Изневяра или какво - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневяра или какво
преди: 6 години, 9 месеца, прочетена 2529 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 17, а приятелят ми, с който сме заедно от година и 1 месец е на 19. Никога не ми е давал поводи за съмнения, винаги сме били заедно и се е държал много добре с мен... и така до преди около 1 месец.
Тогава забелязах, че ми казваше, че си ляга и след това го виждах на линия, смени си паролата на телефона, но пак не се държеше лошо с мен. На 16 юли отидох на море за 5 дни с родителите ми. Това беше първия път, в който нямаше да се виждаме толкова време. Но все пак аз му имах доверие и не мислех, че ще направи каквото и да е.
Когато отидох, не си вдигаше телефона или ако го вдигнеше говорехме за 5 минути. Постоянно беше с неговите приятели.
Единия ден беше отишъл в Пловдив с 2ма негови приятели и приятелка на едното момче, като не ми каза, че ще ходи, а разбрах след това.
Върнах се от морето и преди 3-4 дни случайно докато бяхме у тях му писаха във фейсбук. Погледнах да видя кой е, но той веднага го скри. Въпреки това успях да прочета какво му бяха писали и кой го е писал. Беше написано "Какво правиш" и имаше сърце, а момичето беше написано като "приятелка с привилегии". Попитах го, а той ми каза, че е старо и го изтри.
Въпреки това, аз запомних снимката на момичето и я намерих. Писах и, а тя ми каза, че не го познава. Като го питах пак той също отричаше да е имало нещо. След това той си призна по телефона, че са си писали, но аз не го изслушах. Разбрах се с въпросното момиче, което е на 15 години да се видим, за да разбера какво наистина е станало.
Когато се видяхме аз бях много нервна. Тя каза че е била в Пловдив с тях. Това го знаех, но каза и че се е целувала с приятеля ми. Също ми каза и че докато съм била в града, са се видели за 15 минути. Разплаках се и я забрах да отидем и при него, защото исках да чуя какво ще каже и той пред нея.
Той пред нея също си призна, при което аз се почувствах много зле, започнах да го обиждам и да го удрям. Тя казваше, че нищо не е станало толкова и че няма смисъл да се разделяме, защото много ме обичал.
Аз бях толкова разстроена, че без да мисля се изправих пред една кола и се развиках да ме блъснат. Приятелят ми ме дръпна и отидохме у тях да се разберем.
Показа ми номера на момичето и я беше записал "леля". Започна да се извинява и да плаче, казваше, че ме обича и не иска да се разделяме... нямало смисъл без мен. Призна грешката си и ме молеше да му простя, но аз не можех да понеса това което е направил. В яда си и след като бях плакала цял ден, не бях яла и цялата треперех припаднах. Той се беше изплашил доста, каза че нямало смисъл да се тормозя заради него, че той е виновен.
Вече 2 дни минаха откакто разбрах за това и все още не мога да се съвзема. Той постоянно ме търси и иска да се съберем, но аз не мога да преглътна това нещо... и аз не знам какво точно е - изневяра или грешка.
Пиша тук, за да получа съвети, защото не знам какво да правя. Обичам го, искам да съм с него, знам, че и той ме обича... но не мога просто така да му простя. Откакто разбрах нямам желание да правя каквото и да е, мисля само за това, постоянно плача.
Колебая се дали да му простя, защото ме е страх да не се повтори.
Моля ви кажете вие как бихте постъпили и заслужава ли да му дам втори шанс.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 9 месеца
hash: b5926a5827
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много детинска ситуация. все още ще сте малки и търсите разнообразия. Ти няма да му имаш доверие дори да се съберете, ти си решаваш дали го искаш и как да постъпиш. Тинейджърските връзки рядко остават за цял живот, ще намериш друг, само не драматизирай токова....

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: da2571e5f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не си заслужава. Прошка няма. Нека всеки продължи по пътя си, не сте един за друг.

М32

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: ffd563dc02
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Съветвам те да си пиеш хапчетата и да не се занимаваш с глупости. Аман от лапешки истории 1 месец ходили ще се хвърля пред колите. Ако бях на мястото на приятеля ти повече нямаше да те потърся и нямаше да ме интересува, че аз съм виновен в случая. Аман от детски/женски истории.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 231ba68d24
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен той не е човек, с когото можеш да имаш дългосрочна връзка. Беше на море за 5 дена с вашите и той веднага започва да се зарибява с някакви от други градове. Скъсай с него и се опитай да разбереш дали е имало знаци в началото на връзката, които биха могли да ти помогнат да разбереш той какъв е в действителност.

Най-важното е да си вземеш поука и да се опиташ да избираш колкото се може правилно в бъдеще! :)

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 5a762b7f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Бягай от него веднага и не се обръшай назад!

 
  ...


...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: fc8306ed50
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Ще се повтори, само че другият път ще се постарае повече за да не разбереш. Разбирам че си привързана, но това е момента. Ако останеш с него това ще те изяжда винаги. Когато си с него ще се чудиш не мисли ли за друга, камо ли ако правите секс. По-добре ужасен край отколкото безкраен ужас. Една чаша като се счупи, колкото и да я лепиш си остава такава. Приключвай и болката и отровата ще е по-малка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 4dd0a4de56
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако бяхте семейство с деца - да му дадеш шанс, но на по 17 и 19 години и само 1 година връзка (достатъчно кратка, за да не си омръзнете и достатъчно дълга, за да е сериозна)? Няма смисъл според мен.
Знам, че вероятно ще простиш. Няма лошо... Времето ще покаже всичко.
Ж28

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: cf0f3ec6d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Да изневяра е! Недей да му прощаваш, защото ще продължава да си играе с теб по този начин.
Много малка си, за да прощаваш и да се примиряваш, след като знаеш че живота е пред теб, не позволявай да си разигравана.
Ще си намериш момче за теб, което ще те обгрижва с любов, което няма да хукне след някоя фуста, щом теб те няма за 5 или 10 дни.
Бъди търпелива и го разкарай този.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 89638047e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Какво да ти кажа и аз съм минала през това нещи, прощавала съм и пак е имало грешки от негова страна до ден днешен вече 7г. заедно с малко дете. Като ученичка бях найвна вярвах че ще се промени обичах го до полуда. Сега сажелявам но много късно, моя савет е да ми простиш ноо ако има 2 грешка и пак направи нещо подобно бягайй с 200

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0fa661ba6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще те оцени повече, ако го оставиш.. Момчето сигурно наистина съжалява, но не си дооценена и дори да се съберете според мен и в началото след като сте се събрали да ти сваля звезди от небето, като дойде един момент да преминат всичките тези емоции, замисли се дали няма да се обърне пак да търси тръпка при друга?
Решението си е твое, просто се замисли над нещата, които ти казвам, ако прецениш пък че е наистина сериозно момчето и е било момент на слабост, се съберете. Но когато взимаш това решение го вземи с главата си, не със сърцето си.

 
  ...

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 2f89435b2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Да обичаш някого означава да му дадеш втори шанс за десети път... това за жалост е истината.
И при нас стана подобно нещо. Само че и двамата сме на 16. Аз съм с 3 месеца по голяма от него и ние сме заедно от много повече време. Вече сме заедно от почти година и девет месеца. Миналата година не отидох на море с нашите за да сме заедно и той каза че също нямало да ходи. Останах си у нас сама. Баба ми и дядо ми ги нямаше бяха на балкан. Бяхме нон стоп заедно. Но до там. Започна да си крие телефона от мен. Започна да взима моя и да следи с кого съм си писара, на кого съм звъняла, кой ми е звънял, какви снимки имам в телефона и такива. Взе ми картата с памет и изтри повече от половината ми снимки. Говоря за снимки с родителите ми, с приятели и статуси от фб. Преглътнах го. Накара ме и да изтрия всичките си контакти, включително и на леля, калеко и братовчедите ми. Сега знам само номеря на леля ми. Запомних го. Започна да си крие телефона. Накара ме да си махна фбто под причината че ни следели чата и негов приятел имал мои снимки. Останах без фб снап и инстаграм, а той има всичко. Когато му пишат се крие като мишка и не ми дава да видя кой е. Взе си нов телефон и го направи да се отключва с пръстов отпечатък и фигура. Не знам фигурата. Видях преди два дена само че не ми прочете съобщенията и като отидохме у тях видях защо. Беше си писал с някакъв номер който ми се наби в главата и искам да звънна но ме е страх кой ще ми вдигне. Въпросния номер беше пратил снимка. Не знам каква. Нямам достъп до нищо негово. А той до моите неща има неограничен. И един път като се бях скарала с нашите бях сложила не наша снимка за тапет ами снимка на кора и той като видя веднага си сложи едно момиче от което много ме заболя. Излизаме безбожно късно и като излезем ме зарязва ми майка му и отива на центъра. Или пък седим и двамата у тях, защото си беше писал с братовчедка ми да излизат и такива. Убедена съм че има нещо между тях. Това е. И преди да направим 2 месеца той си беше писал с едно момиче и и беше писал чао лека принцесо и сърца. Обвиняваше се и ревеше. И сега какво.. се тая... се аз съм виновна. Дори исках да се самоубия.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 9527f190c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Как бих постъпила? Имала съм подобни преживявания като по-малка, сега вече гордостта ми е повече и не бих го преглътнала, ако сегашния ми приятел ми изневери. Нещо повече, аз ще съм толкова бясна, че въобще даже няма да обмисля събирането като вариант. Една целувка не е толкова много, особено когато си правил много други по-интимни неща, но целувката за мен си е изневяра.
Нямало те е едва 5 дни, не е кой знае колко много време. Той е бил трезвен, бил е с приятели. Нямал е причина да ти изневери. Всяка изневяра е грешка- ако не си доволен от връзката си, скъсай с половинката и си го развявай където искаш, но не изневерявай. Знаеш ли, бих простила, ако той застане пред мен и си признае сам без дори да го питам, защото по-лошото от изневярата е това, да криеш и да лъжеш. Почти всички неверници се извиняват, обясняват, че повече няма да се повтори, пускат няколко реда сълзи и сополи и въобще са много убедителни. Ако ти е толкова скъп, върни се при него, но имай едно на ум, че много от тези, които са изневерили веднъж, продължават традицията с пълна сила.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0ef63d693b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Да, дай му втори шанс, след като се извинява и го обичаш. Но все пак, изглежда сте си поомръзнали и може скоро да се разделите. Разбирам че си много ефектирана, но не бъди истеричка, защото никой не се чувства добре в такава компания. Опитай да бъдеш по-зряла.

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 0ef63d693b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Мило ми детенце 11, защо седиш при тоя идиот? Защо се държиш като офца, че и искаш да се самоубиваш, ти добре ли си? Кажи му чао и не се занимавай с него, както и никога не се забърквай с такива хора по-вече!!! Само не ми казвай, че много го обичаш!

 
  ...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: a8e131a89c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   "Приятелка с привилегии" означава момиче с което правиш секс. Няма два варианта. Дали се е стигнало до физически акт е без значение - той е изневерил, на всичкото отгоре се е опитал да се покрие, а и съответното момиче му помага.
Авторке ти от своя страна си реагирала като истеричка. Не е това начина. В реалния живот много връзки се разпадат, така че приеми нещата по-хладнокръвно и давай напред. Ако му простиш, той ще продължи по същия начин гарантирано. Дори да го зарежеш е малко вероятно да се вразуми.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 9 месеца
hash: 30e7c80eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   До номер 3 - от година и 1 месец е написала авторката, че ходят. Чети внимателно, щом пишеш коментар!

Аз на 17, че и на 18 съм искала връзка, но отсреща искаха секс основно.... връзка започнах на 19 сериозна.
Виж, аз те разбирам.. трябва да се бориш със себе си.
Аз на твое място щях да му натяквам, за да се чувства виновен; щях да го накарам да обещае и докаже, че това няма да се повтори.. но като цяло е трудно, когато не можеш да простиш.
При мен първата година беше тежка, в сравнение с втората. Така че не губи надежда. Щом се обичате..

Ж21

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker