Гледа ме като писано яйце, а хората ми се чудят. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Гледа ме като писано яйце, а хората ми се чудят.
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 2539 пъти
Здравейте. Не искам съвет, а по скоро мнение. С приятеля ми сме заедно от година и половина. Обичаме се много. Показваме си го, той е първият, който ме обича истински виждам го, грижи се за мен, абе този мъж ме гледа в очите накратко. Без да звуча надменно искам да поясня, че съм доста привлекателна и мога да бъда с всеки, но работата е там, че приятеля ми преди години е претърпял тежък инцидент и лицето му леко се е променило и хората го виждат като ''грозен'', макар, че мен много ме привлича. Родителите ми в началото не го приемаха, но сега видяха, че с него съм спокойна и всичко е наред, приятелите ми пред мен нищо не казват, но както всеки друг знам какво си мислят. Във фейсбук разни фалшиви профили ми пишат, обиждат го, питат ме КАК? Този човек ме гледа буквално като писано яйце, прави ме щастлива, сериозен е, угажда ми. Но за това хората не се замислят и започват да съдят. Караме се естествено, но къде го няма това? Понякога ми става тъпо от всичко това, тъпо ми е за тях, защото това мислене за мен не е нормално мисля, че най-важното е как се чувстваш с някой, тъпо ми е за това как всички казват, че парите, красотата или славата (примерно) не са фактор, а показват обратното. Искам просто мнения (честни) от вас, искам да разбера и вашето мислене. Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: 252a25cbd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На твое място нямаше да ми пука кой какво говори. :) Когато наистина обичаш някой, не те интересува кой какво говори. Така, че не допускай такива неща да те афектират.

Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d60d546b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом пишеш в сайтове, значи не си напълно сигурна в думите си. Защо те интересува хорското мнение? Може да греша, ако е така се извинявам, но имам чувството, че не си на 100% уверена в това, което казваш. Моят съвет е да не се влияеш по абсолютно никакъв начин от околните и тяхното мислене. Живей си живота, радвай се на грижовния си приятел и не слушай НИ-КО-ГО!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: dfbe9c5dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Много съжалявам за теб и за всички, като теб, за съжаление ставате все повече.....момичета който се интересуват от това както ще каже някоя си или някой си, от колкото да погледнете реално просто да си жевеете живота... ти замене и смного зле щом обръщаш внимание на тези приказки.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: bc631863d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Незнам какво мнение можеш да очакваш от нас. Както го разказваш сякаш хорското мнение е много важно за теб и очакваш да ти кажем дали да си хванеш красавец или не. Живота си е твой и все пак си свободна да хванеш някой, който да изглежда много секси и 5 пари да не дава за теб.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 9e7fa56586
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами намери си някой красавец да те бие всеки ден и тогава ще прецениш кое е правилно и кое не. Само от заглавието се вижда, че за теб Хората са много важни. Всеки кой има право да се чуди, а незнам как фейсбук ти е критерии......където наддаването колко сме щастливи, къде сме били е много важно и летят лицемерни лайкове.

 
  ...


...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 39dc4e31fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не обръщай внимание на хората. Те не виждат под повърхността. Не се повлиявай от тяхното мнение. Ти можеш сама да прецениш за себе си. Най-голямото щастие е да откриеш твоят човек - да обичаш и да бъдеш обичана. Обичай го, както той те обича. Нищо друго няма значение.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d15c6797eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Красотата в днешно време е важна ( външната, не по-малко от вътрешната). И е така на първо четене. После може един не толкова привлекателен на външен вид човек да стане много красив за нас, ако ни стане скъп на сърцето.
Ако на теб ти харесва, то не слушай околните(явно не са много стока). В крайна сметка никой не знае утре какво го чака. Всеки един от нас би могъл да бъде на мястото на приятеля ти недай си Боже.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: d70eebf34b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Честни мнения тук няма да получиш. Ще са гадни като тези, които получаваш във Фейсбук.

Аз обаче ще ти кажа нещо... обектувно... какво ще си кажат хората за вас двамата - няма никакво значение!!!

Щом си щастлива с този човек не знам какво толкова има за коментиране. Точка!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 424558ed79
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Защо им обръщаш внимание? Ти като си наясно с чувствата си не позволявай мненията на другитенда ти разклатят мозъка и да го зарежеш, само защото има недостатък. Много връзкибса започнали и са свършили така. Казваш си "Аз няма да го оставя,защото има недостатък"... но след време, след всичките тези обиди и мнения на хората, усещаш как започва да ти пука и се отегчаваш и грешката, която правиш е да го зарежеш.
Не казвам, че при теб така ще стане, но погледни го в очите... Сигурна ли си, че искаш да продължиш живота си със този човек и отново се върни тук и виж какво си написала. Замисли се. Надявам се отговорът ти да е положителен. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 4a52cf5653
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моето мнение е, че те не са прави. Важно е какъв човек е отвътре. Ако аз го видя този човек как се държи с теб вероятно ще ти кажа че той е идеалният за теб. Извинявай за съвета ми, но ако продължават така да си мислят просто не им обръщай внимание. Може би ако го опознаят ще имат съвсем друго мнение. Желая ви успешна връзка!

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 9828d1ddc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Моето мислене е че трябва да спреш да мислиш въобще за това какво си мислят хората, защото така ще развалиш своя си рахатлък. И с най-големия красавец да си хорските мисли /усти/ пак ще му намерят кусур, няма смисъл в това въобще да се мъчиш да убеждаваш хората какво да си мислят и какво да говорят. Говоренето и мисленето е тяхна работа не твоя.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: e99afa972f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не трябва да ти пука за хорското мнение, най-малкото, защото са чужди хора. Дори семейството ти се падат чужди хора, все пак не те живеят и се обичат с него.

В този сайт има хиляди теми от рода на "Харесвам го, но приятелките ми не и искат да ни разделят". Така действат хора, които или ти завиждат или въобще не са ти приятели. Един приятел ще приеме всичко, без да пита "КАК? " или "ЗАЩО? ", а ще се радва за теб. Разграничавай хората...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 57d64e9721
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Здрасти,

Живей за вас двамата, а не за хорското мнение. Каквото и да направиш, винаги сред заобикалящите те винаги ще има недоволни, дори да не им влиза в работата, както е в твоя случай. По начина ти на писане, преценявам, че може би си на около 20. Аз съм вече мъж на 32. Ако трябва да направя някаква равносметка за тези 10 години разлика, от моята перспектива, ще ти кажа, че се разочаровам с всеки изминал ден от околните. Лицемерието и дребнавостта са навсякъде, всеки си пъха носа във всичко. Старая се да живея така, както аз разбирам нещата, а не както околните. Направи го и ти. Заслужава си, повярвай ми! :) Стадното мислене никога не е добър вариант.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: e40cc74519
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Привет УМНО МОМИЧЕ!
Явно си една от малкото, които останахме... остави ги тъпачките да обират красивите кръшкачи, където никога няма да си гледат децата и съпругите, и ще въртят курва след курва... остави на тях "яките мутрички" където ще им лепват периодично(ако не всекидневно) по някоя обида и шамарче. Нека те се задоволяват с якия външен вид и подобията на връзки лишени от уважение и истинска обич.
Не ме разбирай погрешно-и аз в пубертета имах момчета които бяха от тази категория... защото също смятах, че красивите жени следва да са с красиви мъже... но тогава не подозирах че същите вървят с прикачени бонуси.... нека красивите и свестни мъже приемат дълбоките ми извинения-знам че има и изключения:)
Не съжалявам дори за минута за решението да бъда с момчето до мен вече толкова години :*

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: ca1a0ca194
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Красотата така или иначе е временна. Дори и ти колкото и да си красива, след време няма да си толкова красива. По-важни са вътрешните качества, защото те са за цял живот. А хората винаги ще говорят. И красавец да е, пак ще намерят за какво говорят. Пък и по-добре ли е да е красавец и алкохолик (или женкар) примерно? В живота винаги всяко нещо си има цена.

Но аз искам да те питам от чисто любопитство и моля д ами отговориш. В началото казват, че като не познаваме човека, се ориентираме предимно по външността. Ти след като не го познаваше, а казваш, че е грозен, а ти хубава, с какво те впечатли в началото, за да му дадеш шанс?

Надявам се да ми отговориш, благодаря предварително.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: ca3194a619
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   16, тя е казала, че другите го наричат грозен, а нея я привлича. Вероятно е повече чара и излъчаането, отколкото физическите дадености, но според мен това е по-важно. Във всеки човек има по нещо. Без чар красотата не струва нищо.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: f6a4f1eb88
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Щом си щастлива с този човек, не слушай какво ти говорят. По-хубава ще е ако с някой като модел, с хубави доходи, но с лош характер, изневерява ти, че дори може и да ти посяга, само защото разчита на красотата си и на парите. Щом си щастлива с даден човек, това е най- важното, независимо дали е супер красив, богат, човек от средната класа, беден, млад, стар, с някакъв белег или с нетрудоспособност. Важното взаимно да сте щастливи, да се разбирате, подкрепяте, а за коментарите не обръщай внимание, защото в повече случай те са от хора, които са завистливи и са нещастни. Важно и единствено ти какво чувстваш и какво мислиш за дадения човек до теб!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 25dda77bad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Номер 16: В началото излизахме като познати-приятели след като се познаваме от преди още. И знаеш.. мъжете обичат с очите си, жените - с ушите си :)
Авторката

 
  ... горе^
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 8bc3cce817
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Здравей, мило момиче! Мога да предположа как се чувстваш! Същата ситуация като твоята сполетя и мен.. Само че момчето е с акушерска пареза на ръката (разлика в дължината на ръцете).. та никой не госъм харесва от близките ми, знам колко добра душа има той, но влиянието, което оказват близките и семейството е огромно, това постоянно несъгласие и презрение убиват всеки хубав миг. Трудно е!

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 682991a0ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Че защо приемаш непознати профили, само комплексарите се крият зад фалш профил???? Това е ужасно сигурно момчето се чувства много зле. Има прости и малоумни хора които грам немогат да помислят, че всъшност случилото му се на него може да се случи и на тях и на всички нас пази Боже, той няма да го е направил нарочно просто се е случило и даже е жалко и за теб, че въобще се чудиш и имаш някакви съмнения за човека до себе си само защото шшшибани боклуци скрити зад фалшиви профили пишели и говорели глупости. Не казвай сега "ама аз не се съмнявам", защото ако нямаше съмнения никога нямаше да ти хрумне да пишеш тук и въобще нямаше да го коментираш. Не се обиждай няма да си най красивата, винаги има по красиви и от мен и от теб, важното е за него да си най-най! За мен обаче външно грозни хора няма, но вътрешно...! В крайна сметка красотата от вън не е вечна, а това от вътре и то всъшност не е, хората се променят, но щом сега някой наистина ти дава любов просто не се чуди и направи така, че да не го загубиш!!!! Успех и дано сте щастливи!!!!

 
  ...

...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 742ced7500
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Не знам колко си красива
ама мозъка ти никак не го бива.
Щом коментарите в Бука толкоз ти определят живота
не си за завиждане- тегли си хомота.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker