Влюбвам се в приятелите на баща ми! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбвам се в приятелите на баща ми!
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 2548 пъти
Здравейте. На 20 съм. Пиша тук, за да споделя с някого, защото да го пазя в тайна.. ме задушава. Постоянно се влюбвам в бащите на приятелките ми. Говоря за мъже над 45 години. Харесват ми мъже с бръчки около очите, коремчета, състарило се лице.. възбуждат ме сърашно много. Никога не ми е липсвало бащино присъствие, баща ми ме е гледал, като писано яйце.
Но вече тези мои чувства ме измъчват, отиваме на семейна вечеря със семейни приятели и аз започвам да си представям как правя секс с приятелите на баща ми. Искам да ги усещам и да ме доминират. После с дни наред фантазирам за тях. И винаги фантазиите ми са свързани с много по- възрастни мъже.. Някой може ли да ми даде съвет? Как да контролирам тези чувства? Тежът ми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: c564ba1d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човек не може да си избира сексуалността, а мъжете на 45 г. определено не са „възрастни“, а в разцвета на силите си, повечето са намерили себе си, знаят как да се държат с една жена, имат повече самочувствие и увереност от по-младите мъже, НО гледай да не са женени ако решиш да изживяваш влечението си, защото ще се вкараш в големи филми. Освен това не е нужно да търсиш такъв мъж сред приятелите на баща си точно. Навън има доста такива мъже, просто внимавай за семейното им положение. Другото е лесно. И още - не си мисли, че като са по-възрастни и опитни от теб сега задължително щели да те доминират. Повечето хора харесват нормален секс на равни начала с две думи и не очаквай сега само, защото един мъж е възрастен едва ли не и да е доминантен в секса. Може да харесва нежен секс, може дори да очаква от жената да поеме инициативата. Хора всякакви и такива предпочитания според мен не се променят с възрастта. Шансът да намериш доминантен мъж сред младите и по-възрастните според мене еднакъв - който си е бил доминантен на младини, такъв си остава. Който е бил по нежния секс на младини, и на старини ще иска предимно такъв секс. Май много често си чела 50 нюанса сиво...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 649f0117f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Просто си влюбена в баща си, но тъй като това е тема-табу, която не можеш да приемеш съзнателно, подсъзнанието изживява това като привличане към мъже, с които имаш голяма възрастова разлика. Такова поведение често се среща при момичетата, но всъщност не е зряло и може да доведе до проблеми. Номер 1 не е съвсем прав, че на избираме сексуалността си (сега е модерно да се мисли така, заради ЛГБТ хората, но реалността е напълно различна).

Майка ти не е изиграла нужната роля като си била малка и те е оставила влюбена в баща ти. Детето трябва да осъзнае, че майката и бащата са отделна двойка, в която трябва да съществува връзка на интимно емоционално и сексуално ниво, а децата трябва да си знаят мястото в системата, и то е като отделни индивиди, необвързани с родителите си.

На 20 години още имаш шанс да коригираш това ти поведение, ако желаеш, разбира се.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 7d7a4e7b51
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката до номер 1. Не си мисля, че щом е по- възрастен ще ме доминира, и по- млад да е, обичам да се чувствам доминирана, за мен такъв е истинският мъж- доминант. Ако един мъж започне да ми се лигави и да ми обяснява, колко съм "нежна" и как няма да ме удари, го отписвам. Това няма нищо общо с 50 нюанса сиво, нито съм чела книгата, нито съм гледала филма. Въпрос на принципи и начин на мислене е. А не е задължително да е приятел на баща ми, просто нямам допирни точки с други мъже на тази възраст, освен с тях. Благодаря за изразеното мнение. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 3f1ea142c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Пробвай с по-възрастни мъже, щом ти харесват. Ще видиш и отрицателните страни-умората, изхабеността на чувствата им, страхът от старостта, болестите...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: b1f25cf829
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма нищо лошо в сексуалните ти фантазии, и аз съм имал такива за по възрастни лелички.
Гарантирам ти че направиш ли го с един от тях или всичките след това веднага ще се върнеш в правилната посока и ще хлътваш по момчета на твоята възраст. Това е просто странен период от сексуалната анатомия на един индивид.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: bf833ca0cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здравей, мила! Аз съм на 19 години и съм същата като теб. Даже се влюбих в приятел на баща ми, който е на 43, но няма как да бъдем заедно и много страдам. В това няма нищо лошо, съвсем нормално е. Аз откакто се помня съм харесвала по-възрастни мъже минимум с 15 години по-големи. Преди го криех, но вече малко по малко се разкривам пред приятели и роднини. На другите им е много странно, а пък на мен ми е странно как примерно моите връстнички харесват нашите връстници. Всеки с предпочитанията си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 72a9a75894
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   По мои наблюдения, младите момичета, които пробват с по-възрастни, се влюбват, после страдат и накрая съжаляват - за изгубеното време. И аз си мислих в един момент преди години, че 20 години разлика не са проблем. Само дето са, и то голям. Но ако става въпрос само за секс, пробвай (но не с приятелите на баща си) - може пък това да "укроти" фантазиите ти. Определено сексът с по-възрастен мъж е чувствен и различен. Но много зависи на какъв ще попаднеш - може и да не е нищо особено. Не е казано, че с възрастта мъжете автоматично стават добри любовници - ако са си били кофти на 30, едва ли на 50 ще е по-различно.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2ce905d489
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Винаги ще се намери някой дървен философ, като номер 2, да ти обясни кой доминира и кой не, какви филми си гледала. Аз искам да попитам номер 1 (съжалявам, че се отклонявам от темата), би ли ми обяснил, защото винаги ми е било интересно.. защо повечето хора, като чуете за груб секс, го свързвате с тази боза "50 нюанса сиво", която няма нищо общо с истинско доминиране от страна на мъжкия пол? Или забравихте, че грубият секс е популярен много преди това? Ако вие сте разбрали за съществуването му от този филм, май вие сте тези, които са го гледали прекалено много. Авторке, сега много нежни пеперудки ще те нападнат за изказването ти за нежните мъже, не им се впечатлявай. Аз съм фенка на BDSM, откакто се помня и напълно те разбирам, знам за какво говориш. Хора, които обичат нежните ласки няма да те разберат никога. Моят съвет е, пробвай с възрастни мъже, щом ти харесва. Нищо не губиш. Внимавай само с влюбването, защото там вече можеш да изгубиш много.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c20272ff00
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "Ако един мъж започне да ми се лигави и да ми обяснява, колко съм "нежна" и как няма да ме удари, го отписвам."

Това означава ли, че искаш да те удря или просто не искаш да ти го казва? Иначе като доминантен мъж ти казвам "внимавай какво си пожелаваш, защото може да се сбъдне"

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 2b78a80d08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Бях и още съм в твоята ситуация, само че минах 30 години и чувството ми вече не е смущение като твоето, а усетих, че си е нещо нормално. Не съм търсила да са близки на семейството, просто колеги или срещнати в някаква ситуация мъже. Както са те посъветвали по-горе, гледай да не са женени, че ако вземеш да хлътнеш си е страшно, ама само за тебе, защото той ще е човека, който ще си е направил кефа с тебе и си отива, а ти ще искаш от него в този случай да е винаги до теб и се почват едни драми. Не си на 15 да се страхуваш от усещанията си. Живей си както искаш, не е нужно да разказваш вкъщи или да го водиш у вас на вечеря - изживей си момента и си прецени след 5-6 години, докато си още в детеродна възраст и млада, дали това е твоето което искаш.

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0ed4778d34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Много е хубаво да си влюбен и да искаш ласки!
Защо трябва да си забраняваш нещо хубаво?
Ако ти се яде сладолед защо да не си позволиш веднъж седмично?

Стеахуваш се от жените им, от приятелите си, защо си мислиш че те са повече от теб? На теб какво ти липсва?
Какво ти пречи да разкъсаш облаците от черни мисли?
Надигни се и виж нещата от високо.
Любовта е велика вярвай в нея не в глупави забрани и бариери!
Ти имаш право на любов и това не е извратено
Кураж!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4d2ac14b6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Понеже баща ти те е гледал като писано яйце, ти някак очакваш, че и другит евъзрастни мъже ще се държат така с теб. Няма, повечето ще те използват. Но пробвай.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c564ba1d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   От 1 до Авторката, няма лошо де. Моят съпруг е с 20 години по-възрастен от мен и е от „доминиращите“ мъже в смисъл, че има власт и командва хората, има самочувствие и е много уверен. Също успява в начинанията си заради интелект и бърза мисъл. Умее да ръководи, включително мен. В леглото е според настроението и ситуацията. Не мога да кажа, че доминантността в живота се пренася на 100% в доминантност в леглото. Не е вярно обаче, че с по-възрастен мъж едва ли не всеки ден ще се занимаваш с болести и умора. Напротив, такива мъже умеят да разпределят по-добре времето си и не си хабят усилията и енергията с глупости като при по-младите. Освен това който се хваща все пак с млада жена не е болен или на патерици, а е преценил, че може да издържи на темпото на живот. Такива мъже се харесват от много жени, защото внушават сигурност, но дългосрочно си е трудно да си с такъв мъж. Подкрепям мнението горе, че не е нужнод а разгласяваш връзката си докато не е абсолютно сериозно. Аз мъжа си запознах с нашите на практика на годежа, а 1 г. по-късно стегнахме сватба. Пробва се майка да мрънка заради възрастта, но веднага ѝ затворих устата и млъкна. Днес е любимият им зет, защото такива хора като него се оправят в живота в сякакви ситуации и нашите няма какво да ме мислят с такъв мъж, а другият им зет е пълен лузър, макар да е млад - на 40 г. няма нито един ден стаж, всеки ден му е „лошо“ и го тресе голям мързел с две думи, така че възрастта нищо не говори за личността.
И все пак като жена на „доминантен“ мъж ти казвам, че не всичко е цветя и рози. Възрастта ще ти е най-малкият проблем, но ти си знаеш. Просто спри да търсиш мъж сред приятелите на баща си и бъди дискретна. Обществото не бива да ти дреме. Чешат си езиците 1-2 месеца и после става нещо друго интересно.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fd0f37cfb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Сигурен съм, че и много от приятелите на баща ти искат да се празнят в теб.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8c382dedcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Щом ми свързвате доминатност с 50 нюанса сиво, значи нищо не разбирате от груб секс и тем подобни.
Ако не си пробвала, не знаеш дали ще ти хареса, за това не казвай че харесваш грубостите, защото реално ти си мислиш че ще ти хареса, а не че вече ти е харесало.
Правете разлика, много моля.
По-възрастните мъже искат да накарат по-малките да се разтапят, не с грубости, а с повече нежност и "любовен секс".
Имаш изкривена представа за възрастните мъже.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: a552a159a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Не е нужно да ти е липсвал баща за да изградиш подобен ментален модел. Може да е точно обратното - както казваш, гледал те е като "писано яйце". Може някаква граница да е прекрачена. Интересно е и защо го търсиш доминантен. Дали баща ти е бил такъв, или точно обратното - не е бил достатъчно строг. Подсъзнателно търсиш роля която или ти е била наложена, или напротив - ти е липсвала. Но мястото за подобни анализи не е тук, а при добър психолог. Няма нищо срамно в това...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9b5ba8453e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Авторке, това го сподели на гаджето си. Когато си хванеш гадже го сподели без да се срамуваш. Просто като разказ.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 67f287b89f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Едва ли някой по-възрастен мъж, от типа който харесваш ще откаже да се облажи с младо парче. Защо пък да не си задоволиш любопитството. но съвсем правилно те съветват хората горе-в никакъв случай женен, и още по-в никакъв случай приятел на баща ти. От една страна е супер гадно да се забъркваш с такива, а от друга усложненията ще са много повече, отколкото очакваш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker