Как така с него можа, а с мен - не? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121284)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14370)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6475)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1653)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как така с него можа, а с мен - не?
преди: 6 години, 6 месеца, прочетена 2774 пъти
Здравейте. Знам, че има хора с много по-важни от моите любовни проблеми, но лично това аз съм го изживял тежко и искам да го споделя, да ми олекне. Не искам да съм слаб пред приятелите или семейството си, защото все пак съм мъж, а и те си имат техни неща на главата.
Момче на 18 години съм, предстои ми да бъда абитуриент. Влюбен съм в най-добрата си приятелка от 8 клас насам. Просто с нея имаме адски много общи неща, още с идването ми в гимназията си допаднахме и станахме най-добри приятели. Разбира се, аз започнах да имам по-сериозни чувства. В 9 клас й споделих вече и ако тя беше казала, че няма чувства, различни от приятелски, щях да продължа да й бъда приятел, не съм от онези "мачовци" с нестабилно его, които не приемат отказ. Въпросът е, че от тогава насам тя се гаври с чувствата ми и чак миналия месец го разбрах. В 9 клас ми каза, че и тя има чувства към мен, но искала да го караме бавно и че не била готова за гадже. После ми говореше, че нейните не й давали да си има гадже, защото били консервативни, а тя не искала да прави скришни неща от уважение към тях. Аз не поглеждах друга, бях много влюбен, а и все още съм. Всичките тези години сме седели на един чин, всичко сме си споделяли, знаем се един друг повече отколкото познаваме самите себе си. Много пъти съм я молел, ако няма чувства към мен, да не ме лъже, а тя ми се кълнеше, че съм момчето за нея, просто не било времето. Целият клас ни мислеше за гаджета и дори тях заблуди, че ме харесва. Но все нещо не ставаше, все се дърпаше накрая, а аз никога не съм я притискал. Особено сексуални работи не съм й говорил, сексът не е приоритет за мен и съм девствен все още. Не съм я задушавал. Тя сама искаше да седи до мен, а не до друга приятелка или приятел дори. Това лято очаквах нещата между нас вече да тръгнат, направих романтични жестове, но тя пак ми каза, че нейните са затегнали каиша последната година и ще я убият, ако я видят с гадже. Беше ми странно как се налагат над 18-годишно момиче, но има и такива родители, не съм роптал. Проявих разбиране.
През август, моят най-добър приятел, който живее в чужбина, си дойде. За него мога да кажа, че ми е като брат, както и тя ми беше най-близка. Аз не съм от хората, които се доверяват на много хора. Всяка година се канех да ги запозная, за да станем трио и чак последното лято успях. Той знае за моите чувства към нея, да вметна. На живо и двамата не си говореха много, а повече говореха с мен. После обаче разбрах, че тя му е пратила покана във ФБ и са започнали да си пишат. Той ми показа и чата. Тя направо си го сваляше! Говореше му колко е сладък и мил, как би искала да се опознаят по-добре. Той я беше питал за мен, а тя потвърди, че сме само приятели и нищо повече. Никога не съм се чувствал толкова наранен! Не от истината, а от лъжите, които тя ми говори години наред. Това приятелка ли е? Аз дори я смятах за любима. Добре, че поне най-добрият ми приятел е истински мъж на място, отряза я без да се замисли. Интересното ми е как за един месец тя реши, че го харесва и го иска, а мен ме баламосваше цели 4 години??? Той е в чужбина плюс това, а аз тук до нея. Не съм грозен, нито груб, няма да се сравнявам с приятеля си заради една пикла, но мога да кажа, че с нея имахме много повече общи теми отколкото тя с него. Правиш всичко за един човек и накрая получаваш едно нищо... не нищо, а измами и лъжи от най-долните. И в понеделник исках да говоря с нея, а тя най-нагло си взе нещата, премести се на друг чин и каза, че не ми е длъжна за нищо и няма да се обяснява! Що за реакция е това? Не стига, че виновна, ами не може да се извини. Наистина съм много ядосан. Махнала ме е от всички социални мрежи и не отговаря на обажданията ми. Как ще се гледаме сега с нея до края на годината?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3e6132e9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами да ти е за урок да не инвестираш чувства в някого, който не ти ги връща. Освен това няма нищо възвеличено в това да не проявяваш сексуалност към момиче. Всъщност това е, което ще те направи мъж в очите на някое момиче, а не споделянето и говоренето на мили думи, все едно си ѝ приятелка.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6a0a28b2de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И на първо място, след всичко случило се, ти си безкрайно умен и продължаваш да я търсиш и очакваш да ти се извинява?? !? ! Не я търси за да разбере, че тя не е права, а не ти! Просто те е използвала за да не е сама, един сигурен човек никога не е излишен! Тъжно е, че си влюбен толкова много, но пък си още малък, което е добре! Има време за теб, просто бъди такъв какъвто си и някоя готина мацка ще те оцени, но не ставал идиот или "мачо" с голямо его само защото някоя дрисла те е зажлуждавала, но си вземи поука!

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 2d85ca6dc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Охх ужас. Евала на най-добрия ти приятел, това е човек, на който ще можеш да разчиташ цял живот най-вероятно.
Не знам какво да ти кажа за това момиче. Не заслужава повече вниманието ти. Не седиш вече до нея, не й пиши, не й звъни, не говори с нея в училище, освен ако не е нещо формално и наложително. Дръж се учтиво, но студено и дистанцирано. Спокойно, и аз съм 12 клас, останаха още няколко месеца, все ще ги изкарате.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 8007d644e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Научил си един много добър урок по трудния начин - знае, че я харесваш и вижда, че си свестен, но няма сериозни намерения към теб, така че те използва за компания, да си повдига самочувствието, докато ти тичаш след нея. Ако не беше твоят най-добър приятел, щеше да е друг (а дали това е първият случай? ), така че все едно кой е...
Това е типично поведение на много жени - намират си някое читаво момче, което хлътва по тях. Не го харесват достатъчно за гадже, ама не е и супер гнусен, така че остава да виси във "френд зоната", за да си го баламосват, както им скимне. Жена съм и правя същите мизерии.
Нещо друго, което можеш да извлечеш от тази ситуация, е да не очакваш същото отношение, което даваш. Знам, много е трудно и болезнено, но ще си спестиш главоболия занапред. Бъди по-критичен и подготвен за лош развой на събитията.
Единственото, което можеш да направиш, е да ѝ теглиш един игнор и повече да не ѝ обръщаш никакво внимание. Няма какво да правиш с нея. Не се поддавай на чувствата си в случай, ако след седмица ѝ доскучае и дойде да ти се мазни със сладки приказки. Не те харесва като мъж. Когато си влюбен, не се оправдаваш 4 години с глупости, а обръщаш целия си свят, за да бъдеш със своя човек. Останалото е ала-бала.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3b0ed5d1c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Доста кофти история... За съжаление доста от жените (а и мъжете всъщност) са такива. Любовта заслепява и не можем да го видим навреме. Лошото е че наистина заради една пикла както ти каза сега ще ти коства супер много да се довериш отново на жена.

 
  ...


...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 181d0fa2cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Пич баламосвала те от самото начало, запомни го от мен една жена ако наистина те харесва, няма какво да я спред да бъде с теб. Млад си и неопитен и е нормално като харесваш някого, да си податлив на манипулации. Следващия път не отделяй толкова много време за празни надежди, както сам виждаш е загуба на време. Бъди по-директен и настоятелен, като видиш, че не се получава просто продължаваш без да се обръщаш на зад. И запомни едно човек към който имаш чувства не може да ти бъде приятел, освен ако не си мазохист. Рано или късно приятелството ще се разруши

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b7bf348de6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пич, остави я тая пикла.
Искала е внимание, ти си й го давал.
Нищо друго не е искала и няма да поиска от теб, освен да й подхранваш ниското самочувствие.
Стягаш се и си живееш живота.
Учи си уроците, завържи контакти с другите ти съученици и си живей добре.
А към нея се дръж неутрално, все едно бегло се познавате.
Не я заговаряй никога пръв, ако нещо ти се прави на отворена - изсмей й се в лицето, кажи добре и продължаваш.
Малка е ментално все още, но един ден ще разбере, че с хората така не се играе.
Дръж се на ниво и всичко ще е окей.
Оттук нататък тя не съществува в твоя кръг.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 6000e141ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Научил си няколко много ценни урока за отношенията между хората. За начало се дистанцирай максимално от това момиче и спри да се раздаваш за хора които не биха те оценили. Тя много отдавна е загубила тръпка към теб ако някога изобщо я е имало. Хората не могат да оценят това което притежават и им е сигурно докато не го изгубят. Спри всякаква комуникация и по възможност се постарай да я забравиш, тя винаги ще ти носи само болка. Огледай се наоколо, обърни внимание на онова момиче в далечината, което те зяпа постоянно но никога не те заговаря. Обърни внимание на живота си и нещата които искаш да правиш. Обгради се с хора, с които се чувстваш добре и комуникираш лесно.
Като чета вашата история си правя извод че това момиче отдавна не е девствено, имала е поне няколко връзки до момента и най-вероятно няма проблем с родителите си. Лъгала те е защото си бил винаги удобен, влюбен и на разположение и не е искала да те пусне. Никога не показвай чувствата си на жена и недей да бъдеш толкова доверчив. По този начин само им храниш егото и веднага след това ставаш безинтересен. Вместо това се постарай да опънеш поне една нейна приятелка и се постарай пиклата да разбере за това - не от теб, разбира се :) После отричай с лека усмивка ако те попита. Също така спри всякаква комуникация с нея, дори и с поглед. Едно хладно "здравей" през рамо върши страхотна работа. Бъди готин и раздавай усмивки на всички. Стани пича, с който всички се чувстват добре и искат неговата компания. Започни да излизаш и да се срещаш с нови хора. Крайно време е и секса да ти стане "приоритет" ако искаш да имаш жени в живота си защото момичетата на тази възраст търсят предимно секс и забавления, а ти като си неуверен в това отношение не попадаш в полезрението им. Хвани някоя какичка да те научи. Някоя самотна дама между 30 и 40 годишна ще бъде поласкана ако я помолиш и ще те направи цар за нула време.
Колкото до приятеля ти, не го изпускай, рядко в живота ще имаш такива приятели. Постъпил е мъжки. А ако някой ден пиклата реши да се появи отново, резни я с някакво тъпо оправдание - баба ти не одобрява да се виждаш с нея, примерно :)

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: b6f7ec71a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Охх - много кофти ситуация е несподелената любов. И аз съм преминал през подобна драма, но през студентските си години. Тя те приема просто, като много добър приятел и нищо повече, просто си във "френд" зоната, а от там мърдане няма. Предпочита да сваля някой "нов" непознат за нея, вместо човек с когото се познава добре, разбират се, споделят си и т. н.

Айде сега пак да питам - какво искат жените? !? ! :) Май никога няма да ги разбера! :D Най-лошото в случая, е че ти е давала някакви напразни надежди. Тези оправдания за родителите са пълна глупост. За любовта граници няма! Просто всичко е било фарс отностно нейните чувства, а тя няма такива!

Моя съвет е да се дистанцираш от нея - изобщо не я търси. Да знам, към момента ти се струва "невъзможно", но аз от опит ти казвам, че така е най-добре. Няма смисъл да продължаваш с тази агония повече. Търси си щастието с друго момиче!

>>М. 31г. <<

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: e810d51f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

10.   Споко пич, пълен игнор на патката и толкова. За съжаление такива са повечето жени. Свиквай! И с тези същества ние сме принудени да създаваме семейства, да възпитаваме деца, да продължаваме вида...
Животът е палачинка, има свойството да се обръща - рано или късно тя ще си получи заслуженото. Радвай се, че си се отървал от тоя боклук в женска кожа.

 
  ...

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c5ce3d1619
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   "Интересното ми е как за един месец тя реши, че го харесва и го иска, а мен ме баламосваше цели 4 години??? "

Няма нищо интересно тук, а простичък факт - хората не оценяват нещата, които приемат за даденост и ги усещат чак когато ги загубят.

"тя най-нагло си взе нещата, премести се на друг чин и каза, че не ми е длъжна за нищо и няма да се обяснява! Що за реакция е това? "

Типична реакция на човек, искащ да запази егото си. Не са много хората, които са готови да си признаят грешките толкова бързо и лесно.

"Как ще се гледаме сега с нея до края на годината? "

Ми не се гледайте! Тегли й една майна, спри да се опитваш да общуваш с нея и дори се дръж, все едно не съществува. Сама се е доказала като кофти човек, който не заслужава твоето внимание и старание. Да, предлагам ти най-трудния вариант и съм сигурен, че ще я мислиш още месеци наред, но според мен това е единственият подход, чрез който ще запазиш мъжкото си достойнство.
И от друга страна - просто е въпрос на време и търпение (от твоя страна) тя да разбере какво точно е изгубила. По този начин също ще разбереш дали нещата които си правил за нея, тя въобще е оценявала.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: c5a25d8e89
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   Момиченцето си е поиграло с теб. Така правят. Историята е приключила и е време за равносметка. Къде си сбъркал? Сбъркал си, че си се навил да я чакаш.

Жена се чака 15 минути.

Ако те кара да я чакаш повече, значи нещо увърта. Най-често те оставя на изчакване, в случай че не се появи нищо по-добро. Или пък си фасада за пред хората.

За напред, никакви чакания. Не искаш? Ок, бъди щастлива!

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: d520697c8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Човек, ти не си разбрал, че тя не е гледала на теб като потенциално гадже. Може да се е насилвала да те хареса като секс обект, но това явно не се е получило. Тия неща не стават на сила, някой или те привлича, или=не. Другото е самозаблуда. И тя сега, няма очи да говори за тия неща директно. Освен това, е доста тъпа. Нима е мислела, че може да е гадже на приятеля ти, без ти да разбереш?
Как е харесала приятеля ти-ми, много лесно-нова звезда от чужбина.
В твой интерес е да я преглътнеш, а не да се самонавиваш до безсъзнание. Ако запазиш спокойствие, ще запазиш достойнство пред нея и съучениците си, а няма да изглеждаш като измаменото камилче и всички да те разнасят години наред.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 31b1c99663
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Брат, ще ти дам ценни съвети дано ги осмислиш.

В живота има двойни стандарти и лицемерие, и никой не ти е длъжен с нищо, включително и да ти казва цялата истина.

Според мен цялата истина е следната. Може родителите й наистина да я ограничават и да се е притеснявала да не си я привличал толкова много. Често не е само един фактор.

Появява се приятеля ти, и нещо в него силно я привлича (ръст, лице, мускули, пари, характер, все нещо има) и тя си казва "майната им на правилата на родителите, искам го". Тя изпитва силно привличане към приятеля ти и решава да пренебрегне родителските закони. Следствието е ясно - предприема активни стъпки между тях да се получи нещо.

Не бива да й се месиш. Не ти е длъжна наистина. Ти кой си да я притискаш, като не чувства същото към теб? Приеми го достойно, научи се да губиш. Една мъжка постъпка от твоя страна ще бъде да не им се месиш и на двамата. Тя не те иска, ти вече си загубил. Не пречи на щастието на другите хора.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 0d1bb92fde
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Виж сега. Не сила не може да я накараш да те харесва. Не е леко, но приеми, че тя не те харесва за гадже. И продължи напред. Ще си намериш момиче, което да те оцени. Тази не става. Зарежи я и спри да й обръщаш внимание.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: ad6027b1c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Чакай малко тя никога не ти е била гадже, така че нямаш право да ревнуваш. Да, боли когато любовта ти не е споделена, но замисли се всичките тези приказки от типа "нашите не ми дават да имам гадже" и т. н. са били за да не ти нарани чувствата като в прав текст ти каже, че за нея ти винаги ще си само приятел. От друга страна, среща момче, с което доби без да го иска или да го е планирала става УАааау, т. е.. влюбва се безумно. Е, да кофти е, обаче никой не може да контролира чувствата си. Тя определено не е планирала да се влюби в приятеля ти, но... ами случило се е. А той я е отрязал, защото явно не е влюбен в нея. И сега и двамата с нея сте в еднакво положение. Ти- влюбен в нея, без чувствата ти да са споделени, тя- влюбена в приятеля ти, който я е отрязал...
Е, не знам как можеш да излезеш от тази ситуация, дали ще решиш да си и приятел все още или не, но поне не и се сърди, защото никой не може да заповядва на сърцето си. Тя определено не го е планирала, но като е видяла приятеля ти ами нещо в него буквално и е спряло дъха и след като с теб и без това е нямала такава връзка (пък и да имаше, винаги можеше да те зареже заради другия) се е почувствала напълно обсебена от идеята да е с човека, в който е влюбена. Повярвай ми, даже може да не си е дала сметка, че те наранява. Все пак за нея ти си "най-добрият и приятел", а не гадже. Просто твоите чувства към нея, не са като нейните чувства към теб. Да, харесва те, дължи на теб, грижа я е, но със сигурно никога не е била безумно влюбена в теб. Така, че колкото и да те боли, приеми го и продължи на пред, с нея като приятелка или без нея, но не си прави илюзии, че ще се съберете като гаджета, защото шансът това да стане е много, ама много малък, предвид на това, че се познавате заедно от години и е доста нереално да очакваш, че един ден просто ще се събуди влюбена в теб. Не, че и такива неща не са се случвали, но просто шансът е много малък. За това по-добре, потърси момичето, което ще отговори на чувствата ти и двамата ще сте щастливи заедно.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 175e487d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Тя изобщо не те харесва. Държала се е учтиво до момента и вече е спряла. Ако не можеш да го приемаш, вечно ще те мачкат. Аз съм същата. Бутам се на хора, които не ме харесват. Не знам защо го правя. Тези, които ми се бутат на мен, не ми харесват. Досадно са. Един все ми се натиска да ми звъни. На мен ми беше все тая и преди да започне да го прави. Осъзнавам, че е глупаво. Сигурно някои жени си мечтаят за такъв мъж - висок строен и много богат. Но на мен ми е досаден. Той не е българин и ме дразни, че винаги общувам на английски. Нищо, че нямам проблем с английския. Но просто не ми е интересен. Мисля да стана като тези, които ме отблъсква, недостъпна и вечно заета и ще положение много усилия. Знам, че отговаряш ли често във фб, на разположение ли си, губиш човека. Животът и без това е скучен и пълен с ангажименти, не искам да се заробя с някой о да бъде още по скучен и банален.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 9235fd5be5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Като не ти обръща внимание майната и и толкова! Има по -свестни момичета да не е единствената на този свят? Дръж се все едно не съществува и не и ходи по гъза, ако тръгне да те моли за съвет или услуга режи я директно! Сигурна съм, че някой ден като минат няколко години ще се смееш като се сещаш за нея и ще се чудиш какво толкова си и намирал преди!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 46f7f372ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Ами виж кво, ти си ѝ сигурен, а онзи е екзотичен. С теб ако стане нещо, ще има и усложнения после. С него - не. Идва и си заминава. Ти просто престани да си на разположение. Спри да ѝ говориш за чувствата си, започни да си зает. За начало имаш да риташ с приятели или да гледате филм по мъжки. После споделяш, че си падаш по някаква мадама и искаш съвет. Не я кани за дама на бала. Отдръпни се, ти и без това не искаш да я гледаш. Да видим дали тя ще те поиска или не.

 
  ...
преди: 6 години, 6 месеца
hash: 3022d36e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Виж, аз съм на 27 години мъж от София. Личи ти че нямаш опит с жените. На 18 и аз бях девствен, но поне гаджета бях имал и знаех за всякаквите такива преебавки на момичетата.

Тя не те е харесвала никога за нищо повече от приятел. Това го знай на 100%. Ако те е харесвала е щяла да намери начин. Виж знам че това ти се струва странно. За жалост е така. През годините съм виждал жени да стават любовници на мъже женени с деца, да пътуват до други градове и държави за да се наебът с някои. Хареса ли те някоя няма да я спре това че мама не дава.

Малко в странни от темата са следващите редове но мисля че биха ти били полезни.
С една жена ако след първата среща не се целунете дори можеш да я заебаваш. (99% от времето никога няма да правите секс)
Ако сте се понатискали но на 3-4 срещата не сте правили секс пак можеш да я зебаваш защото до секс няма да стигнете. (друг вариант е да си я държиш за да се натикате от време на време като излезнете или пък да ти прави свирки но на секс не се надявай или пък на връзка)

На доста срещи съм бил, с десетки съм натискал и пак има едно поне 10 момичета които да са ми правили свирки и нищо повече да не сме стигнали никога. (причините са най-различни, но поуката е само една => Една жена ако иска да се наебе с теб няма да я спре нищо! )

Надявам се да съм ти помогнал. Тъй като тези съвети съм ги давал на близки приятели с малко или никакъв опит с жените знам каква би била твоята реакция, да решиш че това са глупости и че не може да е така, Но за жалост на практика са така нещата.

П. С. Жени приятелки по принцип не ти трябват. Само ще те използват да им запълваш времето докато си намерят гадже. Другият минус е че няма да можеш никога да спиш с тяхна приятелка. Ако сте само пиятели жените те храният пред приятелките си за да не те хареса някоя и да те "открадне" за да може да си и свободен да и запълваш времето като и е скучно.

През годините съм имал доста момичета приятелки. Не помня една да ме е уредила с приятелка или да съм спал с неина приятелка. От гаджетата доста често съм хващал с някоя приятелка на бившата. Разликата е че като си и гадже тя те хвали за да и завиждат и след като се разделите приятелките и сами ще те потърсят в повечето случеи. Ако сте само приятели ти си издънка и не искат нищо общо с теб.
Късмет в живота!

 
  ...

...
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 2a3bcc148a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Пич, ти искаше ли да я..? Секса не ти бил приоритет.? Ама тя е жена и на нея и е приоритет!
И понеже не си бил настоятелен, нахален и нагъл да си го вземеш, не си предизвикал никакво сексуално желание в нея. Френд!
Онзи дошъл от чужбината, привлекателна партия, за кратко, и да се... с него, няма да се разчуе - естествено го бройка.
За нея ти не си мъж. Мъж е само оня, който настоятелно иска да я....
Пълно пренебрежение или пълно флиртуване до побъркване.
По-добро, отколкото да и търпиш да те рита по топките.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 5 месеца
hash: 1d0f1a2386
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Цени приятеля си, а с нея прекрати комуникация. И спокойно - животът едва сега предстои! :)
Ж30

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker