Защо мъжа губи интерес, след като е спечелил вниманието ти? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжа губи интерес, след като е спечелил вниманието ти?
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 4953 пъти
Здравейте! Преди седмици започнах да си пиша с едно момче, първоначално бях супер скиптично настроена към него, а той беше настоятелния. Пишеше ми по цял ден, всяка минута, след време ми поиска телефонния номер, започнахме да си говорим, обсишваше ме с комплименти, и общо взето се бях наслушала на всякакви приказки. Всичко беше перфектно, и аз следователно започнах да проявявам интерес. Предложи ми да излезем, да се видим, излязохме. Сближихме се доста, хлътнах. Сега обаче, явно се вижда, че той започна да се отдръпва. Вече си говорим и си пишем по - рядко. Минаха 10 дена откакто не сме се виждали. След няколко дена се разбрахме да се видим отново. Какво става? Възможно ли е, когато един мъж получи каквото иска да загуби интерес. И защо? Как да постъпя??

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: a84d69f1a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отворил му се е "пaрaшутa" и нa друго място.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0ce85902b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Не те е харесал или просто има някоя бивша, която не може да забрави, няма друго предположение. Това, че е загубил интерес, може да се случи само, ако не те харесва достатъчно. Няма ли взаимна любов от самото начало, дори не ги обмисляй нещата, защото са адски повърхностни и безмислени, поне за мен.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 71661cb066
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Защото не им е интересно вече. Видя ли сте се, магията се изгубила вече. Дали те е харесал той си знае, но има значение и какво сте си писали. На мен ми се случи така, че писахме си с един 3 /4 месеца, философстване, бивши и т. н. видяхме се и това беше края на коренспонденцията между нас
. Още като се прибра и ми писа "че всичко си имам само трябва да съм по-общителна" то бях и доста притеснена но по принцип не мога да седна и да занимавам хорАата от доо със себе си. Имам колежка тя е някак супер подробно общителна-в колко часа е станала, какво е яла дрън-дрън, меси се във всеки разговор. Това ли е да си общителен? Един друг пък ме отхвърли заради бившият. Нали споделяш разни неща, които са те засегнали и той решил, че още страдам по бившият и не съм го превъзногнала и не искал да бъде използван от мен.. След 3-тата среща ми го изръси. Но също така след първата писането се разреди и изчерпа стигнахме до стандартното- как си, какво правиш и т. н " Но пък така на срещите имаше какво да си кажем.. Макар сега като се замисля той постояно ме разпитваше за бившият. Разговорът все го завърташе на тая тема. Луди колкото искаш. Не страдай друг драскач ще се появи

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 9fb4d4fc15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ако си му пуснала, може би това е било целта. Ако не - може да си казала/направила нещо, което да му е направило лошо впечатление. А може да си има съвсем други свои причини (друга, лични проблеми и т.н.). Мога само да предполагам, макар че съм мъж.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 7d88aa1b8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   До вашата среща всичко е вървяло супер гладко. След това казваш, че вече се отдръпва. Може би не е харесал нещо в теб наяве и се е разколебал. Или го питай директно какво става и сложи край на терзанията си или и ти си хващай чукалата и дим да те няма. Млади сте, имате още много възможности и време за грешки.

 
  ...


...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: c90bd5b7f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Защо мъжът губи интерес, след като е спечелил вниманието ти? Това питаш. Защото не си успяла да задържиш вниманието му. Писмената кореспонденция не дава ясна представа за човека отсреща. В една лична среща разкриваме много повече подробности за себе си. Приеми, че си по-добра като писател, отколкото като събеседник. В очите на момчето най-вероятно са се разминали двата образа - този, който си създала чрез писмата си, и това, което представлява истинското ти аз. В никакъв случай не казвам, че си го лъгала или пък че не си стойностен човек.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6bf6d31fe5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз зарязах един мъж след първата среща, защото разбрах, че е със средно образование. На 28 години е. Освен това ми се стори доста нисък.
Друг път към мен не са проявявали интерес след първа среща, но ако повдигнеш директно въпроса, ще те изкара виновна или ще му станеш досадна и ще реши, че си хлътнала. При всички положения, ако ти повдигнеш темата, излиза, че ти проявяваш сериозен интерес. Момчето най-вероятно не се интересува достатъчно от теб. Не те харесва чааак толкова много, иначе няма да се отдръпне. Аз бих се направила на интересна, ще спра да му обръщам внимание и да мисля за него и няма да го търся по никакъв повод. Ако ми пише, ще отговарям лаконично. Ако пита защо, ще кажа, че имам работа. И така.... трудно е, но се опитвам и аз да се държа на положение. Още по-трудно е, когато си се представила в най-добрата си светлина на първа среща. Аз съм много общителна, имам опит, в същото време не споделям прекалено в началото, диалогът никога не ми е куцал с някой... и винаги съм се чудела кое не е наред, за да не ме покани отново. Но кой знае кво му се върти в главата. Някой дори заради това, че си се появила на висок ток, не биха те поканили. Даже има някои, които не харесват много поддържани жени и ги мислят за кифли.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ba1debee2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Може да не си единствената с ,която той излиза.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 6d8ec1aea2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Защото интереса му никога не е бил реален. Дали съзнателно или не, той не е искал теб. Може да те бройка нарочно, а може просто да е имал грешна представа, която е изчезнала след като си му откликнала. Вместо да се чудиш директно го попитай какво става и не приемай разни половинчати обяснения. Ако въпреки всичко не признае - не е мъж който си заслужава вниманието и само си играе с теб.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ddb632a134
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Супер банална история. Създал си е образ, който е харесвал, като сте се видяли е видял друг образ.

 
  ...

...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 0ce85902b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Преглътни егото си, не те харесва и точка, не е необходимо да търсиш други причини.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 90133dc2b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Мъжете хлътват по-бързо от жените и съответно по-бързо се разлюбват. Обикновено в началото те са по-активни, постоянно искат да с виждате, да си пишете, обаче после им писва и се отдръпват. Най- вероятно ти нищо не си направила за да го предизвикаш- надявам да не си от онези луди жени, които като спят 1-2 пъти с някого и почват да мислят как ще се омъжат за него. Когато момчето те харесва достатъчно, каквото и да направиш, пак ще те постърси.
Не му пиши, не му се обаждаи, живей си живота. Ако се обади- чудесно, ако не- здраве да е.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c98f82b594
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Има само 2 възможности
1 получил е каквото е искал и повече не го интересуваш
2 не е получил каквото е искал, и е разбрал, че не можеш да му го дадеш и няма смисъл да влага повече усилия
и в двата случая - адио

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 2011c498ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Просто момчето не е искало нещо сериозно и е възможно той да се е преструвал и то успешно, че има симпатии към теб, само и само ти да хлътнеш, видял е, че ти хлътваш и е избягал. Не се чуди, директно му задай въпроса, не се страхувай от това какво ще каже той, ако пък не ти даде отговор, не бъди щраус, който си заравя главата в пясъка, а си продължавай живота напред, за да не се съсипваш допълнително.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 6da6357139
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Защото не си правила секс с него. То никой няма да ти ходи по задника 1 година. Има и по красиви, ти се мислиш за идеална.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 170bac2ac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Здравей!
Номер 5 и 6 ти обясняват доста добре какво се случва.
Нещо не е харесал в теб като сте се видяли на живо. Не си прави труда да го питаш защо - никой няма да ти отговори честно (освен в много редки ситуации) и това е защото не иска да те нарани.
Например аз излизах с една дето на снимките беше супер яка, но на живо беше някак си все едно е тя, ама от АлиЕкспрес, разбираш ли? Също така и миришеше устата.
Посмъртно не мога да и кажа тия неща.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: b91187f627
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ами според мен (като мъж) споделям опит. Така си писах с едно момиче, визуално се харесахме веднага. Излязохме, харесахме се повече. Пак излязохме и тя изръси нещо от сорта на "много обичам да флиртувам" и моментално ми нареди пъзела в главата относно бившия, другия бивш и т. н. Стана ми ясно, че е доста лека жена, която се пуска на всеки срещнат, който си хареса визуално, вкл и зад гърба на мъжа с който е, или на други, с които поддържа същите отношения. И аз разбира се се отдалечих, тя дълго време се чудеше какво става, явно пък моето отдръпване я изненада и мотивира хаха, не й казах в прав текст, за да не я обидя, но така беше при мен.

 
  ...
преди: 1 година, 7 месеца
hash: 3c9c62850f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Просто го огрява и на още поне 2-3 места. Личен опит. Режи.
Ж23

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker