уроците, разума ми е другаде.

Напоследък много съм се разнежила. Преди не се радвах на малките деца, мислих си, че сватбата е отживелица... но малко се "промених". Изведнъж ме хвана страх, че ще остана сама, че няма да мога да създам семейство.

Знам, че ще кажете, че съм много млада, но като че ли се чувствам готова за такава стъпка. Нямам си приятел, но ако намеря човека, достоен да бъде с мен, не бих се разколебала, и бих заживяла с него. Дори и да нямаме брак, просто така на семейни начела.

Аз съм много влюбчива натура, но това не означава нищо :))) ха-ха... Колкото и влюбчива да съм, най-много ме интересува какво има отвътре. Няма ли го това, което търся у един човек, просто няма как да се случат нещата между нас. Няма перфектни хора, но това, което търся у един мъж, не мисля, че трябва да си перфектен за да го притежаваш, а да обичаш.

Доста така внимателно "подбирам" мъжете, които биха имали шанса да бъдат с мен. Аз съм емоционален човек, отдавам се докрай на всяко нещо, което ме прави щастлива. Обичам да обичам и да ме обичат. Любовта е това, което ме крепи. Винаги съм влюбена. Било то в човек или растение или цвят ако щете.
Любовта е най-прекрасното чувство, но Вие знаете това.

За мое огромно съжаление 98% от мъжете тук в България са много кухи горките. И сред връстниците ми вече няма нормални момчета. Всички са изписани и гладко избръснати като манекенчета, и дрогата и алкохола са единственото нещо, което ги прави щастливи.
Много жалка картинка. Не бих искала интимни взаимоотношения със подобен тип момченца. Искрено се надявам по-скоро да срещна любовта...
Та така... просто исках да споделя пред някой непознат как се чувствам от известно време. Ако желаете, пишете в темата ми каквото ви хрумне :D

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: dfe16cc35a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като чета разсъжденията ти, май ще си останеш сама

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 33f9d0a047
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   още си на 18 години живей си живота като станеш на 25 години определено ще си срещнала някое добро момче

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2472e6c163
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Хормоните ти са в повечко. Гледай си ученето, остави бебетата за неучените.
Научи се да контролираш инстинктите си и хормоните си, не те теб.
А с нагласата
„За мое огромно съжаление 98% от мъжете тук в България са много кухи горките“
никога няма да си намериш момче. Щом те има, значи имаш баща - да не е от малкото останали 2%?
Не можеш да обявиш половината народ за „кухи“. Дано да не раждаш деца в близките години, че ти липсва доста, за да си добра майка.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0ab9abe51d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Еее, не толкова агресивмо към момичето де, и без това е чувствително, ще го сдухате още повече.

Но иначе трябва да призная, че 3 е прав/а. Наистина ти е рано да мислиш за семейство. Деца се гледат освен с много любов, което е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО важно условие, също така и с пари, подкрепа (морална и физическа) ПОНЕ от мъжа до тебе, ако не и от повече хора, със много здрава психика и железни нерви. Ти още не си наясно със себе си, няма как да си наясно как да отгледаш дете - дори да ти се струва така. И аз на 22 си мислех, че съм готов да съм баща, ама сега 7-8 години по-късно виждам, че хабер съм си нямал тогава за какво става въпрос.

Така че също както казва 3, треснал те е хормона. Повечето жени чак на 23-24 ги тряска на тема деца, някои чак към 30, някои и никога не ги тряска (и обикновено попадат в категорията "дърти курви"). При тебе е станало по-рано - нищо лошо. Но просто не се поддавай на тия си желания точно сега, защото ще опропастиш и собствения си живот, а с него и живота на децата си.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2a2428197e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Просто не я разбирате! Права си е. Аз съм момче и отвратен от днешните"кифли", също търся някоя, с която да сме винаги, не обичам промените, когато съм с даден човек и свикна, не ми трябва друга, да мисля за изневяра. Новото поколение бръснати момченца ме отвращава-вежди, краченца, путьовци. А аз не съм мн дърт, но коренно се различавам от това поколение дето тръгна след 91-92. Аз съм на 22 почти, тренирам, дискотеки не ходя, там само дрога и еб*не, келеши по 40 кила се правят на мъже и бият. Просто явно е останало момиче, което не му харесва цялата тази работа, и веднага и предричате самота. Ми не вярвам пък, че ще остане сама. Аз точно такава бих си предпочел. ае

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1d9c4cd112
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   всеки си има половинка в тоя свят бе, стига сте обнадеждавали момичето.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0ab9abe51d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5, кoй е казал, че ще остане сама? Тука става дума за семейство и за това, че още й е рано.

6, може би имаш предвид "обезкуражавали"? Точно защото всеки си има половинка, я обнадеждаваме...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a9260d318a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Скъпа авторке, сега се съсредоточи върху изпитите, а после можеш да намериш любовта си в чужбина. В България също има свестни мъже. Аз съм омъжена за такъв, такъв е и брат ми, а имам и няколко свестни приятели-мъже, които винаги са готови да ми помогнат, ако имам нужда от нещо. Вярно, народа много изпростя напоследък и ти си от пострадалите от това поколения, но не се отчайвай. Много ти е рано.
Сара

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 08a328b474
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Та ти си още на 18. Живей си живота и си учи уроците. Всяко момиче си намира подходящия, и човека, с който ще продължи живота си. Почти всички момчета в 12-ти клас са разглезени, не учат и пушат какво ли не. Има много време, докато им дойде ума в главата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f6b2f802f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 3 комплекси ли избиваш? Момичето е на 18 години бе! Последното ти изречение ме потресе... И ти ако даваш такива съвети на децата си, в твой стил-по-добре не раждай деца скоро. Нямам думи!

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 92e6a9e5a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   №11, и като е на 18 години, и очевидно няма НИКАКЪВ житейски опит, това дава ли й право да говори глупости, и да се изказва за неща от, които и понятие си няма!? Поне да сложи едно "ПРЕДПОЛАГАМ" пред нещата, с които не е наясно...
Да ходи при западняшките "отворковци" или при китайците, а най-добре - при арабите, щом мъжете тук са й кухи!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8e09d40ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Може би ще съм най-малкищ които пише по тази тема. На 14 години съм момче в 8-сми клас. Права си за сегашното поколение повечето се друсат, шмъркат, пушат и какви ли не други газарийки. Това са сега момчетата поне повечето както казваш 98 процента. Целият ми клас са такива дори и повечето момичета избягвам да дружа с тях поради причината че хората са казали "С каквито дрожиж такъв ставаш".. и са прави. Исключително много съм изумен от това какво толкова ги "радва" в това да се тровят.. а не да отидат да потренират някаде нее казано че само в фитнес салоните се тренира.. В класа ми съм един вид единак защото си исползвам мозака... и несе тровя като сички останали. Бъди каквато ти си поискаш несе влиаи от другите хора и мненията им. Всеки човек си има своята половинка. Дано съм ти помогнал

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 93ca0089d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Аз съм на близо 32 години и споделям същото мнение като това момиче. Нищо че разликата ни е повече от 10 години. Само че за разлика от нея тогава не се притеснявах за тези неща. В последствие обаче със всяка измината годинка почвах да осъзнавам колко е трагично положението в нашата страна. То наистина народа си е изпростял-няма ценности и това семейство и деца е вече "страмна дума". Мъжа вече не е глава на семейството-той си е с турските табиети както преди, пие, псува жена си, бие я евентуално, ходи по "курви" или по приятелките й, не помага в къщи а и вече и пари не изкарва и чака жена му да го храни. Бих категоризирала мъжете по следния начин : хомосексуалисти и дрогаджии- познавам и много семейни такива на по 37-40 които редовно сшмъркат и нямат интерес към жените и децата си. После идват мамините разглезени синчета - от които мъже не става. Тоест нищо не става. След това са мухльовците които ги мързи да работят те пак са свързани с мамините синчета. После са курварите. И накрая може би остават 2 % които горе долу покриват някакви критерии, те или вече са семейни или са се отдали на охолния живот защото бидейки такива са много търсени. Много такива семейства не могат да оцелеят защото жените вече са толкова на зор че търсят сред семейните да откраднат някой. Не жените вече са толкова на зор че станаха по зле и от Рускините. И там е нещо подобно. Не стига че след 2та световна война са останали като численост повече ами и това което е останало не са мъже-а алкохолици. И затова те бягат по света-жените им. Общо взето трагедията е пълна. Не напразно жените учат езици и се чудят как да се махнат оттук. ВСичките ми познати и съученички които се ожениха в чужбина отдавна вече са женени с деца и прекрасни мъже до себе си. Затова аз това момиче бих посъветвала да учи сега много, да кандидастсва в чужбина Америка например и да бяга без да се обръща назад. Нито за миг!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: de46f7be91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Да ти имам и проблемите! 14 ти ходи в Америка какво и мътиш главата на момичето. Нали ще кандидатстваш някъде? Там ще има момчета, защото са там заради интелекта си. Търси сред тях.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4fab62b16f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   14 и авторката
Не знам в какви среди се движиш, в моите не е така. Тези заключения които правите е да са правилно да са "98%(или ако искаш 100%) от мъжете в моята среда са... " и си пиши каквото искаш но такива обобщения са несериозни. Защо си мислиш че като не знаеш нищо за собствената си страна ти е ясно какво е в чужбина. Щото от такива разсъждаващи като теб ме е било срам че съм българин.
BV

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e95806f505
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Към авторката: Ами аз да си кажа честно авторке.. и аз съм на 18 и си търся момиче точно като теб от твърде дълго време вече:)) Начина ти на мислене и начина ти на изразяване много ми хванаха вниманието и бих искал да се опознаем ако нямаш нищо против... надявам се модератора да няма нищо против да си оставя скайп-а тук.. *******

Номер 3 - Момичето си е съвсем право. Много малък процент от българите са свестни хора, па да не говорим за бълграските мъже какви жалки простаци са повечето. Буквално нормалните хора са си 2%. Твойте нелепи нападки го доказват.. пълен простак, неспособен да си използва мозъчните клетки.

-Death_Blade ^

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 93ca0089d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Номер 16
Моля, не приемай коментарите лично. Може да си от 2та % изключения и затова да се възмущаваш. Но да се опитваш да защитаваш целото мъжко съсловие е несериозно. Просто от его. Истината е че малкото истински мъже които познавам около себе си-самите те се срамуват и отвращават от това което виждат в днешните БГ мъже. Срамно е просто. Имам познат на 18-син на моя приятелка и той хем е от сериозно семейство (родители адвокати) и майка му не можда да го опази-и сега му е по петите всеки ден. И към наркотици залитна и към почти хомосексуализъм. Като гледам снимките му и на неговите приятели съученици и коментарите отдолу -лошо ми става и срам ме хваща. И това са деца на интелигетни семейства. Какво да кажем за другите. По мое време чак такава идиотщина нямаше. Имам предвид преди 12 години. Обществото деградира. Разбира се въпреки че, съм жена, не защитатавм и женското съсловие-голяма част. И при тях не е по различно положението. Не знам дали знаете че, по статистика 60% от Бг обществото е неграмотно. Това говори много. Не може да няма изградена матрица и да има качествен продукт. Хората са като добичетата трябва да има стадо и добър овчар... няма ли го двора е разграден вече. Така се получава и тук. Народопсихологията която се точи от векове не е единствената причина. Беднотията и безработицата също. Липсата на възпитание и ценности е най вече - от семейството тръгва и от семейната среда. Но всичко е много явно и факт. Не може 45 години социализъм, после предход, после изкривена демокрация сега анрахия - и да се получи нещо добро. Лично аз смятам че всеки млад човек който има интелект и възможности е хубаво да си опита късмета навън. Нямам познат който да е заминал и да се е върнал... освен принудително. Късмет и успех

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4fab62b16f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   18
Хората които заминават в чужбина и не се връщат не са го направили щото хората там са много хубави и рецитират Шекспир по улиците, а заради поминъка си. От къде дойде тази субкултура в България, клубният живот, наркотиците, метросексуалноста, емотата, металистите, гей модата, безразборният секс и т. н.? Точно от тази чужбина за която говориш. Разбира се има едно НО там икономиките работят (поне за сега) и успяват да държат капака на кофата за боклук сравнително добре затворен със социални помощи, някаква заетост и т. н. Ако те изпаднат в ситуацията в която е България ела само ги виж какви добри и умни хора са. Не са нито по умни нито по-добри просто са по-спокойни и техните умни хора си стоят при тях и не заминават по чужбина като при нас, пак казвам за сега. Нека да не забравяме Лондон миналата година и Париж преди 2-3 години. А ако искаш поразрови се из spodeli. net и виж имаше една тема на момиче от Лондон което иска да срещне българско момче.
BV

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6c42facd00
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   BV е прав(а). Разликата е, че на Запад хората отдавна не се бъркат в живота на другите и не се отвращават например от хомосексуалността и други човещинки. Българите сме поне 30 години назад не само икономически, но и като общество. Яко ни тресе балканският синдром. Иначе, повечето живеят сносен живот - поне материално - имат си жилища, колици, работа, докато хората на Запад само дългове са натрупали. Не им завиждайте, социалните помощи за хрантутниците ще им излезнат през носа.
Мен лично пък ме е срам, защото и доста нашенци се наредиха на опашките за социални помощи в Испания и Англия например. От такива ме е срам.
Не ме е срам от работещи хомосексуалисти и каквито и там да са - не ми пречат. Аз нито взимам дроги, нито правя безразборен секс, нито излизам по цели нощи. Животът на другите не ме интересува, освен ако не ми бъркат в джоба.
Реших да се върна в България и да давам 50 лв. месечно за циганите, вместо 500 евро за хрантутниците на Запад. Тук каквото си изкараш си е за теб, данъците са нищожни, осигуровките минимални.
Който у нас не може да просперира, на Запад само ще вегитира от ръката в устата. Стига сте плюли държавата за своите грешки и неспособността си сами да изплувате. Искате на 30 да имате собствено жилище, кола и две деца. Е, това никъде го няма. На 30 на Запад хората най-много да имат кола на лизинг и две кредитни карти на червено. Е, ако не е сред щастливците на държавната хранилка. Бляк, гнусно е да се злоупотребява с помощите за нуждаещите се, защото те мързи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker