Към дамите: Как показвате на един мъж, че го желаете, харесвате? А ако ви каже, че е семеен с дете? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Към дамите: Как показвате на един мъж, че го желаете, харесвате? А ако ви каже, че е семеен с дете?
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 1819 пъти
Към дамите :Как показвате на един мъж, че го желаете, харесвате? А ако ви каже, че е семеен с дете?

Бихте ли се ангажирали, макар и за кратка авантюра с такъв мъж? А ако вие сте семейни и си набележите някого как бихте постъпили?
Аз съм семеен и когато видя жена по мой вкус, ми се приисква да бъда с нея, дори за един път. До сега за пет години това се случва само в главата ми. Явно държа на жена си, въпреки, че сексът е много еднотипен, рядък и каквото ново предложа, тя отказва, няколко пъти отзад се нави и сега ако поискам, не ще. Но съм се чудел, ако ми се падне някоя отракана мацка и заяви, че иска секс с мен, как ли ще реагирам. Логичното е да се съглася. Досега не ми се е случвало, може би защото изглеждам надут и високомерен и хората ги дразни това. Всъщност съм си ок. Дълбоко в себе си съм добряк, който е огледало на другите. Обличам се добре, добре изглеждам и съм с отлична хигиена. Може би съм от мъжете, които искат да легнат с друга, но не им стиска и не си дават зор да търсят чужди жени за секс. По принцип когато ме прихване нагона, ако не го отклоня навреме започвам да ровя в сайтове за запознанства и да търся нещо. По някое време се разсейвам и наблягам на полезните неща. За гледащите порно : хора, не се вманиачавайте в порното, защото мозъкът ви запазва всички идеи от клипчетата и започва да ги преекспонира навън в реалността. Започвате да сравнявате половинките си с порно актрисите и така вдигате високо летвата с изискванията си. Това са нагласени неща с участието на добре играещи актьори. Порнията е загуба на ценна време. Бъдете реалисти и гладайте чат пат, но не прекалявайте, за да не изгубите между реалност и фантазия.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: e6c8d8b663
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нямaм никaкви зaдръжки дa покaжa нa мъж, че го хaресвaм мaкaр, че подaвaм по нaчин те дa си мислят, че ме свaлят. Нямa дa им отнемa тaкa мечтaният "лов" и достaтъчно време го игрaя "жертвaтa нa ловецa".
Но с обвързaн мъж, още повече пък и с дете, не бих билa нито зa веднъж.
Товa би било обидa първо към мен сaмaтa, нaвън имa достaтъчно много свободни мъже и не виждaм зaщо дa се принизявaм толковa зaрaди женен мъж, търсещ рaзнообрaзие. Товa сa неговите морaл и съвест, но не моите.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8be6f52705
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си същия автор, който е писал епопеята че изневерява, без да му пука, даже стила ти е един и същ-вземи се спри да спамиш бе

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 810f2306f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ако ми каже, че е семеен с дете, е аут.
Ж29

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 455122ce3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не си падам по семейните мъже, защото са все няк'ви смотани. Гледаш го секси, красавец, ама като заговори...
Според мен тези жени, които си падат по семейни, самите те искат прекалено силно да се обвържат и инстиктивно се привличат от такива мъже, които са обаче вече обвързани.. И то тове не звучи логично хич нали, ама те толкова силно искат да са с някой, който е склонен да се обвърже и за това се хващат с обвързан. Някак си самото излъчване на обвързан ги привлича! Аз пък съм точно обратното - не искам обвързване и може би за това и обвързаните хора ми са антипатични в повечето случаи. Просто излъчването им ме отблъсква... Както казват някои хора за девствените 'тея миришат на кисело' абе нещо такова беше май. За мен пък обвързаните 'миришат на кисело'.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: b22d6ed845
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Аз няма да ти кажа как, защото обичам човека до себе си!Но се случи на него-Да, казва тя няма да си разваляме връзките!Но ела да видиш какво става- звънене, съобщения по 10-12 и повече на ден!На жената не й пука уж уговорката била друга!Още малко ще дойде и в къщи да го търси!Беше с постоянно изключен телефон, но тя напира и напира!Не си го причинявай!Стреса е ужасен!Ако жената е безпардонна и нахална няма да имаш оттърване!Повярвай ми!Това е един голям ужас!Желая ти всичко добро!

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 5f6d04e47b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   "До сега за пет години това се случва само в главата ми"

Нали в предната си тема каза, че изневеряваш под път и над път, вкл. ис платени. Последно кое е вярно? Вече и ти се оплете в измислиците си, а?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6be8d13f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "за да не изгубите между реалност и фантазия" Явно ти вече си я изгубил.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0490871060
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   3, ами след 30-35 години всички сме семейни и с деца (е, освен ако не сме ултимативните пропадняци и неудачници де), ние какво да правим?
Че и след 40 даже сърцето още тупа в гърдите и отвреме-навреме си иска своето. Жените на нашата възраст, между които можем да избираме, и те обикновено отдавна са семейни и с деца. Даже такива са за предпочитане пред "свободните" на 35-40, които гарантирано не са стока.
И какво правим?
Да целта ни не е тепърва да правим семейство и деца с любовниците си, макар че понякога и това се получава. Ама недей да съдиш само от твоята камбанария, защото самата ти не знаеш в какви ситуации ще се озовеш след 10-15 години ;)

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8be6f52705
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   До номер 8
Изключително ОГРАНИЧЕНИ расъждения-едва ли не който не е семеен виждаш ли ти като тебе не е стока и е пропаднал-скъпа в кой век живееш и какво възпитание си получила изобщо? Още повече че си седнала да коментираш спамерска тема, на автор, който пуска 123456789... такава поредна
Само да ти каза измежду жените, които можем да избираме, аз бих избрала да не срещам такива като теб /мъже и жени/ и за добър ден на улицата :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0bfb05499c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   8, ми оставяйте жените си като толкова искате да си тупате сърцата с други жени.
Хем искате живот, ама хем у вас някой да ви прислугва. Вие буквално просто си играете на семейство.
А после несемейните, не желаещите да са семейни и без деца не били стока.

Не са стока тези, които са запуснати, задръстени, не са се развили като индивиди, в работа и. т. н. Не стока тези, които са минали 25-30 и са спряли да се развиват, а просто живеят за едната отпуска. Не са стока тези, които изтъкват възрастта си като оправдание за това да не правят опити да си подобрят начина на живот в посоката, която желаят. Не са стока лицемерите!!!

Има хора, които не са стока и сред семейните и сред не семейните. Това, че някой се е размножил изобщо не е критерий, че е качествена стока, защото по тази логика най - стока са ромите.

Не съм номер3, но също съм жена на 29

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 870fbe39b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   3 - а ти симейна ли си?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6f63fc7e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе какво му има на този свят? ! Защо всеки си задава въпроси за секс с някой друг. Наистина не разбирам защо като вкъщи не ти върви, въпросите не са: мога ли и как а оправя това? Да се разделя ли с жената?
Сякаш на хората масово им липсва тръпка някаква, приключения. Явно живеем прекалено скучно.
Преди да помислиш за секс с някоя отракана кака, пробвай скок с бънджи, някакво хоби, което те вълнува, нещо, което вдига адреналина, нещо странно, което хората не правят в ежедневието си - флаш моб, различни дрехи, изкачи някой връх....

Изневярта и секса не правят живота по-вълнуващ. Започват чувства, истори, съвест, криене. все някой накрая не е ок от цялата тази работа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 2aeaa495a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Първо ще отговоря на въпросите ти, а после ще ти кажа какво мисля.

Когато харесвам един мъж, обикновено не се изисква да рецитирам поезия и да се обяснявам в любов. Достатъчно е да покажа внимание, интерес, да инициатирам срещи и т. нар. "първи крачки".
Не, не бих била със семеен мъж. Едва на 20 години съм, всеки над 27 ми се струва прекалено възрастен, пък и нямам желание да заставам в любовни триъгълници, още повече, ако има замесени деца. Така, че дори да е някой секс-символ и да е на годините ми, не бих си позволила да проявя интерес. Не мисля, че някога съвестта ми ще позволи да застана между едно семейство.

Авторе, ежедневието на повечето хора си е доста скапано. Работа, задължения, домакинство... трудно е да си претрупан и да имаш енергия и желание за каквото и да е било. Наскоро заживях с приятеля ми, сексът е достатъчно редовен, но има седмици, които ми тръгват на криво от понеделник и до неделя вечерта вече съм емоционално и физически изцедена- цял ден лекции, няколко часа работа, прибирам се- готвя, чистя, пера, простирам и не знам къде се намирам. Приятелят ми ме привлича, почти винаги искам да е близо до мен, но самото ежедневие е толкова забързано, че ако не получа поне малко помощ и подкрепа, изобщо не искам да ме докосва, искам само да заспа. Идеята ми е, че когато човекът до мен ми помага вкъщи, когато проявява желание да излизаме, когато се държи човешки, не просто не му отказвам, а самата аз си го искам и карам по метода на Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече. ". От друга страна, ако 90% от нещата в домакинството висят на мен, повярвай ми, дори се ядосвам. Ако искаш да промениш нещата и да получаваш повече внимание и удоволствие, промени подхода си. Никой нормален човек не може да бъде претоварван, нежелан и самият той да е отдаден на максимум. Не казвам, че ти не работиш и не се уморяваш, наясно съм, че се и ядосваш, но ако само опиташ да промениш отношението си към жена ти, със сигурност тя ще реагира много добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker