Това любов ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Това любов ли е?
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 2892 пъти
Здравейте, искам и аз да споделя моята история. На 32 г. съм, живота ми не е бил лек, с разведени родители, всеки си стздаде ново семейство, което осигури всячески, но не и мен.

Това много ми тежи и до днес, като травма от детсвото ми е останало. Имах връзка 8 години с един човек, бях с него за да има къде да живея, за да се махна от "дома"си, в който новия мъж на майка ми беше и е пияница и го ненавиждах, така опропастих 8г. от живота си, с някой, който не обичах, но поне не живях зле, имах добър стандарт на живот, но решихме да се разделим, бяхме просто съквартиранти и това ни дойде в повече.

Докато бях с него се запознах с един мъж, разведен, 5г. по-голям от мен, много умен и различен. Вече 5г. от началото на нашата "връзка", много го обичам, и той така казва, но винаги се крие като се виждаме, виждаме се само у нас, само ние си знаем за нашата връзка, крие от приятелите си, не иска да има нищо сериозно между нас, това от началото го казваше, че не може да има нищо сериозно, защото имаме много силни харктери и няма да се получи. Тои всяка вечер излиза с приятелите си, идва когато му скимне през ноща, виждаме се само, когато той реши, аз ако поискам винаги отказва, понякога ми е изневерявал. Това не е любов, нали... Забравих да кажа, че нито с пари ми помага, нито с нищо, дори аз съм му давала пари на заем понякога, аз осигурявам храната и напитките за нас... какво мислите? Той все ми казва да си намеря някой друг, че той не може да ми даде това, което искам... ще се радвам да ме посъветвате.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 2 месеца
hash: 51e492c9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   не се сърди, но не ми се струва да си „силен характер„. От написаното оставам с впечатлението, че търсиш винаги вина в другите - в родителите си, че не са ти осигурили дом, в бившият си, че ти е изгубил времето и в настоящия, които не те взима на сериозно и явно не иска да се ангажира с теб. Не виждам и защо трябва да ти дава пари и да ти помага и обратното, сори, но според мен той те използва за леглото и това е, не държи на теб и не иска да имате бъдеще, може и да не иска да се жени повторно по принцип.
За родителите - ами не може да ги избираме. Има хора с още по-малко късмет (по домовете, бити, изнасилвани от бащите си), но във връзките човек вече сам си е направил избора и сам си носи вината, според мен.
Съвет - търси какво можеш да промениш в себе си, защото другите не можеш да промениш, нито обстоятелствата, нито миналото си и родителите си.
Ако продължаваш да анлизираш кой какво ти е сторил, се завърта спиралата на живота и ти винаги ще си в ролята си на жертва

успех

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 76a1d9c417
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами така зададен въпросът, не мисля, че е любов. Вярно е, че сам човек си знае истината за себе си, но това ми изглежда търсене на изгода. Явно сте добра с него, помагате му, толерирате поведението му и се съгласявате на подобни отношения и него го устройва. Аз лично също съм имала отношения , които не съм искала да излизат наяве и беше защото не го обичах, а бях с него, за да не съм сама. С времето осъзнах, че е безсмислено. Един човек, който обича, не се отнася така. А ако не се обичаме... защо сме заедно. Често връзките са компромис, който правим със себе си, за да не останем сами, а това е грешно и така пропускаме шанса за истинските неща.

 
  ...
преди: 13 години, 2 месеца
hash: 2a7647c2b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не, не е любов. Любовта се проявява в действия, които са почти обратни на тези на приятеля ти. Вероятно те харесва, добре му е в леглото с теб, понякога запълва времето си и толкова. Всъщност ти сама си отговорила на зададения въпрос. Надали от коментарите ще ти стане по-леко, но по-добре приключвай с това, ако самата не изпитваш по-дълбоки чувства. Иначе е убийствено. Имам приятелка - разведена, която загуби повече от 15 години от живата си с мъж, който идваше и си отиваше когато му скимне или по-точно когато му се до ч---е! Накрая й стана базразлично, но особено първите години стигаше дори до нервни кризи, защото наистина го обичаше. А за господинът посто беше удобно от време на време да прави секс и да споделя за проблемите си без да се интересува особено от нейните. Така, че продължителността не е критерий - ето, че може години наред да поддържаш връзка, а чувствата да са само от едната страна. Освен това да даваш заеми и да осигуряваш храна и напитки - какъв е тоя мъж? ! Защото хайде може да не е толкова влюбан, но поне да има мъжки характер и качестава! Не мисля, че има за какво да съжаляваш, ако прекъснеш тази връзка.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 58dee09e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не те обича, искаш го защото го нямаш и това не е любов. Истинската любов е когато обичаш човек, който те обича.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker