Толкова ме привлича, но знам че не е за мен... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Толкова ме привлича, но знам че не е за мен...
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 3246 пъти
Здравейте. Аз съм момиче на 25. От доста време в главата ми е влязъл един мъж. Той живее в чужбина. на 27 е, много привлекателен и харесван, с много високо положение е в обществото. Семейството му е много богато. Беше много настоятелен, направи всичко възможно само и само да се видим. Аз отидох в чужбина. Реших аз да отида и да се видим помежду другото понеже той искаше да дойде до България за да се видим. Не го бях виждала не го познавах и ми беше по-спокойно аз да отида. Той живее в Истанбул, не много далеч. Съответно мюсюлманин е. Видяхме се, правихме секс. Каза че ще идва скоро в България. Ще строят болница в София понеже баща му е лекар. Знам /че нищо не мога да очаквам от такъв човек. Виждам, че отношенията ми с него могат да бъдат чисто сексуални. Ние живеем в различни светове. И въпреки това изпитвам силно огорчение само при мисълта, че няма да го видя повече. Но ако се съглася да се видим може да стане единствено по-зле за мен и да хлътна още повече... Приятелките ми са толкова скептично настроение, казват ми, че не мога да очакам нищо от него. Други ми завиждат само защото съм била с такъв мъж. Много съм объркана, дайте ми съвет....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: a64db6b57b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това, че на някого родителите са богати, не значи че е „специален“. Турците, дори много модерните и образованите, в крайна сметка се женят не само за мюсюлманки, но и за туркини от тяхната си черга -избират им ги родителите, често братовчедки, за да се запази имането в семейството, задължително деветвени или минали през клиниките в Бургас за възстановяване на ципи (сериозно го казвам това).
Братовчедка ми ходеше с подобен турчин, пак от Инстамбул - студенти и двамата на Запад, но след 4-5г, когато нещата станаха вече за брак, той я заряза с мотива, че не е туркиня, не е от неговата черга и не е била девствена.
Забележи - той преди това я води в Истамбул, представил я е на родителите, тя на нейните - изобщо сериозна работа
Тя рава 6 месеца, намери си наше момче и заживяха заедно и чак тогава турчинът почна да я преследва и да реве пред вратата ѝ колко бил влюбен
С две думи - гледаш много турски сериали. Няма нищо романтично във връзката с такъв. Те търсят чужденки за секс, защото иначе трябва да правят секс с домашните си животни... буквално, но се женят за техни си жени, дори да не са щастливи.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e2e4b99c80
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Харесваш го само защото е привлекателен и разполага с много пари. Това е все едно един мъж да се влюби в една жена, защото има стегнат задник и големи гърди. Има много по-важни неща, от които трябва да се интересуваш, когато избираш връзка с даден човек.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7ea999c6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

5.   Ти си просто евтина проститутка за този мъж. Те не могат да чукат техните си жени, защото там девствеността се цени, и търсят чужденки. Ако си се влюбила - още по-кофти за теб, но това само говори лошо за нивото на българските жени.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: f9bd838430
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

9.   Не знам дали си българка или българска туркиня, но аз съм български турчин и освен това съм ходил и имам много познати местни и изселници роднини в Истанбул и Бурса, та познавам много добре тамошния манталитет, който е и доста по-различен от този на българските турци.

ДО голяма степен номер 1 е прав с малки изключения. Това, че си спала с него и то на първа среща е груба грешка, защото той вече никога няма да те възприеме насериозно. Това там да спиш с някого на първа среща, се третира по същия начин както тук третираме жена, която прави беразборен секс с всеки срещнат.

Има и по-либерални турци особено в Западна Турция, за които секса преди брак не е табу, но дори и те не възприемат добре секса на първа среща.

Това, че родителите им избирали половинките вече е отживелица. Ако го има, го има в Анадола, но не толкова в Истанбул. Родителите вече гледат да не се месят в браковете на децата, защото осъзнаха, че така само им пречат. Въпреки това обаче ако все пак са твърдо против избраника на детето им, думата им обикновено се слуша, особено при по-богатите, защото после сина ще забрави за облагите и ще бъде натирен.

Принципно местните турци са много либерални към чужденци и много сърдечни и ще се чувстваш като у дома си у тях. Но това рядко важи, когато вече нещата опрат до по-сериозни интимни отношения и брак. Ако си мюсюлманка, не е проблем, но не и ако си християнка.

Разбира се, има и по-либерални, но са по-малката част. Например има немалко турци женени за рускини, украинки, молдованки, китайки дори.

Това, че си бедна, а те богати също обикновено е проблем. Например вуйчо ми е от изслелниците в Истанбул и той е доста богат. И двете му деца обаче се ожениха за още по-богати. Едните му святя се държат свястно, но другите винаги се държат все едно са над него, понеже и той е богат, но от по-бедните богаташи, а онези са от богатите богаташи. Така че това с кастите малко си го има там.

Но пък другите са супер земни хора, макар че и те са от богатите богаташи и то при положение че са от централна Турция, не от западна.

Тези конкретно ен ги знам какви са, но едно е сигурно. Това, че си му пуснала още първия път, окончателно ти отрязва всички надежди за нещо сериозно с него. Това е невероятно просташко и леко поведение за тях. И между другото до голяма степен са си прави хората.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d418ca7f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Точно това ми беше проблема. Знаех, че иска секс от мен и в продължение на една година ходих там по работа и все не можех да се разбера с него, защотото той настояваше да се видим в тях, но аз не исках. Той знаеше това. Каза ми, че може да има която жена иска, но харесва мен следователно иска аз да отида (но да пак си искам секс с две думи). Направи ми впечатление, че прави всичко възможно, за да се видим през деня сутринта, когато кажа въпреки че има много задължения. Накрая се прибра в истанбул от бодрум, за да се видим в последния момент преди да си тръгна. накрая не можах да изляза на глава с него и се съгласих да отида, нямаше друг начин да се видим.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: efca61f0d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Прекалено си емоционална и ти липсва себеуважение и достойнство в някаква степен. Ако искаш нещо сериозно а той не - отрязвай го напълно и това е. Или поне да му беше поставила условие - сериозна връзка или никакъв секс. Той в прав текст ти е казал че може да спи с която иска, това което не си подразбрала е, че със сигурност вече го прави. Разбира се е преследвал те е заради тръпката, но сега след като е минало това ще се простиш с каквото и да е внимание от негова страна.

Опичай си акъла и не се връзвай на празни приказки и увещания. Как ги избирате такива мъже, на които очевидно им липсва уважение към една жена, пък после ревете. Несъзнателно си пускаш мухата че можеш да промениш този мъж - но няма такова нещо. На всичкото отгоре колкото по-дълго продължаваш да поддържаш контакт с него, толкова по-зле ще се чувстваш. Ако искаш да продължиш живота си - отрежи го напълно. В противен случай най-доброто което те очаква е съдбата на любовница и стара мома.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 09cc945612
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Е, не го разбирам това. Отишла си му на крака до Турция и без преди да си го виждала на живо, си преспала с него на първа среща. Че и още го мислиш. При тези обстоятелства няма какво да те посъветваме.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fa9a459b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Бившата ми приятелка е туркиня и живее от 1 година в България, при нея дойдоха и 3 нейни приятелки също от Турция. Не искат да живеят там, защото тази държава се ислямизира все повече и ги карат да ходят със забрадки, и да спазват Корана. Прави си сама изводите.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 063f2e5e6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Не ти трябва такъв. Дори и да задълбочите отношенията си, ако имате дете, ще ти вземе детето. Виж тук има история за жена -детето й в Мароко. Или историята на Велизара, мисля, че се казваше. Не се занимавай с мюсюлмани.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d4e462d783
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Не съм съгласен с мненията. За любовта няма граници или религия. Покажи му, че го харесваш и го обичаш, можеи той да се притеснява по други причини. Пък, ако е речено няма лошо и да се ожените един ден! Просто изживей любовта си и загурби всички предразсъдъци!

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2a31510b6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Авторке много си противоречиш. В историята си пишеш, че не си го виждала, не си го познавала и ти било по-спокайно ти да отидеш. Видяли сте се, правили сте секс.
А в коментара ти н.10 казваш, че в продължение на една година си ходила в Истанбул ( предполага се няколко пъти) по работа. Как така от няколко ходения за една година не сте се видяли, а сега хоп и отиваш да се видите и разбира се правите секс. Много интересно. И колко нетърпелива си била да правите секс.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d418ca7f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   от авторката: Просто гледам да съм по-кратка в обясненията.... Да в продължение на една година ходих там често през деня за няколко часа по работа с моя приятелка и после трябваше да се връщаме веднага. Единствения вариант беше да се видим през това време... той беше зает, но искаше да да дойде когато на мен ми е удобно. Не исках да се виждаме по този начин. той ми предлагаше или аз да отида при него или той да дойде тук. Но понеже не го бях виждала не ми стискаше до някаква степен... Накрая решихме да отидем там с една приятелка за рождения и ден за няколко дни. Исках да не го тормозя да си зарязва работата и да го нервирам по този начин и да си отделим повече време, да излезем някъде и да се запознаем... Преди да отида му казах, че ще съм там няколко дни, но пак не стигнахме до сългасие. Настояваше да се видим в тях. каза ми че имал приятелка и затова ще бъде проблем ако го видят някъде и ако аз не искам той не може да направи нищо повече защото казвал истината.. аз съответно не му повярвах много много. ВИнаги ходи по почивки сам, няма нито една снимка с жена. ДОри и да е така едва ли е нещо сериозно. и така до последния момент не ставаше както аз искам, беше ми писнало да протакам нещата, нямаше да си го простя ако се бях прибрала и след толкова много уговорки не се бяхме срещнали. Просто реших да рискувам и да отида въпреки, че ми беше много трудно да направя такова нещо...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fa9a459b2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

57.   Аз съм 26. Понеже си си набила някакъв филм, позволи ми да ти кажа накратко какво се е случило:
За повечето мъже е голяма работа да вкарат в леглото си хубава чужденка. Особено за турците и особено ако си християнка. Те гледат на нещата така - "ние" и "те", "нашите жени" и "техните жени". Чужденката в случая си ти. Просто една бройка.
Нещата са много прости, няма какво толкова да размишляваш.
Освен мен, познавам само още едно момче - българче, което ходеше с туркиня, но тя си беше от България. Причината е, че турците си държат жените изкъсо и не им позволяват да ходят с чужденци. Ако дъщерята на някой турчин тръгне с чужденец - авторитетът му пред семейство, съседи и приятели е сринат. Затова ги държат изкъсо още от малки, и затова рядко може да видиш туркиня с чужденец - просто не смеят, защото не ги пускат.
При българките не е така. Имате пълна свобода. Може да си лягате с когото искате. Кой от двата варианта е по-добър - не знам, всеки преценява за себе си. Със сигурност обаче жена която си ляга наляво-надясно е уважавана по-малко и има по-малък шанс да създаде семейство с качествен мъж, който има на разположение и други жени освен нея.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c37a1694a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

93.   Изчетох всички коментари и аз съм съгласен с N28. Ако двама души се искат нищо не може да им попречи да бъдат заедно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker