Не мога да я забравя! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да я забравя!
преди: 6 години, 7 месеца, прочетена 2469 пъти
Искам да си излея душата за единствената истинска любов, която загубих. Любов много по различна от всичко, което съм изпитвал допреди нея. Вече близо година сме разделени с нея ( причини няма да уточнявам), с моята истинска любов, а аз все още не мога да я забравя.

В последно време я сънувам почти всяка нощ, понякога по няколко пъти на нощ, будя се облян в сълзи, сетне заспивам и се будя по същия начин. Почти на 100% мислите ми, когато съм буден са насочени към нея, а покой не намирам и в съня си. В определени периоди се успокоявам, насочвам съзнанието си към други неща, разсейвам се, но след време се затварям дълбоко с себе и всичко започва отначало. Чувствата ми вместо да избледняват, както е било със другите ''любови'' досега, те се засилват още повече, а това продължава вече много време и се притеснявам сериозно, че никога няма да свърши този ад.

Искам да продължа някак си напред, но вътрешно усещам, че няма мостове за това, няма да има друга такава любов и ще търся нея във всички други жени.
Опитвах се ентусиазиран да запона други връзки, но се случваше точно това, а то беше, че проектирах нея в другите, търсех я навсякъде, наранявах се, когато разбирах, че не мога да я създам и автоматично приключвах опитите. Правех не малко пъти и само секс, но това също не помогна. Харесван мъж съм, през младежките си години съм бил с доста жени, а сега съм дори по-желан, защото освен всичко, имам доста богат речник и много прилично финасово състояние.
В момента изкарвам доста пари, а ми е все тая, след като я няма нея, за да споделим заедно мечтите, които имахме. Нямам желание за нищо, нито да си купувам нови дрехи, нито да илизам където и да било. Натъжавам се още повече, след като разбрах, че шибанате пари не помагат по какъвто и да е начин на нещастието ти, не виждам нито изход, нито цел.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 7 месеца
hash: 053773122b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Зaшо се рaзделихте?

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: ef7fe3ddec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много гадна ситуация човек. Аз съм така вече повече от 3 години. Няма лек за любовта нищо не помага.

 
  ...
преди: 6 години, 7 месеца
hash: 8568d2afcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Това е любовта. Колкото и време да е минало, дори колко хора си срещнал няма значение. Ти просто си я обичаш. Доста познато ми е чувството. Но за съжаление няма лекарство с което да стопираш мислите и чувствата си. Единствено времето ще си покаже какво ще стане. Ако е писано да бъдете заедно пак, съдбата ще намери начин да ви събере! Не губи надежда. Най-добрите дни тепърва предстоят :) /Момиче, 17/

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 94ba33614b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз бях така след последната ми сериозна приятелка. Тъй като тя е в чужбина и няма да се върне може би това ми помогна да я забравя по-лесно. Няколко месеца ми беше кофти, но след като видях, че си е хванала друг си казах: тя е продължила защо аз да седя и да се натъжавам за няя като тя ме е забравила явно вече. Съветвам те да махнеш нещата които ти напомнят за нея и да започнеш да заглеждаш други момичета. Знам трудно е, но това е правилният начин. Седейки да плачеш няма да промениш нищо. Започни някакво ново занимание, спорт или примерно танци(момичета много, лесни контакти, пък и жените харесват танцуващи), курс по нещо и така малко по малко ще стане да я преодолееш. Не съжалявай, че повече няма да сте заедно, а се радвай че сте имали хубави моменти, които те карат да се усмихваш сега :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0f024b8771
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Върни си я .

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2433d1325d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   И аз в момента съм в твоето състояние ... Направо се чудя как да се съвзема , но не става и не става... Както казват времето лекува всичко , но колко време...?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: a3b751d3ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Това е че си се вързал с идеята за нея и не си позволяваш да видиш бъдеще с друга. Само че това момиче има един основен недостатък - не е с теб. Докато не си позволиш да мислиш че можеш да имаш същото с друга, няма и да го откриеш. Не се опитвай да променяш жените, а търси тази която подхожда на теб.
Иначе предполагам си изневерил, което е и причината да си толкова обсебен от мисълта за тази жена. Нещата не са приключили по естествен начин, но ако наистина си постъпил така, то ти не си я обичал достатъчно силно. Реално е била почти идеалната ти любов, което те заблуждава донякъде че не би могъл да намериш по-силна. Събуди се и карай напред.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 33a267667e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   не казваш защо се е стигнало до раздяла но щом ти е в мислите толкова време явно и тя те мисли ,затова се опитай да я върнеш поне ще се успокоиш ,с това,че си направил опит за нея и каквото и да се е случило между вас това ще доведе до размисъл и изесняване

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ed2d208368
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не може да мислиш за някого, ако той не мисли за теб...напълно подкрепям номер 8!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 1d8a7bf1de
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре де, аз като мисля за едно момиче/вече жена/ почти от 20години, дали и тя мисли за мен. Често съм се питал дали се е сетила поне веднъж за мен? Тя ме заряза и започна да се прави, че не ме познава, а преди това искаше отново да се върне при мен, при което аз се направих на недостъпен:)Чудя се на акъла си, та това беше една детска история и дори не стигнахме до секс, а все още се сещам за нея почти всеки ден!!!

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4d5f9edd81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И аз се чудя дали е верно - защо да мислиш за някой и той да мисли за теб? Номер 10, след като толкова години не си забравил тази жена, потърси. Вече има интернет, фейсбук, не е като едно време. Намери я и говори с нея. Но дали когато не можем да забравим някой е любов или его?

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7cd9cdac90
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В живота има една Истинска Голяма Любов. Разбирам те!! Това, което мога да ти кажа е, че всичко е съдба. Ако е писано живота ще ви събере отново, някой ден. Дано!!
Съдба. Нещото в което вярвам на 100%, че съществува, е именно писаното ни в съдбата.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ed2d208368
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Понякога да чакаш нещо да се случи е страшно глупаво... съдба, съдба и аз вярвам в нея, но понякога се иска и ние да направим нещо по въпроса... като толкова искате някого се борете, намерето го, говорете, изяснете си отношенията, ако има за изясняване... направете нещата така както ги чувствате... Предизвикайте я тази така наречена съдба било то за добро или лошо... поне ще си отговорите на много от въпросите... :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8990b4f03a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Преживявал съм неедноктатно влюбвания, но те нямат нищо общо с истинската любов, от нея няма измъкване, забравяне, по-лесно ще избягаш от сянката си, отколкото от истинската любов.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8990b4f03a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   От Автора към N 7 - Не, не съм и изневерявал, докато бяхме заедно в мислите ми никога не е присъствала, нито такава идея, нито желание. След раздялата ни правих секс с други жени, но без абсолютно никакви чувства. Разделихме се, защото се почувствах несигурен и неуверен в нея, изплаших се и побягнах, аз иницирах тази раздяла.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8c706d859f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Щом си се почувствал несигурен авторе - имало е причина. Дали в теб или нея, без значение - не си наясно че за една връзка в нужна абсолютно откровена комуникация, в противен случай всичко е обрачено. Ако нямаш желание да разкриеш най-съкровената част от себе си, нямаш място при този човек и в случай че се съберете отново, нещастния край е предопределен.
Освен това се замисли дали тя е заслужила подобно отношение всъщност, след като не си ѝ дал възможност да се защити. Ако тя те е преодоляла и вече е с друг - абсолютно я забрави и ѝ позволи да е щастлива, вместо да постъпваш по най-егоистичния начин. В противен случай, може да дадеш още един шанс на себе си. Но подяволите - научи се да говориш с нея искрено и без задръжки относно всякакви неща, дори страхове и съмнения. В противен случай всичката любов на света няма да ви направи щастливи.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 11fa09e7eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   само се измъчваш явно така с мълчание не решаваш нищо,потърси я все пак ти си бил инициатор на раздялата и и обясни твоите дерзания,имало е време на размисъл и от двете страни така, че видиш ли може да излезе втори шанс на по здрава и осъзната връзка вече

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 11fa09e7eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   само се измъчваш явно така с мълчание не решаваш нищо,потърси я все пак ти си бил инициатор на раздялата и и обясни твоите дерзания,имало е време на размисъл и от двете страни така, че видиш ли може да излезе втори шанс на по здрава и осъзната връзка вече

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ed2d208368
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Какво те е накарало да се чувстваш така? Замислял ли си се, че проблема може би е в теб и тя да бива провокирана? Големите очаквания водят до големи разочарования са казали хората... може нещо такова да се е получило при вас

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8990b4f03a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   От Автора, към N;16
''... за една връзка в нужна абсолютно откровена комуникация, в противен случай всичко е обрачено. ''

Точно тук беше разковничето, написахте го по възможно най-точния начин. Аз бях до дъно откровен с нея, но при нея нещата бяха малко по-различни, имаше трудности с откриването на най-съкровената част от себе си, със споделянето на страховете й, като цяло и беше трудно да говори и премълча някои важни истини, които дърпаха връзката назад. Не ме запозна с семейството й до самият край на връзката, а аз се лутах в несигурност и съмнения през всичките пъти, в които се прибираше при техните, без и дума да става и аз да ходя с нея ( от друг град беше, но живееше в моя на квартира). Взирам се много добре в грешките, които съм допуснал, а именно посредством по-нетърпеливия ми нрав, все пак бях нейната първа любов и трябваше да приема, че за нея това е една нова ''територия'', в която ще допуска доста грешки.

Да, в момента тя има нова връзка, а доколко е преодоляла нашата, нямам си на идея, но усещането ми посредством интуиция и разговори, които сме провели досега е, че не е преодоляла нашата връзка, както и аз. Чувствата ми към нея са истински, аз я обичам безусловно, а не егоистично, което означава, че не се натрапвам, спрял съм всякаква кореспонденция с нея, защото това би било неуважение към нейната личност и връзка, която има в момента и респектвивно - нищо общо с любовта. Ще я чакам, колкото трябва, а ако е писано си мисля, че пак ще бъдем заедно някой ден.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker