Защо се възмущават хората като видят много красив мъж с красива пълничка жена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо се възмущават хората като видят много красив мъж с красива пълничка жена?
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2771 пъти
Не се смятам за дебела, защото влизам в нормата. Просто не влизам в нормата за "стандартна красота" и мерки на обществото. Висока съм 1. 60 и съм 67 кг, но съм стегната. Харесвам си се такава! Ако не се харесвах, имала съм стотици възможности да отслабна и все още имам. Обичам вкусната храна, не се тъпча, но си хапвам обилно, защото ми е вкусно. Жените едно време като са били закръгленки, да не са били грозотии? За мен те са много по-хубави от чалга кифлите, напльоскали се с грим, дето нямат вежди, ако няма молив за тях. Имам наистина хубаво гадже. По повечето стандарти. Има перфектно лице, атлетично (но не мускулесто) тяло и е наистина добър и интелигентен. Бих казала, че хиляди момичета го свалят, набутват му се, пишат му постоянно. Сега ще започнете с това, че аз съм повърхностна, а пък съдя другите за това... Не е точно така. Първо, че за мен външността не е на преден план. Второ, аз мисля себе си за красива, такава каквото съм. Интересното ми е, че много жени са обиждани и отхвърляни заради няколко килца в повече, а слабите грозотии или тези с идеални пропорции (тип Кардашиян голям задник-тънка талия-големи гърди) автоматично са мислени за богини. Не съм виновна, че формата на тялото ми не е пясъчен часовник, а трупам повече само в горните части, но пък се предпочитам такава пред кльощава и харесвам лицето си. Но момичетата с недоумение и завист ме гледат като ме видят с приятеля ми. Сякаш ходи с Шрек. Нали той е готин, общителен, интелигентен, мил. Ако бях като кон в лицето, но с тяло на модел, реакциите щяха да бъдат много по-различни. Не знам защо обществото потиска закръглените жени, които се харесват такива и по всякакъв начин се опитва да им вдъхне комплекси. Не говоря за затлъстелите. Но аз влизам в нормата на телесния индекс, а анорексичка 1. 80, 50 кила не влиза, но пак те са предпочитаните и хвалените. Ами здраве да е. Но и българските мъжете да се замислят, защото масово виждам мъже тип Коко Динев и Митьо Пищова да имат претенции относно външния вид на дамата. Не се поглеждат как те изглеждат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3e12006799
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Виж, какво ти пука какво мислят хората и на какво се възмущават. Гледай обаче ти да не се превръщаш в един от тези хора, които цъкате с език - примерно имаш предубеждения против слабите и високи момичета. (че са едва ли не проститутки) Избави се от собствената си ограниченост преди да критикуваш чуждата. Живей и остави да живеят!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f4e14f756e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Хах ами лесно е да кажеш че не си повърхностна когато излизаш с добре изглеждащ човек.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2e6d79673c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искаш да се изкараш, че не си повърхностна, но си си баш повърхностна. Обвиняваш "хората" за някакви неща без да имаш реални наблюдения и просто избиваш комплекси или просто се чудиш с каква поредна драма да си разнообразиш живота. Реалността е, че на повечето хора не им пука кой с кого ходи. Като ти е добре с гаджето и като се разбирате - движете си се заедно. Ако на някой изглежда, че му пука, това е само повърхностно и само за да се направи на важен пред обществото.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e67cfb5141
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Не е истина колко си комплрексирана на тема килограми и външен вид. Ако наистина се смяташе за красива, нямаше да излееш толкова помия върху "кльощавите грозотии". Просто нямаше да ти пука. Ама на...

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 70e41ad12f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Не ми обяснявай, че си стегната, като си отпусната.
При твоята височина минус 10-15 кг, трябва да си, а не повече.
Комплексирала си се много, а това те озлобява срещу слабите и хубавите момчета/жени.
Нямаше да пишеш темата тук, ако така много се харесваше, а нямаше да ти пука, щеше да си живееш живота, без да одумваш, кой колко подигравателно те поглежда.
А и ми се струва, че прекалено идеализираш гаджето си, ама внимавай, някоя слаба, секси и некомплексирана да не ти го отмъкне.
По-ведро на живота, като ти пречи наднорменото тегло отслабни, не си прави излюзии, че само теб гледат, на теб ти завиждат и т. н.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 68dccd3658
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Проблемa ти не сa другите, a твоите си комплекси. Ти не си просто "пълничкa" кaкто се изрaзявaш, a и с нехaрмонично тяло щом в горнaтa чaст си по-едрa.
Aз също съм 160 см високa, 60 кг. но спортувaм цял живот. Тялото ми е aтлетично и хaрмонично. Често по-слaбите някaк им е достaтъчно, че сa слaби, a се тресaт кaто желетa при по-резки движения или aко се нaложи дa тичaт. Не знaм дaли от мързел или липсa нa тaкaвa културa, желaние може би, но виждaм товa често в ежедневието си.
Вместо дa проектирaш собствените си комплекси върху други, зaпочни дa тренирaш нещо. Имa и елементaрни упрaжнения, които можеш дa прaвиш от домa си. Вземи си и едно вуже зa скaчaне и се погрижи мaлко зa тяло и сaмочувствието си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 70e5475b14
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   BMI индекса ти е отвъд горната граница за нормално тегло и изобщо не става въпрос за красота, а за здраве. Самия факт че гледаш в чуждата паничка е достатъчно показателен, че имаш комплекси. За справка девойките Кардашиян не са хипер готини, дори обратното. Ким например има несъразмерно голям задник, който само негрите фетишисти харесват.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 44e3ae2a5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Да ти имам проблемите! Аз също живея с красив мъж. Теглото ми е напълно в нормата, което за него е.... как да ти кажа? ... не точно проблем, но харесва жени с поне 5 килограма отгоре. Просто такъв му е вкусът на човека. Обича по-пухкави жени. Твърди, че дори жената да е по-пълна, ако пропорциите й са хармонични, е по-добре, отколкото да е кльощава. На мен, нищо че съм жена, също не ми харесват прекалено изпити госпожици. Жената е привлекателна, когато излъчва здраве и щастие. В това се крие нашият сексапил. Не се води от общоприетия модел. Като студентка си спомням, че имахме една колежка, която учеше задочно, защото беше прочут модел в Италия. Идваше само за изпитите. Много красиво лице, висока фигура, чудесно изглеждаше с панталон. Но... Един ден с тогавашния ми приятел се качваме по стълбите за поредния изпит. Тя - пред нас, облечена в къса рокличка. Още ми е пред очите гледката. Краката й бяха като на някое гладуващо дете от Сомалия, просто ставите й се очертаваха през кожата. На модния подиум това може би изглежда ефектно, но в реалния живот буди съжаление и притеснение. След изпита, моят приятел се приближи до нея и рече: "Таня, тук наблизо има много приятно ресторантче. Каним те с нас да обядваш". На въпросителния ми поглед после отвърна: "Ами тя е такова момиче, че вместо да го изядеш, като го видиш, ти идва да го нахраниш... "

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3536982050
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В България външния вид се гледа много и това, което ти описваш наистина е трагична фигура. На всичкото отгоре самочувствието ти е до небето, което не мога да си обясня как си постигнала. Познавам момичета на тази височина по 60 кг. и изглеждат зле, а не мога да си представя как би изглеждала ти. Вземи се стегни малко.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 937c9ff4c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Най-важното е ти да се харесваш и обичаш. Другото няма значение. Не се сравнявай с никой, всеки човек е уникален. Може би приятеля ти те обича и за твои хубави качества, а не само заради външния вид. Успех!

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2ae0bc6b2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Спри да се интересуваш от мнението на другите примати, освен ако не искаш нещо от тях.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 911e2c0e46
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Аз спортувам и съм много по-стегната от някои отпуснати кльощави кифли. И обиждам само тези, които и мен ме обиждат. Къде видяхте да нападам невинни? Лично съм чувала кофти коментари и са ме засягали, не може съвсем да не съм непукист. Видях и вие колко сте повърхностни, благодаря ви искрено. И много злобни сте, женички. Нямам нито целулит, нито стрии, просто съм закръгленка и се харесвам. Защо веднага трябва да ме обидите? Да, индексът ми е към горната граница, но е по-нормален от 1. 70 и 45 кила, което е болест - анорексия. И Ким К е много харесвана жена, не избивайте комплекси. Такива като Николета могат само да й завиждат...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7331b2e744
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Отговарям на заглавието: Защото са комплексари, също като теб, за съжаление.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d9ab609f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Авторката- продължаваш да обиждаш на "клъощави кифли". За теб всяка жена, която е слаба, е анорексична. Това ако не е обидно и злобно, здраве му кажи! А после "женичките" сме били злобни, хаха...
Момиче, приеми го, че винаги ще има слаби момичета, които ще се харесват на мъжете, може би не на всички, но на една голяма част тях. А ти ще се чувстваш вечно дебела и грозна, защото нямаш грам самочувствие. Обаче ако продължаваш да злобееш така, може и да отслабнеш най-накрая.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 564b4e1bf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Авторке, а не си ли се замисляла, че има жени, които похапват стабилно като мен и си седят слаби. Мога да ти кажа, че си ям повече от средностатистически мъж и съм 55 кг на 175 см. височина. Просто в случая мисля, че ти е кофти, че не изглеждаш по-друг начин. Комплекси. Даже тайничко умуваш, защо твоя човек е с теб. Поправиме, ако лъжа. Понеже искаш обективно мнение и аз много съм се очудвала на двойки в които мъжа изглежда по-добре от жената, но съм си казвала, ето все пак има хора, които имат различни ценности от общоприетите. Така, че заобичай здравословно себе си и недей се нахвърля върху жени различни от теб и то по този арогантен начин.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 334d84145e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Отговарям ти на въпроса на заглавието - защото хората се питат "как може този мъж да се е хванал точно пък с та'я? ", без да знаят, че мъжът просто може да си пада по нетолкова слаби жени. Все пак красотата е в очите на притежателя им.
Но и ти не внимаваш в отношението си към другите жени, етикирайки ги на анорексични кифли, само защото са слаби. Представи си, че такава "кифла" ти напише, че си късокрака и отпусната трътла. Няма да ти стане приятно, нали? Поне внимавай с категоризирането на другите и не се впечатляват от това кой какво е казал са теб и приятеля ти.

И впрочем, Ким К не е с фигура на пясъчен часовник, а на круша, защото обиколката на ханша ѝ е по- голяма от тази на бюста ѝ.

Black Sabbath

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9d9a0e0a91
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Споко, яж тортички, тортичке ;)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 087874d5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   при ръст 160 да си 67 кг не си просто стегната, а направо буца, ако приемем, че няма да те наричаме дебела или трътлеста. стана ли ти приятно?
е по същия начин се чувстват тези, които наричаш кльощави кифли, а себе си нежно наричаш "закръгленка" :-)) злобна си и от километри личи колко си комплексирана. ако се харесваше такава, каквато си, изобщо нямаше да ти пука коя как гледа приятеля ти.
и не се заблуждавай, не е толкова лесно да свалиш поне 15 кг ( -3), за да станеш нормална. с каквато нежност говориш за храната, не ми се вярва да я намалиш :-) по-добре поработи върху истинско самочувствие и себеприемане

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ac9a1579c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Какво ти пука за другите? Гледай себе си.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8cbd1ed396
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Ами имаш два варианта щом това толкова те вълнува:
1. Да отслабнеш 5-10 кг.
2. Да си намериш не толкова красив мъж и никой за нищо няма да ти завижда.
Обаче да ти пука за мнението на хората /хора - кои хора, от улиците ли? ! / е доста глупаво и безсмислено просто. Ти живееш своя живот, не този на хората и обратно.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4d6bb057a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Ще си изпуснеш гаджето, а при положение, че нямаш и добър характер - само му ядеш хляба.... Буквално!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 67d9368c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Не са килограмите ти проблем, авторке, а начина ти на мислене. Намали храната и започни да по - усилено да спортуваш, защото имаш проблем със себеприемането си, макар да твърдиш обратното.
А за гаджето имай едно наум: красивият мъж не е твой мъж, та ако ще и фотомодел да си.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: de482ea075
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Авторке, какво е станало, че толкова си се впрегнала? Някой пряко те е обидил ли? Защо падаш на такова ниво, че и ти да сипеш обиди от сорта на "слабите грозотии" и "кльощави кифли"? Това не само е грозно, но и с право те нападат читателите. Ти като имаш такова отношение към хората просто нямаш право да изискваш от тях друго.
И аз си мисля, че никой не е дошъл да ти говори, че имаш "повечко килца" и затова не заслужаваш красив приятел, а просто се комплексираш и това се случва в главата ти. Просто хората не са така устроени, че да им пука за теб. Съжалявам, но това е истината. Мислиш си, че си център на внимание, но не си. Чисто и просто едва ли някой го интересува.

И задаваш въпроса "Защо се възмущават хората като видят много красив мъж с красива пълничка жена? ". Съгласна съм с отговорите на предните коментари. Нямам какво да добавя. Трябва да си промениш кардинално начина на мислене. Само това ще ти помогне.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9528608e39
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Ако се харесваш наистина, не трябва да ти пука въобще! Ако ти пука толкова, станижтакава, каквато ще се харесваш;) Аз съм 165см и тежа 50кг, чувствам се страхотно. Масово чувам мнения, че съм кльощава, но честно казано аз се харесвам така и не ми пука!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 4a1b364784
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

32.   Авторке,
Казвам ти го от мъжка гледна точка - не се възмущавам от това да виждам красив мъж с пълничка жена. Или грозен мъж с красива жена. Но се възмущавам от твоето отношение към хората. Защо така залобееш спрямо останалите момичета - "кльощави грозотии, кифли". Всеки човек си има своите особености, а привличането е комплекс от много повече фактори от външна красота и няколко килца. Моля те, овладей се и работи над комплексите си - за твое добро е.
Имам един приятел - фитнес инструктор. Досещаш се как изглежда - поддържан, чаровен и харесван мъж. Приятелката му е много пълна, доста повече от теб. Но познай - момичето е много слънчево, интелигентно и приветливо. За мен поне е удоволствие да си говоря с нея. И да има комплекси, работи над тях, не им робува. И никой не я гледа злобно - много им се радваме, че са се намерили. Мислила ли си, че негативното отношение, което срещаш, не е заради килограмите или приятеля ти, а е резултат на твоята нагласа? Честно ти казвам, ако чуя жена да говори по такъв начин, да е толкова негативна, едва ли бих излязъл с нея, ако ще и да изглежда като Ким Кардашиян или Николета Лозанова.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker