Не свършвам вагинално, а любовницата му го прави - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не свършвам вагинално, а любовницата му го прави
преди: 6 години, 8 месеца, прочетена 3378 пъти
Здравейте! Омъжена съм от 11 години, но от 2 години се сблъсках за първи път с изневяра от страна на съпругат ми. Простих му, защото беше еднократно с лека жена, която беше така да се каже обща и въпреки, че много ме болеше го преодолях. Скоро след това се наложи той да замине в чужбина и там среща настоящата си любовница с която изгражда 2 годишна връзка. Бързо разбрах и започнаха проблемите лъжите униженията болката.. Всичко за миг ми се срина имаме 2 деца обичахме се много и изведнъж се появява по млада и по хубава жена и освен това свършва вагинално нещо, което аз не мога. Според моят съпруг той не се чувства мъж с мен. Говорихме много на тази тема усещането било уникално и за него и за нея. След това решихме да пробваме на всяка цена и аз да го изпитам, за да си запазим семейството, защото секса е от голямо значение и за него и за мен. Уви още по зле стана мисля, че самочувствието ми се снижи. Моля за съвет и по подробно обяснение що е то вагинален оргазъм и как да стигна до него?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 8 месеца
hash: b09abdfa99
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен мъжът ти иска да ти смачка самочувствието и да ти прехвърли цялата вина за провала на брака ти. Важно е да знаеш, че 70% от жените свършват само клиторално, което не е лошо или по-малко интензивно. Много жени също симулират оргазми, така че е възможно любовницата изобщо да не свършва, а да се прави, но дори да свършва вагинално, а ти не, това не я прави нито по-добра в секса от теб, нито повече жена. Мъжът ти за мен е глупак, който не иска да поеме отговорност за провала на брака ви, а се стреми да те смачка и такава една смачкана ти никъде няма да отидеш, а той ще си живее животчето.
Затова моят съвет е да се разделиш с него. Не е нужно да правиш големи драми, а просто се разбери да се разделите и готово. Гледай следващият мъж да те харесва такава, каквато си и да умее да те прави щастлива, не да те тормози и принизява като жена. Мъжът ти е глупак и нищо нямаш за губене и не е глупак, че има любовница, а истински низък е, че се опитва да те изкара теб по-малко жена едва ли не и виновната за вашия провален брак

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 8699a75d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това сериозна тема ли е? Ще си запазите брака само ако започнеш да свърваш вагинално? Моля? Както казва 1 - повечето жени не могат да свършват вагинално. Не се знае и колко любовницата свършва вагинално и колко просто стиска мускулите да му стимулира члена и той да си мисли, че свършва вагинално.

Мъжът ти пък още по-малко би трябвало да му пука дали свършваш вагинално. Една хубава свирка е по-добра за мъжа от вагиналното свършване.

Абе пълни глупости, ако не свършваш вагинално и брака загивал. Ахахаха. Той вече е загинал.. Доста си наивна, а мъжът ти те използва. Ако е истинска темата...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 747c75c740
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Ако му е малък, трудно ще стигнеш. Каквото и да си говорим, разберът има значение и обикновено проблемът е в мъжа, а не в жената. Аз съм спала с около 40 мъже, така че не е като да нямам опит.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: fbfc7df88d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тя може и да го лъже, че свършва така. Или да се преструва. Преструвай се и ти-какво толкова. Но аз не мисля, че това е причината той да изневери. Просто си е такъв-щом и преди го е правел, ще го направи пак. Разведи се с него и прав му път. Дори и любовницата да го зареже след време, ти нямаш гаранция, че той няма пак да изневери. Не си късай нервите с него.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: d67ae8dae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Дaли пък твоят полумъж не е с полупишкa и зa товa дa те "мaчкa" тaкa психически. Дa, нямa кaк дa се чувствa мъж с истинскa женa. Зaщото женaтa дaвa, но имa и претенции дa вземa същото.
Сaмо с него ли си тaкa или по принцип? Имaш ли изобщо опит с други мъже?
Aз съм женa с мулти оргaзми. И имaх нещaстен опит с един-единствен, който не сaмо, че не ме възбуди, a нaпрaви си ме отврaти. И после го чух aз сaмaтa дa кaзвa нa нaстоящият ми съпруг вече, че съм фригиднa хaххaх смяaaaх. Мъжът ми сaмо му итговори, че зa женa кaто мен си трябвa МЪЖ! ;)
И aз ти кaзвaм същото, трябвa ти мъж, "твоичкият" си е комплексaр. По принцип неможещите винaги си търсят по-млaди и неопитни зa дa нямaт бaзa зa срaвнение, пък и зa "престиж" (криворaзбрaн от тях порaди комплексите им)
Я, горе глaвaтa, дaй си сметкa, че ти можеш повече и с повече!
Aко искaш зa бъзикa му кaжи, че си провбaлa с някой млaдок и си "рaзмaзaнa" от оргaзми...тaкa, че не рaзбирaш зaщо точно с него тaкa се получaвa и нaблюдaвaй реaкция.

 
  ...


...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1c1d23b2e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Сексът е важен разбира се, но не си струва човек да разваля брака и семейството си заради него. Искрено съжалявам, че трябва да преминеш такова нещастие.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5e21e933fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм съгласен с номер 1, още повече, че не може една връзка да се гради на секс. Ако наистина обичаш човека до себе си, сексът не е чак толкова важен. Според мен мъжът си е просто женкар и нищо друго.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 32872d9ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Благодаря за мненията и съветите на всички. Размерат му е добър и е добър и старателен любовник. Аз нямам голям опит и двамата сме на 32 спала съм с 2ма преди да се оженим а любовницата му е по млада но по опитна била е с много мъже участвала е в 3ки :(

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: aea4a86e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Ясно е, че твоят мъж се чувства добре с новата любовница, но трябва ли на теб да обяснява какъв оргазъм тя изживявала. Пълна простащина. Със сигурност и ти можеш с подходящ мъж да изживееш това. А и какво значение има точно какъв е оргазъмът. Но, явно сте и на еднакъв акъл, за да тръгнеш тия неща да ги пишеш по форумите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: acffa98a2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Мило момиче! Чета и не вярвам на прочетеното-значи, както каза номер 4, нищо чудно любовницата да симулира оргазми, за да се съкратят мускулите и той усеща съкращението им и го взема за оргазъм и тогава свършва! А, сега като ти виси на главата, не знам дали изобщо ще ти се получи!? А, ти пита ли го великата любовница има ли множествени оргазми и че искаш той да те докара до такива! Но, затова трябва опитен мъж, който да бъде и много издържлив! Как може да ти поставя условия, ако не правиш това, бракът ни се разваля! Манипулант! Отговора ти да бъде, че той трябва да поеме отговорността да стигнеш до желаната от него степен, да удължи удоволствието, ако трябва да вземе левитра, или виагра, пък тайно от него защо не потърсиш и ти нещо има и по интернет, абсолютно дискретно! Съжалявам, но не се сърди, мъжът ти е най-обикновен комплексар и к----р! Като изпълниш това му желание, ще има и други и както казвам аз, изневярат ли веднъж, гледай какво става??? Няма спиране! Дано спреш това курвуване! Успех!!!

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 20adc3a6f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   На мен би ми станало адски обидно мъжът, на чиито две деца съм майка, да ми каже, че не се чувства мъж с мен! Не искам да те засегна, но наистина това е безсърдечно, егоистично, грозно и жалко. Споделям мнението, че се опитва да ти прехвърли вината за подлата си постъпка. Разбира се, възможно е наистина това да го притеснява, но причината за това притеснение е, че е ограничен, пълен със стереотипи и без въображение. Щедрият, самоуврен и способен любовник намира удоволствие в удоволствието на жената, независимо как се постига то!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 32872d9ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Незнам дали има значение какъв е оргазъм, но има значение, че секса месеца получава че преди да разбера за любовницата той не искаше да правим секс и изобщо всичко тръгна надолу

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 038db69bf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз на твое място не бих се съгласила да пробвам, а дума да не става аз да предложа така да спасяваме брака си.
Да, секса е много важен, но за сметка на кое в случая?
Да те натоварва психически ли?
Не знам как си си представила, че ще се получи.
В секса особено за оргазмите трябва пълно спокойствие, хармония, настроение, позитивна нагласа.
А твоята каква е била да се мъчиш да достигнеш до вагинален?
Не се тормози с този човек, това е моето мнение просто изглежда, че не си заслужава въобще.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: e64caa429b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   И вие вероятно сте от онези създали семейство защото трябва. Наличието на 2 деца не е причина вие да губите достойнство, къде е уважението към себе си питам аз и как една ''любов'' може да достигне до подобна крайност...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 13ea70f0fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Този човек е комплексар, който мачкайки другите, избива собствените си комплекси! Изобщо не е важно кой как свършва, но за него това е начин да те потиска, да те кара да си мислиш, че нямаш стойност, да ти убива самочувствието. Как изобщо си се съгласила на експерименти да опитваш да свършваш вагинално... Кажи му да си гледа работата и да си ходи при любовницата! По-добре за теб...

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: aea4a86e19
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Казваш,че си неопитна.Ами,до 32 трябваше да разбереш къде ти е копчето.Също и да се отпуснеш в секса.Да си поискаш ,това,което теб те кефи.Разбира се ,същото се отнася и за мъжа ти.Сега не вярвам да имаш много ходове.Той се е захласнал по велия секс и и не виждам как ще го отскубнеш.Запази достойнство ,изчакай да видиш накъде отиват работите,но се приготви и за най-кофтия вариант.Същевременно, недей да стоиш като многострадална Геновева,имай си свой живот,занимания и забавления.Но и той да има грижа за децата,не само за дедовия си.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: c765aa724c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Изобщо не се заблуждавай, че причината да си има любовница е факта, че свършваш по еди какъв си начин. Това е абсурдно и безумно извинение. Причините са други, но на него му е по-удобно да обвини теб за факта, че кръшка. Един вид се оптива да си измие ръцете и съвеста и теб да тормози. Това е жалък и гаден мъж!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 9fadab6599
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Честно казано, не си го представям тоя разговор, в който мъжът ми ми казва, че любовницата му свършва вагинално и щом аз не мога, значи проблемът е у мен. Веднага бих му предложила помощ - ще му хвърлям багажа от терасата, за да не губи време да го опакова у нас.
Но говори за пълна липса на уважение към теб - ти да не си му приятелче, да ти разказва за любовницата си? За мен границата е прекрачена, когато е почнал да гради отношения с нея и е допуснал ти да разбереш. Значи не му пука изобщо за теб.
Я си представи какво ще стане, ако почнеш да изпитваш вагинален оргазъм? Ще се окаже, че любовницата е с по-големи гърди, по-тънка талия или по-руса коса и това е ужасно важно за него. Унизително ще е да се опитваш да приличаш на нея, за да му угодиш.
Моят съвет е изобщо да не се занимаваш. Напусни го с достойнство и си търси щастието другаде. Съгласна съм с хората, които казват, че ти прехвърля отговорността за края на брака ви.
И накрая малко опит, който може да ти помогне. Аз много обичам проникването веднага след клиторен оргазъм. Удължава ми усещането и мога за секунди да получа и вагинален. А мъжът ми се побърква така. Пробвай, ще ти хареса. Успех!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 767e4add63
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   Добре, а с други мъже свършвала ли си? Кажи на мъжа си, че ще пробваш с други как е, защото ти се струва, че той нещо не прави както трябва.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 41f5ca9047
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Какво проблеми, как го търпиш тоя, как да имаш като той ти изневерява, в теб ли е проблема или в него, а на всичко отгоре гледаш той да е доволният....?

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 32872d9ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Номер 19 и аз така обичам правила съм го, но той свършва дост бързо след като вече аз съм свършила а на мен ми се иска секса да продължи повече. Номер 20 била съм с 2 по 1 път преди брака несъм свършвала и секса беше скапан. Казах му че искам да пробвам с друг, но това се оказа голям проблем директно ми заяви, че ще се разведе с мен и че трябва да мисля за децата си, а не за себе си!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 62b9e93d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Моят съвет е да му биеш два шамара и да го изгониш.
Защо жените търпите такива говеда? Аз ако бях жена и някой ми каже такова нещо, автоматично му набивам шамарите. Нямате грам достойнство и самоуважение, допускате подобно говеждо отношение и после ревете по сайтовете. Колкото са виновни мъжете, толкова сте виновни и вие, защото търпите. Как така ще сте заедно от 11 години и той изведнъж ще реши, че не се чувства мъж с теб? Ако е така да ти беше казал през първата година. 11 години като какво се е чувствал, като бебе ли? Че тоя си плаче за шамари.

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 32872d9ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   23 прав си така е!!!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 56eedcadfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Чак се дразня от такива теми вече, вземете прочетете малко и тогава пишете госпожо. Малцина са щастливките получили такъв. А като сте заедно с някого заради децата, уж заради тяхното щастие израстват деца в среда, където родителите не са реално истинско семейство и после подсъзнателно приемат този модел на семейство, че е нормален и така колелото продължава да се върти, но не в положителна посока. Той има любовница, вие прощавате, после пак е с някаква път тя еди какво си....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 5291e74210
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Като срещнеш првилния мъж, всичко ще си дойде на мястото. Въпрос навзаимно привличане, шюбов, освобождаване на задръжките. Не бих се учудил и да започнеш да крещиш от удоволствие. Вно това не е твоят човек за секс! Това непречи да опитате - играчки, вибропръстен, малко въображение :)

 
  ...

...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 1204cd3849
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Ей не се унижавай повече. Какъв оргазъм какви глупости. Той не те обича. Остави го и си намери друг!

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 4a86afdb8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Вагинално свършване няма как да се симулира, защото вагиналната течност е бяла подобна на спермата, която излиза течна или сгъстена.
Но това е абсурдно, само защото не може да свършваш вагинално да те замени, според мен има много повече други фактори.
№3 Я стига глупости, имала над 40 партньора, пък не може да каже една правилна дума за секса.
Размера има значение, когато става въпрос за микро пенис, ако е с малък размер също може да се постигне удоволствие, но най-важното е в главата.
Имаш нереалистични представи за мъжки член, заради порното което гледаш.
Мит е, че мъжете с големи размери могат да се докарат до оргазъм.
Като не знаят, как да използват атрибутите, за какво им са изобщо? !

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 0d86ed0ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   За мен този мъж си гали егото, желан от двете страни, но в него няма никакво чувство за отговорност и респект към семейството ви. Знам, че те боли. И аз съм минала през това, но си позволих да се унижавам да спасявам семейството си точно три месеца. През това време той искаше и семейство и любовница. Беше влюбен до уши, но и не искаше "да си разваля семейството". Бих те посъветвала да вдигнеш главата високо горе и да гледаш само напред. Този мъж не те заслужава. Нито теб, нито семейството, което е имал. Нима мъж, който те унижава, всявайки ти вина, че не се чувства мъж с теб, за да оправдае изневяра, заслужава да е с теб? Замисли се! Не се примирявай с нещо по-малко от най-доброто за теб и децата ти! Всеки има, това което е заслужил. Твоя мъж не заслужава свмейство, а лека жена, която го гълта до сливиците и "свършва вагинално"( що за идиотщина е това? )Замисли се КАКВО ТИ И ДЕЦАТА ЗАСЛУЖАВАТЕ! Успех ти желая!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: d39bfe82d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Според мен, дори и тук, където всичко е гарантирано анонимно, ти не си искрена или поне не казваш нещата до край. Прощаваш една изневяра, после приемаш да ти се поставят условия и да продължават с изневерите. Проблемът ви не е само в качеството на секса, ако беше така нямаше изобщо да се стига до семейство и две деца. Не искам да оправдавам съпруга ти, няма как да му кажа каквото и да е било, освен ако не му покажеш написаното. Теб обаче също няма с какво да те оправдая, допуснала си да си тотално зависима от него и те е страх да не останеш сама с две деца. Вероятно си допуснала да добавиш 10-20 килограма с оправданието, че си раждала. Вероятно и като домакиня не си кой знае какво. Вероятно няма за какво да си говорите. С две думи допускам да си се отпуснала след брака и като много други жени да си си помислила, че мъжот ти е в кърпа вързан и от теб не се изисква нищо повече освен присъствие.
Това, което можеш да направиш е да си намериш работа, с която да издържаш себе си и децата, след това да сложиш край на абсурдния си брак, да си полачеш и да си намериш достоен партньор, който да те иска такава, каквато си, а ти си млада и това е голямо предимство.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 32872d9ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Много Благодаря на всички за подкрепата!

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 1dde86ded7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   Никой мъж не иска за съпруга жена, която е участвала в тройки. Щом участва в тройки значи може да участва и с комшията и с най-добрия приятел и т. н. Ние искаме жена, която има някакъв морал и себеуважение. Остави го тоя. За мен ти си истинската жена.
М31

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 32872d9ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   М31. Морала нищо не ми донесе бях възпитана да съм момиче за пример, за да си намеря добър мъж и да съм уважавана жена е нищо от това не стана къде е грешката във възпитанието в мъжът в съдбата? Въпросната госпожица си е живяла пълноценно и е заслужила любовта и уважението на моя мъж а за мен квото има...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 92d0f2868d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Ето сега е момента да наваксаш какво ти е отнел морала - никой не може да те спре да се забавляваш като въпросната госпожица. Кеф ти днес с един, кеф ти утре с друг, барче, капанче, ресторантче - ако това е мерилото ти за пълноценен живот. Госпожицата скоро ще чукне твоите години и ще започне да се ослушва за брак и деца, ако е достатъчно хитра ще излъже някой, а после по твоите стъпки, че може и до този сайт да докара, ама с друга тема "уж свършвам вагинално, а мъжът ми се хвана с по-млада".
Вече ти писах по-горе, намери си работа, осигури себе си и децата и намажи ските на похотливеца. Не бързай да се отчайваш, не всички мъже са като него, но за да откриеш свестен трябва и ти да си свястна. Има и по-лесен начин, ставаш като госпожицата, намираш спонсор и се пускаш по течението - имай предвид само едно, че тръгнеш ли по тоя път връщане назад няма, а ако искаш да станеш кепазе, никога не е късно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8dbc0d8d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Винаги съм се учудвала на наглостта и безочието на хора като съпруга на авторката. Има ли някой на който да не му е ясно, че човек реши ли да изневери, винаги ще си намери и оправдание, и извинение. Дотук добре-но защо трябва да вменяваш вина на партньора си, не му ли е малко болката от предателството, ами и да се товари с чувство за вина. Момиче, проумей, че ти нямаш вина за нищо в ситуацията. Чуждата кокошка е винаги пуйка. За да ти казва тези неща той е просто един боклук-колебах се дали да използвам тази дума, едва ли ще се чувстваш добре, все пак говорим за бащата на твоите деца. Но на зла круша-зъл прът, я го изпрати да иде да поживее с тая, да преминат през всичко през което вие сте преминали и тогава последното за което ще мисли са оргазмите и. Не се оставяй да те смачка психически...

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5ae9dc9c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Бях в твоето положение и с твоето възпитание! Правех всичко за семейството си дори няколко години аз издържах семейството-той беше безработен! Когато ми стана ясно той какви ги върши, просто не можах да повярвам на очите си, че е възможно някой след всичко, което преживяхме да ми го причини!? Но се случи! Хванах се в ръце, казах си че любовницата е до време, а неговата беше 10 стъпала под мен и скоро, той откри, че редовно го лъже, че има профили в сайтовете за запознанства, че ходи на срещи, че е спала със шефа си и пр! Така, че всичко си дой де на мястото! Но мина време! Аз си знам как го преживях! Ако не работиш може би трябва, да станеш самостоятелна, а и да започнеш! Не съжалявай за възпитанието си- какво да станеш курв---ка отрепка, като любовницата ли, от мъж на мъж, без да си даваш сметка, какво причиняваш на другите? Впрочем, това "изкуство" на любовницата се придобива с доста опит, та питам аз, колко ли мъже са в списъка й сега, а и в миналото??? Да не ти минават мисли за отмъщение-живей по начин, че да не загубиш самоуважението си! Ако има начин да го игнорираш и сексуално и териториално, поне няма да те дразни! Мъжете мразят да бъдат игнорирани, но твоят наистина заслужава да бъде наритан, както и моят преди да се осъзнае!

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: cc23a08b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Човек трябва да се съсредоточи върху важните неща. А важните неща са децата. След 5 години ще си забравила за всички тези глупости, независимо как се развият нещата, но има голяма опасност, докато мислиш за вагиналния си оргазъм, да изпуснеш децата си. Всяка майка е силна с децата си, реализира се чрез тях, но ако те не са успешни, значи тя не е била на мястото си. Така че, съветвам те да следваш пътя си, а пък вагиналния оргазъм може да дойде, може и да не дойде, но със сигурност не и със съпруга ти - той няма достойнство и никога няма да се сдобие с такова, следователно с него максимума е да го вкараш в пътя и да му държиш здраво юздите, без никога да изпиташ с него пълноценна любов.
Накратко - бъди винаги достойна, отглеждай децата си с любов и внимание, а щастието ще дойде, когато си готова за него.
ж. 49

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 72f6ef4cb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   ж 49, номер 39 - Какво общо имат децата с темата? Това, че си гледаш децата не означава, че трябва човек да се откаже от лично щастие за тях. Като жена на почти 50 г. ти е ясно, че и децата си поемат по своя път, а после оставаш нещастна с този мъж да си го гледкаш на старини.
Не мога да ви разбера как може цял живот да стоите с подобни парцали за мъже, та и да ги издържате като номер 38, да им търпите тъпотиите. Много по-добре е още преди да е минал последният влак човек да си е намерил партньора за живота. Децата та децата. Децата поемат по своя си път и създават свое семейство, а после без да искате може да почнете да им досаждате на старини. Хванете се в ръце и си търсете личното щастие преди да сте остаряли и останали сами или с нелюбимия мъж, който няма да се промени - един път парцал, винаги парцал

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ecfca3cbb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Мнооооого съгласен с номер 40 - децата не само може, но и трябва да тръгнат по своя си път, а ние не трябва да им се мотаме в краката, особено когато те вече имат свои деца. Бих допълнил, че децата са първите, които ще усетят нездравословните взаимоотношения между мама и татко. Не става въпрос, че мама ще им намери нов татко, но когато мама е спокойна и удовлетворена, децата също ще са спокойни и най-важното ще имат един добър пример за здраво семейство. Рано или късно децата сами ще разберат, че биологичният им баща се е отрекъл не само от майка им, но и от самите тях, а по-горчив вкус от този не познавам.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: cc23a08b26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   Номер 39 съм. Имам предвид, че авторката дотолкова се е вторачила в мъжа си и глупостите му, че е забравила себе си, а да не говорим за децата си. Би ли могла жена с такова ниско самочувствие да отгледа пълноценни деца?
Щастието винаги извира от самия човек, а не от външните фактори. Авторката не може в тази ситуация да е щастлива, защото е поставила себе си в пълна зависимост от глупавия си мъж. Аз просто й напомням да намери себе си, а това може да стане, като прецени на кого най-много тя е нужна - на децата си. След като ги постави на първо място в приоритетите си, ще разбере, че този мъж трябва или да бъде моментално поставен на мястото му (ако авторката има психическите възможности за това), или да бъде игнориран от живота й като ненужно мекотело.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 32872d9ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Ей хора, за децата си несъм забравила и несъм ги поставила на заден план те са най-важното за мен отгледала съм ги сама и продължавам да полагаме денонощни грижи за тях. 42 да съгласна съм, една нещастна жена с ниско самочувствие не може да одгледа пълноценно децата си, но и не мога да им отнема бащата, който много обичат, а и той тях. Та за това съм толкова объркана. Има моменти в които съм сигурна, че искам развод и други в които си казвам, чесъм егоист и че няма право да мисля за себе си а за децата и тяхната сигурност която те имат сега.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: dd24210327
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   Според мен авторката сама "заключи" темата си, очевидно сегашното положение я устройва и всякакви съвети, от тук нататък, са безполезни.
Авторке, къде видя някой да те съветва да "отнемеш бащата" на децата си? Как разбра, че те много го обичат и още повече от къде си сигурна, че той ги обича? За каква "сигурност, която имат сега" говориш?
Ако съпругът ти обичаше децата си щеше да уважава и майка им, а не да оправдава с нелепи твърдения двуличното си поведение - нека не съм лош пророк, но не са един или два случаите, в които подобни индивиди се залюбват и женят за новите си държанки, после тотално забравят, че са имали семейство и деца. Вторачват се в новата си изгора, съсредоточават всичко, с което разполагат в новото семейно гнездо и твоята сигурност пада в канала. Сигурност на децата си можеш да дадеш само ти, останалото са спонсорство и подаяния. Сигурност можеш да имаш само ако се вземеш в ръце и не допускаш да си зависима от благоволението на някой си, утре този някой си ще реши, че една трохичка ти е достатъчна.
Едно предложение - загатни въпроса за евентуален развод, просто попитай дали в тази ситуация това няма да е по-доброто решение. Не взимай сама решения, не гони, не ругай, остави господина сам да вземе решение - гарантирам ти, че няма да поиска развод, но ще се замисли, а ако поиска развод още по-добре - ще си на ясно, че всичко е приключило. То на всички ни е ясно, че нещата са приключили, но ти на какво се надяваш и какво още очакваш не е много ясно.
Запази своето и това на децата достойнство - децата рано или късно ще разберат за другата и това няма да им хареса, няма да им хареса и това, че ти си търпяла мизерник до себе си.
Помисли и действай!

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 32872d9ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Говорили сме за развод но на него му е кисело от това че ще имам нов живот и разбира се нов партньор той знае че колкото и да съм добра вярна и послушна несъм монахиня и няма да стоя сама и това го кара на моменти да се променя става изведнъж много добър. Дори от известно време на сам държи да има паролата ми за фейсбук проверява ми телефона мн е странен гузен и ме обърква тотално за това се реших да пиша тук,

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: f24e2d7234
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Разсъжденията ти са меко казано наивни.
Какво означава на него да му става кисело, на теб сладко ли ти е от неговите похождения?
Какво означава и това да ти проверява телефона, да ти иска паролата за Фейсбук и т. н. - ти с какъв извратеняк си се събрала?
Все бях чувал за такъв модел "моето си е мое, чуждото - общо", ама не бях го виждал. Аз и за твоя модел бях чувал, ама все си мислех, че са само приказки - остава сега да кажеш, че наред с другите унижения ти посяга, хвърля си чинията когато не му хареса манджата, стоиш му диван чапраз да му сипваш ракия, лазиш на четири крака вперила поглед на вярно куче докато стопанинът те налага с пръчки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker