Общите приятели след раздялата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Общите приятели след раздялата
преди: 6 години, 10 месеца, прочетена 1574 пъти
Здравейте, ще започна може би малко изтъркана, но пряко интересуваща ме тема! Преди 5 месеца имах връзка с едно момиче, с което се запознах на един купон, с течение на времето станахме приятели, а после и гаджета. Всичко беше чудесно до момента, в който не започнахме да се опознаваме в действителност. Тя постоянно ходеше по кафета, дискотеки, купони и т. н, запознаваше се с много нови хора -да не кажа даже половината град... Това ме дразнеше страшно много и с течение на седмиците, поради едни, или други обстоятелства се разделихме болезнено по нейна инициатива. Аз не бях много съгласен, обичах я истински и направих всичко възможно да съберем. След раздялата се срещнахме няколко пъти случайно на купони в общи познати, усетих много сериозен импулс към нея от страна на всички, дори стари мои приятели обръщаха повече внимание на нея, отколкото на мен... След още няколко седмици тя се обвърза с друг и на мен ми падне пердето, започнах да избягвам контакт с почти всички наши общи познати, не усещах подкрепа от никъде, имах чувството, че всички са на нейна страна. Тя водеше дори новият си приятел по купоните заедно с общите ни приятели.... Беше болезнено за мен но започнах един по един да ги блокирам и да търся контакт със стари мои приятели от детството и нови хора, които нямат връзка с нея! Въпросите ми към вас са следните: 1. -Правилно ли е моето поведение от гледна точка на блоковете към общите приятели? 2. -Смятате ли за уместно хора, с които съм бил на една маса вечери наред да седнат с новият приятел на бившата? , 3-Коя според вас е правилната позиция при такива противоречия? Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 10 месеца
hash: c6a2136858
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   То момчето не е виновно, че онази му е харесала. Не те е оставила заради него пък и вашите приятели какво общо имат с това. Те не са потърпевши, нито са ви разделили те.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: b40fa1d579
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Mного на вътре си го взел. Те, не че застават на нейна страна, те точат лиги по нея. Не им се сърди и след като сте се разделили, се опитай да го преживееш. Защото, ти нямаш общо с нея, нали? С нея също се дръж естествено, но малко служебно. Така няма да ти личи, че страдаш.

 
  ...
преди: 6 години, 10 месеца
hash: 5268ee537d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Приятелю, това е чудесен повод да оцениш кои са ти приятели и кои не и изобщо коя компания е твоята. А общото си е общо като всяко общо не ми го хвали

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker