Нямам идея какво правя ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121273)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14367)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7305)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18549)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нямам идея какво правя !
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 2927 пъти
М43:

От къде да започна не знам. Имам(х) 6 год. връзка с жена на 40 с дете. Между нас в самото начало всичко бе О. К. Така и не заживяхме заедно. През годините сме имали безброй скандали и раздели. И всеки път започвани от нещо маловажно. Ерген съм, добре изглеждащ, не глупав. Пиша защото незнам, какво правя. Когато не съм с нея сърцето ми се рзкъсва, боли ме! А като сме заедно, на третия ден скандалът е готов. Никой не отстъпва, навярно житейският ни опит тежи. Тя винаги подхожда към въпроса от позицията, на човек "по зрял " понеже има дете, за мен това не е показател. Имайки предвид неуспешните и връзки преди мен. Колкото и да обяснявам, че с/у нея не е синът и.... не разбира. Не живея с нея, защото съм възпитан и израснал с определен мироглед за живота. А той се рзличава от това което виждам, че става м/у нас.

А искам, искам да е до мен и да е това което желая! Далеч съм от мисълта за опитомяване или послушание. Искам да почувства мъжкото рамо, да разбере, че не е сама в този живот, но уви! Не знам може би това усещане за липсата на вяра в мен ме дразни ужасно. До сега във всичките неща които са се случили съм бил прав. Тя е природно интелигентен човек, но понякога това не стига. Наскоро след поредната раздяла ми призна за изневярата си! Дори не знам как успях да го преглътна. Какво да кажа може би дори кражбата, на пари преди това остана, на заден план.
Разбира те ли, виждам нещата реално и расъждавам трезво, но след седмица започва да ми липсва убииствено. Дори говорейки по телефона ръцете ми треперят, сърцето ми думка, като, на петокласник...
Какво е това, луд ли съм!?? !

Виждам си бъдещето с нея, невъзможно е!!! И въпреки всичко съм луд по нея!

За секса какво да кажа. След едномесечна раздяла само звъня и с думите -Чакам те след 1ч в нас и тя е там. И всичко започва от начало.

Защо не мога да сложа край, на тази опустошителна връзка за мен? !??? Не съм дете, не е първата жена, не съм и бил верен никога, за което тя дори и не е подозирала. Но е ставало винаги с разум. А тя бе единствено сигурна, в това, че не съм и изневерявал.
И ето ме сега пред компютъра пишейки не знам защо!
Между другото я очаквам да дойде за да "поговорим".
Егото ми крещи "Луд ли си, какво ти става ". НЕ ЗНАМ???
Всички хора около нас непрекъснато са ми повтаряли, че не е за мен, в което съм и убеден и НА.

Не мога без нея, без гласа й без тялото й!
Сигорно се здухвам :))). Умишлено не влизам в дебрите, на философията, ще трябва да изпиша цял ферман, то не, че вече не стана :))

Ситуацията ми е ясна, като бял ден и въпреки това я очаквам в момента!

Навик, Любов, - КАКВО Е!? !!!
Егати живота безумен!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 838ceb5830
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Определено не е навик. По-скоро страстна, изпепеляваща любов. А такова привличане и страст, които траят шест години и са все така силни според мен не се срещат често.
Защо ти не опиташ малко да смекчиш характера си? Вярно, че и двете страни трябва да проявяват разбиране, да овладяват емоциите си и пр., но често, когато единият мъничко отстъпи другият просто няма как да бъде рязък и скандалджийски настроен.
Освен това не сте ли говорили да опитате да живеете заедно? Щом все се връщате един към друг и изпитвате страстни чувства мисля, че с малко добра воля може да живеете доста по-хармонично. Защо преди да се хвърлите в леглото наистина не пробвате да поговорите за вас, за детето й, за връзката ви и т.н. т.? Какво по-точно значи, че не живееш с нея поради определено възпитение и мироглед за живота? Да не би тя да се страхува, че е в по-неизгодна позиция, защото има дете и все пак не е на 20-30, а на 40? Може би очаква да изразиш с думи прости, че я обичаш, че я искаш заедно с детето и всичко това, което си написал. Повярвай, че жена, която явно също изпитва страст и вероятно любов трудно ще устои, ако прочете само горната ти изповед.
И накрая - въпрос на голям шанс е да срещнеш точно този/тази, които наистина те изпълват с толокова страст и любов. Не позволявай да пропилееш шанса си!

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2752d61612
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   А според мен е ЕГО. Не можеш да я "опитомиш", не става на твоето, тя си живее по нейните стандарти и на теб това ти бие по мъжкото его. Искаш да си мъжкаря, водача във връзката, както сам казваш "мъжкото рамо на което да се опре". И как можеш да говориш за любов, след като и двамат си изневерявате. Не, не, не е читава тази връзка, определно нямате бъдеще на семейство, поне не и на стабилно, здраво и чисто семейство.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: adb873ccb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Все си мисля, че за семейство нито ти, нито тя бихте направили тази крачка, още повече, след толкова време. Подкрепям номер 1. А за изневярата, според мен, когато не намираш собствена воля за да сложиш край на връзката, търсиш стимул, който да те амбицира в лицето на друга половинка.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 38f3ed6dc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Автора: N3!

Ние не си изневеряваме в истинския смисъл, на думата т. е, не сме заедно за да е така! РАЗДЕЛЕНИ СМЕ!
Това е ситуацията в момента, тя може би ( не знам ) започва нова връзка ли какво, не знам! Объркана е като мен.
И това, че споделям, не значи, че очаквам съчуствие или съд.
Изневярата боли и то много, но светът е вече друг и сантименти от рода "до гроб" са смешни, поне за мен.
Не, че желая живот в Бардак, но живота е непредсказуем и един разумен човек преди да направи нещо от рода би помислил. И то, доста добре, СТРУВА ЛИ СИ!
Не искам да влизам в детайли за да обясня, как се прави, когато е за едно ш.... но ч.... е и нищо повече!
Извинявай те, но мисля, че тона ми е породен от "безумието и хаоса в душата ми " СОРИ :)))
Слуга не искам, а пълноправен партньор! Зад всеки преуспял мъж стои една любяща и всеотдайна жена, не са мой думи, но вярвам в тях.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 409f0715f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Здравей! Защо се самобичуваш в тази връзка? Не увисвай на въжето на собствената си мъка и обърканост! Свикнал си с нея, липсва ти... Фактът, че има дете наистина не е критерий за зрялост. Шест години са сериозно изпитание за една връзка-прозират всички пукнатини и несгоди. Не смяташ ли да реализираш някакви свои репродуктивни планове? Не ти ли се иска да имаш свое собствено дете, да бъдеш баща? С тази жена обсъждали ли сте това? Стигали ли сте до такъв етап във взаимоотношенията си /тя дете си има, какво й пука/? Рутината се е настанила във всекидневието ви-неизбежно е... Не се жигосвай! Говорете, споделете своите очаквания и страхове... С изневяра светът не свършва, но определено този факт ме притесни... Изясни пред себе си окончателно и категорично искаш ли я тази жена и какви компромиси си готов да направиш в името на връзката. Тя също трябва да е адаптивна, да те приема, разбира и уважава. Иначе... всяка раздяла е една малка смърт, но и шанс за ново начало... Ако не върви-дай си възможност с друг човек! Успех! Ж 37

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker