Какво ще става от тук нататък? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво ще става от тук нататък?
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 1763 пъти
Здравейте, момиче съм на 19 години. От малък град съм, работя си тук, но преди месец ми се наложи да замина по лични причини за София за 1 месец. Пуснаха ме от работа и заминах. Бях сама на квартира. Още първата вечер ми писа едно момче от София и ме покани да се разходим. Беше ми много скучно, затова се съгласих. Не съм очаквала да стане нищо. Излязохме, разходихме се, говорихме си около 3 часа и след това се прибрахме. През следващите 4 дни продължавахме да излизаме всеки ден, ходихме по кафета, дискотеки, запозна ме с приятелите си, с роднините си. Аз имах проблеми с хазяйката и той ми предложи да се преместя у тях докато съм в София. Отначало се колебах много, но в последствие се съгласих. Събрах си багажа и се преместих в тях. Бяхме си като гаджета. Целувахме се, гушкахме се, навсякъде излизахме заедно, с приятелите му и т. н. Той е на 23 и живее сам. Бих казала, че семейството му е доста заможно, имат си семеен бизнес, който им върви супер и води доста по-различен начин на живот от моя. Държеше се прекрасно с мен. Живяхме си заедно, чак не можех да повярвам. Може би и аз избързах като се преместих в тях толкова бързо, но не съжалявам. Споделяше ми страшно много - как бившата му го е предала, как не търси момиче, което да е най-красивото, а просто иска да е лоялна и искрена с него. Исках да му покажа, че съм сериозна, че търся сериозна връзка, опитах се да му спечеля доверието. Когато излизаше и оставах сама в тях винаги чистих, готвих и общо взето беше много доволен.
Не знам защо, но е доста стеснителен. Лягахме си всяка вечер в едно легло, а той нито веднъж не ми е посегнал да правим секс, нито пък ми е намеквал... Никоя от приятелките ми не ми вярва, но е факт, което за мен е доста странно. Дори вечер, когато му пожелавах лека нощ ме питаше дали може да ме целуне. За пръв път попадам на такова момче. Не знам на какво се дължи това, може би иска сериозна връзка? Или просто е срамежлив? Дойде време да си тръгвам (преди 2 дни) и чак тогава осъзнах колко съм се привързала към него. Той ме изпрати, а аз се разплаках. Не можех да повярвам, че се прибирам в моя град, който е на 200 км от неговия. Когато ме изпращаше ми каза, когато идвам пак да се обаждам, но аз дори дума не можах да обеля, просто кимнах с глава, защото щях да се разплача още повече. Прегърнах го силно, целунах го, благодарих му за всичко, качих се в колата и си тръгнах със сълзи на очите. Хора, дори в момента, когато пиша тук ми се пълнят очите, искам да съм с него, просто досега не съм попадала на такова момче, никой не се е държал с мен по този начин. Няма място за сравнение с бившия ми, който беше пълен простак. Бих дала всичко да съм с него. Обмислям да се преместя да живея в София, да си започна работа там и живот и здраве да сме си заедно. Но как да разбера дали и той чувства същото към мен? Майка ми ме посъветва да отида един ден до София, да му се обадя, да се видим и да му кажа всичко директно, да го питам какво мисли по въпроса да се преместя в София, и дали иска да е с мен... Не знам дали ще бъде правилно, както споменах по-горе той е доста стеснителен и не зная дали няма да се стресне, ако му кажа всичко това директно. Мисля за него денонощно, от 2 дни го няма, а ми липсва толкова много. Пишем си рядко в социалната мрежа, защото той е цял ден на работа и няма кой знае колко време. Имам чувството, че съм се побъркала, никога не съм се чувствала така. Полудявам при мисълта, че може да си намери друга докато аз съм в моя град. Просто ми трябва да ми каже, че ще сме заедно и съм готова да замина веднага за София. Моля ви, дайте ми съвет, как да постъпя...?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: 01f6005f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   - "Бих казала, че семейството му е доста заможно, имат си семеен бизнес, който им върви супер"

Ехеее барнала си златната рибка. Че и стеснителен, какво по-хубаво от това? Можеш да живееш при него без да плащаш наем и да му харчиш парите, а през това време да си се плякаш с други мъже. Много ми е интересно, как се запознаваш с някой и след 4 дни се нанасяш при него? А и това, което изтъкна за заможното му семейство.. Мъж с финансови възможности, стеснителен демек под чехъл и отгоре на всичко асексуален. Перектната златна мина.

"Просто ми трябва да ми каже, че ще сме заедно и съм готова да замина веднага за София. "

Е чи как няма да заминеш??? Чака те апартамент, парички и чехльо. Айде газ към София и пиши после какво е станало :))))

п.п. - съжалявам такива балъци, като момчето за което става въпрос в темата

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a2d8110b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе, много лесно си заживявате заедно. Не ти ли се струва, че има нещо съмнително-хваща си от нета девойка, пляскате с ръце, пък се пренасяш при него на първата седмица.? След като всичко е ОК, защо те изпраща като трети братовчед и те кани пак някой ден да му се обадиш? Защо не сте правили секс? Защо сега не общувате в мрежата, да не би да работи по 24 часа?
Много си наивна и се благодари, че не си попаднала на някой психопат. Макар, че и този случай натам ми отива.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c844dfd9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Еееее, веднага злобарите трябва да се обадят. Моят съвет е да му кажеш какво чувстваш, направи това, което майка ти ти е казала. На завистливите хора не обръщай внимание! :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4de2567782
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен е гей и за пред хората или родителите си се прави, че е хетеро. Странно е да спите в една къща и той дори да не се опита да сте интимни. Може и да е голям кавалер и просто да е изчаквал, но самият факт, че сега не общувате много говори в полза на първото предположение. Какво като работи много, ако иска ще те търси. Покани го да дойде у вас в твоя град и виж как ще реагира. Ти не му се обяснявай в любов, изчакай да го видиш какъв е.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5c68beadf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   От авторката до номер 2:
За какво по-точно съмнително говориш? Говори ми директно, защото и аз искам да открия отговорите на всички тези въпроси. Та кой нормален ще заживее с някоя на първата седмица, ще спи всяка вечер в едно легло с нея и няма да я докосне даже...?

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: a2d8110b75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   2 съм.
Моме, наистина ли стават толкова лесно нещата-идваш по лични причини в София, запознаваш се с някой в мрежата и се пренасяш при него на 3 ден? Понеже, пък, 2 дни преди това сте се разхождали и сте си говорили? ! . Ако ми беше дъщеря щях да ти счупя главата. А ти още се чудиш какво било станало? Ами, ползвай въображението си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5acdd577ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Може още да не е преживял старата си връзка и да има нужда от още време. Не бързай със заключенията. Търси комуникация онлайн. Ако му липсваш, ще те потърси/ покани отново да му гостуваш или просто той ще дойде да те види. Ако нищо от това не се случи, най-вероятно е имал нужда от някого, на когото да излее душата си от разочарованието от предишната си връзка и да му олекне! Понякога хората са по-склонни да споделят с непознати :)

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 36c50f59ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторке прочети само но. 3, другите са срам за човечеството. Мъж съм, на 37.
Първо да ти кажа, че няма да си намери друга защото съм убеден че чувства същото към теб.

Не те е докосвал за да ти спечели доверието, а не защото не е могъл. Много от мъжете са стеснителни за първата дума или целувка, но не и за секса. Аз не познавам мъж, който да се стеснява да направи крачката между целувката и събличането на дрехите, освен ако няма някакъв физически проблем, от който да го е срам.

Ако бях на твое място веднага щях да си стегна багажа за София, да си взема една стая в евтино хотелче или хостел, за една - две вечери и да му се обадя след като пристигна. Когато се видим бих му казал всичко, което ни казваш на нас тук, че си привързана към него и искаш да сте заедно. Кажи му, че би искала да сте заедно на квартира или ако трябва даже да живеете като преди, само и само да си с него. Кажи му, че ще се радваш да ти помогне да си намериш работа, за да не му тежиш на врата.

В краен случай просто като пристигнеш в София кажи "дойдох заради теб". Той ще се досети какво да ти каже и предложи.
Хайде успех! Зарадвай ни тук.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 41a9212cc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Еми ти си решаваш, ама аз имам много приятели като този. Мога да спя сто години с тях и няма да има секс. От личен опит ти казвам, че ще имате хубава връзка, но платонична. Има причина да е толкова стеснителен за секса. Или му е много малък, знае го и затова избягва секс или е много несексуален, а най-вероятно и двете. Ако сексът не те интересува и си готова да видиш асексуални връзка, ще се чувстваш добре с него. Но аз на този повече от 10 см не бих му дала, в съчетание с мн малък сексуални опит. Надаррен мъж никога не се държи така!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0b239161de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Повярвай ми, това е свесно момче. Защо да е гей? ! Това, че някой хора са свикнали да спят с различни на първа среща си е техен проблем, не изпускай момчето, заради хорските мнения. Рядко ще срещнеш момче, което се интересува повече от усмивката ти, отколкото от голотата ти.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e87bbfd55b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Доводът, че не я е докоснал, не дава 100% сигурност, че е гей. Може да е хипер романтичен и витаещ в облаците, а може и да е скрит мазохист (изпитва удоволствие от въздържание и самоконтрол) или пък високо морален човек (да, има и такива случаи в наши дни, не са съвсем изчезнали). Не всички мъже са първични. Авторке, ти самата си прецени, дали не си прекалено страстна за него и дали подобни възвишени платонични отношения в един момент няма да ти дойдат в повече. Вместо да се чудиш какво се случва, по-добре подхвани темата за хомосексуализма и сподели, че имаш такъв приятел. Подпитай го с 2 думи, все ще разбереш, дали твоят нов приятел има по-необичайна сексуална ориентация. Ако установиш, че няма, може да се опиташ да го съблазниш, за да видиш, дали има сексуален интерес. Може да е пасивен като партньор и сексуалните му фантазии да са за активна жена. Мисля, че си търси доминанта, но прикрита. Т. е. наглед скромно и мило момиче, но всъщност доминираща и изискваща жена. Пробвай се да му даваш заповеди ;) Като например: Обади ми се точно в 9 часа, защото иначе идвам в Сф и ще пострадаш и т. н.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker