Признах го пред себе си,сега имам нужда да го споделя. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Признах го пред себе си,сега имам нужда да го споделя.
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 1864 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 19 години. Искам да споделя моята история, объркана съм, не знам как да се справя с чувствата си.
Ще започна с това, че имах връзка която продължи 8 месеца беше първата ми истинска дълга връзка, обичах момчето, държах на него и все още сме добри приятели.
Разделих се с него, защото някак си връзката ни се изчерпа, взех достатъчно от нея, исках нещо по-вълнуващо и мислех, че съм го срещнала.
След няколко месеца се събрах със сегашия ми приятел, който обичам и никога не съм го лъгала или изневерявала и нямам намерение да да го правя.
Той много държи на мен, изгубил е родителите си и дълго време се е борил с депресии и това да се научи да се оправя сам, той е на 22 ако е от значение, някак си се е хванал за мен като единственото хубаво нещо в живота му (както сам често казва)
Страх ме е да го оставя, не искам да посегне на живота си или отново да изпадне в депресия, но отскоро отново съм в изходна позиция имам чувството че вече съм взела всичко тази връзка, но все пак имам чувства към този човек.
Отскоро в мислите ми се появи друго момче, все повече се усещам че търся вниманието му, искам ми се да съм с него. Момчето го виждам рядко, преди година са ми казвали, че е имал симпатии към мен, но предполагам че тези истории отдавна са приключили. Сега се виждаме сравнително рядко, когато се видим се държи съвем приятелски.
Мислейки все повече над това си мисля, че не конкретния човек ми е хванал окото, а вниманието му.
Искам някак си да има динамика във всичко което се случва, да има флирт, закачка. Като получа това което искам за мен то бързо се превръща в скучно или в момента в който мъжа стане пасивен и не желае да води темпераментния ми начин на живот.
Объркана съм, не искам да се превръщам в курва и си лягам с всеки втори.
Не знам дали това мое желание за внимание от много момчета трябва да го прекъсна в зародиш, дали някак си трябва да се върна в правия път и да се опитам да се отдам на едно момче?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: ba43ad0d1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом искаш ,,флирт и закачка,, значи в момента не си готова за сериозна връзка и не се нуждаеш от нея.
Ти си на 19 години, морето ти е до колене, дори и нещата да се получат с това момче като го опознаеш поне от написаното разбирам че не сте особено близки, момчето ще ти доскучее и пак ще пишеш теми. Поживей си малко, флиртувай на воля, в един момент сама ще се кротнеш или ще срещнеш човек който може да отговори на темпото ти на живот.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 231cd41ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   За първи път чувам, че някой взима всичко от една връзка и след това я прекратява. С такова потребителско отношение към любовта и хората никога няма да си щастлива в личния си живот.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0b63c763d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Тази динамика няма как да стане с един. Ти си избери пътя дали кефа или морала.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b80d134700
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До колкото разбрах ти си свикнала само да "вземаш" и да "получаваш" и когато това спре за момент значи връзката се била изчерпала. Да, всяко нещо от което само се взема без да се дава се изчерпва. Жал ми е за хора като теб, съжалявам и за тези младежи които ще опустошиш с това вземане. Но в живота явно трябва да присъстват и такива хора, за да се парим и да знаем от какво да бягаме. Не ме разбирай погрешно - не те нападам и не съм някой наранен тийнейджър, просто съм имал отношения с жени като теб - много отровни са тези отношения. Иначе ти своите уроци ще си ги научиш и някой ден ще разбереш колко красива и пълноценна може да е една любов когато не се взема а се дава, когато двама души се отдават изцяло един на друг и заедно градят щастието и бъдещето си.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9b24bb794c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Имаш ниско самочувствие, не се харесваш и заради това отчаяно се нуждаеш мъжете да ти казват, че те харесват. Това е много отблъскващо и аз лично избягвам момичета като теб, просто не ставаш за сериозна връзка щом постоянно търсиш вниманието на други мъже, за да си напомпаш егото, и наричаш това "темпераментен начин на живот".
Приятелят ти също допринася за провала на връзката ви, щом е толкова депресиран и отчаян.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c0cb832308
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Ти си като истинска пчеличка. Хвъркаш си от цвят на цвят постоянно. С още 2-3 толкова кратки връзки ще си свалиш адски много цената. Аз с такава не бих се занимавал, освен за секс.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 7b4be4e98e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жаждата за активно внимание ще ти изиграе лоша шега наистина и никога няма да бъдеш щастлива в дълготрайна връзка ако не направиш преоценка на това което се случва и искаш. Междувременно няма смисъл да продължаваш връзка която се е изчерпала, защото не е конкретно вниманието което ти липсва, просто то е било причина да се събереш с някого с когото не си подхождате.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 23cd8f5846
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   На 19 години ти не разбираш смисъла на истинската връзка. В нито една дълготрайна такава не се флиртува помежду се всеки ден. По-скоро се решават битови, финансови проблеми и такива свързани с деца, ако има. А някои с повече късмет правят секс. Защо искаш вниманието на многото? Тези, които те обсипват с внимание, знаеш ли, че обсипват поне още две? След време ще разбереш, че един човек е напълно достатъчен, за да се чувстваш желана. Само не искам да знам колко бързо ще се изчерпаш и от него.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker