Как да накарам един мъж да се влюби в мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да накарам един мъж да се влюби в мен?
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 4070 пъти
Здравейте, момиче съм на 18 години. Много ще се радвам да публикувате историята ми. За жените ще бъдат интересни мъжките коментари :)

Случвало ми се е момчета да искат от мен да сме приятели с привилегии, само 2 пъти съм се съгласявала досега, но никога това не е завършвало добре, защото аз съм едно чувствително и лесно ранимо момиче.

Сега има момче, което сигурно иска да спи с мен, според начина, по който ме сваля, но аз съм решена, че няма да спя с него без да имаме връзка и без да има чувства.

Нямам представа дали е мислил за връзка с мен, привличане има със сигурност, но въпросът ми е как да го накарам да започне да ме харесва силно, сексът да не е основното, което да иска от мен и да осъзнава, че е възможно да се влюби? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5e4159efbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Играй си с него, една стъпка напред, две назад. Бъди интересна, покажи му, че не е център на света. Бъди сладка, но нагла. Аз така правя и всеки път ми се получава.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 955fa8d0ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Ами никак!! Как мислиш - дори и да изградиш някаква стратегия, да го примамиш с нещо, това естествено ли ще е? А какво харесва, какво търси това момче? Това ти ли си? Ако си влюбена това не замъглява ли преценката ти за него?
Нямаш представа дали е мислил за връзка с теб?? - Аз съм мъж на 29г., имал съм 3 сериозни връзки (третата продължава вече над 8 години) и съм бил с още 7-8 жени неангажиращо. Това, което най-много ме е привличало в поведението на една жена/момиче е бил директния, НО интелигентен подход. Ясно и точно казва какво иска (много рядко са такива) - искам секс, искам сериозна връзка... и т. н. По време на ухажването поддържа интригата, но показва, че ме харесва, но иска да знае и дали съм сериозен...
Така че не можеш да накараш някой да те поиска за сериозна връзка просто така. Общувайте, излизайте, опознавайте се, не си лягай с него още първата седмица. Бъди естествена и си набий в главицата, че не е задължително на всяка цена да те хареса! Просто понякога нещата не се получават - другият не може да ти даде това, което искаш :) Запази достойнството си и преглътни, ако той не отвръща на чувствата ти :)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 99b6570a66
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Накарай го да разказва за себе си, за детството си, за семейството си. Включително за предишни връзки и момичета. За чувствата, които е изпитвал във всички тези ситуации. Ти слушай с внимание и без да коментираш или да го критикуваш. Това е начина да се влюби в теб.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: e7efb56a46
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Сексът е основното,просто трябва да се прави с любов.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c136b669f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ех, ако влюбването ставаше по поръчка на клиента, колко момичета щях да накарам да се влюбят в мен.

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7c30b5b2c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   По моите наблюдения момчетата на твоята възраст си търсят секс предимно и нищо повече. Ако ти е казал директно "искам секс" или повече всичко отива към секс шегички той не е сериозен и трябва да се се преориентираш към някой друг.
На кратко:
1. За да се влюби трябва да покриваш качествата, които търси в едно момиче.
2. ВАЖНО: Всеки от който искаш сериозна връзка трябва да е в период, в който е готов да ти я даде. Тоест той самия да може да бъде сериозен в отношенията си и да не е нараден или да не преодолява някоя друга.

Ако едно и две не са постигнати каквото и да правиш ще е загуба на време. Ако си сигурна, че всичко в първите 2 точки е така, значи е време да създаваш емоции, тръпка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 3b37593552
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Както каза #2, първата стъпка е да го опознаеш добре. Бъде максимално искрена и честна с него. Не го лъжи, не играй игрички и ако той бъде отблъснат от това, още по-добре! Ще си спестиш времето и мъката! Ако искаш да си намериш доживотен партньор трябва да си максимално искрена с него, за да можеш да избегнеш всички онези хора, които просто искат секс. И дори ако няма "тръпка" в началото, нека това да не те спира, защото тръпка се постига много по-лесно в една връзка от колкото искреното и честно партньорство между две души.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7b84007d1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

8.   Здравей, знам точно как се чувстваш. Попадала съм в същата ситуация, не веднъж, първия път , който бях по този начин след развоя на събитията с момчето се събрахме и имахме щастлива връзка. Следващия път - не. Всичко зависи до човека. Може да не търси нищо сериозно от страх да не е наранен, или просто да е несериозен . Искрено ти го пожелавам, това което искаш да ти се случи. Дано имаш успех. Съвет - опитай се да му показваш постоянно, че за теб не всичко е секс. Опитай се да му покажеш какво предсравляваш всъщност . Да погледне на теб с други очи. Колкото и да отричат, всички мъже харесват грижата, да им се обръща внимание и т.н. С времето това сексуално привличане , което той има към теб, може да се превърне във влюбване. Ти сама ще го усетиш в него. Пробвай. Бъди открита, кажи му какво чувстваш. Ако споделя чувствата ти - какво по хубаво от това. Ако не - сама ще претръпнеш след време.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 024b6a75de
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ето така, дами и господа, наивните момичета се превръщат в лесни жени. Авторке, на 18 не е редно да се съгласяваш на приятели с привилегии, защото ти ще останеш излъгана, наранена и заради полът, ще бъдеш назовавана с имена и ще ти излезе лоша репутация, която още повече ще те срине. Не можеш на сила да накараш някой да се влюби в теб, но можеш да позволиш на някой да те опознае и да остане с теб. Дръж се естествено, ти си млада личност, имаш цял живот пред себе си, не си вързана и любовта не е единственото важно в света ти в момента, бъди градивна, следвай мечтите си... единственото, което се изисква, за да има шанс някой да се влюби в теб е ти да допускаш хората до себе си, а не само до леглото. Не му разрешавай да се възползва от теб и ти самата се уважавай достатъчно, че да искаш повече от един мъж.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1f560a40ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

10.   Не можеш да го накараш!
Но знай, че мъжете са способни да ти обещаят любов, за да получат секс, докато при нас е обратното: готови сме да си легнем, за да получим любов!
Остави се на течението, бъди с него, ако го желаеш, прави си удоволствието, отдай се на страстта и не мисли за утре!
Или взаимно ще си станете необходими, или ще се разминете!
Не прави като мен-все го усуквах, все убеждавах, че не мога само секс.., докато не им втръсваше и че зарязваха без да са ме пипнали!
С приказки и уговорки не става-чувство е и се изживява!
Отпусни се и си изживейте тръпката!
Успех!
Ж44

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 7ce5c40349
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Като мъж ти казвам, че никога не съм се влюбвал в жена, която искам само сексуално. За да ме е привлякла само физически, си има причина. Не знам другите мъже как са, но ако са като мен, нямаш никакъв шанс да го накараш да се влюби.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: cc051d3330
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Аз съм мъж на 27 години и трябва да ти кажа, че лично аз ако нямам тръпка към едно момиче, ако не я харесвам, няма как да се появи като магия. Не мога да си представя да се влюбя в едно момиче, което не съм харесвал поне малко преди това.
Трябва да знаеш, че мъжете обичаме девствените и гледаме ние да сме първите на дадено момиче. Доста мъже гледат да са първите и като я отворят, после какво ще стане, хич не им пука, дори спират да ѝ се обаждат и да ѝ пишат.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: c136b669f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Направи така, че да гледа как друг мъж те чука. Това ще предизвика силна ревност в него и ще го привърже завинаги с теб.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: d9f363a1a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Ами всеки човек си е уникален! Сега като не го знаем какъв човек е как да ти дадем подходящ съвет..

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 6d0993c249
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   13 - Ако имаш проблеми за споделяне, отвори си друга тема, в която да си пишеш извращенията.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 93dcf91a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   От авторката:
До номер 9: Ами и това е нещо, което не разбирам в мъжете - хем ви харесва момичето да е девствено или поне да не е спала с много, а в същото време като ви сподели че не е правила много секс и веднага се отегчавате малко от факта, че може би не е достатъчно опитна.

Не разбирам ;д

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: be45fd6a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   До № 16 - Може да си го правила с един или двама, но да си фурия в леглото, ако си мислиш че многото бройки са предпоставка за опитност си в грешка.
Всички мъже са различни, както следва желанията, фетишите и по какъв начин да им се достави удоволствие.
Не може да задържиш един мъж само със секс.
Трябва да има емоционално и физическо привличане, а не само едно от двете.
Ние да не сме кучета, котки или всякакви животинки, за да ни държите в клетка? !
Никой не може да бъде с теб, ако той сам не го желае, колко и да го подтикваш.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1b105f3c5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Номер 16: Това за което говориш "Ами и това е нещо, което не разбирам в мъжете - хем ви харесва момичето да е девствено или поне да не е спала с много, а в същото време като ви сподели че не е правила много секс и веднага се отегчавате малко от факта, че може би не е достатъчно опитна" е абсплютна, клиширана лъжа измислена от жените.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 614b102d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Авторке, то си е до мъжа. Аз например предпочитам девствена или поне такава, която не е спала с много. Ако е някоя, през която са минали 10 момчета, няма да ми е комфортно с нея. Сегашната, с която съм, преди мене е била само с един.
astanvila

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8bfdc55721
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Как да накарате един мъж да се влюби във вас в 10 стъпки?
- Събличате си дрехите и правите още 9 стъпки към него
:))

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 93dcf91a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Авторката отново :)

Давам си сметка, че не трябва толкова да показвам тяло колкото уважение. Досега все съм се опитвала да показвам отношението което всяко момче иска и да се държа като мечтаното момиче. Обаче вие мъжете все сте недоволни, и накрая искате просто да ебете някоя курва защото мечтаното момиче просто ви омръзва.

Така, няма да философствам повече, искам само мъжете да изброят по едно нещо, което харесват в отношението на една жена. Да изключим секса за малко :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 614b102d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Аз пък ще ти кажа, че на мене не ми се ляга с курва. Аз харесвам интелекта в едно момиче. Ако си допадаме по характер, ако и много интелигентно, тогава ще искам да съм с нея. Аз не харесвам курвите и бях написал по- рано, че това момиче преди това ако е била с 10 момчета преди мене, хич няма да ми е комфортно.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 816325109b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Скъпа авторке, да обичаш значи да даваш. Даваш без да очакваш нещо в замяна. Доверяваш се на инстинкта, на химията, на привличането, на момента и даваш с пълни шепи. В днешно време хората са станали егоисти. Всеки гледа собствената си изгода и какво може да изкопчи от партньорството си във връзката - изключително грешен подход. От такива като мен жените са взели много сили, средства, енергия, емоция и в един момент са си тръгвали когато разберат че няма какво още да ми вземат.
Никога не ми се случи някоя да се доближи с идеята нещо да даде.
И понеже питаш за едно нещо което харесвам като отношение от дамите - това е чистият и прям поглед. Поглед в който да видя, че няма задни мисли. Това за мен е отношение. Да погледнеш в очите и и да разбереш че би отишла с теб и накрай света

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 8bfdc55721
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   21.. Най-важното според мен е да имаш себеуважение, достойнство, принципи и ценностна система. Това е качеството за мен. Разбира се ако кажа, че външния вид не е важен ще излъжа. Важен е, но и красотата без по-горните неща е нищо. Ако притежаваш горните качества, то ти си истинска принцеса и много скоро ще намериш принц. Дори и да не си красива, пак ще намериш достоен човек. Ако не ги притежаваш обаче то ти не струваш нищо и следователно ще привличаш събеподобни мъже. После ще говориш колко са били зле мъжете и накрая ще станеш феминистка, без да осъзнаваш, че причината е в теб, а не в мъжете. Сама прецени по кой път да тръгнеш. Това е от мен и успех
Мъж на 26 съм.. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 1236736bc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Само един е начинът - с вилата на врата! Ако не проработи, значи е мухльо и не е твоят човек. То вече не останаха истински мъже.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 114ed0dbef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   На всички жени препоръчвам книгата на Лариса Ренар "Изворът на женската сила". Не бях чела по-добра книга за омайване на мъжете.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: f85a9412bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   На мен пък ми помогнаха книгите „Защо мъжете се женят за кучки“ и май първата беше „Защо мъжете си падат по кучки“
Много ми помогнаха!!!!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7971bf4298
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Дo Номер 25... С вилата на врата? !? ! Ако не проработело значи е мухльо... А ако проработи какъв е? !? Мъжете с вила на врата не са ли мухльовци без собствено мнение :D Това ли искаш - мъж, който да контролираш както си искаш, послушко? !? И после чакай ти истинския мъж :D

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d4545f486b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Днешно време мъжете са такива за съжаление. Мислят само за секс. Не искам да се хваля, но аз съм от малкото мъже, които не държат и не желаят секс, а търсят истинската любов. Аз съм на 26 години и смятам, че може да се живее без секс, но с любов и да има връзка и любов, без секс. Малко са тук хората, които са на моето мнение. Почти всички ще искат от теб секс, дори и да нямат връзка с теб, а какво остава и като имат връзка с теб.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker