Жена ми отслабна много и не ме привлича толкова - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена ми отслабна много и не ме привлича толкова
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2055 пъти
Колкото и да си кривим душата, външният вид малко или много има значение. Всеки човек си има различен тип, но е факт, че си има. Аз не гледам детайлите, но от край време съм харесвал жени със стегнати тела и големи форми. Обожавам естествено големи гърди и голямо твърдо дупе. Просто полудявам и изпитвам неистова възбуда. Моята жена беше точно такава - висока 1. 80, но не някакъв кон, а жена с дупе и огромни гърди, които идеално се връзват на топлото й лице и излъчване. След 10 години почти заедно и 3 деца, тя на 37 е по-хубава от всякога. Но ето, че се запали по някакви диети заради слабите й приятелки с моделски мерки, сигурно са я подкукурсали нещо. За 2 месеца и нещо свали 20 кг сигурно, от 69-70 е станала някаква вейка. Яде само зелена салата и овесена каша, като задължително преди 17:00. Пие много вода и чайове. Спортува много, но взе да й става лошо и поспря. В лицето няма грам живот. Бях се притеснил и ходихме на лекар, но той каза, че показателите й са добри, диетата правилно се спазвала, въпреки че била крайна и при това за жена, което не е имала реална нужда от отслабване. Това й се отрази добре на самочувствието, но мен взе да не ме привлича особено. Като правим любов не е същото, пак ми е хубаво, но преди беше нещо различно. Аз лично се поддържам, на 36 съм и тренирам във фитнеса, но не се вманиачавам. Нейното смятам, че мина границите. Но тя се харесва повече така. Какво според вас трябва да направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7d52730847
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е ли важно жена ти да е щастлива, независимо как изглежда? (разбира се без болестните състояния - анорексия, булимия или орторексия, това не е щастие! )

Питал ли си я защо е започнала да спазва диети? Дали заради себе си или заради теб? Може би не се чувства привлекателна в твоите очи и затова сваля кг? Попитай я. Дали защото не може да си намери подходящ размер дрехи и се стреми към "М" и "С" размер? Дали не е от здравословни причини, защото храненето със салати и овесена каша определено е по-добре за тялото от понички, баничка и боза за закуска. Може да е защото вижда че ти тренираш, а тя се чувства като "дроб" до теб и иска да е достойна да стои до поддържан мъж.

Казвал ли си ѝ скоро че я обичаш и я намираш за красива, такава каквото е независимо пълна или слаба? ( да не я харесваш без апетитните ѝ форми, но може да я увериш, че ще я приемеш със всякакви килограми).

В края на краищата щом тренираш, а вероятната причина се окаже здравословна, винаги може да ѝ изготвиш някакъв режим, който да я поддържа така както я харесваш - закръглена.

Поговорете си и намери причината.

Успех!

Ж, 25г.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b4511836a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако жената беше качила някой излишен килограм, щеше да недоволстваш, че била станала свиня, не била стегната и т. н
Остави я да се чувства комфортно в тялото си!
Kitty

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 761fb62f04
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Да ѝ кажеш че или спира с диетата или ще си направите почивка от брака. Сливи ли имаш в устата подяволите. Кажи ѝ какво те притеснява и че пвоече си я харесвал преди. Кой знае какъв комплекс са ѝ вкарали нейните "приятелки", че да се върже на подобна глупост. На всичкото отгоре може да ѝ докара анорексия след време. Комуникация е нужна - научете се.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7766f88bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Офф, aмa я си гледaйте рaботaтa вече, aмaн от вaшите кaпризи!!!
"Женa ми отлaбнa, нaдебеля, се рaзшири от долу, усмихвa нa инaк някaк, дишa по-тежко/леко"
Женa ти ще си прaви кaквото си искa с нейното си тяло, щом тaкa се чувствa по-добре не е ли редно ти дa я подкрепиш?! Неее, тя ТРЯБВA дa изглеждa, мисли и се чувствa кaкто кaже някой пишконосец! Може пък ти дa не я привличaш и зa товa дa е решилa със себе си промени дa прaви, но не зa ТЕБ, a зa нея си...сети ли се?!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b3508be15b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Според мен трябва да си биеш два шамара и да оставиш жената даа живее както иска. Не всичко се върти около теб и твоята възбуда.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 5b5a1d9113
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен трябва да се научиш да обичаш жена си независимо от това колко килограма е, защото в живота ще ви се случат много по - трудни неща, може да се разболее, недай си боже, да качи килограми, да отслабне пък от болест, да стане всичко, не ви го пожелавам, но ти трябва да я обичаш заради самата нея и да не се увличаш толкова по външното. Една такава връзка се основава на взаимна подкрепа и обич, струва ми се, че ти не я обичаш толкова колкото я обичаш за с*кс.
Жена ти бих казала е леко едра и е добре, че е свалила малко килограми, въпреки че може би е прекалила, както казваш ти. Но щом е здрава и и е по - леко и добре, нека. Намерила си е кътче, занимание, което я прави щастлива. Не и го отнемай.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: f1cebcf9d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Е, то не е лошо, че е отслабнала, но трябва да ходи на фитнес, за да се стегне. Иначе кожата и плътта се отпускат. Така я посъветвай-да започне да спортува.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d1e2f35f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   ... кажи й? Щом е свалила 20 кг, значи сега е около 50. На тази височина, тя е жив скелет, което не само, че е грозно, а е и нездравословно. Неслучайно й е станало зле...

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 65c1213bdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Авторът: Не е отпусната, но е по-мекичка и крехка, гърдите са й станали много малки, а преди обиколката беше цели 102 сантиметра! Всеки ден съм й повтарял, че я обичам, че е най-красивата и прочие, а и винаги съм й го показвал. Защо мислите, че намирам мана, както се казва? Аз съм я взел като е изглеждала по един начин и така съм я харесал.. Ако взема да сваля аз 20 кила или да кача, дали и тя няма да прояви някакво недоволство? Тя си беше златната среда, сега стана клечка. Какво да кажа? Естествено, че най-важното е да ми е жива и здрава, но вече и затова се притеснявам. Благодаря ви все пак, макар че ме изкарахте повърхностна свиня, а не съм такъв.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2b36aa8a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хорът на кифлите гракна веднага. Тая обсебеност по диетите и на моята жена и изпи акъла, от нормална добре изглеждаща жена стана костелива скоба, нищо женствено не остана в нея. На онези, които активно обясняват как трябвало да се приема партньорът какъвто е, ще им припомня колко пъти са критикували мъжете си за външен вид, пари, амбиция или нещо друго, с което жените се фукат пред приятелките. Истината е, че мъжете обичат с очите си, бих посъветвал авторът да говори директно с нея и да и каже, че ако кара така, ще загуби повече отколкото ще спечели, и че не го привлича като жена вече. Да е наясно тя какво става. Не бих се учудил, ако въпросната дама има доста по-различен стимул за отслабване, а приятелките са алиби... Резките промени у външността на жените обикновено може да са провокирани от "приятелки' в панталони...

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d07d173465
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Номер 4, следващият път, когато си помислиш, че нещо не ти харесва в друго човешко същество, припомни си, поста си. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker