Мъже, кажете ми къде греша? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъже, кажете ми къде греша?
преди: 6 години, 11 месеца, прочетена 3333 пъти
Здравейте, драги читатели на този скъп сайт. Нуждая се от обективното Ви мнение или по скоро от това на мъжката част от сайта. Ще се опитам да бъда максимално кратка и обективна.
Та... момиче на 21 години съм. Добре изглеждаща, да речем че не ми липсва мъжко внимание. Уча, работя, гледам финансово да не съм зависима много много от родителите си. Дрехи и други неща си ги купувам изцяло и напълно сама. Не съм от момичетата, които чакат някой да ги издържа, дори не понасям някой да ме издържа. Обаче във връзката която имам от близо 5 месеца, нищо не ме удовлетворява и се чудя къде греша.
Той е на 22 години. Не учи, не работи, като че ли няма амбиции. Аз му правя подаръци, комплименти, че е хубав, че е добър, мил за да се чувства комфортно. Питам го всеки божи ден как е минал деня му, разпитвам го за нещата които е правил, как е, как е семейството му, бъзикам го, гледам да съм винаги в добро настроение когато се видим, пишем, чуваме. В секса, което не е поискал, това не е получил. Пробвали сме от абсолютно всичко. Заради него станах разкрепостена в леглото, перверзна, мръсница. Пиша му мръсни смс, сама искам да правим все повече секс. Изобщо аз съм от този тип жени, които искат да са женски пичове и на мъжете до тях да им е готино. Гледам да съм мила с приятелите му. Когато излезнем двамата, аз плащам, защото той няма пари. Дори презервативите аз купувам. Изслушвам го, никога досега не ме е виждал разплакана или в лошо настроение. Никога не съм му повишавала тон, никога не съм му правила панаири. Винаги се виждаме когато поиска. Истината е че никога не съм му отказвала. И за разлика от много други жени винаги съм му влизала в положение. Не съм от превзетите жени, суетните, изключително земно се държа, не ме е срам, че както в един момент съм облечена добре, така в друг момент, чистя в градината и пренасям дърва. Станах едно момче в женско тяло само и само за да види пича в моите очи. Когато ми поиска пари, ще му дам, когато иска секс, ще му дам. Знае, , че няма да му изневеря, вярна съм му. Поддържам се за него. Нямам проблеми като излиза с приятелите си, дори не го питам къде ходят. Преглътнах това че досега не съм получавала подарък, дори за рожденият си ден. Днес исках да се видим, каза че можело, но не излезнахме, излезна с приятеля си. Казах му че нещо не ми е окей, той дори не попита какво ми е. И се чудя защо се държи така, защо не е завладян от мен, защо не иска да прекарваме повече време, защо не ме обича както аз него, защо не ме обича както другите обичат приятелките си и го показват? Какво не му достига при положение, че аз му давам всичко на макс и се старая да е задоволен? Къде греша, че връзката ми е такава? Иначе е привързан към мен, на три пъти щяхме да се разделяме но той все ме търси по всякакви начини и казва че не може без мен, казва ми че имал чувства, но е по-твърд и не може да ги показва. Че не всичко трябва да знам и че не обича да споделя, не обича да се държим за ръце. И аз не съм лигла и не си падам по романтиката, обаче като видя другите двойки и начина по който се държат и нещо отвътре ми трепва. Въпреки, че той няма нищо аз съм до него и му помагам и подкрепям. Тогава защо не иска да прекарва повече време с мен, кое го отблъсква?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 11 месеца
hash: 06b95e64a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отблъсква го това че като ядеш всеки ден сладолед, коллото и да ти харесва в един момент ти писва и даже може да спреш да ядеш сладолед за дълго време слес такова пренасищане. А мъжете са ловци, те не обичат да им буташ сладолед в устата постоянно. За да те иска трябва да има глад за теб. Той като е преял какво очакваш?

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: be777e7d40
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Каква връзка е това? Единия само дава, а другия само получава. Ти си му по-скоро като робиня или послушно кученце отколкото приятелка... Само за него ли съществуваш? Нямаш ли си свое мнение или единствената цел в живота ти е да изглеждаш по-добре в очите на мъжете, да бъдеш перфектната жена? Е, такава няма как да съществува. Ако не бъдеш себе си, а само гледаш да изпълниш точките, прочетени от безсмислени статии, ще продължаваш да срещаш само с неподходящите хора.
Мислим си, че знаем какво искаме и че би било прекрасно нещата да стават винаги така, както ни се иска, но реалността е друга. Ако постоянно получаваш всичко на готово то бързо омръзва и се превръща в рутина, нещо очаквано и неутрално.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 7877764eb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Даваш му всичко, за това се държи с теб безразлично. Това че си му гадже, не означава на всичко да се съгласяваш. Специално аз, не харесвам и не обичам момичето до мен, да няма собствено мнение. В една връзка, трябва да има спорове, компромиси, емоционалност и от двете страни. Толкова си му лесна и безразлична на твоя, че даже, не иска да се виждате. Като виждаш, че не е отдаден във връзката ви, охладней малкомалко, покажи му, че имаш нужда от еди си какъв мъж.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: aa3fcd9f78
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Значи си жена мечта и даже вече завиждам на приятеля ти:)Явно не ти, а той греши някъде!Спри да му даваш всичко-нека са"потруди" за да получи някой неща.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 3053fe9f0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Проблема ти е, че не го обичаш а го СЪЖАЛЯВАШ! От опит съм разбрал, че съжаляваш ли някой ще ти се качи на главата. Разкарай го, използва те, такива хора са просто пиявици и все някой им е длъжен, познавал съм такива хора, и колкото да ти е мъчно просто махни паразита от себе си!

 
  ...


...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 787c0519f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Да ти дам и едно женско мнение, пък мъжете да кажат дали са съгласни. В тези ваши отношения, ти си мъжът, а той е жената и видно и двама ви това не ви устройва. А даже бих казала, че и физически да ви бяха разменени половете, пак не биха станали нещата, както свидетелстват многото истории на мъже, които също постоянно глезят приятелките си и им угаждат, а се чудят защо те не са доволни. Големи хора сме и очакваме да ни третират като такива, а не дондуркат като бебета. И отвъд това сме мъже или жени и няма лошо да си печена жена или мъж, който се държи с уважение, но изземеш ли тотално функциите на другия пол, ставете някак си излишни един за друг и няма как да се запълнят празнотите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 17f717413a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здрасти,

Струва ми се, че:

1. Той просто е разглезен и е получавал винаги всичко наготово. За него да му угаждаш на всички капризи е една рутина, той така е свикнал и не го оценява. Не му се занимава да се развива, не му се занимава и да се чувстваш комфортно. Казва "искам секс", получава, казва "искам пари", получава. Защо му е да се напъва, за каквото и да е?
2. Има някаква малка вероятност във връзката ви да има нещо нещо, което не забелязваш, но той вижда, но не споделя. И не е от твърдост. Няма нищо твърдо в този търтей. Просто не му се занимава и е пуснал връзката ви по течението. На 21, добре поддържана, само след 5 месеца от началото на връзката, не мрънка... би трябвало да те разнася като пръскачка из лозе и да не ти дава да си поемеш дъх от секс.

Ти си наясно с чувствата си, прецени дали има смисъл да влагаш усилия в една връзка, която, поне отстрани, изглежда обречена.

Мъж, 32

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 9ccbed44d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Добър ден, ти за него си една даденост, чрез която му е перфектно да е паразит. Пак казвам паразит... Сама се замисли, не е нормално.. ти мъж - той жена?!? Недей така.... Мъж, кат лай*но ма дъжд, без да се обиждаш :) поздрави

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c200098fe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Ти си голяма глупачка! Не знам защо се държиш като майка на тоя мъж? Нещо комплекси избиваш, като му показваш, че можеш да му изземеш изцяла ролята. За него ясно, използва те, но на теб какво ти носи радост в тая връзка за мен е мистерия. Да ти кажа честно, ако попадна на такъв уникален екземпляр като теб, ще те използвам до дупка. :-)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b1ebe9496a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре дошла в света на възрастните. Колкото повече даваш, толкова по-безинтересна ставаш. За съжаление трябва да го научиш по трудния начин. Другият проблем е, че момчето сигурно е комплексирано от теб. С времето разликите помежду ви ще се задълбочават и сама ще поискаш да се разделите. Обаче ми се струва, че нещо изпускаш от цялата история. Не знам, комплекси ли имаш, че така си се хванала за него като удавник за сламка...

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 791572107d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Здравей. Как го виждам аз от страни. Прекалено много се стараеш. Толкова много искаш той да те хареса и да си перфектна, че става ясно, че те е страх ако не те хареса толкова което и реално се получава. Друга голяма грешка е, че искаш да си "пич" пред него. Е ти жена ли си? или пич? пич е мъжко нещо... особено когато той няма пари и ти плащаш всичко.. според мен той се чувства като жената не ти. Твойта мисия като жена е да развиваш своята женственост. И това не означава да станеш такава каквато не си само и само да бъдеш харесвана, защото повярвай колкото и да се стараеш човека от страни усеща, че го правиш от страх.
Просто го отблъскваш по този начин. Той не се чувства мъж, а ти не се чувстваш жена.
Тъй като и аз имам опит в тази сфера и нещото което съм научила за няколко години (от както започнах да се съзнавам) е, че първо най-най важното нещо е ТИ как се чувстваш. Ти да си на първо място не приятеля ти или който и да е. За да го привлечеш като жена ти трябва да развиеш ВЪТРЕ в себе си любов пак към себе си. Да развиваш своята автентичност, а не да се стремиш да влизаш в някакви рамки и то измислени от твоя страх. "Ако не съм еди каква си той няма да ме хареса"... напротив... като спреш да си зависима и не желаеш на сто процента той да те харесва... тогава той започва да те харесва.
Няколко съвета:
-Запитвай се по често какво искаш и се грижи за своя вътрешен свят
-Повтаряй си по няколко пъти през деня като видиш мъж даже и непознат на улицата: " ти си мъж аз съм жена" разграничавай двата пола май ти се сливат...
-Забрави за това да бъдеш перфектна и си позволявай да не си такава.
-Не се грижи толкова за него. Ти си жената и той трябва да се грижи за теб. Спри с подаръците към него.
-Покажи се уязвима! МНОГО ВАЖНО! Мъжете искат да се чувстват мъже. Как да се чувства силен като ти не показваш слабост. Покажи, че си жена, че си уязвима и нежна. Нека той да усети, че е мъж. Не му взимай тази роля в отношенията ви.
-Научи се да се обичаш и да се уважаваш. Личи се от писането ти, че не уважаваш себе си и имаш доста комплекси и ги маскираш с "перфектно поведение". Колкото и да го маскираш повярвай всичко се усеща.
Това е от мен дано да съм ти дала хляб за размисъл. Ще се радвам да осъзнаеш поне малко от това което написах. Късмет
Ж 26

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 2f18d1bd45
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Не знам какво му е на момчето, но аз убивам за такова момиче като теб. Желателно е да оцени какво има до себе си той, защото иначе може и да го изгуби, а тогава сигурно ще се и осъзнае, но дали няма да е късно. Личи си, че си умно и грамотно момиче и след като имаш такова отношение към човека до себе си, тези ти качества те правят страхотно момиче, дано и той го разбере.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: c200098fe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   За мен си страшно досадна и нагла. Момчето се държи напълно адекватно с теб. Можеш да обсебваш така брат си, но не и гаджето си. Доколкото схващам той се готви да ти духне под опашката. Знаеш как да го приемеш... )

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 907e1251c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ехааа, де да имах и аз такава приятелка като тебе... Тц, тц...
Даваш му всичко, а това не е добре. Мъжете обичат трудното! ;)

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0fc62b8bad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Номер6: За първи път чувам адекватен женски коментар. Браво.
До автора: Не ги слушай тея глупави момичета, които дават съвети да се дърпаш и, че омръзваш ако не се правиш на патка. Това са пълни глупости на комплексарки, които си нямат занимание и си правят интриги от липса на интелект. Но прочети пак номер6.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: ad06ebb3cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ами грешката ти е никаква, освен тази че го играеш майката на разглезено дете, и после се чуди защо то пораснало идиотче.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: d921b849b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Никъде не бъркаш мила, просто си попаднала на мамино синче неудачник. Ти защо го харесваш толкова? Намери си мъж който ще те оцени и ще ти дава същото чя и повече. Успех

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 2ee18e7eef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Дали нямаш слабо самочувствие? Страх те е да го загубиш? Усещаш ли колко много усилия влагаш в тази връзка, без да получаваш? Той знае, че няма как да те загуби. Не е нужно да те впечатлява, не е нужно да се старае да прави каквото и да е.
Спри да даваш. Поискай му нещо. Може да е нещо не толкова скъпо ако няма доходи. Кажи му, днес нямам време да ида до име на магазин, приятелка ми показа едни обици, блуза.. каквото и да е, много ми харесаха, толкова съм тъжна, че не мога да ида.. били останали само няколко.. виж дали ще ти предложи да иде да ги вземе вместо теб. Ако не предложи просто го попитай- Миличко, моля те, ще го купиш ли за мен? Докато не направиш нещо такова, той няма да реши, че и ти имаш нужда от това.
2-ра грешка. Даваш ми нещата, които може би ти искаше да получил в една връзка. Той може дори да не се интересува от това, че му даваш подаръци или му купуваш храна.. или каквото и да е там. Виж какво за него е важно и недей да правиш неща, за които не те е питал. После винаги можеш да получиш отговор " Ама аз не съм те карал/молил и Т. н.
3то. Намери начин да му кажеш, ще трябва да започне работа. Ако не става по друг начин ди вземи отпуска и му кажи, че са те уволнили, и че нямаш никакви доходи. И че те е страх, че няма да можеш да платиш сметките. После като почнеш пак работа след отпуската ще му кажеш.. ами той шефа ми се обади и ми се извини, била съм му нужна...
4то. Иди на екскурзия С ПРИЯТЕЛКИ. Без него. Нека види, че имаш и други неща освен него. Може да е за една вечер в близък град. Накарай го да се замисли какво се случва. Бъди поне малко загадъчна.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: eb5be3ce51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   С този имаш три варианта: или продължаваш вашата връзка в същия дух, или го зарязваш, или започваш да даваш това, което той ти дава, и наблюдаваш резултата от това. Решението зависи от теб.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 1691992b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   И защо правиш всичко това? Тук правилно са ти казали, че ти се държиш като мъж във връзката ви. С което го принуждаваштой да се държи като жена. Това го смущава. Той чувства неестествеността на връзката ви. И това го плаши и отблъсква. Спри да правиш всичко за него, да му плащаш сметките и да му даваш подаръци. Спри да го питаш как е минал денят му. Спри да го търсиш всеки ден. Изчакай той да те потърси и не се съгласявай веднага да се видите. Дръж се като жена. Имай самочувствие и се уважавай. Горните коментари точно са ти казали, че се страхуваш от отхвърляне и вероятно имаш комплекси за малоценност. Помисли върху това и поработи върху самочувствието си. Обичай се и се уважавай на първо място.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: b4a15739c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Я да си говорим честно - като изчете всичко това, което си написала, не ти ли стана ясно къде грешиш? Нелепо е, то дори звучи неестествено, представям си на живо каква картинка сте.
Много може да се напише по темата, но според мен всичко се свежда до едно-единствено нещо - спри да живееш заради другите (в случая е той, утре ще бъде някой друг). Живей за себе си! И с това нямам предвид да станеш саможива и да мислиш само за себе си, но, за Бога, трябва да се цениш малко повече, вместо да се стараеш толкова неистово да се харесаш на някого. Дори да обичаш някого, дори да си влюбена, това не е причина да се унижаваш, 'щото за мен това си е чисто унижение. Най-малкото изобщо не помагаш на никого - по-нагоре са написали, че той се е превърнал в паразит и са прави, ти също си нещастна. Любовта си е любов, но само с нея не се живее.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 0a9967d542
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Пожелавам ти да преодолееш трудностите, които срещаш в момента.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 93d270e38f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Човек, каквото сам си направи и Господ не може да му го направи!

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 92f0c98f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   'Той е на 22 години. Не учи, не работи, като че ли няма амбиции' - защо изобщо си с този глезльо? Как не те е срам от него? Как даже не те е срам, че изобщо го познаваш?

Иначе най - вероятно е депресиран и тепърва ще става все по - зле. Зарежи го и си намери нормално момче, което е научено на труд и може да си изкарва хляба сам. А с този нека се оправят родителите му както могат.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 11 месеца
hash: f2dd615cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Грешката ти е единствено, че поведението ти е изкуствено, не го правиш от всеотдайност към него и той да се чувства добре, а го правиш ас користни цели. Може би си във фазата на развитие " аз съм различна". Спокойно всеки я минава тази фаза в очакване на признание че сме най-добрите и всякакви такива глупости докато осъзнаем, че няма да бъдем оценени и не всеки заслужава да се раздаваме за него. Ще се чувстваш като идиот като всичко приключи. Той поне веднъж каза ли ти " благодаря" и защо го продължаваш тазо връзка като даже не получаваш удовлетвореност от цялата тази история.

 
  ...

...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 29668d2632
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   От Авторката-Благодаря на всеки за коментарите и отделеното време от сърце. Прочетох всеки внимателно и си взех поука, прочетох си няколко пъти историята всъщност и се замислих. Всъщност май малко съм преувеличила историята, защото повечето от вас са останали с впечатлението, че винаги съм била кукла без мнение. Всъщност много често си извоювах мнението и това го дразнеше, защото не си мълчах. Мълчах, но никога не съм му го казвала нещата директно, все исках да не го нараня и бях тактична. Не го съжалявах, просто от любов исках да е щастлив. Когато обичаш някой силно, искаш той да е добре и поставяш него на първо място. Имахме своите моменти, не е лош човек всъщност, просто не е моят човек. Това е разликата. Добрата новина е, че чашата ми преля, набрах кураж и от вчера сме разделени този път окончателно по мое желание-махнах го отвсякъде, както и приятелите му. Казала съм му да не ме търси//той уж се съгласи, но знам че ще ме потърси, но затова пък аз ще бъда твърда//. Няма шанс да се върна при него, категорична съм.

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: f4c999924a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Когато бях студентка, имах едно гадже. Напомня ми на твоето. Аз работих, той седеше в тях. Правеше ми малки подаръци за празниците, не е чак да ме е забравял, но седяхме само в тях, защото той нямаше пари. Казвах му "миличко хвани се да работиш", а той ми обясняваше, че не можел да се справи с учене и работа. Казвах му поне за лятото, а той не искаше, мързеше го. 2 години бяхме заедно и накрая му казах, че съм решила да ходя на бригада. Питах го дали ще дойде с мен, той каза, че нямал пари. И аз нямах толкова, теглих кредит и после ги върнах, но на него не му се рискувало. Тогава му казах чао. Той ме моли да не заминавам. Казах му, че заминавам с него, или без него. Това беше краят. Беше му много трудно в началото, но някак след като го зарязах се осъзна и се промени. От приятели знам, че няколко месеца е страдал за мен. После му е минало. Но от тогава той си намери работа лятото и не се е спирал да работи (две години минаха). Издържа се вече сам и е друг човек. Виждам го понякога, той още има желание да е с мен, но моите чувства вече ги няма.

Мисълта ми е, че знам за какво говориш. Никак не е приятно. Имаш два варианта. Първият е търпеливо да го чакаш да порасне, с риск да отминат всички чувства. Вторият е да приключваш тази агония и да си живееш младежките години.
Ж24

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker